- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
válasz
BalaNce87 #32146 üzenetére
be van regelve a kulcs steam-re. ugyanis beraktam a lemezt és egyből feljött a steam és onnan is szedtem le. csak aztán gondoltam bele hogy végülis a lemezt feleslegesen raktam be.
egy kérdés ezzel kapcsolatban. a tokra rá van írva hogy magyar feliratos a játék. de ne mvolt az. azért mert végül a steam-es verzát szedte le?
ha lemezről raknám fel akkor lenne magyar? egyáltalán fel tudom rakni offline-ba steam nélkül?bocs a hülye kérdésekért.
pár napja van steam-em pont ezen játék miatt és totál sík vagyok a nem lemezről telepítős játékokhoz."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
cashback
őstag
válasz
BalaNce87 #20580 üzenetére
Nem igazán akart semmit... és időm is volt éppen bohóckodni.
Azzal hogy felveszem és beszélgetek vele nem okoz kárt nekem... a Steam-nek meg elküldözgetem, aztán hátha valaki egyszer foglalkozik is vele.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BalaNce87 #18189 üzenetére
A Resident Evil -öt 5x játszottam végig, hogy meglegyen minden. Az ugye LIVE-os. Megvan az 50/50 acsi. Na, az gizda!
Én meg nem nézegetem a közösségi részt, mert tele van hülyeséggel. A barátaimnak szépen tele lehet velem a hócipője, mert én pl.: elég sokat pakolgatok le/fel a kívánságlistámról. Az meg ugye a másik, hogy ott előbb-utóbb elsüllyed. A LIVE-on a neved melletti pont mindig ott marad.
De értem, neked nem jön be, én szeretem. Én kimondottan szeretem az acsivadászatot, de amíg STEAM-en ilyen, engem itt nem érdekel.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BalaNce87 #18187 üzenetére
A STEAM dologban is ott lenne a lehetőség erre. Akár pont rendszerben (LIVE) akár kupák formájában (PSN), de valahogy jó lenne, ha jelezné. Vagy mondjuk minden játékhoz, amit STEAM-en lehetne venni legalább lenne 1 db acsi, amit azért kapsz, mert végig vitted. Hogy legalább annyi legyen, hogy XY 142 játékot játszott végig. Vagy valami...de így ebben a formában nem sok értelme van.
Steamen meg láthatod ki mit ért el haverok közül ha arra gondoltál.
Nézem a barátlistámat, semmit nem látok. Csak a nevét, meg, hogy épp mit csinál. Rámegyek a profiljára, semmit nem látok, csak az adatlapját, és hogy mivel/mennyit játszott az elmúlt 2 hétben. Külön játék szerint ki kell választani és ott megnézni a statisztikáját. Ebből a szempontból sokkal jobb a LIVE. (PS3-am van a PC mellett, de messze a legjobb a LIVE ilyen téren. Mind a STEAM, mind a PSN le van maradva szépen.) Ha pl.: LIVE-on megcsinálsz valami komolyabb acsit (pl.: GTA 4 végigjátszás), az egyből látható a többiek számára, amint ránéznek a barátlistádra, mert megugrik a pontod. Ha STEAM-en megcsinálok egy acsit, és Te nem nézel rá, hogy mit csináltam mostanában, jó eséllyel az életben nem tudod meg.
Ez egy kicsit ilyen versengés, "e-penis". De annak csak akkor van értelme, ha van kivel, és látható. Az ember normál esetben azért mondjuk büszke arra, ha megcsinálja egy játékban az összes acsit. Na, ezt a kutya nem veszi észre STEAM-en. PSN-en megjelnik a Platinum trófea, ami nem kis dolog...
A névváltoztatás meg nem nagy gond. Vannak olyan oldalak, ahol én simán fizetnék 2K-t a névváltoztatásért, de nem lehet, se így, se úgy. Mondjuk szívesen megváltoztatnám a STEAM bejelentkező nevemet is. De nem lehet, se ingyen, se pénzért.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BalaNce87 #18182 üzenetére
Én szeretem, csak az a kár, hogy kevés játék alatt van. E miatt nincs értelme. Van 20 játék, ami alatt van, a többiben meg nincs. Sokkal több értelme van, mint mondjuk a STEAM acsiknak. Itt legalább látszik a neved mellett, hogy mennyit csináltál meg, egyfajta "rangot" ad. A STEAM acsi meg sehol nem látszik...na annak, tényleg nincs értelme. Ha külön nem keresek rá X nevére, hogy Y játékban mit teljesített, akkor lényegében sehol nem találkozom vele.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
BalaNce87 #17575 üzenetére
Egy accont + haverok, és szerencse
Kb ennyi
(#17578) Alien83
Nem volt több, egy accountról jöttek a játékok.
