Hirdetés
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
BAZ, eltűnt az összes szenem az invertoryból.
HOGYAVIHARBA? (a rohadt kuponok meg maradtak)Szerk: restart steamnek és visszajött, a HL2 és EP1 hiánya már fel se tűnt mellé...
-
tibi206
tag
7 szénért valaki valamit?
-
danih
veterán
Szemét atom zombie smasher nem adja meg az achit pedig kétszer már megcsináltam. Pedig még új kampányt is indítottam utána ahogy a wikin le van írva hogy megjelenjen
-
Winne
nagyúr
Kérdés:
Ha itt a képen csak ezek látszanak, akkor a Steam Guard, az ajánlás és a Facebook miért nem megy?

Mondjuk volt játékos achi is, ami itt nem jelenik meg.
-
renji00
aktív tag
13 szénért valaki valamit?

-
Béééla
őstag
Monnyuk még volt egy kedves "bug", a GangWarst azonnal töröltem, miután meglett az achi: csak 2X kellett telepíteni, mert :"A játék jelenleg nem elérhető"
Aztán kiadtak egy patchet a CrimeCraft honalpján, természetesen a frissítőjében volt beírva, ami viszont nem indult el... (ha valaki ezzel találkozna rajtam kívül)És a türelem, tornaterem, megad minden achievementet a Steam, csak éppen amikor jut egy lélegzetvételre ideje

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Vírusos? Semelyik nem volt vírusos, hallucinál a vírusirtód.
(#15075) adam014: bugis a játék, nem mindig adja meg a Steam-en. Adminként kell futtatni a játékot is meg a Steam-et is, és akkor mindig jó szokott lenni.
(#15068) olly: hát az ilyen referal linkekért bannolni szoktunk.

-
Alexios
veterán
Megcsinátlam a crimecraft achit, a játéknál mutatja is, még se kaptam érte semmit, ilyenkor mi van?

-
Nordic
Közösségépítő
De jó vagyok....valaki megjelölt barátként. Mivel játszottam nem foglalkoztam vele, most meg nem látom ki volt az. Szal elhagytam egy embert
. -
Béééla
őstag
Fallout 3 és vegas, plusz portal 2 -ért megbeszélés alapon fűtőanyagot adok (külön-külön is természetesen)
van itt még HL2 és EP1 eladó ócóér'
aki meg szeretne kupont:
- valve 33 25%
- hoard 50%
- portal2 50% -
olly
aktív tag
valaki valamit 5db szénért? (inkább játékok)

-
NorDezs
senior tag
Ha valaki tervez Killing floor four packot venni, akkor betársulnék. 1,5eurora jönne ki.
-
Webhun
tag
Sziasztok! Ma nyertem meg a FEAR Complete Pack (ROW)-ot. Ajánlatokat várok érte !

EDIT: Tartalma pedig F.E.A.R. 2: Project Origin, F.E.A.R. 2: Reborn (DLC), F.E.A.R., F.E.A.R. 3, F.E.A.R.: Extraction Point , F.E.A.R.: Perseus Mandate. -
renji00
aktív tag
Sziasztok : - Portal 1 , 7 szénért valaki?

ingyen kupon: -50% off Chantelise , -50% off Frozenbyte collection
-
tibi206
tag
Valaki valamit 7 szénért?
-
cskamacska
addikt
válasz
PhoenixK
üzenetére
Óó, az nekem is kellene, ha gondolod vegyél fel Steamen és megoldjuk.

-
Winne
nagyúr
Van valahol leírás lehetőség szerint magyarul a pontos listáról az összes megcsinálható feladattal?
-
vante
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
4 szénre gondoltam
-
G@be22
tag
3 szénért valami?

-
FehérHolló
veterán
CrimeCraft Gangwars milyen drivert akar pontosan installálni? Az mégjobb kérdés, hogy mi a péknek?
Vírusírtó ezt is megfogja szerencsére, neten semmi info a driverről, így rohadtul nem fogom engedni. Előző ajándék (=ingyenes) játék vírusos volt, ez meg teljes hozzáférést akar csak úgy a géphez, tök jó. Hajrá Steam! -
salieven
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
ez engem is érdekel
írtam már PM-t is 
továbbá tudok adni akár ingyen is ha kell valakinek acsis játékokhoz kupont
-50% Swords and Soldiers HD
-33% Renegade Opsmivel én nem fogom megvenni őket
és még továbbá van 8 szenem amit cserélnék játékra/játékokra
bőkezűen adok 1-1 játékért ... és még sok kupon is található nálam 
-
kulerr
őstag
Sziasztok!
7 szénig tudna valaki valami FPS játékot cserélni?
-
Nuclear Dawn-hoz keresek valakit, akivel az achievment-et meg tudnánk csinálni! Sajnos a sima multi pályákon nem akar összejönni...
-
Niczo
senior tag
Ha esetleg valakinek kell a Race 07 most €1.50 [link]
Steam kulcsot ad. -
-kdM-
senior tag
Frozen Synapse-ot és 4 szenet adnék Fallout 3-ért.
Más játék is szóba jöhet. -
CsiguszMaxim
senior tag
Trine
Drakensang
Hl2
6 szénEzek vanak, főként Limbo érdekelne, illetve még ez esetleg
-
vante
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nekem van meg a pack, és szénért cserébe odaadnám

-
HS 2142
őstag
Nálam tegnap karácsonyi nyereményeső volt, egymás után 2 játék esett.
Igaz az Orange Box már megjelenése után megvolt, míg a Majesty 2 Collection nem keltette fel az érdeklődésem, azért örülök így is. Talán valami játékért cserélek, bár nem tudom Portal 2 vagy Mafia 2 mennyiért várható értük cserébe. 
-
Bluerainbow
Közösségépítő
A Bulletstorm-ot szeretném valahogy megszerezni. Nálunk régiozáras.
Az US régioban 10 $ de sehogy sem találok valakit aki tradelné , vagy akár meg is venném. -
Иван
őstag
-50%-os VALVe kupon akinek kell, szóljon. TF2 tárgyakért cserébe elsősorban.
-
salieven
aktív tag
valakinek nincs counter strike feleslegbe?
6 szenet adna érte öcsém 
-
vante
aktív tag
Valaki Codemasters packot szénért?

(Tartalmaz: DiRT, ToCA Race Driver 3, GRID, FUEL, Colin McRae DiRT 2) -
maross
nagyúr
World Basketball Manager 2010 es szenek cseresorban
. -
danih
veterán
Maradt még Terraria-m és NyxQuest-em cserére!
-
SityiSXT
őstag
Csatlakozom a játékot nyertek táborához. A második 7 szén kraftolása egy Farming Simulator 2011-et eredményezett.
Be is zsákoltam magamnak - kíváncsi vagyok, miféle játék ez... 
-
jozsi252
veterán
Itt azon van a hangsúly hogy milyen üzenetbe kaptad ezt a nyereményről, mert ha esetleg a steam rendszerén belül akkor érdekes a dolog, de ha e-mailbe kaptál 1 linket amire katt rá akkor 100% hogy csalás. Bár ígyis nagy az esélye, steamen belül kapnál ajándékot akkor ugyanúgy kapnád meg mint egy 5eurós játékot.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Közben nyertem még egy játékot,.az Orcs Must Die! acsiért kaptam.
Sam & Max: Season One
Tehát már ez is csere tárgyát képezi
(#14993) Vistaboy
Nehogy bedőlj ennek.Steam sohasem kér jelszót!!!Főleg emailt! -
Sonja
nagyúr
Van pár kuponom, ha kell valakinek valamelyik, szóljon és küldöm!
Ingyen persze! 
-25% Valve
-33% Valve
-50% Valve
-25% Konami titles
-25% SEGA titles
-50% Supreme Commander 2
-50% Oddworld: Abe's Oddysee
-50% Dungeon Defenders
-50% Bastion
-50% Altitude
-50% Gemini Rue
-50% Silent Hill Homecoming
-50% Monster Truck Nitro
-50% Steel Storm: Burning Retribution - 4 pack -
BigBlue69
őstag
Kaptam Orc Must die-rt és zombie shooter 2 kodért mw2-t..

Else hiszem még mindig!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Master 3S for MAC
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Mondjuk ahogy nézem, téged már rég blokkoltalak

eami