Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
jólvan, azért a macsek megtartotta magának az emeleti boss szobát, helyes
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bullseye
addikt
szerencsére mára is jutott we're sorry

-
danih
veterán
Mi az ami nálunk nem elérhető? Mert máshol sem

Amúgy méltó utolsó nap, ennél semmitmondóbb nem is lehetne

-
ViharVadász
őstag
Jó tudni, hogy ők áraznak le, akik a képen vannak
Lehet ők a Steam fejlesztői, moderátorai is?
-
Youri
veterán
Kliensben már az újak vannak

-
warcat
veterán
SPAZ -75 % ezért instant buy,vegyétek, nagyon jó kis játék.
-
hjanos1
senior tag
most tényleg kint van a napi
-
csaba951
veterán
A fórumban legalább már látható a záró háttérkép!
Vajon minek örül a fóka?! Szerintem ez utólag került be a Summer Seal akció hatására.
-
JSaN
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Az igazsag az hogy ennyi volt, nincs tobb. Vege.

-
sagem
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Vagy ez olyan lesz, mint a Maffiózók befejezése..nincs vége..mindenki azt képzel a sale végére amit akar

-
Mardel
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Most frissült a napi.
-
ViharVadász
őstag
Valami nagy dolog lehet. Vagy csak az akció varázsló kis tündérkék elaludtak
Végülis utolsó nap legalább valamivel aratniuk kell egy nagyot még 
-
sagem
addikt
Egyébként "ijesztően" fürge maradt a Steam oldala..

-
danih
veterán
all aboard the failboat
-
garry's mod: offer ends in 23:57...
-
AMD_ok
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Valami nagy készül....

-
sagem
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
A fekete macsek most regisztrálja az új tagokat

-
ayo
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
egy kis izgalom

-
Valami zavart érzek az erőben.

-
ViharVadász
őstag
19 óra 2 perc és új akciók sehol. Vajon mi történhetett
Pedig általában már 19 óra előtt pár másodperccel új akciókra váltanak 
-
Mardel
őstag
Talán a Flash Sale-nek azért volt értelme, még ha szinte ugyanazok a játékok rotálódtak is benne.
Mivel nem mindenki kempeli a steamet 12-22-ig így egy egy napi akcióról lemaradhat, de még van esélye hogy flashben felbukkan valami ami kell neki.Mondjuk én fordítva csináltam volna. Napi akciókból naponta 1-3 legyen olyan ami már volt, flashbe meg mindig olyat ami nem volt és mondjuk must have kategória vagy új játék.
Mivel flashre csak 8 órád van így értelemszerűen szűkösebb időd van megvenni, mintha a napiban lenne. -
danih
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Megértem már sok sale-t, minden eddigi jobb volt, mint ez a koncepciótlan vacak. És nem, nem vártam prémium címeket. Flash sale, vote - semmi értelmük nem volt. More of the same.
-
parandroid
félisten
Semmi gond ezzel a Sale-lel, a szokásosat hozza minden szempontból, de hát mit vársz? Prémium címeket amúgy sem szokás rommá akciózni, én inkább pont a régieket szeretném többet látni, esetleg olyanokat, amik amúgy már nem is kaphatók. Most néztem, ezen a Sale-en vettem 4 játékot, így van 88 a fiókomban, de még van 4 a Wishlistemen, amik eleve nem prémium címek. A wishlisten a legdrágább a Skyrim 40 EUR-ért, de még az Obliviont sem játszottam végig, meg amúgy sem sürgős a dolog, legfeljebb megvárom vele a karácsonyi vásárt.

Ha akkor végképp nem lesz majd mit vennem, vagy ezek már meglesznek addigra, akkor megveszem a szokásos csomagok közül a PopCap Games Collectiont, az rögtön vagy 15-20 játék 50 EUR-ért.

p
-
-
Mardel
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
A negyediket előbb sem és most sem látni Magyarországról.
Csak azt nem értem ilyenkor miért nem raknak másik játékot a régió korlátos helyére olyan régióban ahol nem elérhető. -
parandroid
félisten
Jaja, meg is van. Így legyen lottóötösöm is, mint ahogy ez bejött!

Szerk.: Amúgy most mi a 4. flash akciós játék a Trine2 mellett? Mert most meg én nem látom, a Rage-et az előbb én láttam, ti nem, ha jól értettem. Jó nagy marhaság ez a régiókorlát - tudom, kibeszéltétek már ezerszer.
Szerk2.: Amúgy egy Sonic Generations, egy Virtua Tennis 4, és egy Portal 2 van még a wishlistemen, remélem ezek közül még legalább egy belecsúszik az akcióba. Bár az első 2 gondolom nem az a tipikus agyonakciózott játék a Steamen, azért reménykedek
p
-
r3dsnake
nagyúr
Ma este még lesz új leárazás? Mára várhatók a kiadói packok?
-
chatran
őstag
válasz
psycroptic
üzenetére
Rendben, Ayo is jelezett, még egy ember jöhet.
-
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nem, ez nem az utolsó nap.
-
Vasinger!
nagyúr
Steamen hogyan lehet dollárban fizetni és nem euróban? Vagy ezt mi dönti el?
Mert eléggé nagy a difi a kettő között.
Youri:
Ja értem, köszi!
-
Alien83
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Jah repeta van!
mostani 3 ucsó szavazásban a nagyok közül lesz 9 darab majd!
Újakra nem érdemes számítani.UPDATE
Bocs mégsem ez az utolsó, hiszen a jelvényem nem villant még ki...! :S
-
Youri
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
L.A Noire is volt már szerintem
-
ViharVadász
őstag
Már másodjára van a Mirror's Edge a közönség választóba. Látszik, hogy ez az utolsó nap
Én most a Garry's Mod-ra csaptam le, ismerősöm nagyon ajánlja, akkor rossz nem lehet 
-
Niczo
senior tag
Trine 2 ismét -75%-on, aki eddig lemaradt annak itt a lehetőség

-
chatran
őstag
Dead Island 4 Pack-ra keresek 3 embert. Írjatok, ha érdekel.
-
Alien83
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére

-
csaba951
veterán
válasz
Sheldon
üzenetére
Itt van róla egy ismertető (angolul).
Én pont 1 éve vettem meg, akkor 50%-os kedvezménnyel adták. Szerintem a mostani árát (2,5 EUR) bőven megéri! Gyakorlatilag ez a legjobb program ebben a kategóriában! De tényleg nem játék, inkább egy ismeretterjesztő program.
-
Sheldon
tag
Hali!
Ezt a játékot próbálta már valaki: Universe Sandbox
Érdekesnek néz ki, 2.49€-t megér?
---
RAGE itthon már nem is kapható?
Néztem több nagyker honlapját, de sehol nincsen készleten, és ahogy néztem, Steamen pedig nem elérhető számunkra... 
-
danih
veterán
Aki a DayZ-t fontolgatja annak szólok hogy érdemes meggondolni a Private Military Pack DLC-t is, ami a DayZ-ben használt modellek HD változatát tartalmazza.
És van benne 2-player coop campaign, yaay
-
Vasinger!
nagyúr
Hogyan lehet azt a ticketet megcsinálni ahol azt írja hogy 15x szavazzak amikor összesen az akció csak 10 napig tart?
(Participate in at least 15 Community Choice votes.)
Youri:
Úgy néz ki akkor keveset voltam itthon hogy ránézzek mindig
Francba, pedig sokszor nézegettem. -
Vasinger!
nagyúr
Akit esetleg érdekelne első felajánlásom a Steamgiftsen
Katt -
BioNiCMaN
addikt
Találtam még egy Train Simulator 2012-t.

Tessék jelentkezni, már elkezdődött (megtaláltam a NOW gombot
). -
BioNiCMaN
addikt
90%-os akcióban (
198,73€ helyett) 19.99€ a Dawn of War Franchise Pack.
Ha volt már, akkor bocsi.

-
DeFranco
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
Én is várom, de már nagyon nem reménykedek. Ha akcióba akarnák rakni, akkor szerintem már lett volna flash vagy vote szavazáson, szerintem most kimarad a szórásból sajnos. Pedig a demo alapján nálam is instant get lenne.
-
Niczo
senior tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Vagy tudsz venni olvasnivalót is

-
Vasinger!
nagyúr
DLC-t semelyik játékomhoz nem tudnék venni, mert nincs olyan játékom amihez ne lenne meg mind.
Én azért megvárom még a 7 órát, általában ilyenkor szokták módosítani a leárazásokat, igaz?
Tehát valamikor, akkor ma 7 után lehet még olcsóbb a Poker Night, de azért egy 50-66%-os leárazással kiegyeznék

-
chungee
addikt
Sry az off-ért.
Prince of Persia: The Two Thrones WIN7 alatt hova teszi a mentéseket

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Fűnyíró topik
- Milyen monitort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig általában már 19 óra előtt pár másodperccel új akciókra váltanak 
Én most a Garry's Mod-ra csaptam le, ismerősöm nagyon ajánlja, akkor rossz nem lehet 
Néztem több nagyker honlapját, de sehol nincsen készleten, és ahogy néztem, Steamen pedig nem elérhető számunkra... 

eami