Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
Amantius
üzenetére
Na igen. Nekem fájó pl a Mass Effectnél, hogy a történet végére beintett az EA
nekem például tetszett a vége.Mindhárom részt végigjátszottam az első kettőt nem is egyszer.
MIndenki sablon befejezésre várt, hogy reaperek megdöglenek, Shepard hős lesz, aztán galaxisbéke meg stb.Szóval jó volt ez , tetszett hogy egy nagyobb rendszerbe helyezték bele az egész történetet.
-
albert8
veterán
Másnál megy a steam?
Én elinditom, be akarok jelentkezni és a feladatkezelőben bejön egy olyan, hogy steamerrorreporter32
-
Scholes9
nagyúr
Egy L4D2 4-es pack-ba én is beszállnék, az egészet megvenni sajna most nincs keret

-
Talisman
csendes tag
Nekem is szükségem lenne 1 l4d2 lehetőleg 4packből, mert arra van már csak költségvetés

-
Amantius
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Biztos olcsóbb, mint megcsinálni. A Dear Esthernél is megoldották.

(#27189) Youri: Az már igaz. Ez csak ráadás.
-
BigBlue69
őstag
valakinek egy l4d2?
-
Mardel
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
Mondjuk ha azt számololm hogy UT2004 EVM és SC EVM, meg egy bugos Starship Troopers EVM, és GW + első 2 kiege az összvissz játékgyűtjeményem ami kb. 26 ezer Ft-ra jön ki amennyibe kerültek.
Most az utóbbi évek játékait kezdem bepótolni ahhoz képest 40 ezerért összesen 76 játék az nem olyan vészes.
-
warcat
veterán
-
Amantius
senior tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Na igen. Nekem fájó pl a Mass Effectnél, hogy a történet végére beintett az EA. Gondolom a csőd szélére kerülnek, ha megcsinálják a lokalizációkat. Készítik, lelkes emberek, de nem igazán értem, miért nem lehet ezt támogatni. Miért jó ezeknek a nagy cégeknek, hogy rühellik őket. Szerintem pozitívan jönnének ki. Példát vehetnének az ilyen hozzáállásból, mint ami most az AWAN-nél történt..
-
Amantius
senior tag
-
m4rk_
aktív tag
Gotham City Impostors, 870FT a GameStopon... [link]
Szerintetek aktiválható Steamen?
-
Amantius
senior tag
Ha valaki nem hallotta volna:

-
warcat
veterán
Ejj, milyen durva forgalmuk lehet,most néztem eddig 65 eurót költöttem,ma lehet felugrik 100-ra,és még nincs Deus Ex +utolsó 1-2 napi puskapor amit valószínű elsütnek...
-
egyet a nindzsáknak

A9P5X-RnyolcYYE-LBCháromJ (Ion Assault)
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Ez a witcher (1) mennyire hasonlít a Fable TLC-re? (Játékmenet, játékstílus, műfaj)
-
bullseye
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
thx, én hülye az Originen néztem

-
lostprophet
aktív tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Akkor még időben sikerült

-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
lostprophet
üzenetére
A yuplay-en már elfogytak a dlc kulcsok (az egyik)
-
dumbo_tf2
csendes tag
Akinek van egy CS:GO vagy Dota 2 invite elfogadom
(privi) -
Youri
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Az alapjátékot miért nem a yuplay-ről szerzed be?

-
bullseye
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Hol és hogyan ennyi?
-
Amantius
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Te nekiálltál fordítani a Kratert? Vagy ezt csak álmodtam valamikor?
Frankó, köszi. -
lostprophet
aktív tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Mert Steamen a fejlesztő egyben a kiadó is volt és ugye ők becsődöltek. Originen viszont az EA adta ki, így ők kényük-kedvük szerint akciózhatnak.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
lostprophet
üzenetére
Az az érdekes hogy egy vagon oldalon akciós épp ez a játék (gamersgate , gmg , yuplay , nuveem , amazon , gamesplanet) csak pont a steamen nem. Miért ?
-
maross
nagyúr
Fallout 3 GOTY gondolom nem lesz olcsobb 5euronal a kozeljovoben?
szerk: es a kraterrol gyozzon meg valaki, hogy kell nekem, imadom a hack n slasht, megeri?

szerk2: most latom 5.0/53 pont, eleg kellemetlen
. Majd 75%-ban megveszem. -
lostprophet
aktív tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Alapjáték 3612 forint, 2 DLC darabja 1423 forint. Ez alá tuti sehol nem fog menni

-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
lostprophet
üzenetére
Én is azon gondolkodom , végülis a NFS Run a Dragon Age 2 meg a Battlefield Bad Company-m is ott van már.
-
lostprophet
aktív tag
Asszem én sem várok már KoAR-ra, inkább bezsákolom Originre, olcsóbban kijövök

-
Spet
addikt
Hmm Alan Wake cakkum pakk (alap+extrák+American Nightmare) csak 9€ lehet, hogy valaki által be kéne zsákolni

-
bul07
nagyúr
Nexuiz 4-Pack vásárlásán nem töri valaki a fejét mert ha igen akkor egy példányra vevő lennék
Árra így: 7,48€ (2244Ft) egy darab 561Ft
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
dumbo_tf2
csendes tag
Már csak 2 nap és vége
A mai meg a tegnapi akciók elég szarok voltak.
-
croli
aktív tag
Lenne egy kérdésem Mafia 2 volt már napiba vagy Flash? (flash az szerintem már biztos volt, de napi?)
Ok és lehet lesz vagy már biztos nem?
-
morvaigaben
tag
Na én is beszereztem a HE - Duality-t....de script nélkül nem ment volna, reakcióidő 0,2 mp kb

Köszi az oldalt srácok!

-
Mardel
őstag
Ennek a The Witcher: Enhanced Edition-nek lejjeb ment az alap ára?
Mert mikor vettem 6 napja akkor volt 4.79 Euro, ha csak a mostani alapárát nézem ami 7.99 euro. Még 50%-os árral is 4.79 alatt van. -
BigBlue69
őstag
l4d franchise.. ismét..
De azt legalább keresik is. -
Youri
veterán
Na, nekem is meglett a 20. szavazásom, úh. annyira nem is voltam lemaradv

-
Joci93
senior tag
dupla....

-
Joci93
senior tag
[Ez] az oldal mikor szokott elérhető lenni? vagy teljesen random?

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Haditechnika, harcászat
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
remélem vagy lesz még flash-ben vagy utolsó nap daily-ben, és olyan is aki megvenné a 4pack-t

Csak én már nem tudok venni 4-es packot.

Ráadásul tervben van egy BF3 premium meg Guild Wars 2 ha megtetszik a hétvégén....![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Majd 75%-ban megveszem.

eami