Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagy csoda de itt semmi hiba nem volt ma még

-
törölt tag
Nektek sem kapcsolódik a steam? Internet kapcsolatommal semmi gond, de nem akar elindulni

Zedok: Ezek szerint nem nálam van a hiba

-
zedok
őstag
Meghalt a Steam? Vagy csak nálam szórakozik?

-
Ma is lesz free AMD key cucc?

-
proci985
MODERÁTOR
ugy nez ki megint meghaltszerk közben már megy, community is osszekapta magat
-
maross
nagyúr
Thief miko' lesz released? En most ejfelre szamitottam

-
Ryder62
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
1 játékra, 1 netezésre, 1 tervezésre
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Assimilator
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
De gonosz vagy!

-
Csapoati
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Not sure if trolling, or...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ryder62
őstag
3 gép restart és net kilövés után már végre jó.
-
csaba951
veterán
válasz
Ryder62
üzenetére
Nálam elsőre megy, de valami zavar lehet, mert: Steam is down.
Nekem ma kétszer is volt kliens frissítés. -
Ryder62
őstag
Nálatok sem indul a steam?
Kiírja hogy csatlakozás és totál lehal, innen nem megy tovább. Gép restart megvolt, semmi.
-
törölt tag
Srácok!
Ha csinálsz több mappát a beállításokban és mikor rámész, hogy szedje le a játékot kitudod választani, hogy hova csináljon mindent.
Nézd majd meg. Nálam pl így van. D:\Program FIles (x86)\Steam\
És amikor szedi le, így néz ki a mappa..\Steam\downloading itt vannak a fileok és a common mappába telepíti majd. Nálam így van. -
-
Mate
nagyúr
válasz
marcusa
üzenetére
Igen, kérdezi a telepítés helyét.
De a gond ott van, hogy van pl. 12Gb helyem az ssd-men. Oda akarok telepíteni egy 9Gb-ot játékot. Akkor lehet gond, mert először letölt oda közel 9Gb-ot, majd még telepíteni akar. Így nem lesz elég helye.
Az lenen jó, ha be lehetne állítani, hog D-re töltse le az ideiglenes fájlokat, majd telepítse C-re. Ezt viszont nem lehet.
-
Agyzuzo
addikt
-
-
Ingyen Beatbuddyért lehet jelentkezni nálam privátban. 1 db van.
-
Prof
addikt
válasz
marcusa
üzenetére
EU aszem 3 nappal kesobb kapja, szerintem a szerverek terheleset akartak igy szetosztani. 650m-el FullHD high-on tok jol fut. De megszivatott a preload megevett 20 GB-ot , aztan a downloading-ba rakott megint 20 GB-ot es a Thief konyvtarba is 21-et. Mindezek utan meg elkezdett kicsomagolgatni betelitve az SSDt.
-
DJGABI
addikt
>pécégéming 2014
gondoltam ~ fél év kihagyás után megnézem mit újítottak a The Mighty Quest For Epic Loot-ban, ha már egyszer felkerült steamre [link], telepít, megadom a uplay accom (amivel eddig toltam, volt benn kb 10 órám, 2 karakterem) és semmi... kezdhetem elölről a játékot.
uplay? yeah more like udontplayszerk: aztán lehet én vagyok a béna, és migrálni kellett volna vagy akármi (bár nem hinném mert eddig is béta volt a neve, meg ugyanaz az acc) de továbbra is.. ennek azért nem így kéne működnie
-
törölt tag
Kártyák ára hogy szokott alakulni Humble Bundle címek esetén? Ha bekerül valami akkor az árak onnantól örökre padlón lesznek, vagy pár hét után normalizálódik a helyzet?

-
heihachi
addikt
Hali! Van egy Alan Wake's American Nightmare -50%, és egy Larva Mortus -75% kuponom, amit szívesen odaadnék valakinek, akinek szüksége van rá. Kereskedők kíméljenek

-
Hunbeast87
senior tag
-
warcat
veterán
-
Nemsokára egy bf4-et fognak adni csak hogy linkelje össze már mindenki a steam fiókját ezzel a nyavajával.
-
Mate
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Kezdődik

gmg-playfire-nél minden harmadik ember ezzel küzd
Regisztrálva vagy mindkettőre, mindkettőnél ugyan azokkal az adatokkal? -
Niczo
senior tag
-
-
-
-
Źşë'
addikt
válasz
djculture
üzenetére
sajna ez tényleg így van, a punkbuster szart sem ér már... bezzeg régen az esetek 90%ban kapott ban/kick-et a csaló, most meg megveszi az illető a privát hacket... bad company2 ben sok ilyen lámával találkoztam, volt idő hogy gyűjtöttem a neveket, de aztán meg értelmét nem láttam... gondolom játék készítő keze is benne van nagyban a dologban... a VAC miatt én csak attól tartok ha valamire berág, (pl volt egy ember a fórumon akinek az ismerőse feltöltött olyan képet ami WH-ra utalt, de elmondása szerint a szerver volt olyan és a steam support problémázott is vele )... ez érdekes, és el tudom képzelni simán h felmész egy moddolt szerverre aztán annak lesz következménye, de ez még nem is baj, mert ki lehetne magyarázni bizonyítékokkal, csak tudjuk jól milyen a steam support...
(#61506) mate3553 csak a megszokott... valószínűleg pár perc múlva helyre áll, ha nem akkor ideért az Y2K lag-olva
-
Mate
nagyúr
Nálatok is halott a piac?
-
mepet
addikt
-
-
mepet
addikt
Kérdés: tudok valahol szavazni arra, hogy "leszarom az userek jogait, a VAC nézzen át csak mindent mindenhol, hogy kevesebb csaló legyen!" ?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ZEN.com
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami