Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Már ennyi kuponom van.
Ha kell valakinek valamelyik, szóljon és adom! 
-25% Valve
-33% Valve (2x)
-50% Valve
-25% Konami titles
-25% SEGA titles
-50% BioShock 2
-50% Shadowgrounds
-50% Left4Dead 2 (2x)
-50% Gemini Rue
-50% Star Ruler
-50% Space Pirates and Zombies
-50% Strategy First
-25% Deep Silver
-25% TellTale Games
-25% Kalypso Media
-25% THQ
-25% Paradox
-10% Bethesda -
salieven
aktív tag
és ez az
sikerült megcsinálnom mind2 acsit
a Rusty Hearts-t is és az Atom Zombie Smasher-t is
igaz az Atom Zombie Smasher-el reggel 4ig kockultam
a Rusty Hearts-ot meg most csináltam meg 
megérdemelt jutalmam 2 szén

-
P-SZ-S
aktív tag
Nektek működik a link a "Hidden" című játékhoz? Meg szeretném csinálni az archivementet de a linkre kattintva egyszerűen nem csinál semmit, és a keresőben sem találom. Tegnap is pont ugyanez volt, szóval nem tudom mi lehet a megoldás.

-
szacsee
nagyúr
válasz
G@be22
üzenetére
Azt hiszem amíg nem telepítetted és a tárgytárolódban van addig ajándékozható.
Kattints rá ha benn van a tárgytárolódban és ha aktív az ajándékozás gomb, akkor továbbadható.
Többfélét adhat, azt hiszem a steam ikon masniszerűen pakkot jelent, ha egy játékot kapsz, akkor csak a játék ikonja. Csomagnál is látod, hogy mi van benne oldalt a leírásnál és így legközelebb nem kell bontogatni, ha nem biztos, hogy meg akarod tartani.
-
G@be22
tag
Jut eszembe, van 3 kuponom, esetleg aki tele van szénnel nem dobna egyet értük?
-50% Serius Sam HD 1st Ecounter
-50% Valve
-50% RoboBlitzPrivit plz ha valakit érdekel

-
G@be22
tag
Amit egyszer kibontottam játékot azt már nem tudom tovább ajándékozni?

-
szacsee
nagyúr
válasz
DeadBullet
üzenetére
5,5 euró az átlagár, ha az alatt licitálsz, akkor nem minden játékot kapod meg és a Humble 3-ból sem kapsz játékot... szerinted ki az a dilettáns aki vesz 5,5 euróért valamit úgy, hogy csak 4 euróért kap... no meg a tranzakciós díjat nem is számoltam.
csoli31 igazad van stornó..

bul07: Sikerült megcsinálni, igaz nem elsőre. Jobb oldalt írja, hogy jelenleg milyen osztályzatot kapnál a pályára, ahogy növeled a kombókat úgy növekszik.
X-el ütsz, C-vel földhözvágod a manust, S-el kardos kombót csinálsz és azt hiszem A-val horgot adsz karddal (felütés). Lvl 3 vagy 4-en játszottam végig, elején volt C osztályzat is, de kloffoltam a billt és a végére összejött az S (ha jól tudom jobb mint az A).
-
Crytek
nagyúr
Akinek van sok kuponja és ingyen megválna tőle jelezze!
-
No, megvan a 11. szenem, érdekes mód még csak kuponokat se osztogat nekem, mindig csak szenet, hetet beváltottam, kaptam érte egy kupont.
Valaki itt felvetette, hogy azok kapnak játékokat, akik költenek steamen, ez nálam nagyon nem igaz, vagy lehet nem költök eleget. Egy éve steamezem és legalább 50ezret költöttem el ezen idő alatt, egyszer hittem azt, hogy nyertem egy Portal2-t, mert berakta a fülét a tárolóhoz, de akkor is csak egy szén volt a "jutalom".
X3: Albion Prelude-hoz tipp: lődd szét a kis hajókat, aztán egyszer valamelyik katapultál, ha lelőnek kezdj új játékot, én kb. 2-3 órát töltöttem vele, mire hajlandó volt rá valamelyik
-
DeadBullet
tag
Valaki erre valamit?
-
Akos2110
tag
EZAZ 17 acsi után 4. játék és nem más mint fear complete pack (eddig css, psychonauts, ss hd)
-
ProEvoFan
nagyúr
50% OFF BIT.TRIP.RUNNER
33% OFF Valve
25% OFF Valve
50% OFF Valve
33% OFF Valve Complete Pack
50% OFF Portal 2
50% OFF Rock of Ages
50% OFF Blocks That Matter8db kupont egyben elcserélném 1db szénért
-
jozsi252
veterán
válasz
NorDezs
üzenetére
Hát akkor belevetem magam énis
azthittem gyorsabb lesz de nem.TF2 - Source acsit tegnap megcsináltam előre, nagyon könnyűek voltak megvolt 20p alatt az összes. Most még a L4D2 meg ez a flight controlos van hátra, legalábbis azokból a játékokból amik megvannak. Illetve erre a CrimeCraft-osra most szántam rá magam hogy leupdateltem. Ez mennyire volt nehéz?
-
Crytek
nagyúr
Ezért (mindenért) adna valaki valami kis játékot? Esetleg csak a kuponokért pár szenet?

-
jozsi252
veterán
Flight control HD mennyi időigényes megcsinálni? acsihoz több száz landolást kell csinálni hogy unlock-oljam a snowball mapot ami kell nekem?
-
olly
aktív tag
Egyébként nem kell very hardon vègig vinni az ingyenes játékot.. Az angolban nem írnak ilyet. Rosszul fordították le..
-
BigBlue69
őstag
válasz
Crytek
üzenetére
Write a Recommendation
Write a recommendation. - Must be a game you own
na várj ez nem is magyar..XD
Szoval olyan játék kell ami megvan és írni rá ajánlást!
Este 7 után csináljátok csak majd! Persze akkor is csak akkor ha tényleg ez lesz. De mint ahogy mára megmondtam a Rusty Heartsot megmondom holnapra is ezt!

-
$p@rr0w
őstag
válasz
$p@rr0w
üzenetére
Pontosan: Beat Hazard Complete érdekel valakit?
-
törölt tag
Ez a Worms Reloaded-os achi érdekes. Igazából tök mindegy milyen körülmények között és ki sebez pont 12-t egy 100-as férgen, akkor is megadja. Még ha az ellen végzi el magán, akkor is.
-
$p@rr0w
őstag
Beat Hazzard érdekel valakit?
-
bul07
nagyúr
Valamiért nem adja be a mai ingyenest , Very Hard végigtoltam már vagy háromszor de nem adja meg
most kiléptem mert valami bug miatt nem lehetett megölni a zombikat, nem csökkent az életerejük
-
salieven
aktív tag
valaki segítene mit is kell pontosan csinálni az Atom Zombie Smasher acsiért? vagy le kell szedni hozzá valamit vagy micsoda?
mert én nem találok benne ilyet ... valaki segítene nekem pontosan mit is kéne csinálnom? 
-
Murder3
addikt
na ennyi ebből már nem lesz 7 szén...
eggyetlen ajándék amit kaptam a steamtől h lenyúlt 14 eurót a számláról...köszönöm szépen steam
-
bAtt001
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
[link] itt a mentés
ide: C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\Zachtronics Industries\SpaceChem, kell másolni. ezután megkeresed az adott pályát aztán végignyomkodod a play gombot vagy mit abban a reaktorban. kattintgattam ott aztán egyszer kiírta h kész a pálya és az acsi, mondom akkor oké és ki is léptem
-
BandiHUN
veterán
válasz
bAtt001
üzenetére
De te ugye kedves vagy,és linkeled...

Megvan a gém nekem is,megcsinálnám...de nekem is horror volt,annó vettem még bagóért,csak a TF2-es cuccai miatt,meg úgy tűnt,logikai gémnek is jó,de ez utóbbi megdőlt,mert nagyobb szinten betegeknek való
Kisebb szinten meg könnyű.Pl.a TF2-es cuccokért amit kellett,annak a nehezebbjének egytizedét ha felfogtam,de lesz...tam,meglett képről 
-
bAtt001
addikt
huha ez a spacechem játék nagyon meghaladja a képességeimet. még jó hogy tettek fel hozzá mentést amiben csak két kattintás volt az acsi
szerintem többet nem lesz elindítva ez a játék 
-
cashback
őstag
Megszereztem a 7db szenet... beváltottam.

50% OFF Bunch of Heroes
Köszi STEAM!

-
Chiller
őstag
Nem igaz, hogy még mindig nem tudok beírni a nyavajás Steam fórumba (trade-re)....
Ha valaki, akinek van ott accountja és volna olyan kedves, hogy elbizniszeli valamelyik tengerentúli kollégával a Bulletstormot (5$ azaz 5 euróért), akkor nem lennék hálátlan.

-
bozont
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Ezt azok kapták akik megvették a 4 packet, mivel ugye egy hibából az a három ember akinek ment a gift megkapta mindkét dlc-t is (ami nem volt a tartozéka a csomagnak), mi a vevők pedig nem. "Kárpótlásként" meg megint kaptunk 3 elajándékozhatót, de már a dlc nélkül sajnos. Azt nem tudom, hogy akik giftként kapták meg, attól visszaveszik-e. Egyelőre megtartom ezeket, aztán ha megmaradnak azok, akkor eltradelem.
Mondjuk azért annak jobban örültem volna, ha a két dlc-t adják ide, de ez van. -
nepszter1
addikt
Hidden
All I Want for Christmas is Sewers - Játszd végig Very Hard fokozaton a Cellar Sewers pályát a Rusty Hearts Ünnepségen.van ez az acsi nem tudok rákatintani a játékra hogy le tudjam tölteni ez most micsoda vagy hogy ?
Meg aki megvenné nekem a Bastion nevezetű játékot az írjon egy pm.et természetesen előreutalok csak a kedves k&h bank letiltotta a kártyáját jópár embernek .
-
m1sk4r
aktív tag
válasz
albert8
üzenetére
A jelenlegiekből még hátravan 3 + ezek szerint a hátralévőekből még 6. Remélem kapok még játékot.
Bár most sem panaszkodhatom: HL2 Ep.1 csomag, Anomaly Warzone Earth, L4D2.
Ebből az elsőt elajándékoztam, az AWE-t megtartottam, a L4D2 meg cserére vár, Commandos Collection érdekel érte.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BandiHUN
veterán
egyébként a dota 2-höz kit kell lesz...ni,hogy meg is kapja az ember a bétát?Kérdőív kész,minden,de még csak valami email se jött...tréd fórumokon meg csak úgy dobálóznak vele 10$-okért...

-
Szajo
őstag
Még mindig senki nem tud segíteni a Humble Bundle megvásárlásában?
-
BandiHUN
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
Na de azt is lesheted,hogy akkor fillérekért adja a rohadt dlc-t,mintegy bűnbánatként,NEEEM,talán jelenleg máson sincs 0% kedvezmény az egész Steamen,csak a 2 sz...ros Renegade Ops DLC-n...
Egyébként mit kapkodtok a gémért? 3.5€ hozzá a DLC,ami kell az acsihoz...Cseles,még a 2 teljesárú DLC-ből is a DRÁGÁBB kell... -
Na, a Beat Hazard achie DOTA 2-vel jutalmazott.

-
baluka96
csendes tag
Valaki cserél játékot szénre + kuponra?
-
Szajo
őstag
[ Módosította: #65675776 ]
-
-
BandiHUN
veterán
Ha senkit nem ért kár tutira,akkor benne vagyok...végig kellett volna olvasni a dumát,de az tuti,hogy a tegnapiaknak megmaradt.
Ja,igazából nem értem,milyen DLC-dologról van szó ezzel,az tuti,hogy az enyémhez nincs,ami fel van rakva...ha kell,azt már tuti meg se veszem,ígyis kicseszés,mert a játék darabonként nem volt annyi,mint a dlc-k
Ha meg mindenkinek maradt DLC-s énnekem meg nem,akkor törölhetem a s...gem a plusz 3 példánnyal,ha pénzt kellene megint költenem erre a sz...ra...
Egyébként mekkora poén,szerintem minden játéknál kedvezményesek a DLC-k,a Renegade Ops-nál egy fitying minusz nincs
Márpedig ottvan,hogy
aughty or Nice - Receive a present from Santa Claus (Coldstrike DLC required)
tehát sz..janak lovat.Semmit nem ért megint az egész,bagóért még belefért a játék pakkban,de ennyi.Akkor a szopás,ha a többieknek DLC-s maradt,mert akkor 2x-esen lehettem kedves+mindenki,aki 4es pakkot vett. -
salieven
aktív tag
szóval akkor a Rusty Hearts meg is adja az acsit biztosan?

-
HS 2142
őstag
válasz
Joci93
üzenetére
Itt kattints a download melletti linkre, ha szerencséd van és nem terheltek a szerverek, akkor egyből el kezdi tölteni. Alatta addig regisztrálhatsz magadnak egy felhasználói fiókot, az csupán néhány kattintás. Ha letöltötte és a patchelés is megvolt (nekem csak a javításokat negyed óráig tette), akkor belépsz 3 unalmas küldetés után very hardon megcsinálhatod az egyik pályát és az a lényeg, hogy ott minimum B értékelést kapj. (Ezt úgy tudod könnyen elérni, ha közelharci karaktert választottál [Franz] és nem hagyod hogy lemenjen a combo score vagy milyen számlálod, magyarul csapkodj össze-vissza.)
(#15407) salieven: Meg.
(#15403) Lorenzo9: Szén esetleg érdekel cserébe?
Fűteni ugyan nem jó, de nő az ultimate chance a nagy valve csomagra. -
BandiHUN
veterán
Nna. Mi ez a bigyula.Megint van 3 Renegade Ops-om...

Jött valami blabla,hogy köszönik,hogy megvettem a 4-es pakkot meg ilyenek,elnyomtam,mint a belépéskor szokásos reklám izéket...és erre ott a 3 gém a tárolóban
Ha jól olvastam vissza,akkor azoknak is megmaradt,akik kaptak tegnap... -
kisdudeEe
csendes tag
Left 4 Dead GOTY-omat cserélném Orange box-ra., illetve ha van eladó Killing Floorja valakinek, kérem jelezze.
-
G4ga
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
de teljesen feleslegesen... eddig szenet dobot csak...
bevaltottam a 7 szenet azt kaptam egy LA Noir - 50% -ot.
Ebben a jatekban sincs sok szerencsem
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- I5 7600K/AURUS Z270X K5/16GB DDR4 2400MHz/256GB SSD/500GB HDD/RX 5600XT 6GB/600W Bronz/Win11Pro!
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha kell valakinek valamelyik, szóljon és adom! 

Ez volt a tanulopénz

azthittem gyorsabb lesz de nem.

mert én nem találok benne ilyet ... valaki segítene nekem pontosan mit is kéne csinálnom? 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://img11.imageshack.us/img11/2020/nvtelengg.th.png)
Ha meg mindenkinek maradt DLC-s énnekem meg nem,akkor törölhetem a s...gem a plusz 3 példánnyal,ha pénzt kellene megint költenem erre a sz...ra...
aughty or Nice - Receive a present from Santa Claus (Coldstrike DLC required)
eami