- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Channel Zero s04
A 3. évad nem tetszett a többihez viszonyítva, ám a 4. évad első két epizódja után azt kell mondanom, hogy atyaúristen...
Fenomenális a megvalósítás.Visszatértek az első évadbeli alapokhoz, miszerint a sötét gyermekkori titkok megtestesülése brutális események sorozatát indítja el. -
bagyulajuve
addikt
Most fejeztem be a Haunting of Hill House-t.
Szerintem nagyon jó, főleg a utolsó rész. Nem is tudom láttam-e valaha ilyen jó befejezést sorozatnál. Nagyon szép és értékes üzenettel ért véget, kicsit el is érzékenyültem. Jól ötvözték a családi drámát és a horrort, kiváló munka. A színészek szinte tökéleteset alakítanak, a történet vezetése is remek, kellőképpen adagolják az információmorzsákat és végül minden tökéletesen összeáll.Mindenképp ajánlott részemről
-
nubreed
veterán
Colony hatalmas +1!!
Tényleg nagyon jó, nekem is nagyon tetszik ahogy épitkezik a sorozat. Nagyon remélem, hogy nem fogják úgy elcseszni és összecsapni mint ahogy azt tették a Falling Skies -al. (Most hogy a 3. évad már kint játszódik, érzek némi párhuzamot a 2 sori között, bár én a 3. évadit nem kezdtem el, csak a trailer alapján mondom ezt.)
-
nyogo83
senior tag
Szinte 99%-ban biztos voltam benne, hogy kaszalni fogjak. Ha nem is ilyen hamar, de ahogy a sztori halad, tuti kasza lett volna a sorsa.
Akit erdekel, mindenkepp olvassa el a konyveket es megerti miert lett volna ez. Az utolso kotettel szinte mar kuzdottem, annyira erdektelenne valt, koze nem volt ahhoz a hangulathoz, tortenetvezeteshez mint amit az elejen megismertunk.Korulbelul olyan erzesem volt a konyv olvasasa kozben, mintha lett volna egy hihetetlenul eros, jol kidolgozott koncepcio (elso, masodik evad/konyvben elso ket resz) es ennyit terveztek.
Aztan a hirtelen jott siker miatt valami tessek-lassek modon osszecsaptak meg par kotetet hozza, ha mar penzt hoz, hozzon sokat. -
nubreed
veterán
Pont most fejeztem be a 2. évadát is a Colonynak. Iszonyúan jó ez a sorozat, eleinte nagyon meg voltam ijedve attól, hogy az IMDB -n, csak 7.3 -on áll ha jól emlékszem, ennél sokkal jobb, nálam simán egy erős 9-es. Arra én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit csinált Snyder...
amikor bekapcsolta a kis kütyüt az autóban ülve, gondolom egy jeladót, mikor elmenekültek LA -ből. Az a jelenet pedig, amikor megtámadták a Vörös Kéz bázisát, az egyik legjobb akció jelenet, amit valaha is láttam, nagyon tetszett pl., hogy nagyon sokáig vágás nélkül ment a jelenet, egyetlen kamera szemszögéből az egész, ami velük mozgot, hihetetlenól jól meg volt koreografálva. -
Ragnar95
félisten
Mostani részben elég erős kritikákat sikerült megfogalmazniuk, zseniális volt
A téma, illetve a medve is aha meleg vagy, az még segít is hogy elfogadjanak, de ha keresztény akkor mindenki utál a Szilikon Völgyben nagyon jók és aktuálisak voltak.hogyan gondoljuk túl a legegyszerűbb gondolatokat is -
Komplikato
veterán
Hááát, nem is tudom. Ő egy BBC sorozat miatt lett felkapva, abban 9.5 évesen eljátszotta azt a bizonyos jelenetet amiben ...
Eljátszott egy olyan 9 éves gyereket akit megszállt egy több száz éves sorozatgyilkos és éppen frissen kinyírt hulla mellett vesz egy forró zuhanyt, miközben 50 éves viszkit kortyolgat. A filmsorozat nem volt igazán jó, elcseszték az amúgy jó alapötletet és befejezés nélkül lelőtték, de Milly zseniális volt benne. A főgenya nem különben.
Szerintem tehetséges, más kérdés, hogy a S.T. bármennyire szeretem degradálta a csúnya nézésre. -
k-adi
nagyúr
millie bobby brown csúnyanézésén kívül nem sokat ad a sorozathoz (a kissrácok sokkal jobbak)...a szépsége meg... ezt kár is tárgyalni...
Maga a sorozat siker, az tény... de szerintem nem kéne ennyit kapniuk gyerekszínészként... aztán persze kitudja ott milyen fizetések vannak gyerekek közt... de gyorsan átszámolva 250e usd az 62,9 millio ft.....epizódonként??!
Mondjuk én alapból felháborítónak tartom néhány felhypeolt színésznek a fizetését (legyen az gyerek vagy felnőtt), de azért persze van olyan is, aki meg tényleg megérdemli, mert rengeteget készül rá, testileg, agyilag, stb...
nem igazán van arányban ez sajnos -
FollowTheORI
nagyúr
Az azt hiszem filmben már volt... talán a
Vörös SárkányHannibál ébredése /Hannibal Rising/
Ettől független jah, biztos lehetne kezdeni valamit sorozatban is valami "csodás" gyerekkorral. -
jozsi252
veterán
Katasztrófa komolyan mondom, nem azt mondom hogy ne legyen egyáltalán reklám, de ez már túlzás.
Nektek amúgy a subirat jól töltődik be? Nekem a design el van csúszva napok óta, és letölteni sem tudok. Franc az egészbe, valaki fentről nem akarja hogy a kedvenc sorozataim nézzem.
-
-
xenom0rph
őstag
ó az kéne még..
Stranger Things s02e01 spoiler
Nem teljesen rémlik az előző évad vége. De ha jól értelmeztem a rendőrfőnök magához vette és lassan egy éve bújtatja? Mert ugye egyik kölyökkel sem volt kontaktja 352 napja Érdekes, hogy az "51-es körzetből" a rosszfiúk nem keresik égen földön...
-
bAtt001
addikt
-
rétisün
veterán
-
Argos
őstag
Meg az Expanse-t, 12 monkeys-t, Blood drive-t...
Egyre jobban utálok új sorozatba belekezdeni, akkora a dömping, hogy ha nem üti meg az elvárt mércét, gondolkodás nélkül lelövik, én meg verhetem a fejem a falba, hogy megint elkaszáltak - jobb esetben, valami esetlen módon lezárták a sorozatom.
Persze, ez nem csak a syfy-ra érvényes. Mindenhol ez megy. -
oriic
HÁZIGAZDA
Nézd úgy, ahogy megjelentek, úgy a legegyszerűbb. Most lehetne időrendben is nézni, de sok értelme nincs annak szerintem, legalábbis nekem ez a véleményem.Így egyszerűbb:
1.The Original Series
2.The Animated Series
3.Filmek (1-6-ig)
4.The Next Generation
5. Film (7. rész)
6.Deep Space Nine
7.Voyager
8.Filmek (8-10)
9.Enterprise
10. Filmek (11-13)Szerk:
"* A TOS első pilotfilmjét, a „The Cage”-et elsőre lehet, hogy érdemes kihagyni. Ez annak idején nem került adásba, de a felvett anyagok nagy részét felhasználták a kétrészes „The Menagerie”-ben. (Később azért érdemes megnézni.)
A 7-8-9. filmekben a TNG legénység szerepel, ezeket bármikor meg lehet nézni a TNG után, nem spoilereznek el semmit a későbbi sorozatokból, ugyanakkor számtalan apró utalást tesznek rájuk.
A késői TNG és a korai DS9 (és később a DS9 vége és a VOY eleje) párhuzamosan futott (egy-egy epizód jött ki minden héten mindkét sorozatból), és történetük gyakorlatilag egy időben játszódott. Ha abban a sorrendben akarod nézni, ahogy a tévében sugározták őket, ez itt egy lista neked. De igazából semmit nem nyersz/vesztesz ha ezt követed (ha tudod, hogy egyszerre játszódnak, az elég)."
