Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Van magyar nyelvű Steam support? Nem hinném.
-
gyantaszuz
aktív tag
A magyar nyelvű support mennyi időn belül szokott reagálni?

-
válasz
Carrotthief
üzenetére
Nem volt olyan közben, hogy kikapcsoltad, akár csak 1 percre is?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Carrotthief
üzenetére
Ha valóban lejárt, szerintem írj a supportnak, ha sem restart, sem más nem segít.
-
Carrotthief
csendes tag
Hali!
Már egy ideje bevan kapcsolva a steam guard, le is járt az a bizonyos 15 nap,de még mindig nem tudok tradelni. Mi a probléma?(You must have had Steam Guard enabled for at least 15 days before you can participate in a trade.)
-
Lewzke
őstag
[ Garry's Mod ]- BioPH csoport Steamgifts-es sorsolás, vigyétek.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Azért a Deadlight benne van a TOP 10 eladási listában, hiába "csak" 78-as a metascore.
-
Иван
őstag
Mirrors edge olyan nálam, hogy steam csetben valamiért cirill betűkkel írok, ráaádsul alt-tabnál kifagy.
EA kódolás. GG.
-
törölt tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
50 EUR alapáron budget calculátor?

-
Agyzuzo
addikt
A mai Steam akció úgy látom DeFranco-nak lett dedikálva.
Budgeting is good. -
ayo
veterán
hatha valakit erdekel: elindult a PAX (ezert is van indie sale hetvege)
pax amolyan expo: uj jatekok bemutatasa, versenyek, dijkioszto stb. jelenleg a twitchen online lehet nezni. remelem lesz par indie meglepetes

-
Cheesus
senior tag
Miért van az hogy miközben játszom a Deadlight-tal nem jelzi ki hogy elértem egy teljesítményt?
-
csaba951
veterán
válasz
Lewzke
üzenetére
Általánosan kérded? Nagyjából így van, néhány igen ritka kivételtől eltekintve (pl. Dead Island ilyen kivétel). Tehát többnyire nem régiózárasak. Arra viszont ügyelni kell, hogy nem minden játék kulcsa aktiválható Steamre vagy Originre. Ha aktiválható, akkor ez minden esetben fel van tüntetve a játék adatlapján.
The Stronghold Collection - ebből két változat is kapható. Itt van a Steames változat, itt pedig a DRM mentes változat. Sajnos most pont nincs akcióban egyik sem, teljes áron meg szerintem nagyon drága. Nyáron, július 4 körül esetlen lesz 50%-75%-os akcióban.
-
Lewzke
őstag
létezik régiózáras Stronghold Collection kulcs? azt tudom, hogy Civ4,5 mellett árulták egyben, ha jól tudom az Amazonon
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igaz. Pláne most átszabhatom a kosarat újra mert GOG-on meg a Desperados 1-2 lett akciós +Atari címek.
Robin Hood is kaphatna már ott egy akciót
szerk:
Közben most láttam meg a Clive Barker’s Undying-ot is (GOG). Hát kezd elegem lenni

-
törölt tag
Ebben a sale-ben gondolom nem lesznek napi változások. Vagy várható?

-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A tavaszi szél vizet áraszt, ami lehet, hogy elárasztotta a Steam szervereit.

-
Źşë'
addikt
biztos volt már, de a gyorsabb válasz miatt megkérdem, az mitől lehet hogy a letöltés folyton szünetel, lejön xy giga, és szünetelődik... más letöltési régiót választva is, próbáltam vagy 5öt
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ajánlom akkor kis pihentetős kikapcsolódásként [Yoshííí], csak szerezz be hozzá egy emulátort vagy egy Snes-t

-
Amantius
senior tag
válasz
Arkennys
üzenetére
Nekem a legnagyobb bajom az volt vele, hogy rövid. Van néhány nehéz, idegesítő rész, ahol sokat számít az időzítés, a pontos ugrások, de hát platform játék, ez a lényege. Tetszett a történet, a nyomott hangulata a játéknak. Szerintem az irányítás is jó lett, én csak bill+egérrel játszok. 3 euróért, vettem már jóval gyengébb játékot is.
-
maross
nagyúr
deadlight erdemtelenul gyorsan learazva 75%-ra, 2.99 euro.
-
finest
addikt
-
Agyzuzo
addikt
Ez egy érdekes koncepciójú játéknak tűnik és épp -75%-os... Hallott már róla valaki?
-
Hunork
veterán
Üdv srácok!
Mi a retek lehet a gond, mert már másodszor fordul elő: a játék a Metro 2033. És ma is közli, hogy Telepítés, holott a játék fent van teljesen!!!
A fájlok ellenőrzése...stb, nem működik. Mitől van ez? Másnál is volt/van hasonló helyzet??? Valami pontos megoldás kellene, hogy mitől van ez???

Válaszokat előre is köszönöm!
-
Cheesus
senior tag
Szerintetek érdemes a Deadlight-ra lecsapni 3 Euróért vagy várjak még egy kicsit a vásárlással?
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
-
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A Steam saját oldalán az 'Összes különleges ajánlat' link nem jó?
-
törölt tag
Kiürült a kosaram mert 1-2 játéknak változott az ára

-
morvaigaben
tag
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Keresnétek nekem pár oldalt, ahol felsorolják az aktuális Steam akciókat áttekinthető, listázott formában? Berakom a topik összefoglalóba, hogy ne kelljen mindig keresni.

-
törölt tag
Natural Selection 2 Free Weekendés - 50%
hopp, már a Steam-en is Reflektorfénybe került. -
morvaigaben
tag
Hitman: Absolution -75% és Steames!!!

-
ayo
veterán
Tomb Raider tulajok lehet orulni, nagyon jo kezekben van a jatek:
eidos oldalan mostmar 10 oldalon keresztul folyik az otleteles agyalas milyen dlc ek, javitasok, kiegeszitesek legyenek a jovoben.
nem csak meghallgatjak a felhasznalokat de ha jonak latjak, akkor olyan iranyba is fognak menni. elegge hosszu lett a lista, en pl nagyon megorultem, hogy vegre megirtak a fejlesztoknek hogy felejtseg mar el a multi dlcket es a single moddal is foglalkozzak.akit erdekel bovebben:
http://jateknaplo.blog.hu/2013/03/21/te_is_fontos_vagy_lara_croftnak -
cskamacska
addikt
Vagy épp pont hogy nem a kártyához kellene adniuk, hanem mellé. Aztán vagy adják azt is vásárláskor, vagy lehet fáradni érte az apróra.

Mellesleg épp ránéztem nevezett PH! játék apróra, ami a Steam Trade topik nem hivatalos Steam Market kiegészítésére kezd hasonlítani. Vidkártya kupon, ilyen Steam gift bazár, olyan bundli kulcs seft, megunt lemezes játékot csak elvétve látni. Az nVidiás WoT kódokkal kereskedők meg szerintem már a nyugdíjas éveikre gyűjtögetnek.

-
Dot
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
arra a 90 megára csinálja meg csak...
-
Dot
őstag
Hali!
Minap újra telepítettem a steamet, nekem csak a Company of Heroes: Tales of Valor van meg. Mikor telepíteni akartam ~90MB-ot letöltött majd kiírta, hogy kész. Természetesen nem indul(hiányzó indító fájl).
Nemrég jött ki a steam-hez egy frissítés ami után eltűnt a CoH és CoH: OF a listámból. Nem vettem meg ezeket, de ott voltak a listában, nem tudtam velük játszani igaz. Gondolom kellene az alap játék, ami eddig ott volt, azért nem indul.
Valaki tud rá megoldást? -
Źşë'
addikt
válasz
genndy
üzenetére
sztem nem, elindul egy ilyen promóció és csak onnantól rakják bele a vgak dobozába, és gondolom ettől azért valamivel drágábban is adják a vgakat - nem egyszer láttam már nvidia reklámot a hivatalos oldalukon melyekben adott időtől fogva reklámozták a bonus kuponos vgakat
-
maross
nagyúr
Ace of spades erdekel valakit? Egy kedves steamtars megvetette velem, es a penz azota is utalodik
. 4euro az ara, kicsit olcsobban odaadnam. -
maross
nagyúr
megvette valaki fullos aron az indiegalat? hogy majd lehessen joarasitott indiegalakat venni?
. Ha nem akkor lehet megveszem... -
-
zsolt19900
őstag
frissítettem előtte és utána ment 1-2 napig most meg nem megy

másik gombbal is kipróbáltam úgy sem megy, és a segítő lehetőségek -sok shiftre kidbob stb.- ki van kapcsolva vagy engedélyezve van, szóval nem zavarómost meg olyan szépség van, hogy a source-om frissített erre az összes szerver azt írja ki, hogy régebbit használ a szerver
ilyenkor mi az ügy? -
Doki16
addikt
Nem tudjátok, hogy az AMD mikor fogja kiküldeni a Never Settle Reload-hoz tartozó Bioshock kódokat?
-
maross
nagyúr
Olyankor mi van, ha mar 15 perce megy az "updating steam" es alatta "verifying installation" felirat? Tegnap este is ez volt, parszor nyomtam cancelt, parszor vartam, aztan meguntam.
-
válasz
zsolt19900
üzenetére
csak ilyen vakpróba, de VGA driver-t nem frissítettél a probléma fellépése előtt, ugye?
(másik hülye kérdés: más programokban mindkét gomb működik? windows-ban nincs bekapcsolva a kisegítő lehetőségek közül valamelyik billentyűs - az pl. be tudja nyelni a shift lenyomását-? )
más bill.kombóra próbáltad áttenni? azzal se megy?
-
törölt tag
Visszakerült Steam-re The War Z?

Metascore 20 pont xD, habár elég sokat javítottak rajta elméletileg(?) de szerintem még a Walking Dead:SI játéka is jobb lesz
-
Jinxb1rd
addikt
Gamefly-on megvettem a Sleeping Dogs-ot és ennyit vontak le.
ui: Oh baz, tényleg ez nem euro hanem font.

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. 4euro az ara, kicsit olcsobban odaadnam.
eami