Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roth
tag
A minap a játékaim között megjelent a Shank 2 is... itt még nem lenne gond (a GalaGiveaways-on játszottam és azt gondoltam, hogy ott nyertem), igen ám, de ott az összes sorsolásra azt írja, hogy "LOST", de akkor kitől is kaptam?
Nem giftet kaptam, hanem a játék rögtön bekerült a könyvtáramba...
Valakinek ilyen tapasztalata volt már itt?
-
BigBlue69
őstag
Nem gondoltam volna, hogy valaha ezt mondom, de :
Egész jó ez a DOTA 2 is.. Csak rá kell feküdni..Kitapasztalni a hősöket stb.
-
cashback
őstag
--- rossz helyre.

-
válasz
KubanitoS
üzenetére
+ (#38671) sagem
+ (#38673) aAron_" előző gép alatt előző win7-et értettem"
sorry, ezt értettem félre, hogy az előző még az volt, most meg már win8.
amúgy a hsz-em nem a win8-at akarta fikázni (bár alapvetően antipatikusnak tartom), hanem arra, hogy ha nem megy win8 alatt, akkor akkor ne szívassa magát álljon vissza (amíg nem rendeződnek a dolgok)
de akkor így tárgytalan.
vga driver beállításait nézted esetleg? hátha valami video effect kényszerítve van.
-
Zamery
senior tag
Szóval ezért ez a nagy Steam-es linux tesztelés: [link].
Egyébként érdemes a kommenteket is elolvasni, megy a vicces találgatás a kütyü nevéről.

-
Vasinger!
nagyúr
Ha van egy RAGE giftem, ami nem kapható Magyarországon azt fel tudom használni és tudok játszani is vele Mo.-n?
-
csaba951
veterán
XCOM: Enemy Unknown NA
Első ránézésre nem tűnik régiózárasnak az Amazonos változat. -
pylon
tag
Amazon akció:
The Walking Dead
steam kulcsot ad és használható az $5 kupona többi 2012 Editor's Choice Games (kupont ezekre lehet elhasználni)
XCOM Enemy Unknown régiókorlátos ha jól tudom
-
fi:zi'k
nagyúr
Ha már aktiváltam egy játékot, azt utána el lehet még tradelni vagy ajándékozni?
-
chatran
őstag
Ma valami oknál fogva elfogadta a Steam a Death Rally -90-es kuponomat. (Pedig állítólag csak dec 31-ig élt) Az imént vettem meg 0,9 €-ért. Így ha valaki még nem váltotta volna be, akkor hajrá.
-
Van valakinek ötlete, hogy a Half-Life 2 miért nem veszi figyelembe, hogy állítom a grafikát? Egyszerűen nem tudom állítani. Megpiszkálom, Alkalmazom, megnézem, és semmi sem változott...
-
SityiSXT
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Az a Galaxy 3 ARMv6-os procival van szerelve, ott a gond. Nekem is olyan telóm volt, kb. másfél hónapja váltottam, és bár a mostani sem erőmű, de az ARMv7-nek köszönhetően sokkal jobban fut minden - még a Steam kliens is. Tetszik - nem tetszik, az a teló sajna menthetetlenül elavult.
-
Zamery
senior tag
Na, ma is lesz vajon
elárazásleárazás a Steam-en?
-
maross
nagyúr
Lenne egy kerdesem, Civ 5-bol mindegyik steames? Hogy tudom kideriteni egy adott jatekrol, hogy igen vagy nem?
-
aAron_
őstag
Most tettem fel egy új win7-et, előzőn gyönyörűen futott a Big Picture, de most ha elindítom szaggat, intro helyett egy fekete kép van, ált. hamar ki is fagy az egész, de néha már indítás után is. vga driver a legfrissebb (nem beta), de már próbáltam régebbivel is, sehogy sem jó, tudnátok segíteni mi lehet a baj? írjak a supportnak? félek semmi okosat nem tudnak majd mondani, google sem segített...
(vga driver után a steam volt a 2. amit felraktam erre, már akkor sem volt jó... most sok win update és steam reinstall után sem változott semmi sem)
-
válasz
DeFranco
üzenetére
Használható, de lassú netnél hanyagolandó... A netes változat lényegesen gyorsabb (pedig az komplett oldalakat töltbe mindenestől), érthetetlen. Nálam random újra is indult (nagy feketeség lett egyszercsak, majd újracsatlakozás...), van van alatta (Grand X IN), amikor van sebesség, nincs is baj. Viszont a Steam oldala mobilról nézve egész jó. Talán idővel ez is jobb lesz, a Facebook app most jutott el oda, hogy élvezet használni, mert irtó gyors és gördülékeny. Egyébként is csak a jelvény miatt raktam fel, de lemaradtam, mert már szavazás sincs, egy vagy kettő hiányzott az öt szavazathoz...
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Az androidos steam kliens nálatok hogy muzsikál? Nálam valami bitang pusztulat, fél percig karikázik mire haljandó betölteni valamit, akkor is hibásan, aztán bárhova kattintok megint nézhetem a 21. század homokóráját a karikát...
Használhatatlan. Nálatok?
-
Odáig jutottam, hogy már van angol felirat...Most újraindítom a Steam-et, meglátom, mi lesz. Valamiért a hl2/cfg mappában a config fájlt nem tudom módosítani. Minden indítás után eltűnik, ami benne van (ebben van egy cc_land "" sor, ami alapból ilyen, elvileg itt ha a "" közé beírod a nyelvet, és megvan a hl2_nyelv mappa, benne a fájlokkal, akkor ez így megadja a feliratot, és azok nyelvét.
Időközben:
A legviccesebb, hogy van magyar felirat. A http://steam.magyaritasok.hu/ oldalról szedtem le (kamu fiókot megadva, akármit mondanak, nem bízok senkiben). Az egész hl2_hungarian mappát beraktam a half-life 2 mappába (SteamApps\felhasználónév\half-life2), majd a hl2\cfg\config.cfg-ben átírtam a cc_lang sort cc_lang "hungarian" -ra, mentettem, írásvédetté tettem, biztos, ami biztos (ezt lehet feloldom később, meglátjuk). És működik a magyar felirat, a játékon belül is magyar lett minden (menüben is). Olyan birka voltam, hogy elsőre a hl2_hungarian mappát a hl2 mappába raktam...Egyedüli problémám, hogy a grafikai beállításaimat nem nagyon hajlandó megtartani. Random módon egy-két beállítás megváltozik az indítások után...illetve borzasztóan swap-ol (2GB RAM, Win7 Ultimate), a virágbolti nem csinálta, persze abban egy darab frissítés nem volt, ez pedig naprakész...Lehet nem ártana egy töredezettségmentesítés, meg ugye notesz, 5400as vinyó...A mentéseim felmennek a felhőbe, ugye? Játék után mindig csinál egy kis adatforgalmat, egy pillanatra jelzi, hogy tölt valamit.
-
kovsol
titán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszi szépen!
[link] ezután lehet már szélesvásznon is játszani és javítja a win7-8 bugokat! Adakoztam is a fejlesztőknek kemény 1€ -t érte.
Beteszem ide is, igaz privátban küldted el az infót, de hátha másnak is új még ez. -
albert8
veterán
Szerintetek ma lesz napi deal?
-
rt06
veterán
android-os steam klienst le lehet szedni valahonnan android nelkul?
-
Badtor
tag
Tudnátok mondani jó középkorban játszódó stratégiai játékot?Vagy ha nem is középkori feltétlenül,de stratégia legyen.

Szívesen beruháznék egyre.
-
-
Valakinek sikerült a Half-Life szériát magyar felirattal játszania? A virágbolti verziót simán megcsináltam, de most nemhogy magyar, de semmilyen feliratom nincs...Akármit állítok be. A "fi" csoport által készített 1.03 (utolsó) verzióval próbálkozom. A játékon belül a menü magyar. De nulla felirat...
-
cashback
őstag
Még mindig megvan: 50%-KAL OLCSÓBB Painkiller Hell and Damnation bonus discount
(Érvényes 2012. december 19. és 2013. január 18. között) -
válasz
bijesz
üzenetére
kérdés, hogy a leendő kínálatot is ismeri-e. gyakorlatilag, ha a következő summer sale-ig nem adja el mindet, akkor ami rajta maradt azon már bukott. ha pedig sokan ráállnak erre, akkor hiába lesz rá kereslet, a verseny lenyomja majd az árakat (nem a steam-es ár lesz a konkurencia, hanem a többi spejzoló).
persze mindig ki lehet fogni egy-két tájékozatlant, de hogy erre megélhetést nem lehet alapozni, de még talán egy jó zsebpénzt se, az is biztos. -
TommyX_
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nekem van egy GTA: Complete Pack giftem, ha érdekel, árban megegyezünk.

-
genndy
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nem lesz más leárazás. Ezek voltak a legnépszerűbbek, ezért kaptak még egy akciót.
-
ViharVadász
őstag
Most ezek a játékok lesznek 2 napig még leárazva, vagy még lesz más-más játék is leárazva még? Mert egy GTA Complete Pack leárazásnak még örülnék

-
-
Niczo
senior tag
Maradt még egy 90%-os Death Rally kuponom, ingyé' van, ha kell pü.
Ugyanitt Dota 2 is vihető, pü-ben küldd az email címed és hogy mennyi kell

-
lacus83
senior tag
válasz
Alien83
üzenetére
Csak arra vigyázz ha steamen is akarod regelni az amazonos játékokat,biztosra menj és inkább online game cod megjelölésű játékokat vegyél amazonon ne download megjelölésűt.
Pl én a Legendel jártam igy 1 dolcsiért.
Megvan persze és digitális tartalmat kaptam,de amazon kliensen keresztül tudom letölteni és a mellékelt seriallal telepíteni.
Lásd régi rendszerű dobozos gamek.
A kapott serialt hiába irom be a játék aktiválása fül alatt a steam kliensben,nem fogadja el.Ismeretlen,vagy rossz kulcsnak dobja vissza.
De a Max Payne 3 online game cod nevű vásárlásommal semmi gond sem volt.Simán regelte a steam és onnan is töltöttem le.Nem amazon kliensről. -
Alien83
senior tag
-
válasz
BeriHampeR
üzenetére
Kingdoms of Amalur
-
Alien83
senior tag
válasz
BeriHampeR
üzenetére
Mind a 3 kiváló játék.
Hogy a 3 közül melyiket ajánlanám ha minden stílus érdekel tegyükfel, a Batman-t. -
BeriHampeR
aktív tag
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Szintén érdekel az Amazonos opció.
Tudnátok olyan játékokat ajánlani amelyet most érdemes megvenni mivel nagyszerű történettel és megvalósítással rendelkezik? Minden megoldás érdekel, hogy ti mit ajánlotok és miért?
Hitman Collection, Crysis, és Batman packoz néztem ki eddig ,egyéb ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Villanyszerelés
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a big picture meg az előző előtti win7-en volt jó

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami