Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz Jinxb1rd #39730 üzenetére

    De nézelődés után állj vissza mindenképpen vissza a magyar Storera!

    Ha pl. orosz Steam Storeból vásárolsz játékot (jogosulatlanul), akkor elég nagy esélyed van rá, hogy letiltják a fiókod, és elveszik az összes játékod! Persze ez általában csak akkor probléma, ha szoktál a böngészőből vásárolni. Ha a mindig a Steam kliensből vásárolsz, akkor nincs ilyen probléma. (Kivéve ha (Steamen tiltott) VPN-t használsz, de ez nem fordul elő csak úgy véletlenül, ehhez a te tudatos és aktív közreműködésed is szükséges.)

    (#39724) Norbi14
    Nekem úgy tűnik a képről, mintha a háttérben valamilyen segédprogramot akarna telepíteni és utána folytatná csak a Steam kliens telepítését. Csak ez az ablak valamiért a háttérben marad, nem látod. Korábbi Windowsokon az Alt+Tabbal át lehetett ezekre váltani, de nem vagyok képben, hogy az új Windows GUI-nál erre milyen lehetőség van.

    Azon az ablakon valószínűleg valamilyen gombot meg kell nyomni a segédprogram telepítéséhez (EULA elfogadása, vagy telepítés jóváhagyása gombokra tippelek). Mivel ezt nem nyomod le, nem települ a segédprogram. És csak a segédprogram telepítése után kerülne vissza a vezérlés a Steam telepítőhöz. Szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák