Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Tehát akkor csak windows reinstall előtt elég használnom, vagy minden játszás után kell a backup? Ugyanis mániám, hogy naponta csinálok manuális mentést
Ja, és ez milyen formába menti a savegameket? Visszatöltéshez is ugyanez a program kell egy esetleges windows reinstall után? Gondolom, be lehet állítani azt is, milyen könyvtárba mentse a backup-okat, nyilván ne a c-re, ha azon van a win... -
SenorGrande
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem többen is használjuk "innen", egyszerű program, folyamatosan jön hozzá adatbázis frissítés, így egyre több játékot ismer fel, és lostprophet-nek köszönhetően van benne magyar nyelv is! (
)
Akinek fontosak a játékmentései egyébként is, vagy csak win reinstall előtt áll, azoknak "megéri". Bár ez elég fura szó, mert ugye ingyenes, tehát igazából nincs vesztenivalód, ha használod. -
pylon
tag
válasz
huskydog17
üzenetére
állítólag tök hangulatos, tele van poénokkal és utalásokkal
régi FPS játékok hangulatát hozza vissza
ja és ha valaki majd játszik vele nyomja meg "F" betűt
egyébként már kint van
-
törölt tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Jónak tűnik ez a Gamesave Manager, és így a honlapján nézve nem is nehéz alkalmazni... Valaki használta már? Megéri használni?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szerintem pedig Chuck Norris cyborg-változatban.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
huskydog17
üzenetére
Főhősnek enyhén szólva terminátor beütése van.
-
danih
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
Ez a Blood Dragon állat lehet. Tegnap néztem róla egy review-t
"The near future. The apocalypse has had an apocalypse"
-
genndy
addikt
válasz
üzenetére
Az a biztos, ha te is kézzel lemented a dolgokat. Általában ott szokott lenni, ahol írod. Amik támogatják a felhőt, azok is változatos helyre mentenek, nem feltétlenül az userdata -ba.
Vagy Gamesave Manager. -
Anonymus X
tag
válasz
üzenetére
Játékfüggő. Némelyiknél van felhő, ott nem szükséges menteni a dolgokat. Viszont amelyek nem támogatják a Steam felhőt azok változatos helyekre mentenek. Ez lehet a Dokumentumokon belül bárhol vagy a játék telepítési helye a Steamben. Utóbbi esetekben mentsd le előtte a dolgokat.
-
törölt tag
Köszönöm az infót mindenkinek, még 1 kérdés:
Eddig van úgy 5-6 játékom a fiókomban, az új RE-n kívül egy sincs telepítve, mert már mindet végigvittem. Viszont 1-2-t néha újra elővennék, akkor megmaradnak a mentések, ha volt azóta windows reinstall? A felhőmentés az be volt kapcsolva... Nyilván az acsik megmaradnak, de a mentés, egyebek? Vagy emelett ki kell másolni mindig a C:\Steam\Userdata könyvár teljes tartalmát + a játéknak a C:\Dokumentumok\ kvt-ban lévő cuccait?
-
törölt tag
Sziasztok!
Láttam Steamen, hogy a Walking Dead játék most 60%-al olcsóbb ma éjfélig, így nagyon megéri... Viszont most elvagyok a Resident Evil 6-al, addig míg nem végzek vele, nem is akarok feltelepíteni új játékot. Szóval a kérdésem, ha ma megveszem, akkor ugye nem kell feltelepítenem rögtön (mert eddig mindig így csináltam)? Megmarad a fiókomban, mint a többi steames játékom, ami nincs feltelepítve?Köszi előre is a választ!
-
FST200
tag
Walking Dead -60%
van esély -75% ra ?
-
int
tag
Már megint lemaradtam róla

-
brabax
csendes tag
válasz
djpepsi123
üzenetére
Mázlisták, nekem vagy nyolcadikra sikerült egy jót választani...

A tippet viszont én is köszönöm!

-
lacus83
senior tag
Company of heroes 2 beta kulcsok.
500db van.én még kb a 20-25 között találtam magamnak jót.
A többi nem tudom működik e.
De tessék próbálkozni -
huskydog17
addikt
Mivel még senki nem rakta ki, így megteszem. Mai napi akció:
Mirror's Edge -> 2,49 euró -
horvathd
aktív tag
Company of Heroes Steamworksre vált, az új verzió már elérhető, és a korábban nem Steames kulcsok is regisztrálhatóak.
-
SenorGrande
senior tag
Köszönöm nektek.

(#42565) genndy:
Nem, nincs fent.
Persze, többször is ellenőriztettem a fájlokat, nem konvertálta, azt már réges-régen megcsinálta. Állítgattam a kliens nyelvét, a letöltési régiót, egyéb dolgokat, átneveztem a dokumentumok könyvtárban a Borderlands könyvtárat, hogy hozza létre újból, csináltam új karaktereket, szóval elszüttyögtem vele rendesen, de nincs semmi változás.
Várok pár napot, aztán írok a support-nak. Igazából leginkább a cloud zavar, és úgy látom, nem csak engem érint. -
genndy
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
- Steam Cloud nekem se szinkronizál, pedig be van kapcsolva
- DLC-k csak egyszer szerepelnek
- CD-kulcs fülön sincs kétszer MoxxiNincs fönt a magyarítás, és esetleg az kavar be? (nekem fönt van)
Helyi fájlok ellenőrzését próbáltad? Általában ilyen furcsa viselkedésnél szokta átkonvertálni a fájlokat a legközelebbi indításkor. -
Debilon
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
cloud: 14.27 KB / 99,99 MB
DLC csak 2 van meg, de azok nincsenek duplán
szerk:
LOL... elindítottam, erre a cloud 0.00 / 100 MB lett, a frissítést viszont visszakapcsolta amit előtte kikapcsoltam -
BigBlue69
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nálam minden dlc egyszer szerepel csak..
-
SenorGrande
senior tag
Akinek telepítve van a Borderlands (első része), lenne szíves, ránézne nekem ezekre:
-Hiába van bekapcsolva a Steam cloud, nem hajlandó se föl, se le tölteni, ill. mindig azt írja, 0 byte használatban / 100 MB szabad. Kapcsolgattam már ki-be, volt több restart, clientregistry.blob törlés, sőt, már imádkoztam is. . .
-Hiába kapcsolom ki a játék frissítését, a Border elindítása után visszaállítja.
-DLC fülön minden DLC duplán szerepel
-CD-kulcs fülön a Moxxi's kulcs kétszer szerepelElőre is köszönöm.

-
7
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nálam is lassabb a szokásosnál, de nem vészes.
-
atidzsiforc
őstag
Masnak is pusztulatosan lassu a steam community? Teljesen hasznalhatatlan.
-
-
törölt tag
Lenne 1 kis problémám...Ma megvettem a cs:go-t, a steam telepiti is rendesen, de 100%-nál megáll, és teszi ezt már 20 perce...
SEMMIS...Amikor ezt megirtam elindult XD
-
Továbbra is van Red Orchestra 1 és 2 Guest Pass-om, 3 napig teljes hozzáférés a játékhoz. Kettő-kettő darab van belőle. Akit érdekel, szívesen elküldöm neki.
-
törölt tag
válasz
djculture
üzenetére
Én úgy rá kattantam hogy beleöltem már csomó órát.
nekem nagyon tetszik a multi.
Ezért kellett a DLC, is. De nem is ez a lényeg.(#42512) danih: Forgalmazza más is, de egyszerűen nem sikerült beszerezni. Pedig sokat kerestem.Legegyszerűbben a játék online storjából akartam megvenni ami kb 10 próbálkozásra is hibát írt.
(#42513) Blaise ha szeretek valamit meg fogom venni a megjelenés napján, ezzel is így voltam. Nem ez volt a problémám.
-
Zolás
addikt
válasz
Blaise
üzenetére
Az egyiken egy teljes HalfLife1 széria van. Utána akkor jött be a Half Life2 meg az Orange Box, és valami cuccomért beszámítottam a haverom ilyen accountját. A harmadik is hasonló módon jött, mindenféle játékkal, ami érdekelt, olcsón jött, és megtartottam. Ez már elég régen volt, eladni nem akarom, meg nem is nagyon lehet, azért mindent újra megvenni, hogy csak egy acc legyen, nem éri meg. Gondolkoztam, hogy valahonnan szerzek egy Orange Boxot, de igazság szerint nem játszom vele, tehát meglenne kétszer, anélkül hogy felraknám. Nagyjából ezért van 3 accom, farmolni nem farmolok semmit, a TF2 nem tetszik, pláne ilyen sapkás marhaságok miatt.
A 3 accból egyet használok aktívan, a másik kettő évek óta nincs használva. Eladni nem lehet, egyesíteni nem lehet, majd elfelejtem az accok neveit, és akkor már csak egy lesz.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
cskamacska
üzenetére
Neked. Nekem ez pár rászánt perc naponta mobilról vagy gépről, holtidőben, free.

Unstoppable Gorg, Be Mine Anniversary-ból Two worlds 2, Humble Frozen Synapse Bundle-bol a Trauma, Darkness2, Nuclear Dawn, Choplifter azert jol jött.
Egyebkent teljesen random sorsolás szóval se reklamnak se ellenreklamnak nem nevezném. Csupan egy lehetőség amivel vagy élsz, vagy nem.
-
Rent
senior tag
Az igen.. Azt gondolnám, hogy regisztrációkor kiírja, hogy erről a címről már regisztráltak. Én 1-et reggeltem sok-sok évvel ezelőtt, azon van 100+ játék.

-
Rivaul
addikt
Akkor már csak az a lehetőség maradt hogy egy sokkal régebbi accomra jelentkeztem be amit elvileg ugyan arra a mail címre csináltam. Nagyon hasonlíthattak egymásra. Bár akkor sem értem a mail cím alapján miért nem talált meg a rendszer. Így viszont a másikra nem emlékszem teljesen s régi ismerősök meg már nincsenek. Mind1 azért köszönöm az útbaigazítást.
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Nagyon rég nem jártam a steam profilomban. Annak idején cs:s szerverem volt s akkor használtam. Laposra váltás miatt nem játszottam rajta kb 1,5 éve. Most be akartam lépni de nem emlékeztem a felhasználóra s a mail címem se volt jó neki. Végül sikerült a felhasználóm eltalálni s a 15x megadott de el nem fogadott mail címre elküldte a passokat... Már ez is érdekes. Miután bejutottam viszont az accom teljesen üres volt... Se a cs:s, se friends, se semmi. Ennyi inaktivitás után csinál ilyet a steam? -
DiamondBack
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
megoldottam köszönöm

-
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Abba a csoportba hol lehet jelentkezni?

-
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Hát, azért próbálkozok nyerni még ott is, hátha összejön. De igen, érdekes a rendszer működése, azt látom én is. Nembaj, egyszer még csak lesz szerencse is.
-
DiamondBack
senior tag
sziasztok. van valami ötletetek miért nem indul el a steam? már órák óta csak próbál csatlakozni. letöröltem, újraraktam, frissítette stb de semmi változás csak próbál csatlakozni de semmi nem történik. elindítás után a feladatkezelőben egyből mellete van hogy "(nem válaszol)". segítségeteket előre is köszönöm
szerk: webes felületen működik a fiókom -
DeFranco
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Na... azért én is el tudok ereszteni néha egy cifrát, de maradjunk azért egy határon belül...
(#*korbács) -
maross
nagyúr
getloadedgo vajon ugyanazt a regios keyt adja uk/europe/row-ra?
-
cskamacska
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Steamgifts mindig is zsibvásár volt, a népek nagy része olcsón/ingyen szerzett vackait számoltatta be minél magasabb értéken, és mindenki kivétel nélkül tartotta a markát, hátha pottyan valami jó kis 60 eurós cucc az ölébe. Pedig sikeres emberek nem lehetnek, ha nem vagy valami privát ajándékozgató csoportban ahol fel is kell ajánlani valamit bundliszemeten kívül(ami természetesen így már nem annyira éri meg), akkor esélyed nincs faszkorbácson kívül bármit nyerni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
genndy
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
A nyerési esély nem növekszik a contrib pontokkal sem!
Csak jelentkezhetsz olyanokra ahol van contrib határ. Olyan meg azért kevés van, hogy egészen extrém pontfeltételekkel teszik fel (oké, cg-nek néha elszáll az agya
6000 pontos contrib határral feltett Bio Inf...
) -
maross
nagyúr
Lenne egy Trine-om, 90% hogy aktiv még a kod, akinek kell sajat celra, es jatszana is vele, dobjon egy privit, csak ne legyen harag ha megse mukodne
. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
Olcsó játék kis nyeremény, drága játék nagy nyeremény. Ez így működik.
Nem kötelező belemenni ebbe az egész sorsolásosdiba, biztos jó móka lenne, ha nem cseszték volna szét a potyázók. Sajnos ilyen az emberi természet, a homokozó is ezért kutyaszaros. Van aki így érzi jól magát.
-
Arkennys
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Értem én a szabályt, és az okát, de ettől nem örülök neki.

Amúgy jó dolog, hogy az nyerhet nagyobb eséllyel, akinek van pénze behajigálni esetenként ezer dollár értékű cuccot (mert olyan sorsolás is egész sok van ugye). Értem én hogy az a közösségért tevés elismerése, etc, csak kicsit ellentmondás, hogy akinek van pénze ennyit bedobni, az tud jobb eséllyel nyerni is.
(most biztos lesz aki ezért betámad, de ettől még ez a véleményem
)Ami bundles cucc, azt majd felajánlom itt fórumon az első jelentkezőnek a későbbiekben is, jobban esik szót is váltani azzal, aki megkapja, és kevesebb macera, mint kb a semmiért steamgiftsen szórakozni vele.
-
SenorGrande
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
A CoH2 bétát hogy aktiváljam? A honlapon ahol kulcsot lehetett kérni, már nincs ott.
-
válasz
üzenetére
Na a max payne 3 dlc-i pont mondjuk semmit se érnek csak annak aki multizni szeret vele. Szerintem pont annyira nem illik abba a játékba a multi mint ahogy a Tomb Raiderbe se. Mindkettőnél belenéztem a multiba és totál káosz volt az egész rohangált össze vissza mindenki, ennyi volt a multis próbálkozásom velük.
Steam meg ilyen, én mondjuk a max payne 3-at direkt a miatt vettem meg dobozosba hogy meglegyen lemezen. -
Blaise
veterán
válasz
üzenetére
Karácsonykor akcióban volt a játék a Season Pass-al együtt, talán 4-5 ezerre jött ki együtt, vagy még kevesebbre és steam kódot adott.
Ilyen ez a Steam, sajnos valóban kevés olyan játék van aminél a dobozos verzió is Steamworks DRM-et használ, ezért kell résen lenni, és nem azonnal megvenni valamit dobozosan, hanem várni a digitális leárazásokra, ha erre van igényed.
-
törölt tag
Egy észrevétel:
Max payne 3.
Megjelenés napján megvásároltam dobozosan.
Gondoltam most beszerzem a DLC-ket de sehol nem lehet csak steamen, ehhez viszont nem jó a dobozos, mert nem lehet be aktiválni.Megvettem hát az alapjátékot + a max pakkot =kb9ezer ft. Így már 20ezernél járok. (11volt az alap megjelenéskor)
Most jön a lényeg:
Mentéseim igaz élnek de a multis achik kivételével a steam semmit nem ismert fel, sokkal lassabban tölt be, és néha két egérkurzor van.
Egyik a steam menüből ott ragad a főmenübe. Nagyon jó.
Azt ami itt volt nekem DVD-n és fél óra alatt fel tudtam telepíteni, most 26 óráig töltöttem
Teljesen ugyan olyan mappát hozott létre, ugyanolyan fájlokkal mint mi előtte fel volt telepítve.
De a mai világban biztos nehéz lett volna megoldani hogy beaktiválható legyen. De nem, az összes rockstar játékot nem lehet, töltsd le, vedd meg.Sajnos nincs mindenhol 10+ megás internet.
-egy új steames gondolatait hallottátok-
-
SenorGrande
senior tag
válasz
lacus83
üzenetére
Szerintem ez rávilágít a megfejtésre.
Egyébként van itt "nekünk" is egy "saját" rendszerünk, hasonló elvekkel.
Bluerainbow és kedves segítői csinálják, ha esetleg érdekel. Az első bejegyzései között megtalálod a szabályokat, hogyan s mikénteket.(#42508) Lewzke:
Ez a szabály önmagában nem érvényes. Egy képlettel számolják a contributor-t, melynek hatására a bundle felajánlásokból 30$-nál több nem jöhet össze. -
törölt tag
Valaki tudna privibe küldeni egy kódot? Azt irja, hogy már nincs kód...
-
lacus83
senior tag
Hi
Valaki aki okosabb nállam elmagyarázhatná nekem hogy miért van olyan http://www.steamgifts.com on hogy a felajánlott játékaim értékét nem írják jóvá.Ez már nem az első eset.
Vagy aki tudja hogyan működik ez a rendszer az világosítsa már meg az elmémet.De azt hiszem befejeztem a felajánlásokat.Inkább majd itt a fórumon lehet érte pályázni.
-
COH2 beta kulcs.
8NQXH-GAAZC-P4IH2
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja, és ez milyen formába menti a savegameket? Visszatöltéshez is ugyanez a program kell egy esetleges windows reinstall után? Gondolom, be lehet állítani azt is, milyen könyvtárba mentse a backup-okat, nyilván ne a c-re, ha azon van a win...
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(#*korbács)
)

eami