Nem vagyok én farmer.
Amit csináltam egy új accot, azt nem is magamnak szántam, és azon csak 7 db szén jött, amit craftotlam.Egy kupon lett az eredménye...[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
válasz
BalaNce87 #17575 üzenetére
sok account, sok biznisz, jó üzletek....
14 nap alatt volt idő ügyködni. meg persze sokan kis pénzt is költöttek nem minden ingyen volt, mikor listázzák sokan hogy milyük lett!17576:
mert kell idő leszámolni a szeneket nyilvántartás, egyebek.
17577:
nem feltétlen csak a kirivó eseteket.
pl akinek 1000 szene volt
200-300 account. igaz én kis hal vagyk nekem van 2 külön accountom, mégse bannoltak.[ Szerkesztve ]
-
-
cskamacska
addikt
válasz
BalaNce87 #11394 üzenetére
Nálam normál esetben nekem nincs gondm, igazából még gyorsabban is tölt mint ami hivatalosan a telkom szerződésemben van(1,37MB/s-el viharzott múlt héten, az 10/1Mb-es ADSL-en
), kizőrólag nagyobb leértékelésekkor kell várnom a letöltésekre.
Egyébként nem csodálom hogy EA Down, izé, Origin-en nincs ilyen gond, mikor megláttam az ő zakciós áraikat, valahol az enyhe derültség, és az erős WTF? o.O érzések érdekes elegye kavargott bennem.BigBlue69:Onlive-t kipróbáltam, de olyan minőségben közvetítette a játék képét mintha egy 360-480p-s Youtube videót nagyítottam volna fel teljes képernyőre, a hang ugrált a mono és a stereo között, az irányítás meg olyan, mintha egy multi FPS játékban 4-500ms-os pingem lenne.
Magyarul élvezhetetlen.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
válasz
BalaNce87 #2235 üzenetére
Se World of Goo-nál, se Osmos-nál nincs Steam cloud, így csodálkoztam volna, ha a Steam tárolta volna a mentéseit.
A HL2-nél viszont van Steam Cloud.
(#2234) danih: játéktól függ, hogy a beállításokat és/vagy a mentéseket tárolja a cloud (vagy éppen semmit, mint a játékok többségénél).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
cskamacska
addikt
válasz
BalaNce87 #1208 üzenetére
Nem, épp hogy nem vettem vakon semmit.* Mindennek utána néztem, sokat pedig előtte virágboltban ki is próbáltam. Ettől független hosszabb távon nem kötöttek le, vagy csak szimplán csalódtam vásárlás után. Szegény Space Rangers-t is hogy istenítették sok helyen, de nekem annyira nem jött be, hogy még.
*Ez nem teljesen igaz, a nyári Soldiers: Heroes of World War II, Commandos Pack, Chrome + Chrome: Specforce, Clive Barker's Jericho (ROW) vétel tényleg impulse buy volt az áruk miatt, de a Commandos annyira agyon van dicsérve, hogy gondoltam csak nem járok vele rosszul(rosszul gondoltam
), a Soldiers-el nincs semmi probléma a Vista patch hiányán felül, egyedül a maradék kettőre nincs mentségem.
jer1cho: Miért ne?
Más pedig a Trine és a Torchlight miatt venné a fejem, vagy a Left 4 Dead és a Total War-ok miatt. Egyszerűen nem köt le úgy, mint egy Dawn of War meccs, vagy egy fél város leamortizálása a Red Faction: Guerillában.
KubanitoS: Október vége felé még a CDGalaxis webshopban volt 4000-ért fémdobozos Crysis alapjáték, és ekkor még lehetett kb 5-6000-ért eredeti kiadású Maximum Editiont venni. Ha a doboz miatt nem is érte meg a háromszoros árat a gold, de a fémdobozos sima Crysist azért kicsit sajnálom.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest