Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
hat eloszor gamepaddal nyomtam meg a demot de ott nagyon zavart a celzasnal. viszont mikor teljes volt akkor vegig gamepad es idovel megszoktam nem volt gond belole. a bunyokhoz meg foleg jo volt.
-
válasz
Blaise
üzenetére
Ja csúnya is unalmas is de vannak benne kiemelkedő részek.
Olyan mintha nem is egy csapat csinálta volna hanem ilyen duke nukem forever féle módszerrel készült volna, egyik csapat megcsináltra utána átvette egy másik majd egy harmadik összefércelte . Két év múlva már a kutya se fog emlékezni rá. Kb mint a kutyaszoritóban film játékverziója.
Az is hasonlóan szórakoztató volt egyik pályán máshol meg majd elaludtam rajta.
Ma már a fene se tudja hogy létezik ilyen játék is
-
Mr.White
senior tag
olvasva itt a kommenteket, írjátok hogy dota2 mindenkinek ingyenesen elérhető.kérdem én, akkor miért 27.99juró az ára steam-en?ez egy kicsit paradoxonnak tűnik számomra.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Miért érzem azt, hogy ehhez van valami közöd?

-
lostprophet
aktív tag
A Gamesave Manager a következő verziótól kezdve már magyarul is tud majd

-
Pedro78
senior tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
"Szigorúan piszkos ügyek" stlye
Nekem is ez volt az elso ami beugrott rola.

Ollie : jo bizony, es raadasul a gta4 ma megjelenes ota megvan ez meg egy viszonylag friss gama, de hibatlanul fut, a gta4 meg...bah.../elso gta amit megvettem es en meg is bantam, pedig vice city es san andreas is sokaig lekotott./
-
ayo
veterán
válasz
Zamery
üzenetére
engem igazabol a portolas volt amit zavart, mint jatek jo volt. Az SD azert szerintem mondjuk sokkal rovidebb mint egy GTA viszont tortenete, hangulata es elegge jo zenei sokat dobnak az egesz jatekon. Raadasul tobb ertelmet lattam a titkos helyek felkutatasanak, mivel plusz eletet v ruhakat adott, nem csak je megvan plusz 1.
amugy hitmant is rendesen akciozzak de ettol fuggetlen szinten egy eleggejo resz lett vegre, tehat ne ijesszen el senkit a tulnagy learazas / multevben is csak szortak az LA NOIRE akciokat mikozben egy nagyon jo jatek. square enix sztem elegge jol csinalja mostansag (Tomb Raidert is mar nagyon varom), nekem egyedul a max payne 3 volt ami csalodas volt, mint regi uj cim.
Serpiko: egyetertek, en se tudnam osszehasonlitani mert tenyleg mas. ezert is orultem hogy vegre rendesen osszeraktak egy friss True Crime dolgot

-
Serpiko
addikt
válasz
Zamery
üzenetére
A GTA 4-et négyszer kitoltam nagy fasza kis játék ez volt az első GTA amivel játszottam és nem bántam meg, hogy megvettem. volt olyan küldi ahol szívtam rendesen, de olyankor félreraktam a játékot pár napra majd amikor újból elővettem érdekes sikerült. A Sleeping Dogs-ban nekem bejött a bunyok eszméletlen jól megvannak csinálva ez is klassz játék. Igazából nem hasonlítanám őket össze nekem mindkettő bejött.
-
Zamery
senior tag
Hát a GTA4-et én egy autós üldözésnél hagytam abba, amikor az autó, amit üldözni kellett befordult egy sarkon "derékszögben" én meg nem tudtam befordulni, és meglógtak, és kezdhettem előröl a játszótéri bunyóval megint. Ezt megcsinálta velem még egy párszor és abba is hagytam. Baromi idegesítő volt. A Sleeping Dogs meg inkább bunyós játék, legalábbis eddig az volt, bár még keveset játszottam vele...
-
ayo
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
gta az nekem kb a videokon jott le. amikor jatszottam teljesen elfelejtettem. najo nem: volt egy pillanat mikor azt ereztem hogy itt valami furcsa... ja megvan OPTIMALIZALT.
ezerszer jobban ereztem magam vele mint a GTA4el. nagyon jo hangulata van es en is kimaxoltam. alt ilyen 40 ora jatekido az osszes achival. -
Srácok, tényleg olyan jó ez a Sleeping Dogs? A metacritic user score 9 felett van, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ha jól láttam ez is egy GTA klón, igaz?
-
Zamery
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Megelőztek!

Egy rövid ideig volt 91%-os akcióban, gondolom nem direkt:

-
Youri
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Egy rövid időre volt 91%

-
genndy
addikt
válasz
V.István
üzenetére
Ajándékot Steamtől csak úgy nem kapsz, ez valami félreértés volt.
Az ajándéktárolódba úgy kerülhet játék, ha te megveszed ajándékként, vagy valakitől kapsz ajándékot.
Játénkonként is lehet tárgyakat szerezni, játékbeli teljesítményekért. Ezek is a tárgytárolódba kerülnek (de játékonként külön fülekre). Hitmanben tudtommal éppen nincs ilyen.
Illetve van még a Steamgifts oldal, ahol játéksorsolásokra lehet jelentkezni. Ide akkor tudsz regisztrálni, ha minimum 100 $ értékben van játék az accountodon. A jelentkezés az egyes játékokra pontba kerül, de a pontokat folyamatosan kapja mindenki (a felajánlások arányában). Te is ajánlhatsz fel játékot (ehhez kell a Steamen nem a saját fiókodra, hanem ajándékként a tárgytárolódba megvenni).
-
danih
veterán
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Jé, tényleg kivették... és nem azért mert ingyenes lett
Nem szép dolog. -
maross
nagyúr
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Nem lehet hogy mar ingyenesse tettek kettot? Szoktak ilyet csinalni mostanaban.
-
Wizard of Oz
aktív tag
A Sleeping Dogs Dragon Master Packból kivettek két DLC-t? Megvettem karácsonykor, ez az öt dlc volt benne, erre most látom, hogy már csak három van benne.
szerk.: inkább kérdezem: akkor a megvett pakkokból is eltűntek ezek?A leírásban még mindig ott van, hogy
"The Dragon Master Pack gives you the five preorder packs in one, for a discount price. The Police Protection Pack, the Martial Arts Pack, the Deep Undercover Pack the GSP Pack, and the Triad Enforcer Pack are included."(#39770) maross: nem, ugyanúgy fizetősek
-
Jinxb1rd
addikt
Ez is egész olcsó szvsz:
Lara Croft and the Guardian of Light -
válasz
V.István
üzenetére
Az ajándéktárolódba alapvetően kétféleképpen kerülhet valami:
1. úgy vásárolsz valamit a Steamen, hogy ne a játéklistádba, hanem az ajándéktárolódba kerüljön
2. egy másik embertől (haver, rokon, ismerős) kapsz ajándékba valamit, amiért őt fizetGyakorlatilag ugyanúgy kapsz ajándékot, mint az életben, a virtuális világon kívül. Vagy veszel magadnak, vagy kapsz valakitől. Bár igazából nem értem, hogy ez miért kérdés.
-
sagem
addikt
válasz
V.István
üzenetére
A steam nem ad ajándékokat, maximum Dota2-öt osztogatnak (de az meg ingyenes játék ugye). Nem tudom, hogy pontosan milyen helyet találtál meg, de ha a tárgytárolód "Gifts" részére gondolsz, akkor az sajna üres is marad. Ajándékként vásárolhatsz másnak játékot -és akkor az ide kerül-, vagy valakitől kaphatsz te ilyen ajándékot, de a lényeg az, hogy nincs ingyen ajándék (kivéve a Dotat
) -
V.István
csendes tag
Bocsánat a tudatlan kérdésemért, de hát egyszer minden infó gyűjtést el kell kezdeni valahol.
Igaz már megoldódott a Steam indítási problémám, de attól függetlenül olvasgatom még a fórumot naponta többször is, hátha érdekes infót hallok.
Na most lenne egy kérdésem.
HA jól értem az írásaitokat, akkor lehet kapni ajándékokat a Steam-től.
Meg is találtam a Steam-en belül ezt a helyet, de nekem olyan üres mintha csak dísznek lenne ott
Ha pl. én vettem eredeti dobozos verziót a Hitman absolutionból és játszok vele, akkor előbb utóbb kapok én is valami ajándékot? Vagy ahhoz a Steam kliensen keresztül kéne vásárolom?
Vagy miket kell érte teljesíteni -
n@p@lm
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
privátba küldöm, köszi.
-
Blaise
veterán
Ennyire rá vagytok izgulva?

Aprón 2 ezerért van kupon hónapok óta.
-
n@p@lm
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
szia!
2 db-ot kérhetnék?
köszi! -
genndy
addikt
Steam Square Enix weekend mai ajánlata:
Sleeping Dogs -75% (DLC-k is!)
Steamen még sosem volt ilyen olcsó (leszámítva a karácsonyi véletlen/direkt leárazást). -
Rabbitf_24
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Megvan a megoldás: MSI AB on screen display servernél a detectiont low-ra kell tenni, különben minden játéknál ezt csinálja.
Ha valakinek ilyen gondja van, akkor ez a megoldás. -
eami
Topikgazda
XVNI-A3L4V-T6GM0
-
chatran
őstag
Sajnos a játék fóruma döglött, itt teszem fel a kérdést, hátha. Az új Aliens vs Predator-ban (2010) be lehet valahogyan kapcsolni a naplók meghallgatása közben a feliratozást?
-
atomeec
senior tag
Esetleg ha valakit érdekel:
Shogun 2: 7,49 euró
Steam-es kódot ad. Nálam valamiért bankkártyát nem fogadott el, csak paypal-t. -
csaba951
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ezt legális használattal nem tudod megtenni! Plusz ha rájön a Steam akkor bannolnak. (Komolyan!)
Nem legális módon erre van lehetőség, de
* ennek plusz költsége van
* nagyon nagyon körülményes egy átlagembernek
* elég haladó szintű informatikai tudás kell hozzá
* ezen a fórumon tilos róla beszélni!
Gyakorlatilag jobb ha ezt elfelejted! Egyébként ha megnéznéd az orosz Steam Store árait, akkor rögtön nem akarnál annyira az USA Steam Storeban vásárolni!

-
csaba951
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
De nézelődés után állj vissza mindenképpen vissza a magyar Storera!
Ha pl. orosz Steam Storeból vásárolsz játékot (jogosulatlanul), akkor elég nagy esélyed van rá, hogy letiltják a fiókod, és elveszik az összes játékod! Persze ez általában csak akkor probléma, ha szoktál a böngészőből vásárolni. Ha a mindig a Steam kliensből vásárolsz, akkor nincs ilyen probléma. (Kivéve ha (Steamen tiltott) VPN-t használsz, de ez nem fordul elő csak úgy véletlenül, ehhez a te tudatos és aktív közreműködésed is szükséges.)
(#39724) Norbi14
Nekem úgy tűnik a képről, mintha a háttérben valamilyen segédprogramot akarna telepíteni és utána folytatná csak a Steam kliens telepítését. Csak ez az ablak valamiért a háttérben marad, nem látod. Korábbi Windowsokon az Alt+Tabbal át lehetett ezekre váltani, de nem vagyok képben, hogy az új Windows GUI-nál erre milyen lehetőség van.Azon az ablakon valószínűleg valamilyen gombot meg kell nyomni a segédprogram telepítéséhez (EULA elfogadása, vagy telepítés jóváhagyása gombokra tippelek). Mivel ezt nem nyomod le, nem települ a segédprogram. És csak a segédprogram telepítése után kerülne vissza a vezérlés a Steam telepítőhöz. Szerintem.
-
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Weben megnézheted, ez a sablon:
http://store.steampowered.com/?cc=országkód
Pl.
USA: http://store.steampowered.com/?cc=us
Orosz: http://store.steampowered.com/?cc=ru
Magyar: http://store.steampowered.com/?cc=hu -
Jinxb1rd
addikt
Be lehet állítani valahol, hogy a euro-s ár helyett dollárban mutassa a játékok értékeit?

-
genndy
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Kicsit későn, de válaszolok, most jutott eszembe hogy te itt kérdeztél

Megvan a TR Collection de nem tudlak megcáfolni, helyes a nyelvlista. A Legendnél igazad van, játékon belül már lehet állítani a nyelvet és a feliratot is, de az Angel of Darkness csak angol, nincs lehetőség átállítani.
Tehát ha neked kimondottan németül kellene, akkor nem jársz jól a Steames Collectionnel. -
Norbi14
senior tag
El indítom a steam telepítőt és nem csinál semmit, próbáltam újra indítani, rendszergazda fiókból is, de semmi.
Windows 8 -ra menne.. -
SenorGrande
senior tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Itt van leírva, hogyan számolják Steamgifts-en a contributor értéket bundle-ből származó játékokra.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
És csaba951 köszönöm!
Most akkor pontosan mit jelent? Nem kapok contributor pontokat érte? Ezt hol lehet csekkolni? FAQ nem ír róla semmit.
-
Vasinger!
nagyúr
Steamgiftsen, ha fel akarok ajánlani egy játékot és a játék mellett egy csillag van: * akkor az mit jelent? Nem tudja valaki?
-
V.István
csendes tag
De eredetileg a D-n Játék nevű mappában kapott helyet, vagy is volt ékezet.
De aztán átírtam Games -re. NA meg aztán újra is telepitetettem és akkor már nem is adtam neki külön nevet, hanem hagytam, hogy a D-n magának hozza létre a főkönyvtárba a Steam mappácskáját. Igazából lehet, hogy ez nem is a Steam kliens problémája volt és bármilyen játékot ezentúl a D-re telepítenék simán indulna. Lehet, hogy csak az Absolution sajátossága. Pedig az az érdekes egyébként, hogy mikor a C-re tettem a Steam-et és a játékot a Dre akartam, akkor a Steam kliens maga ajánlotta fel nekem, hogy vagy a C-re a saját kis mappáiba teszi, vagy választhatom a D-t, ahol csinál egy steam common mappát. Tehát még ő ajánlotta fel ezt a lehetőséget. De mondom lehet, hogy az Absolution hibája. Végül is még nincs teljesen kiforrva, még csak nemrég jött a optimizációs patch is ki hozzá. -
NZKK
tag
Tegnap esteMa hajnalban 1:22-kor még jó volt, most próbáltam belépni ez dobja a pofámba:
Gép resi után is
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- I5 7600K/AURUS Z270X K5/16GB DDR4 2400MHz/256GB SSD/500GB HDD/RX 5600XT 6GB/600W Bronz/Win11Pro!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ezerszer jobban ereztem magam vele mint a GTA4el. nagyon jo hangulata van es en is kimaxoltam. alt ilyen 40 ora jatekido az osszes achival.
)
Nem szép dolog.