Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
Murder3
üzenetére
Fel lehet fogni így is. USA-ban boltban lehet kapni Steam feltöltőkártyát. Tehát pl. ezt is lehet ajándékba adni.
Nekem pl. arra jó, hogy nem kell saját pénzből költenem a játékokra. Marketen veszek/eladok és a haszonból vásárolok a Steam Storeban.
#55903 NetTom
>Először mindig az használodik fel, ha vásárolsz valamit Steam-en.Ez nem így van! Fizetéskor tudod eldönteni, hogy Steam Wallettel vagy egyéb módokon fizetsz (pl. PayPal/bankkártya). Sőt, olyat is lehet, hogy először a Walleten lévő pénzt használja fel, a többit pedig más módon fizeted ki.
Tehát ha valaki akar venni Steam kártyákat, azt csak Walletből lehet megvásárolni. Ehhez min. 5 €-t kell feltölteni Walletre. XY centért vesz az ember kártyákat, a maradék összeget meg a legközelebbi akciós vásárláskor lehet elkölteni. Tök praktikus!

-
-
cskamacska
addikt
válasz
Murder3
üzenetére
Én adok érte kiváló Jamestown Deluxe-ot.

más: PLANETSIDE 2 a STEAMEN!!!4!NÉGY

-75%-os StationCash akciót a népnek!

-
ayo
veterán
válasz
Murder3
üzenetére
leirom akkor ujra

akinek megvan kapott 1 plusz peldanyt.
ez a fejelesztok utolso lehellete altalaban

mondjuk aki a betat nyomta az is megkapta anno freebe most meg ez... be kene mar latni hogy nem a legjobb multira menni - foleg csak a multira, mar egy ideje sztem mas idok jarnak... na mindegymurder3: nem az, csak varni kell meg egy kis szerencse

-
csaba951
veterán
válasz
Murder3
üzenetére
Jelenleg olyan 0,53% az átlagos nyerési esély a nyilvános sorsolásoknál. Ezt olyan 1:189 átlagos esélynek felel meg. Tudni kell azonban, hogy ez egy lokális csúcs. Az elmúlt pár hónapban sokkal inkább a 0,15% körüli átlagos nyerési esély volt a jellemzőbb. Ez olyan 1:666 átlagos nyerési esélynek felel meg.
-
BioNiCMaN
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Murder3
üzenetére
Kukából is törölted? Akkor az szívás, mert ebben a formában nem tudod igazolni a tranzakciót.. Max talán netszámlán..
(#14551) BigBlue69: Csak azért mert ugye, bizonyos számláknál ugye van utalási költség is, bankon belül is, kártyánál viszont nem lenne? Vagy mondhatni "normál" átutalási díja lenne?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Murder3
üzenetére
Hát, vagy megkapod a játékot, szerintem írj a support-nak, aztán majd írják, hogy esetlegesen mit csatolj, v mit kérnek hozzá, de úgyis látják, szerintem... Sajna nem tudom, hogy ez itt, hogy megy. :\
Kérdés. OTP-nél, azt tudja-e valaki, hogy a bankkártyák közötti utalásnak mennyi a díja, költsége?
-
phenomHUN
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Van pár kuponom, nézz be hátha érdekelne valami:
http://steamcommunity.com/id/faithlesshun/inventory/#753Felvehetsz Steam-en is.
-
-
cskamacska
addikt
válasz
Murder3
üzenetére
Hát pedig azt sem lehet mondani, hogy a szenet könnyen mérik, tán a legtöbb esély kuponra van. De lehet hogy csak a helyi boszihoz kellene betérni rontáslevételre..

Ilsyde: Részvétem..
Nem lehet hogy a sufni fiókjaidat nem nézte Gabe bácsi erkölcsendőrsége jó szemmel? 
Jut eszembe, akinek lenne felesleges Portal 2 játéka, azt megbiszniszelném tőle szénért és játékért!
Épp most értem el a karácsonyi kredit limitem, valszeg már nem fog beleférni egy esetleges vasárnapi utóárazás sem.
De legalább jutott Deus Ex: Human Revolution, Missing Linkestül! 
-
-
7
addikt
válasz
Murder3
üzenetére
ittakary hozzászólásában a Google első találatán ott a megoldás

* change the fullscreen option to off and using 1280 x 1024 resolution
* restart the steam client
* start the game and change [Direct]X version to 10 and quit
* change the fullscreen option to on and restart the client
* profit -
KubanitoS
veterán
válasz
Murder3
üzenetére
Ott a konkrét megoldás. Az első linkre kellett volna rámenni.
Managed to fix it with the following steps:
* change the fullscreen option to off and using 1280 x 1024 resolution
* restart the steam client
* start the game and change Direct X version to 10 and quit
* change the fullscreen option to on and restart the client
* profit -
cskamacska
addikt
válasz
Murder3
üzenetére
Tényleg nem feltétlen az évtized alkotása szegény Nuclear Dawn. Sokkal jobban is kijöhetett volna, pl az RTS módot elég szenvedés kezelni, ez az újoncoknak nem is igazán megy, és mivel a játék NAGYON erősen épít arra hogy épkézláb parancsnok ül a helyén, rettenetesen szoktak végződni az olyan meccsek, ahol egy újonc a parancsnok. Azaz az ingyé hétvége alatti legtöbb menet..

De azért a Wolf Team-hez hasonlítgatni.. uhh, én kérek elnézést.
Kubanitos: Igen, akár szegény ember Battlefieldje is lehetne, de nem az. Ha reálisan nézed, a járművek nélküli conquest mód Battlefieldben gyakorlatilag zaszlók közötti fogócskázás.(éppen ezért érzem úgy, hogy a rush meg a többi járművek nélküli játékmód csak bohóckodás, az igazi Battlefield a járműves conquest
)
Itt viszont az épületek miatt kőkemény területi harc van, ha az ellen betesz a gépágyút a pontszerzőhely mellé(esetleg egy egyszerű ellátó épületet ami a beérkező védőket gyógyítja és látja el munícióval, miközben talán már egy adag gázt is kaptál a kedves vezetőjüktől a pont foglalást megakadályozandó), akkor oda nem tudsz csak úgy besétálni, szépen ki kell bányászni védelmi épületek áramellátását, vagy lerombolni mindet. Ehhez viszont kemény összjáték kell, pláne úgy, hogy közben tovább támad az ellenséges csapat.Persze mint említettem, úgy elég nehéz, hogy a csapat nagy része fut előre, lemészároltatja magát, és sír hogy még egy nyomorult gun game sincs a játékban.

-
csaba951
veterán
válasz
Murder3
üzenetére
Így lehet pontokat gyűjteni.
A határidő letelte után 1-2 percen belül kisorsolja egy gép a szerencsés nyertest.A felső menüsorban a Giveaways -> View Won menüpontban tudod megnézni, hogy nyertél-e.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V70 – a stílus érték?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- További aktív témák...
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue - Karcmentes állapot - 100% akku (14 ciklus)
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Épp most értem el a karácsonyi kredit limitem, valszeg már nem fog beleférni egy esetleges vasárnapi utóárazás sem.

eami