Hirdetés
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csaba951
üzenetére
Igazából az S.R 3 verte a GTA4-et, ami nem csoda, hiszen jóval fiatalabb. A Sleeping Dog meg az S.R 3-at is veri. A Hong Kongi bal oldali közlekedés idegesítő az elején. Amit viszont hiányolok belőle nagyon az a coop teljes hiánya. Sr3-ban ez remek volt, GTA-ban volt multi de az egy idiótaság volt

(#44497) cashback: No én most jelentkeztem, csatlakozni a Steamgifthez csak publikus profillal lehetett ezt előtte át kellett állítanom. Megtettem, cserébe megtudtam, hogy 1.4 k $ értéű a profilom

Utána szépen vissza állítottam az eredeti állapotot. Ja meg jelentkeztem a csoportba

(#44498) BioNiCMaN: Ja akkor mindjárt jelentkezem itt is PÜ-ben

-
BioNiCMaN
addikt
-
Źşë'
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
nekem ez nem tetszik - tök feleslegesnek és viccesnek vélem (olyan kb mint mikor Johnny Bravo séróval játszol, és mindenkit kiütsz...), mivel éppúgy lehet ezeket fokozni ruhák nélkül is (akár a Dead Islandben látott karakter fejlődéssel), beleraktak valami újítást ahelyett hogy cooperative modot kapott volna a játék.. És remélem nem megy el GTA sorozat ilyen béna arcade irányba, realisztikus dolgok híve vagyok, állítólag megkapja a Max Payne 3 fedezékrendszerét, na ezt én már nevezem valaminek! de egy ilyen ruhás baromságot.. szóval a GTA maradjon meg GTA nak
Sportolj ahhoz hogy elérj valamit, és azt ne egy póló segítségével lehessen már. -
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
Plusz pontok:
* támadásnál vagy védekezésnél
* banda vagy rendőrség népszerűségi pontok (plusz képességek feloldásához)
* kevesebb pénzért tudsz vásárolni bizonyos helyekenEzek főleg ruhákból jönnek össze. Kisebb részben a tea/dobozos üdítő fogyasztásból, masszázs szalonból lehet elérni. Feldobják a játékmenetet. Remélem ezt a részt szemérmetlenül átveszik a GTA V-ben (persze továbbfejlesztve).

-
válasz
TazLeacher
üzenetére
3 l4d2-s kártyát adtam 0,01 €-val olcsóbban és 3-5 percen belül elvitték mindet. a foil-t 0.03€-val adom olcsóbban, mint a második ár, azt viszont nem viszik.
-
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
persze, de plusz fejlesztés lenne, amihez képest többet hoz, ha 1-2 új játékot behoznak a bejáratott módon a trading cards-ba.
@(#44481) jer1cho
tényleg nem kell. tegnap nekem már dobott is egyet, pedig még csak lvl6 vagyok
-
warcat
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hivatalos hírben volt tőlük,hogy már nem kell a 10-es szint,az viszont lehetséges,hogy még nem él a változtatás.
Szerk. : itt a közlemény
-
cashback
őstag
Steam árak alkulása:
+10% megy a játéknak (gyártónak?)
+5% Steam tranzakicós díjSzóval bármi amit veszünk, eladunk 15%-os "adóval" van terhelve.
Egy 1€ értékű eladó Dota2 termék:

-
válasz
Mardel
üzenetére
ezen a bevételen viszont nem kell osztozkodnia a kiadókkal, csak az övé és szinte végtelen. de nem is arról volt szó, hanem arról, hogy ezzel többet keres, mintha achie-kra kapnád a kártyákat és a bevétel abból jönne, hogy megveszel azért (is) egy játékot, mert van benne achi, amivel kártyákon keresztül szintet léphetsz.
más: marketre, ha felrakok valamit, akkor azt megvehetik úgy is, hogy nekem semmit nem kell vele tennem (akár online se vagyok hetekig), ugye?
-
KubanitoS
veterán
Van 3 trading card meghívóm, ha valakinek kell szóljon!
-
Mardel
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Persze mert a foil rare cucc tehát nagyon kevés eséllyel esik, de volt 60€-ért is amikor még csak 10 szint feletti emberek kiváltsága volt, hogy csak nekik eshet.
Mivel a max kártyák fele eshet ki egy játékból és több már nem, így 4 vagy 3 kártyát kapsz, ha egyik foil örülsz és eladod. De eshet 2 egyforma is simából.
Az ára meg fog még esni, ahogy többen lépnek be ebbe a kártyás buliba és teszik fel marketre.
Mivel nincs fix ár ezért a piac dönti el és nema steam hogy mi mennyibe kerül. Ha sok embernél felhalmozódik valami, akkor egymás alá árazzák be így csökken mindig az aktuális ára.
Most 15€ lehet 1 hét múlva már csak 5€. -
SQX_Barto
addikt
válasz
Mardel
üzenetére
Azért nem csak kis tétek vannak, most néztem a Market-en vannak Foil kártyák már 10-15€ magasságokban is. Én részemről, amint beléphetek a Marketre, minden kártyámat eladom és ha a pénzből futja valami játékra vagy mondjuk a CS : GO Operation Payback passra, akkor már jól jártam vele. Csak a kártyák miatt nem vettem meg semmilyen játékot (CS : GO-t alapban is meg akartam) Pár nem annyira játszott játékot meg újra elővettem egy órára, ennyi.
Jól kitalálta és felépítette ezt a Steam. Teljesen jó ötlet. 0,015€ meg megszorozva 5-600.000 emberrel meg már nem kis zseton.
A játékóra meg persze látványos, de nagyon időleges dolog. Én is pl megszereztem gyorsba a L4D2 kártyákat aztán már repült is a játék a kukába (anno 1000Ft alatt vettem meg valami akcióban emlékeim szerint, de már akkor megbántam, nem tetszik se a stílusa, se az új spéci zombik, se a karakterek kb semmi se, nekem az 1 jóval szimpatikusabb volt, de azt is hamar meguntam)
-
Mardel
őstag
Aki a marketra kiteszi az egy kis mellékest szeretne belőle látni, és kevesen vannak azok akik buy low sell hight játszanak mert 10 Ft-os nyereséggel nem éri meg.
Ha cserélgetné szeretne akkor ott a trade.
Persze ha steam csinál egy piacot akkor nem ingyen és bérmentve csinálja, hanem egy kevés hasznot szeretne látni belőle. Csak szerintem túl van ez lihegve kb 1000 db eladott sima kártya utána lesz 25€ nyeresége (persze ennél kevesebb lesz mert van kártya 0,3€-ért is abból meg 0,015€t kap a steam.)
Ezek még mindig kis tételek, hogy ez nekik számítson, napi dealekből sokkal több pénz befolyik nekik, mint a marketből. -
ayo
veterán
válasz
Mardel
üzenetére
na igen 1 kartya 1x. de sokan oda vissza cserelgetik es steam mindig megkapja a dijat a "semmiert". meg persze szamoljuk bele azt is hogy valahogy most mindenki megvette a Monster Loves You! nevezetu jatekot es meg sok olyat amit soha az eletben nem vett volna meg. mar irtam mashol es maskor is hogy ez egyertelmuen csak penzszerzes semmi mas + jatekido noveles hogy meg szebb legyen a statisztika a sok folosleges idle lel. a vegen meg a steamet fogom sajnalni en is hogy nem kap eleg penzt

szerk.: ja es megtehette volna azt is hogy veszed a jatekot kapsz 4 kartyat...de nem tette hanem tolj egy kis idlet hogy legyen par ora jatekidod is ok meg majd mutogassak hogy ennyien jatszanak. minden szepen jol ki van talalva.
-
Mardel
őstag
A kártyák átlag ára olyan 0,5€ körül van foilt nem számítva, ebből amit levesz a steam az 5%, az kemény 0,025€ szóval ebből aztán durván sok pénz folyik be a steamnek...
A foil kártyák ára meg megy egyre lejebb, mivel már nem kell 10 szint hozzá, több embernek eshet ugyanolyan eséllyel, ha meg ezt a kártyást rendszert mindenkinél aktiváljak akkor max 1-2€ lesz egy foil vagy kevesebb.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
még majdnem meg is ismétled az ominózus szót: közvetlenül nem látnak belőle a pénzt. a dolog sebességéről nem is beszélve (kártyát percenként vehetsz többet is, játékot, aminél teljesítened kell az achi-kat, hogy kártyád legyen, közel sem fogsz ilyen ütemben venni. (még akkor se, ha a fajlagos nyereséggel súlyozunk))
-
mrhitoshi
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szerintem direkt nem akarják ezt megvalósítani.
Nem lenne rossz persze, de ebben a formában túlságosan hasonló lenne a két konzolhoz. Valami csavar is kellene bele. -
SenorGrande
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ezek tényleg jó ötletek, csak azt ne felejtsük el, hogy a kártyadolog azért született, hogy fellendítsék vele a Market-et. Ahhoz pedig az (is) kell, hogy az emberek egyszerűn és gyorsan jussanak kártyákhoz.
-
TazLeacher
nagyúr
Az angol tudásom sajna nem áll olyan szinten, hogy ennek akár töredékét is át tudjam adni értelmes, bővített mondatokban, de ha valaki összerakja nekem, akkor szívesen elküldöm, vagy, ha érez magában kedvet hozzá, küldje el akár ő maga bátran.

Ja, igen, de volt szó róla, hogy a kártyákat nem szeretnék keverni az acsikkal, mert nem szeretnék arra "kényszeríteni" a játékosokat, hogy olyan dolgokat csináljanak, amik nem szórakoztatóak, márpedig elég sok acsi ezt követeli meg. Hozzáteszem: akkor mi a francért van egyáltalán...
-
ayo
veterán
tegnap azon gondolkoztam hogy az igazi kiralysag az lenne ha mortal kombathoz TF itemeket adnanak pl kung lao hat es baratai. ezekert meg en is "olnek"

-
warcat
veterán
Királyság,vettem 2 Triple Town-t amazonon 9.98-ért, eddig kerestem 10.12 eurót és még van 4 kártyám
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az a poén,hogy 6/12-es játék ,azaz 12 kártya kell egy badge-hez viszont 6 darab esik játék közben.Viszont komolyat estek már most az árak,gondolom más is felfedezte,szóval csak saját felelősségre,ha valaki kipróbálná(a rendelés mellé ráadásul jár 3 ingyen apró indie játék,és az egyik Steames/preorder/ omg még egy sor !!44!négy).
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jó ötleteid vannak, írd meg Gabe-nek.

-
TazLeacher
nagyúr
Igazán az lenne a baró, ha ez a kettő kombinálva lenne (á la PS3 és XBOX). Vagyis az acsizás látszana a profilodon. Mondjuk minden játék 100XP-t érne, és úgy lennének felosztva az acsik (ahogy Box-on minden játék 1000 GS). Steam-en nem igazából látom értelmét az acsivadászatnak, mert még e-pénisz növelőnek se jó, hiszen ha nem keresek rá konkrétan, azt sem tudom, hogy Te hány acsit csináltál meg.
A másik meg lehetne az, ha kártyákat dobna értük. Pl.: fel lennének osztva egyenlő arányba az acsik úgy, hogy a hiányzó kártyaszám +1. Tehát mondjuk a Portálnál 4+1, vagyis az acsik 20%-onként dobnák ki a maradék kártyákat, ha pedig megvan a 100%, ott nem kártyát adna, hanem Foil Upgrade-et, választhatnál abból a játékból egy kártyát, amiből Foil card-ot csinál.
Így legalább lenne értelme "bajlódni" velük. PS3-on és Live-on is szívesen elbíbelődök az acsikkal, mert ott ez növeli a szintemet, ha úgy tetszik, a presztízsemet, de itt semmit nem ér sajnos.
-
válasz
cashback
üzenetére
Játékokon belül azért szeretem az achiekat, mert több játékélményt adnak olyan módon, hogy általában némi erőfeszítésbe kerül az elérésük, így sikerélményt adnak. Persze a Steam szint is lehet egyfajta sikerélmény.

(#44454) Doki16: hogy akarod kipróbálni letöltés nélkül?
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok, melyik Worms-szal érdemes játszani?
Armageddon-hoz már nincs kedvem, Reloaded, Revolution, Ultimate Mayhem, ami szóba jöhet gondolom. -
Doki16
addikt
válasz
ilovedigweed
üzenetére
Igen, mert alapból steames a játék. Csak beírod a cd kulcsot és már aktiválva is van.
Más dolog: Tudna nekem valaki segíteni ennek a játéknak a beszerezésében. Sajnos nincs olyan cuccom ami kell a yuplay-es játékok megvételéhez. Természetesen tudok utalni számlaszámra vagy paypalra is

-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ezt ha megvásárolnám, lehetne aktiválni a Steam-en, mindenféle mókuskodás nélkül?
-
maross
nagyúr
-
csaba951
veterán
válasz
maross
üzenetére
A manóba, ezt benéztem! Én még tényleg a GOTY-t vettem. Danihnak igaza van, ez a változat "alapban" már tartalmazza a Gods and Kings-et is. Nem kell semmi plusz pénzt ráköltened, hogy gold legyen.
Brave New World dlc az egyetlen, ami nincs benne. Azt külön kell majd megvenni.
>a steames 2.5euros upgraddel meg olcsobb lenne
Első ránézésre ezt is meg lehet csinálni! Az orosz kiadás is ugyanazt az alapjátékot tartalmazza, mint ami a upgradehez szükséges.

-
maross
nagyúr
Aham, koszi a valaszokat. Ha csak "goty" az nem annyira jo
. A steames 2.5euros upgrade alap civre is rahuzhato, vagy csak goty-re? Mert akkor neadjisten el lehet azt jatszani, hogy 62 rubeles civ5 alap + steamstorebol 2.5euros upgrade = civ 5 gold? 
-
csaba951
veterán
válasz
maross
üzenetére
Nekem (is) innen van. Ezt a kulcsot adta: Civ V GOTY (RU) (11130)
(2011.11.23-án vettem.) Magyarországról gond nélkül aktiválható, játszható.Ugyaninnen vettem a Civilizations V Gods and Kings-et is (ezt a kódot adta), az is rendben aktiválható/játszható.
-
-
maross
nagyúr
yuplayes civ5gold regios, vagy megy itt is?
-
válasz
morvaigaben
üzenetére
Erre mondom azt, hogy kompenzál!

-
ayo
veterán
válasz
üzenetére
gyakorlatilag meg nem? gyakorlatilag ott van a dlc listadban..

van hogy ekozben engedi megvenni mert mas bejegyzes az adatbazisban es igen a limited edition alapvetoen csak elorendeloknek jart utana meg sokszor osztottak mas oldakon is ezert kulon kezeli. sokszor van ilyen amugy
-
zseko
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Van neki egyáltalán bármi élete? Ja, van a gép előtt.
Szvsz ez is szimpla epenis növelő pótszer, ha már irl nem megy
Azt hiszem én kimaradok ebből a mókából, nem érzem hogy adna bármi plusz játékélményt nekem 
-
danih
veterán
Azt nem tudja valaki, hogy a foil kártyát ha bekraftolsz nagyobb esélyt ad valami rare dropra?

-
cashback
őstag
válasz
üzenetére
Számomra ez remek trade lehetőség - amellett miért ne lehetne fejlesztgetni.
A trade is egyfajta játék... illetve ez a "csili-vili biszbasz dolog" is egy gyűjtögetős cserélgetős játék... csak másképpen.
Böngészős stratégia játékok (travian, ogame... stb) sem a grafikai világról szólnak.
Egyébként ez olyan mint a telefon. Telefonálásra készült... ahhoz képest ma már ez a funkció lényegtelen (legyen net/wifi, kamera, játékok... stb)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Versenyképesek kell hogy maradjanak, ezért valami egyedit kell alkotniuk... ez azért elég egyedi lett és azért nem olyan rossz.
-
warcat
veterán
Mivel már lehet foil kártyát szerezni 10-es szint alatt is,szintezésnek már tényleg csak akkor van értelme ha érdekel a dolog.Viszont,mivel egy köteg lóvét meglóbálva bárki bármikor "utólérhet", szerintem semmi értelme sincs.A kártyákat viszont lehet szépen eladni

Hátteret bármikor megveheted a marketen ha nagyon megtetszik valami, kuponok meg nem sokat érnek a többi digitális forgalmazó akcióival szemben. -
törölt tag
Amint látom vannak akik a Steam-et már nem a játékok , hanem csak az ilyen csili-vili biszbasz dolgok miatt használják .

-
válasz
cashback
üzenetére
a community-s badge
talán 50-re végzőt ad, amíg nincs meg teljesen.nem az is vagy 100, vagy 200 :S egyébként amikor betöltöd a következő évedet, akkor is 50-et kapsz. a következő summer sale-nél remélhetőleg ki lehet egyengetni valamennyire az xp-ket.
én 50 xp múlva (legkésőbb szeptemberben) 2-vel fogok túllógni... -
DJGABI
addikt
lehet hülyeség, de steam walletből kártyára/paypalra tudok visszautalni? vagy azt már csak steam-en tudom elkölteni?
-
cashback
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Kár.
Folyamatosan 11XP hiányzik minden szintemhez... kicsit idegesítő. -
cashback
őstag
Nem tudjátok a "kitűzők/badges" menü alatti oldal legalsó bejegyzése mire vonatkozik:
100 XP
Legalább egy regisztrált termék meglétéért.100 XP
For having at least one product registeredÉn egyből arra gondoltam, hogyha valami játékot regisztrálok akkor ad plusz XP-t... aktiváltam is egy bundle key-t, de nem kaptam +XP-t.
-
danih
veterán
Nálam is van még, tudok adni.
-
genndy
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Azt nem tudom. Szerintem igen.
-
x_o_n
veterán
1 et én is tudok adni
-
warcat
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Ha valakinél porosodik ennyi meghívó,gondolom adnak majd ,de:
-Marketen 0,07 EUR egy meghívó
-engem a csoporthoz való csatlakozás után 2 órával behívott a rendszer,rá 1 napra meg jött 3 osztogatható inv kártya.
Szerintem egyszerűbb,ha csatlakoznak vagy megveszik,mint csodára várni. -
Mardel
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Mas is, kituzo craft noveli az xpt 10 szint felett meg profilhatteret tudsz beallitani meg vitrin, baratlista max meretenek novelese (mert ugye a steam megszabja hany baratod lehet...) stb. A gyujtok mar ra is haraptak.
-
morvaigaben
tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Írták is hogy minden kedden & csütörtökön jönnek új támogatott játékok.
+ a tegnapi bejegyzésből:
"The other change we've made is removing the Level 10 minimum requirement to get Foil Trading Cards - all users have an equal chance now."
tehát már egy Lv1-esnek is eshet foil kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csatlakoznék de invite,de nem a játék miatt mert az megvagyon

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami