Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
"Szerintem rohadt egyszerű volt ez a keresgélős dolog"
így mondjuk érthető is.
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Aki nem akar sokat tökölni vele, annak itt egy kis segítség:
Amikor azon az oldalon vagy ahol keresni kell, meg nyomod az F12-őt, rá mész a Console-ra, majd bemásolod ezt, és nyomsz egy enter-t.
jQuery.post('https://store.steampowered.com/saleaction/ajaxopendoor', {
'sessionid': g_sessionID,
'authwgtoken': jQuery('#application_config').data('userinfo').authwgtoken,
'door_index': jQuery('#application_config').data('capsuleinsert').payload,
'clan_accountid': 41316928,
'datarecord': jQuery('#application_config').data('capsuleinsert').datarecord
}).done(() => {alert('You got a new badge!'); window.location = "https://store.steampowered.com/sale/clorthax_quest"}).fail(() => alert('Failed to obtain badge!'))Ezt megcsinálod mind a 10-nél és kész.
-
Szerintem rohadt egyszerű volt ez a keresgélős dolog
Csak arra a szövegre kellett figyelni aztán onnan már lehetett sejteni, hogy melyik kategóriában kell keresni. Utána meg csak megkerested hogy melyiknél van írva a "TH.4X" szöveg, és kész. -
Segal
veterán
Amit feldob listát abból kell kikeresni a játékot és nem neked név alapján rákeresni. Nekem kb minden harmadik szerepelt ott ahol a videó mutatta, de ugye kép alapján meg lehet találni. A kérdés inkább az hogy megéri e vele pöcsölni mert ha megcsinálod mind a tizet akkor is 250tp-t kapsz érte és 1-2-nél kihullott pár hajszálam mire megtaláltam...
-
De4d
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
Az érvényességi ideje a kártyáknak az hogy addig adhatóak el a piacon, és talán addig lehet őket cserélni is illetve kirakni, és aztán eltűnnek a raktárból, de ezekben nem vagyok biztos, sose vártam meg a lejárati időt.
ui.: Ha komoly gothic kedvelő vagy, kissé csalódás lesz majd a 4. rész
-
tibaimp
nagyúr
Én sem tudom pontosan, de amit látok az a következő:
Vettem két játékot, most kb 1 órája, a Skyrim AE és a Gothic 4-et, ezért kaptam ezt a két kártyát:
Clorthax kártya – Epszilon
Clorthax kártya – KappaAzt látom, hogy van érvényességi idejük, amit pontosan nem tudom mit jelent.
-
De4d
őstag
Valaki leírná hogy működik ez steames új keresős kitűzősdi mert baromira nem jövök rá.
Hiába néztem meg hogy mely játékok lennének adatlapra rámegyek és visszadob a fő oldalra.
Amit youtobon láttam videók meg vicc kattint egyet valahova a videó készítő és azt látom minden meglett, így nem jöttem rá hogyan is van ez. -
Ryder62
őstag
Fúj de undorító ez a Steam 3000 badge.
Ezt sem fogom kitenni profilra. 5 perces meló volt összehozni. Bár a játék keresős minijáték az jó, ötletes.
-
törölt tag
Én úgy csinálom, hogy mikor görgetem a játékokat és ráhúzom az egeret és nem az van ott, hogy "kosárhoz adás" hanem "kattints rám" akkor az a megfejtés.
-
A_Papa
senior tag
Én úgy csinálom, hogy
1. A linkelt kép alapján a steamdb.info-on begépelem a játék ID-t (a címet nem mindig találja meg).
2. Ha lejjebb görgeted, ott lesz magyar nyelven is a játék címe, plusz a kép is a játékról és így már könnyebb megkeresni. -
bepken
veterán
válasz
Vertigo18
üzenetére
kész

az első nyom szerintem nálam bugos volt, én legalábbis tényleg bármilyen kategóriát választottam, csak 6-8 játék ismétlődött a kívánságlistámról....a megoldás erre az volt, hogy a lenti kereső résznél állítottam be szűrőt: ennél a konkrétnál ugyebár a "ritmus" volt a kulcsszó, így arra szűrtem rá és talán első 4 találatban benne is volt, amit keresünk. próbáld meg, hátha

[link] - ez a videó egyébként sokat segített, hogy egyáltalán mit kéne látnom
innentől már egyszerű volt igazából
(nem mindig abban a kategóriában van, mint ami a vidón látható, tehát néha tényleg végig kell kattintgatni) -
Vertigo18
addikt
válasz
bepken
üzenetére
Ugyanez van nálam is... Ha rányomok a "Menj, keresd meg!" gombra, akkor egy csomó játék van ott, csak éppen az nincs, ami a megfejtés lenne. Ha felül, a keresősávba beírom a játék nevét (konkrétan a másodiknál tartok a nyomok között), akkor kiadja a játékot, de arra rákattolva visszadob a "Nyári vásár küldetése" lapra...
-
bepken
veterán
én hiába is próbálnám megnyitni az állítólagos megfejtés játékok adatlapját.....gyakorlatilag csak ugyanarra a "Nyári Vásár küldetése" lapra irányít vissza

ha meg itt nyomok rá az "menj keresd meg" gombra, akkor betölti egy keresési listát "Árkád és ritmus játékok" néven, ahol minden kategóriában ugyanaz a 6-8 játék van a kívánságlistámról

-
Hauptmann
veterán
A 3. nyom, a horgászós játék melyik?
-
Golden9
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nálam még mindig nem jó, és a felfedezési várólista is bugos, de a "Másik lista indítása" gombbal begyűjthető a kártya.
-
Gyorsba megcsináltam azt a kitalálgatós cuccot, most már tényleg mennek rendesen a szerverek
-
tibaimp
nagyúr
Már jók a szerverek, mert most néztem a kívánságlistámat és megy.
A Skyrim AE-t és a Arcania (Gothic 4) Gold-ot néztem ki. -
Spet
addikt
Új rekord, hogy ennyi ideje ennyire le vannak hasalva a szerverek.
-
bepken
veterán
válasz
A_Papa
üzenetére
ja most látom csak, előzőleg esetleg erre a bővítményre gondoltál? https://steamdb.info/extension/
ez egy elég elterjedt és úgymond sokat használt oldal, nem hiszem, hogy akár egy ilyen bővítményükkel probléma volna. azért nem tudok neked konkrétumot mondani, mert ezt az adott bővítményt én nem használom. magában az oldalban viszont megbízom

@Golden9! ugyan...engem az előbb arra kért, hogy jelentkezzek be
-
Golden9
veterán
Böngészőből kell néznem a saját kívánságlistámat, mert a kliens nem engedi.

"HOPPÁ, EZT A KÍVÁNSÁGLISTÁT NEM NÉZHETED MEG
Nincs engedélyed e felhasználó kívánságlistájának megnézésére." -
-
Segal
veterán
Valaki rájött már melyik játékot kell keresni a húrpendítős kérdésnél?
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Enyhén szólva lehalt az oldal

-
bepken
veterán
a 10 játék közül találtatok már valamit? (mondjuk most biztosan nem, mert le van halva...)
-
-
Segal
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
-
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Elkuldtek a linux kezdo topicbol... most megprobalom itt feltenni a kerdest.
Egy jatekkal kuzdok, ami nem akar mukodni. Ugy ertem, hogy a beallitasok meg mennek, csak amikor letrehozom a szervert, privatkent, utana csak fekete kepernyo van.
A jatek: The Isle
Az OS: Linux Mint 20.3
Video: RTX3080 Driver Version: 515.48.07 CUDA Version: 11.7 Elvileg menni kellene a Vulcannak is...Probaltam mar kulonbozo Proton verziokat:
GE-Proton-7-20
Proton Experimental
Proton 7.0-3
Proton 6.3-8Szeretnem, ha mukodne ez a jatek is. (Csomo mas megy rendesen, pl. Heroes, SimCity, WRC 7, stb.)
-
tibaimp
nagyúr
Akkor, ha minden igaz, ma este kezdődik a Summer Sale 2022?
-
csaba951
veterán
Blade Runner: Enhanced Edition
Nosztalgiázóknak! Holnap jön Steamre a Blade Runner: Enhanced Edition. Ez az 1997-es játék felújított változata (fejlettebb, mint az alap GOG-os kiadás).Blade Runner: Enhanced Edition Cinematic Update - Nightdive Studios
-
Golden9
veterán
Ingyen játszható az OUTRIDERS , és a CRIMESIGHT, két, ill. hat napig.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
chris0000
üzenetére
külön van Steam Chat app ami jobban működik
-
chris0000
őstag
hi. telón mit kell állítani, h ébressze ha vki küld üzenetet steamen?
csak a kívánságlistás játékokat jelzi... thx. üdv. (régebbi okos teló Huawei honor) -
fatal`
titán
válasz
Serpiko
üzenetére
Nem fog. Régen voltak ilyen villám salek, ahol a közösség választhatott pár óránként, hogy melyik játék menjen nagyobb akcióval (valamelyik F1-et húztam be így talán 90%-os akcióban), azt is megszűntették már jópár éve.
Pedig visszahozhatnák, lassan semmit sem érdemes steamen venni, mert a többi kulcsos oldalon (official resellerekre gondolok, nem a szürkeboltokra) szinte mindig minden olcsóbb.
-
Segal
veterán
Elso nap tutira okadni fogja a rendszer hogy leessen a kartya erteke a beka segge ala, aztan a szokasos napi 1.
A "jatek" lesz amivel elso nap tobb kartyat szerezhetsz.
Eselytelennek latom az 5 (vagy barmennyi) euro kedvezmenyt.
Tudjak ok nagyon jol hogy anelkul is boldog boldogtalan mindent venni fog... -
De4d
őstag
Lehet tudni, sejteni valamit mi várható a sale alatt majd?
Azt tudni biztosan hogy kártyák már lesznek és hogy 23-án indul, de részleteket?
pl napi szinten vajon hány kártyát lehet szerezni majd 1et a várólista megnézésével, vagy akár 3at mint korábban? Arról hogy lesz esetleg extra akció, mint 2-3 éve volt talán hogy 30 euró felett 5 eurós kedvezmény volt vagy valami ehhez hasonló.
Esetleg valami "játék" várható ami szintén dob kártyákat? Néhány éve volt ilyen valami ufós mini tower defence amivel ha mindennap játszottál minden bolygón akkor is dobott kártyát. -
wjbhbdux
veterán
válasz
chatran
üzenetére
Eddig nem próbáltam ott huzigálni, de tényleg nem megy. Mivel más Windowsos programban szokott, gondolom csak rálóg az X gomb klikkelhető a sarkára. Ha zavar akkor érdemes bejelenteni hibának a Steam beta fórumon
-
chatran
őstag
Sziasztok,
A Steam ablak jobb felső sarka nektek sem fogható meg az egérrel nagyításhoz vagy zsugorításhoz?
A másik három sarokkal működik.
-
wjbhbdux
veterán
júni 23 megerősítve, lesz egy új quest is amivel kitűzőt lehet szerezni.
-
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszható a GTFO.
-
Segal
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Igen ez szokott lenni a baj. Ha azt is most vetted amiből szerezted a kártyát, akkor átruházódik az 1 hét bünti.
Mennyien besz*pták ezt anno pubg-nál. Megvették pontból a ládát a játékban és látták hogy a legcsövesebb cucc is többet ér a piacon mint a láda. Vettek hozzá kulcsot és kinyitották. Aztán nem engedte a piactér az eladást 1 hétig mert a kulcsra élt az 1 hét bünti.
1 hét múlva meg sz*rásig lett az új skinekkel a piactér és a béka segge alá estek az árak...
-
wjbhbdux
veterán
Nyári sale kártyái elkezdtek potyogni.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB - 2 év jótállás - 94% akkumulátor - rengeteg ajándék tok
- ASRock J3355M alaplap + 8GB RAM
- HDZero goggle + dronok
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak arra a szövegre kellett figyelni aztán onnan már lehetett sejteni, hogy melyik kategóriában kell keresni. Utána meg csak megkerested hogy melyiknél van írva a "TH.4X" szöveg, és kész.

innentől már egyszerű volt igazából
az mondjuk érdekes...