Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Aki megvette az új Humble Bundle-t, attól kérdezném:
Mindegyik játékhoz külön kulcs van? Tehát ha nekem csak 1 vagy kettő kell, a többit át tudom adni másnak?
-
DJGABI
addikt
válasz
cashback
üzenetére
Really Big Sky vmi bundliból megvan. oké h bullet hell, de full minimumon szaggat...
most akkor hogy vannak ezek a kártyák? ha ami esett, azt eladom, akkor többet már nem kapok dropból? pont azt néztem, hogy ha pl. hátteret akarok, akkor egyszerűbb megvenni magába, mint gyűjtögetni hozzá a kártyákat...
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Engem nem érdekelt egyáltalán addig, amíg meg nem tudtam ,hogy van aki ezekért a kártyákért fizet!
Emiatt megéri játszani minden sz**ral
-
Crytek
nagyúr
Na ingyen lett 5 eurom már megérte.Csak jöjjön a többi game ami megvan nekem is azt ömlik a pénz a házhoz.

-
Crytek
nagyúr
Remélem akad majd pár gazdag páciens aki inkább vesz kártyát mint játszik és elviszik az enyémeket

-
sagem
addikt
Hűűű, de jó, hogy jött ez a Humble bundle csomag a Telltale játékokkal, így kitudtam próbálni a walking deadet..ez a játék tényleg zseniális, magával ragad a történet. S ha jól olvastam elvileg idén jön a második évad..erre a játékra megéri majd félretennem

-
Arkennys
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
nem tudom már honnan van, nem mailben küldték, hanem valahol kattintva adott egyet ami rémlik
-
BigBlue69
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Már adtam neki egyet.. Sőt elvileg maradt még1.. Csak az már nem biztos, hogy működik..
-
Cheesus
senior tag
látom nem írta senki úgyhogy rám marad a feladat hogy hírül adjam, open bétája (nem tudom magyarul hogy kellene hangzania
) van a company of heroes 2-nek, úgyhogy nyomás letölteni 
-
törölt tag
Üdv!
Beírok ide is, hátha tud valaki segíteni.Gamefly redszeren keresztül vettem egy játékot, de órák óta "under review" a státusz, emailben pedig azt írták hogy telefonon fognak keresni. Ez most igaz? Angolul kell ledumálnom egy ügyintézővel valamit? Mikorra várható egyeltalán, hogy elkezdhetem letölteni a játékom? Egyeltalán miért kell várni?

-
DJGABI
addikt
ha már téma: Four more games now have Trading Cards!
szerk: látom vótmá', sry
-
Arkennys
addikt
Behalok...bekerült 4 új játék a steam cards cuccba. Persze hogy egy sincs meg. Ezt már nem hiszem el

róluk van szóMonster Loves You!
Really Big Sky
Faerie Solitaire
BIT.TRIP RUNNER 2 -
TazLeacher
nagyúr
Értem, köszi...még nem craftoltam.

-
eami
Topikgazda
válasz
Cheesus
üzenetére
már tegnap írni akartam hogy van egy ismert telltale games hiba ami ms perifériákhoz kapcsolódik. nekem konkrétan az xbox controllerhez. Ha rá van dugva USBn akkor nem indul el, csakis akkor ha kihuzom előtte. A megoldás a steam fórumokon linkelt input8.dll a játék gyokermappajaba másolása.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Akkor kapsz chat emotikont és hátteret, amikor a kártyákból kitűzőt craftolsz.
-
törölt tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
A Steam játékkártyák segítségével .
http://steamcommunity.com/tradingcards/faq?l=hungarian
-
Иван
őstag
Ezek a steam backgroundok mennyit érnek? (pénzben, dota - tf itemben, font sterlingben, galaktikus kreditben, akármiben)
-
Érdekes..
Van egy másik accom, amin nem látszik pl. a portal2. (noha telepítve van)
Viszont. a Shogun2 látszik.Ez miért van?
-
törölt tag
Mi a véleményetek, jól futna ezen az Arkha City?:
Core i3 2310M
GT520MX
3 giga ramPár napja kipróbáltam a demót és voltak akadások. Bár lehetett volna még hova lehúzni a grafikát.

-
Csapoati
nagyúr
Na, nem is indít durván a Skyrim Legendary Edition. 40€, és ha jól olvasom meg értem, akkor + feature is van benne pár. Karácsonyi akcióban jó lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cheesus
senior tag
válasz
Cheesus
üzenetére
Nah sikerült megoldani a problémát... Sokat bújtam a fórumokat, különböző megoldásokat találtam, de nekem az segített, hogy a játék parancsikonjára rákattintva, a tulajdonságokon belül átállítottam a kompatibilitási módot Windows 98/Me-ra, felraktam a magyarítást is, szerencsére az se kavar be neki, úgyhogy megy minden szépen, de köszönöm mindenkinek a tanácsokat!

-
Cheesus
senior tag
Szerintem ez lehet az a hibaüzenet amit keresünk:
A hibát okozó alkalmazás neve: WalkingDead101.exe, verzió: 2013.1.28.20592, időbélyeg: 0x5106da1f
A hibát okozó modul neve: ntdll.dll, verzió: 6.1.7601.17725, időbélyeg: 0x4ec49b8f
Kivételkód: 0xc0000374
Hiba pozíciója: 0x000ce6c3
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x109c
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01ce608e332d685e
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: F:\Steam\steamapps\common\The Walking Dead\WalkingDead101.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll
Jelentés azonosítója: 75e1c632-cc81-11e2-9369-002185109729 -
BigBlue69
őstag
Poker Night 2 és Walking Dead is Connection képernyőnél behal... Friss rendszer.. Nincs joy se gamepad rákötve..
Ötletem sincs miért.. De van h 100x-szorra elindul rendesen..-
A hibát okozó alkalmazás neve: PokerNight2.exe, verzió: 2013.4.24.22527, időbélyeg: 0x51788caf
A hibát okozó modul neve: PokerNight2.exe, verzió: 2013.4.24.22527, időbélyeg: 0x51788caf
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x0015c5d2
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x1d4
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01ce60f942935c80
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: D:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Poker Night 2\PokerNight2.exe
A hibát okozó modul elérési útja: D:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Poker Night 2\PokerNight2.exe
Jelentés azonosítója: a7306110-ccec-11e2-80e6-00ea012a4331 -
-
Mardel
őstag
Ubisoft, akkor játszol amikor mi akarjuk.

-
danih
veterán
-
Wolverine
félisten
Valahogy ki lehet deríteni, ez pontosan micsoda? (egy Bethesda pack, de melyik?)
-
ArmA 3 Alpha Lite: AFNJD-B2IET-EGIFX
-
Cheesus
senior tag
Volt felesleges szabadidőm, ezért feltelepítettem a Walking Dead-et, de mikor elindítom, meggondolja magát, és egy vaskos hibaüzenettel kilép, először azt hittem, hogy a felrakott magyarítás kever be neki valamiért, ezért letöröltem és újból felraktam, de így se akar elindulni... Van valakinek valami ötlete a problémámra?

-
maross
nagyúr
blade1000 ismet akcioba lepett, remelem titeket is megtalal

@danih. még csak a "csere érdekel????" resznel tart egy resztvevos beszelgetesunk

-
Mardel
őstag
válasz
Debilon
üzenetére
Ez még mindig nem jelent semmit...
Itt meg egy másik a GFWL-es címekkel. [link]
Kicsit félrevezető a linkelt listád mert van mikor létezik steames kulcs is általában digitális boltból, amit dobozosnak ír, de a boltban vett dobozos meg GFWL-es (pl. most a Bioshock 2).
Szóval a tuti ami steamworks játék. [link] (csillagosoknál meg figyelni, hogy melyik változatot vesszük) -
warcat
veterán
Tegnap Morrowind,ma Oblivion, vajon holnap Skyrim akció lesz?

-
genndy
addikt
válasz
dehill
üzenetére
Mert azokat elérhetővé tették Steamen is. Ez pont a ritka kivétel. Az AvP meg mindenképpen Steames.
Ha nem szerepel a játék dobozás a Steam logó, akkor a legritkább esetben lehet utólag aktiválni, ha meg szerepel, akkor kötelező, mert első telepítéskor már kéri hogy aktiváld. Dobozos Bio 1+2-det Live!-on tudod aktiválni, Steamen nem. -
dehill
csendes tag
válasz
csaba951
üzenetére
Köszönöm a választ, de sajnos nem nagyon értem!
Kb 1 hete aktiváltam a GTR, GTR2, GT Legends régi dobozos verziókat, minden probléma nélkül.
Úgy gondolom, hogy ezek sem az akciók miatt voltak aktiválhatóak.Olyan is volt, hogy betoltam a CD meghajtóba a SEGA féle AvP lemezt és megkérdezte, hogy hozzá adja e a steamhez. Onnantól nem a lemezről telepedett hanem letölthető tartalomként jelent meg.
A steames profilomban ezek mint dobozos példányként jelennek meg.
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- VR topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Eredeti játékok OFF topik
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Diablo IV
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) van a company of heroes 2-nek, úgyhogy nyomás letölteni 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)