-
-
k-adi
nagyúr
igen, sajnálom.
haladni kell a korral."internetezni" is megtanultál nem? pedig gép nélkül is van élet... de inkább hagyjuk a témát. Mindenkinek megvan a saját véleménye erről, ahogy neked, úgy nekem is.
vond, azt nem írtam, hogy angol felirat nélkül.. de ha hiszed ha nem, sokszor felirat nélkül nézem a dolgokat, mert néha nagyon türelmetlen vagyok - bár mostanában hihetetlenül gyorsan jönnek az eng sub-ok - , és láss csodát értem, pedig nem anyanyelvem az angol. Venni kell a fáradtságot és megtanulni a nyelvet, nem sírni. (és igen, van rá rengeteg lehetőség ma már...)
-
trialboj
őstag
Bocs de az egész kérdésemnek az a lényege hogy börtönben játszódó sorozatot keresek.
Az NCIS, meg talán már nem is igazi sorozat, csak egy elhúzott szappanopera. 0 izgalom, minden érdekes karakter kilépett (Ziva,Tony) a többiek meg örülnek hogy pénzt kapnak és elvegetálnak.
Nem értem hogy lehet ennyire unalmas sorozatot gyártani 2017ben. Miért nincs legalább egy lassan csordogáló fő eseményszál, ami miatt érdemes lenne nézni, mint régen?A brooklyn 99-ről nem hallottam még azt megkukkantom, de ha nem börtön témával foglalkozik akkor jelenleg az sem érdekel.
A Wentworth, tényleg elég jó, viszont ott talán az zavaró, hogy túl nagy luxusban élnek a rabok. Illetve lazán telefonálgathatnak a börtönből, mikor az Orange is the... úgy mutatták be, hogy ha onnan kezdeményeznek hívást akkor egy gép bemondja a fogadónak hogy melyik börtönből érkezik a hívás és kívánja-e fogadni... szóval elméletileg nem lehetne csak úgy ügyet intézni bentről.
-
vond
MODERÁTOR
A Robi S01E09 utolsó 5 percét ha nem néztem meg ötvenszer, akkor egyszer sem.
Ahogy
az valami zseniális.bekúszik a "Where Is My Mind" és átkerülünk a játékterembe, És akkor
meg is van, mit hallgatok a következő fél órában. De a
is iszonyatosan király, megtemetői jelenet áááá... Sokáig sorolhatnám.az E08 vége is, nomeg az E06 vége, Meg persze a hangulat, a képek, a hangok, a színészi játékok, meg nem utolsó sorban a geek dolgok komolysága. Erős sorozat, remélem a 3. évadban sem kell csalódnunk, és hozza minimum a második színvonalát, de lehetne akár még egy picit jobb is.
-
Mister_X
nagyúr
Ezt meg se hallottam, ki a franc akarja magyarul nézni?
Egyébként kapott egy siralmas magyar szinkront a teljes sorozat, pedig az eredeti The Last Airbender szinkronja zseniális volt, The Legend of Korrától viszont kiráz a hideg (csak az első 1-2 részt néztem meg magyarul, most belehallgattam a negyedik évadba, de sírhatnékom van).
Varrick szinkronhangja például siralmas (ahogy Zhu Lié is, csak hogy a főszereplőket ne említsem), a védjegy sora Do that thing! pedig madzsarul tedd a dolgod. Szent szar, ki hagyta ezt jóvá...
Bakker, rémálmaim lesznek, miért kellett egyáltalán kiderítenem, hogy leszinkronizálták a teljes sorozatot?
-
vond
MODERÁTOR
Huszadszorra is libabőr.
Az a szintipopos Thriller remix mennyire tökéletes alá, te jó ég. Így kell trailer-t készíteni, és a már amúgy is egekben lévő várakozásainkat még tovább fokozni.
Kegyetlen erős lesz ez az ősz! Stranger Things S2, Blade Runner 2049, Thor: Ragnarök. És akkor elvileg októberben jön a Peaky Blinders S4, meg a Mr. Robot S3 is.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest