Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
DEFENSE GRID: THE AWAKENING
E69HA-87RTN-MGXV8
Lehetőleg olyan vigye el aki játszani is fog vele, nem csak plusz egy sorért.
-
Źşë'
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
még nem próbáltam ki, bár megvan a játék, csak időm nincs játszani vele, de majd pótlom, és kíváncsi vagyok tényleg

-
maross
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Persze, ha te leszel az elso kommentelo, akkor igen!
-
jozsi252
veterán
Az itthon vásárolt dobozos Grid 2-őt ugye be lehet Steamre aktiválni?
-
Köszi az infót.
A gond az, hogy olyan sok játékom van, hogy nem jelenítette meg mindent, csak kb a negyedét, ötödét, gondolom a maradék nem fért a text bufferbe, így X-COM nem volt, csak XCOM.
Csak ezt találtam:
License XCOM: Enemy Unknown WorldWide (16377):
- State : Active - Created : Tue Oct 23 17:20:40 2012 in HU
- Apps : 200510, 200519, (2 in total)
- Depots : 200511, 200512, 200513, 200514, 200515, 200516, 200517, 200518, 200520, 200521, 200522, (11 in total)mod: le is ellenőriztem, a játékaim nagy része nincs a listában.
-
Megjelent a listámban egy X-COM: Enemy Unknown Pre-purchase sor. Ez mi lehet? Nem vásároltam előre semmi XCOM játékot. Az új XCOM megvan (külön sor), de azt sem pre purchase-ként vettem.
(#43877) BomiBoogie: pedig teljesen jó casual játék az Angry Birds, ha csak pár perc van kikapcsolódásra. Mobilon meg végképp.
-
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
most hetvegen ingyen volt iosra ezert steamen a heten leakcioztak...

en ismerem oket, itt van par:
Waking Mars nem rossz bar rovid. nekem tetszett a a regi scifi stilus
PaPo & Yo ez jo jatek bar nem is kapott nagy akciot
They Build Pixels ezt megeri szerintem beszerezni
The Adventures of Shuggy kis jatek de el lehet vele lenni, halloweenos a hangulat es kulonbozo kisebb logikai palyakbol all. viszonylag sok ilyen kis palya 100nal szerintem tobb.
Tower Wars amiota behalt a multi annyira nem lett jo es sajnos nem a legjobb towerdefense. most workshop is van mar hozza de szerintem erdemes barmi mast venni mint ezt.
-
Új, weeklong sales
Greed Black Border
Waking Mars
PaPo & Yo
They Build Pixels
The Guild 2
Angry Birds Space
The Adventures of Shuggy
Flatout Complete Pack
Worms Ultimate Mayhem
Tower Wars+13 sor
Daily deal: Iron Front Liberation (szép nagy metascore-ral...)
-
huskydog17
addikt
Ez egyáltalán nem meglepő, ugyanis az AC3 PC verziója egy kisebb katasztrófa, technikailag siralmas lett (mit várunk az Ubi ukrán stúdiójától). Ez alaposan rásegít arra, hogy az alapból nagyon kevés helyett még kevesebben vegyék a PC verziót, ami miatt egy halom kulcs van a virtuális polcon. Én legalábbis így látom.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Próbáltad az "All Steam Items" alatt az inventoryban? Nekem nincs, nem tudom, mikor jár le.
phenomHUN: Jó kezdeményezés, de csak a régieket tették bele.

-
phenomHUN
senior tag
Új Groupees bundli: Sherlock és Dracula, mind Steames. $1.5 a minimum.
http://groupees.com/sherlock -
genndy
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Tudtommal pedig lejárt.
-
Pedro78
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ketlem, nekem megvan es vmikor jovore jar csak le ha jol remlik.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Jó is, hogy mondod. Nekem volt, de eltűnt. Létezik, hogy lejárt és ezért törölték?

-
Pedro78
senior tag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
de van
-
-=Vacsek=-
senior tag
nincs vkinek -90% os sniper ghost warrior kuponja?
-
warcat
veterán
Mást is lenyűgözött a mai akció?

-
albert8
veterán
Steamen vásárolt orosz grid 2 aktiválható nálunk?
-
warcat
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Az amazonon forgalmazott dlcket tartalmazza, ezért "complete". De hiányzik egy pár és pont ami történetet tartalmaz;ezek közül pár gyakorlatilag csalás vagy pay to win tartalom igazából.
-
törölt tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Ebben a csomagban csak ennyi DLC van feltüntetve .
-
Ez a card dropping csak a játékban eltöltött időtől függ? Vagyis elég, ha a menüben vagyok?
-
törölt tag
Amazon :
Május 29-31
Sleeping Dogs Complete Pack $12.99
alapjáték + a lenti DLC csomag
Sleeping Dogs DLC csomag $7.99
Sleeping Dogs Nightmare In North Point Pack
Sleeping Dogs Retro Triad Pack
Sleeping Dogs Screen Legend Pack
Sleeping Dogs Street Racer Pack
Sleeping Dogs SWAT Pack
Sleeping Dogs Tactical Soldier Pack
Sleeping Dogs The High Roller Pack
Sleeping Dogs The Red Envelope Pack
Sleeping Dogs Top Dog Gold Pack
Sleeping Dogs Top Dog Silver Pack -
Arkennys
addikt
Én cserélgetek, poén. Költeni nem fogok rá, de pl maradék bundle kulcsért, ilyesmiért cseréltem már kártyát, amit amúgy ingyen passzoltam volna el valamerre.

Most meg a HL2-t is alap bírom, szóval csak extra, hogy dobott kártyát is. TF2 is annyit megér majd, hogy bent hagyjam a menüben egy ideig kártyáért.

Hja közben lett orange boxom is aktiválva, maradt az 5 card dropping, mint gondoltam, felénél többet nem ad ettől, hogy úgymond fizetősen is meglett közben.

-
zseko
veterán
Ezek az új játékok csak butítanak. Elkezdtem egy régit játszani, és most kezdhetem újra az elmúlt másfél órát, mert az automata mentések elszoktattak attól hogy manuálisan mentsek...

-
danih
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én magára az ötletre írtam, nem érdekel hány játékhoz van. Gyk. amúgy odaírták, hogy sokhoz tervezik - nem ez a lényeg. Mivel adható-vehető a marketen, és gondolom szintén tranzakció díjas, a többi már kitalálható.
-
válasz
Arkennys
üzenetére
én odaadtam mind a 4 kártyámat ingyen kollégának, így is biztosítani akartam, hogy nem csábulok el. (bár épp most értettem meg, hogy a community badge, hoyg ad xp-szal gyorsan fel is tornáztam magam level 6-ra xD) de mostmár csak a szeptember meg a sumer sale tud majd továbblendíteni.
-
válasz
alratar
üzenetére
valamit akkor is kezdeniük kell majd a a leveling-gel, mert magára a summer sale-re is bizonyára jár majd badge. én még azt is kinézem, hogy vásárlás is kötelező része lesz a badge szerzésnek, és aki szintet akar lépni (100XP-t biztos ér majd a badge) az mindenképp költeni fog ($team pedig örül).
amúgy a market-en is csak annnyira látszik, hogy beta, hogy háríthassák a felelősséget, ha van valami technikai gebasz. (gmail mennyi ideig volt beta?
) kliensben simán kint van már, mindenki használhatja, sztem nyárig (mmint a sale-ig) simán mindenkinek elérhető lesz a trading cards is vagy pont a sale-lel együtt lesz "nyilvános" beta.egyébként az is érdekes jelenség lesz, ha az emberek az üzleteléseik során figyelni fogják, hogy a partner hányas szinten van. (mint itt ph-n a piros/fekete pontokat). vajon mettől lesz megbízható egy ember? egy csaló pár $/€-ból elérheti a 4-5. szintet kártya + egy filléres vásárlással. Én meg summer sale-ig tuti maradok lvl 4 (lehetne kicsit nagyobb súlya a regelés idejének, meg a játékok értékének az XP szerzésnél)
-
-
törölt tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Fogadunk , hogy a nagy nyári ( de inkább a decemberi ) Steam vásárra kismilliónyi ilyen kártyával fognak előrukkolni ?
Előre borítékolom : jövő hónapban jönni fognak a Killing Floor kártyák .
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Egyetértek veled.
-
TazLeacher
nagyúr
Szerintem a "zseniális" kifejezés egyelőre kicsit túlzás. Akkor mondtam volna, ha minden Steam-en vett játék mellé lenne kártya. Ott simán "berántanának" azzal, hogy Steam-en vedd, és ne a dobozosat, mert ugye akkor még kártya is van hozzá...akkor zseniális lenne. Így egyelőre csak jó ötlet, de szerintem még kevés.
-
cashback
őstag
válasz
üzenetére

Egyébként nem feltétlenül kell 140(+-)€-t ezért kidobni az ablakon.
TF2, DOTA2 (meg még amit nem ismerek) tárgyak cserélgetésével is elérheted a kívánt szettet... csak kicsit türelmesebbnek kell lenned.Az hogy 5€-val fel kell tölteni a wallet-et szerintem nem egy nagy érvágás annak aki steam-es játékokkal játszik (elég sok játék ennek a többszöröse - és még meg is vesszük).
37cent mínusz és TF2 prémium. A többi 4,63-at pedig bármi egyébre el lehet költeni... szóval attól még hogy onnan nem lehet kivenni még lehet vele vásárolni... sőt... mivel már sikeres pénzmozgás történt így már nem is kell feltölteni többet... egyszerűen kiválasztod amit venni akarsz és ha drágább akkor a kártyádról, PP-ről szedi le a pénzt. -
Alien83
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Aha meg.

-
Bluerainbow
Közösségépítő
Kiszámoltam , Ha valaki most nulláról fel akarná fejleszteni magát ezzel az uj Steam Trading Card rendszerrel a maximumra - vagyis mind az 5 jelenleg támogatott játékból 5-ös szint-re , és a kártyákat a steam piacon venné meg 150+ euróba kerülne a dolog. Megéri nem ?

-
zseko
veterán
Megvettem a Rochard játékot, elakadtam egyik pályánál, vagyis tudom mit kell csinálni csak nem jön össze. Gondoltam megnézem youtube-on mások hogy csinálják de az ilyenek csak felidegesítenek
Minek tesz fel játékvideót az ilyen??
Ami nekem ~40 másodperc az nála 6 percbe telik, komolyan, nem értem az ilyeneket... 
-
danih
veterán
válasz
üzenetére
Tök mindegy, gyűjtő. Valaminek a gyűjtése sosem a gazdaságosságról szól, hanem az érzelmekről....
Zseniális húzás ez a kártya (marketing értelemben), az, hogy adható-vehető, pedig még inkább azzá teszi.(#43814) albert8: jelenleg ennyi

(#43817) Alien83 szerintem már nem lehet "megvenni". OB-ban benne van mint objektum, de nincs ár mellette.
-
Alien83
senior tag
válasz
üzenetére
Dota 2 vagy melyikből igenis ennyiért is vannak bizonyos kártyák!
A baj azzal van hogy vesznek de lehet 1 hét alatt 1 darabot, vagyis nem tudja mindenki eladni...valakinek bejön a dolog valakinek a nyakán marad, sok pénzt akkor fektess a csereberébe ha nem sűrgős hogy visszanyerd vagy nem gáz ha belebuksz.
-
törölt tag
Nekem sajnos csak ennyi van .
-
válasz
Arkennys
üzenetére
jelenleg, ha a játékkal kapcsolatban költöttél, akkor kapsz valamennyit alapból (ezek szerint ötöt).
utána minden ~9$ újabb (összesített) vásárlás utána kapsz még egy kártyára lehetőséget (aztán újabb ~9$ után megint)Neked azért van alapból 5, mert vettél már a boltban. 6. csak akkor lesz, ha költesz ~9$ még a TF2 boltban
amiket ír, hogy remaining drop, azokat tuti megkapod
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- CORE I5 14400F B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 6000 RAM 1.0TB NVME SSD MSI RTX 5070 12GB DDR7 1ÉV GAR!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és úgy néz ki lockos is...

Minek tesz fel játékvideót az ilyen??
Ami nekem ~40 másodperc az nála 6 percbe telik, komolyan, nem értem az ilyeneket... 
eami