Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Még szép, hogy jövőhéten kapok csak fizut, a Tomb raidereket meg most akciózzák le hétvégre... Király, szeretek lemaradni jó dolgokról.
-
phenomHUN
senior tag
Köszi!
-
eami
Topikgazda
ez most trükkös lesz:
+1 YE82A-YK5E9-I29ID
-
genndy
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszi.
Pedig már kezdtem tényleg azt hinni hogy Skyrim
-
ViharVadász
őstag
válasz
genndy
üzenetére
Future Wars kód.
-
genndy
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Mi volt?
-
eami
Topikgazda
72WKX-LDG68-3BEL7
-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy a Tomb Raider epizódok mind -75%-on vannak. Nos, engem az Angel of Darkness érdekel, de sajnos az áll az adatlapján, hogy kizárólag angol nyelven érhető el.
Több játék esetében is hibásan szerepel a nyelvtámogatottsági lista, így gondoltam talán itt is ez a helyzet. Konkrétan a Legend-nél is csak az angolt említik, pedig az a rendes, nemzetközi verzió több nyelvvel.
Szóval a kérdés pofon egyszerű: A Core Design éra epizódja (1-6 epizód) mind kizárólag angol nyelven érhetőek el ténylegesen, tehát az adatlapoknál helyes ez az információ vagy valaki rá tud cáfolni?
Tök jó lenne a régi epizódokat is német tolni, de ha egyikben sincs német nyelv, akkor sajnos felejtősek. -
dragonfx
veterán
nem tudjátok véletlen a serious sam 3 alap verzioja mikor és hol lesz akcios?
tudom volt 5 euro decemberbe.de lecsusztam rola.
nem tudjátok hol akcios?
-
sagem
addikt
Hm, nem is tudtam hogy lesz/van demója, le is szedem gyorsba. Szemezek a játékkal, csak sajnos teljes áron nekem túúúúl sokba fáj, de majd ha kellőképpen akciós lesz bezsákolom (ha a demo meggyőz) .
Az idei év elég jónak ígérkezik a stratégiai játékok kedvelőnek, jön az új SimCity, az új Rome Total War, az új CoH, itt van ez az Omerta is, lesz mivel játszani

-
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
hehe ez elegge kemeny
amugy tropico rajongoknak ajanlom majd az omertat bejovosnek igerkezik -
Crytek
nagyúr
A steamre regelhető Condemnednél van valami kikötés,hogy hányszor lehet telepíteni?
-
Vertigo18
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
-
Youri
veterán
Kicsit beszívtak a Steam-nél
[link] -
n@p@lm
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
köszi.
-
n@p@lm
addikt
sziasztok!
szemezek ezzel a játékkal, csak akcióra várok. [link].
ezt be tudom regelni steamen?
az amazonon nem lehet valahol beállítani hogy ha akciós egy játék küldjön hírlevelet? -
Vertigo18
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Bakker, csiga, ne vedd el már a kedvem!

-
Zamery
senior tag
válasz
RaZroX
üzenetére
Steam for Linux Beta Now Available to All
és aki jelentkezett a Béta tesztre (elvileg) ingyen Portal-t kapott. Bár úgy látom félreértettem a hsz-t, és nem linuxra hanem windowsra...
-
RaZroX
addikt
Üdv! Olvastam, hogy a Valve ki fogja adni a játékait Linuxra. A kérdésem az lenne, hogy a Portal 1,2 mikorra várható ?
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
És nem vettél már egy példányt belőle korábban?
-
A Hotline Miami jelenleg 4.99 USD az Amazonon, kuponnal ingyenes.
-
törölt tag
Chivalry: Medieval Warfare kipróbálása megint problémás lesz a hétvégén mint CS:GO volt

-
betyarr
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
jólvanna,még kezdő vagyok ebben a témában.valamit félreértettem egy hirdetésben.

C4mp3r: nem,a kolléga jól értette.egy hirdetés nem volt teljesen világos számomra.mea culpa!
-
C4mp3r
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
gondolom megveszi a fizikai dvd-t pl skyrim, de sajna a kod nelkul nem sokat er
-
betyarr
veterán
üdv!
mi van akkor ha veszek egy használt steames játékot?hogyan tudom a kapott kóddal letölteni magát a játékszoftvert?egyáltalán le lehet?
-
maross
nagyúr
Tegnap ota ezzel a hibauzenet-ablakkal fogad a steam: "Steam needs to be online to update, but was set to offline mode." Nem volt offline modban az utobbi x honapban, akarhany inditasnal rogton ezt dobja.Van valami file amit ha letorlok jo esellyel jobb belatasra ter? Vagy neadjisten valami iniben atirni offline-rol online-ra?
-
csaba951
veterán
Regaining access to your lost Steam Account and resetting your account credentials
Részletesen le van írva, hogy mi a helyes eljárás! Ennek megfelelően tedd meg a megfelelő lépést. A copyright@valvesoftware.com-ra teljesen felesleges volt bármit elküldened, mert nem ez a megfelelő ügyintézési forma, tehát nem csodálkozz, ha erre soha nem is fognak válaszolni.(#39531) Exon
Itt van, a fórum első hozzászólásában. -
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Ace of Spades -50% 3,99 euro
-
Ryle
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hát már meg is írtam a ticketet

Gondolom majd jövő tavasszal méltóztatni fognak válaszolni
-
Ryle
tag
Sziasztok!
Régen volt egy steam accom-ami még a mai naping sincs vac bannolva.
De az a gondom hogy csak a cd kulcsot, illetve a felhasz nevet tudom...sajnos már egy ideje nem használtam, és ezért nem tudom milyen mail címre volt regisztrálva a fiok.
Ha tud ebbe valaki segíteni azért hálás lennék!
UI: copyright@valvesoftware.com -on bombázom őket a cd illetve cd kulcs és tokk fotóval...és egy csodás kis angol szöveggel, de idestova 12 órája nem válaszoltak egyetlen egy levélre sem.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
"1/27-2/2"
Tehát jan. 27-től fog élni.
-
BigBlue69
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A linkemen bejelentkezel és egyből ott a chat!

-
BigBlue69
őstag
BREAKING NEWS: Steam chat now supports history after nearly 10 years
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmgyűjtés
- Energiaital topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért köszönöm. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)