- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Komplikato
veterán
válasz
Ventur@ #51727 üzenetére
Hát, nekem elég szar a hallásom, meg sok zene használt hasonló hangmintákat ami egy időben készűlt, meg van egy rakás feldolgozás feldolgozása, szóval NEM vennék rá mérget, deeee ... [link]
Olyan mint ha az anno nagyot bukó Will Rock nevezetű FPS játék soundtrackjéből lenne részlet, a Görög témáknál nézelődnék, szerintem a Greek Fight téma közepétől kezdődőnek tűnt. -
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Ventur@ #50651 üzenetére
kicsit pontosítok, én arra gondoltam, érdekfeszítően folytatni
mert arra gondoltam én is, amit írtál, csak pffff, a Terminátor 4 és Mátrix 3 esetében is,engem a csata rész, meg hogyan harcol meg egymással az ember és gép annyira nem vonzz (#50656) VTom
sokat gondoltam rá, hogy újra nézem a második évadot, és lehet akkor megnézem egymás utána az 1-2 évadot, ha lesz időm és energiám -
k-adi
nagyúr
válasz
Ventur@ #50136 üzenetére
Csodatévők
Miracle Workers - Dark ages
Megnéztem én is a 2. évadot és nagyon szuper lett. A poénok tényleg jók, a párbeszédek értelmesen viccesek és a hangulat is a helyén van. Potter, Daniel Radcliffe remek, Geraldine Viswanathan szintén.
Egyetlen rossz dolog, hogy csak 20perces epizódok vannak, tényleg nagyon gyorsan elmegy az idő
Jöhet a 3. évad -
ígyvanferi
addikt
válasz
Ventur@ #49387 üzenetére
Broad City? Sose láttam egy részt se belőle, viszont egy-két hete elcsíptem párszor az esti family guy közben a reklámját és az alapján pont olyannak képzelem, mint amit leírtál.
-
mepet
addikt
válasz
Ventur@ #44983 üzenetére
Tényleg, Echo is ott volt! A megszédülés fel sem tűnt!
Szerintem
Bellamy azért mondta, hogy ezúttal együtt szálljanak ki a leszállóegységből, mert eszébe jutott, hogy anno a testvére, Octavia lépett a Föld bolygóra először. Jasper egy érdekes figura
volt, mikor a tóra "floating"-olta Jahát, az mekkora poén volt! Meg a talán később idézett szövegét is bírtam, miszerint el kell múlniuk a Primfayaval együtt, hogy megtörjék az ismétlődő ciklust. Nem, nem álltam volna be mellé az öngyik közé, de szerintem igaza volt. Mert a ciklus végén mindig elpusztították az életterüket. Legalábbis a Skaikru. Octavia vezetésével én úgy láttam, hogy a Wonkru felül tud emelkedni ezen, de nem így lett, mert a Skaikru elárulta. Megint. (Nem volt elég a konklávé utáni aljas húzásuk...) Persze ezt fogadni mernék, hogy tök máshogy értettétek.
Viszont a bunkeres kannibálos sztorira visszatérve: szerintem ott félreérthetetlen volt a szitu. Octavia Blake a Wonkru túléléséért dolgozott, míg Marcus Kane ellene.Én nem hiszem, hogy a régi sérelmek lesznek az előtérben, talán kb. ki is merült a Bloodreina hegyibeszédében. Nekem az S02 volt a kedvencem, abban reménykedem, hogy hamar előkerülnek a régi lakosok, és indul a Mt Weather-féle buli!
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ventur@ #43896 üzenetére
Képmás 2. évad
Counterpart S2Lényegében lezárták a story-t, így nem fáj annyira, hogy kaszatibi lett ez is, bár Jonathan Kimble Simmons tényleg jól alakít benne.
Az első évad érdekes, a második már kevésbé: jobban átmegy akcióba, de ennek a sorozatnak nem egymás öléséről kellett volna szólnia. Vagy legalábbis nem így. Ez a fókusz-vesztés zavart a 2.évadban. -
Maxxy10
addikt
válasz
Ventur@ #43655 üzenetére
A második rész után látom ahogy szépen felvezetik a szálakat jól van adagolva, végre egy sorozatot ami normális kihasználja azt a ~40 percet
A szereplőkről meg annyit, hogy:"Csikó" az első részben egy szájhősnek tűnt erre a második részben profi módon nyírta ki azt a csávót.
Maria tipik olyan karakter akit elnyomnak és egyszer csak robban ( nekem bejön)
Says nagy kérdés számomra.. pl miért jelent mindig az igazgatónak??
Wille egy tipikus support szerep szerintem
Viktor meg direkt olyan amilyen nevetsz rajta és ennyi -
gabo91
aktív tag
válasz
Ventur@ #43646 üzenetére
Köszi a korrigálast valóban
rosszul emlékeztem, már rég láttam.
Gomorra: alapmű! Új dimenzió. Életszagú, látszik hogy (arsny életnél volt ilyen érzés még) szóval látszik gomorrában hogy a putrit nem kell megjátszani csak kikell menni az utcára és felvenni amit látni lehet. Életszaga van, és reális tud maradni.
Suburra: La
Ez kb gomorra klón netflix módra. Végzek a "Casa de papel"-al és ez fog következnintutira 😁 -
Narxis
nagyúr
válasz
Ventur@ #42851 üzenetére
Nemár, ezek tök jó sorik. Talán a Supergirl lóg ki az ultraliberális propagandával amit nyomat de a többi rendben van. Az Arrow utóbbi 2 évada kifejezetten jó lett, ők képviselik a dárkosabb hangulatot. Flash és Legends pedig kicsit humorosabb, könnyedebb világot ad. Még a Black Lightning-ot is nézem, annak is van egy kis egyedisége többihez viszonyítva.
Mondjuk semmi nem übereli a Titans-t, ott azért fröcsög a vér.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ventur@ #42851 üzenetére
Dokinő még nem biztos hogy meghalt, ahogy látom nem robbant fel a teljes épület. (Vagy csak szar volt a CGI tűz: )
Bombára vagy hasonló szerkezetre azért gondolok, hogy ha legközelebb a szervezet ellen mennek majd (Mert ez elvileg csak egy sejt volt, nyilván vannak még magasabb körök is) akkor legyen ütökártyájuk az alien csaj ellen. -
Steve1207
veterán
válasz
Ventur@ #42377 üzenetére
Atypical S02:
Most daráltam le szintén, az első évad se volt rossz, de ez felülmúlta minden tekintetben. Hasonló véleménnyel vagyok a szereplőkről, a Zahid srác pedig tényleg mókás.
Engem egyedül anyuci idegesített, egyszerűen nem tudok megbarátkozni a stílusával.
10/10Többi folyamatban lévőről pár szó, hátha kedvet kap valaki esetleg folytatni, amit már abbahagyott:
Arrow S07 kezdet (E03-ig): tetszett az indítás, de biztos többet ki fognak belőle hozni úgyhogy pozitív. Volt ennél unalmasabb évkezdet is.
Azt nem mondom, hogy aki abbahagyta az folytassa, de remélem felfelé ível majd ismét.Igaz lehet csak azért, mert a börtön légkör kicsit emlékeztet a Szökésre, valamint a társaság már az előző évadban is szétzilálódott (ott zavart), most viszont mindenki csinálja a dolgát, önállóbb, úgyhogy emiatt izgalmasabb és felszabadultabbnak tűnik. A sok köztes hajcihő az előző évadban túl volt tolva. Flash S05 kezdet (E03-ig):
Röviden: ha nem nézed, nem éri meg jelenlegEgyszerűen nem tudom miért kell ennyire bugyuta hozzáállást írni a csajok szerepeiknek. Már a harmadik évad óta zavaró Iris, de nem igaz, hogy nem tudják levetni róla ezt az írók. Kb csak Caitlin (akinek alig van lassan szerepe a részekben) és a Barry gyerek miatt nézem, mert jó fejek, de ha nem javul az évad, akkor nekem megy a kukába. Walking Dead S09 kezdet (E03-ig): Első reakcióm az új intrónál, hogy ok, itt a vége. Egyáltalán nem illik a sorozathoz, látszik, hogy követi a trendeket, szép animált stb
, de nagyon elkanyarodott a sorozat eredeti mivoltától (ahogy a sorozat mondanivalója is másfelé tart).
Ellenben azt kell mondjam a korábbiakhoz képest kiváló részekkel kezdődik és várja az ember a folytatást! Teljességgel meglepett.Amit mindenképp kiemelnék, ha már ide keveredtem: Lethal Weapon S01 és S02.
Aki szerette az eredeti filmet (nekem személyes kedvencem), és nem idegenkedik egy új szereplőpárostól annak kötelező. Clayne Crawford, azaz Riggs az első két részben fura lehet az eredeti Mel Gibson szereplése után, de két rész után elkezded bírni a tagot. Damon Wayans szintén nagyot alakít. Számomra az utóbbi évek olyan akciósorozata, amit tényleg vártam hétről hétre. Szinte minden megvan benne, ami kell ehhez a stílushoz, pörgős, vicces, drámai részek, jól kapcsolódtak a dolgok részről részre. Szóval nálam 10/10
Spoileres:A második évad végével kivált Crawford a sorozatból, így Seann William Scott vette át a szerepét. Kimondottan meglepődtem, hogy mennyire jó erre a szerepre is, viszont a régi sorozat láng elveszett, így eléggé 7/10-es számomra. Ettől függetlenül nézem tovább, mert amit leművelnek Muratugh-val az még mindig jópofa. De az első két évad az igazi, ott nyugodtan be is lehet fejezni, mert megvolt a lezárás, innentől viszont lehetne már más a címe. Rég irkáltam, most legalább kibeszéltem meg átgondoltam magamban a részeket is
-
válasz
Ventur@ #41757 üzenetére
El is felejtettem, hogy kijött az új rész The Deuce-ból. Ma akkor le is zavarom. Utána jöhet a 3. rész a Jack Ryan-ből, ami egyelőre nagyon bejön, mert a sótlan főszereplőt leszámítva azért vannak itt erős karakterek és a pénzt se sajnálták a sorozatra.
A második részben volt két vérbuta esemény, de még ígyis bejött:
1.A hamis bankkártyákat a két úriember fényes nappal egy kávézóban cseréli ki, és a faszi meg is bontja ott az asztalnál a csomagot.
2.Amikor a végén fut a terrorista után az utcán, az tele van rendőrökkel mégse szól rá senkire, hogy helló kapjátok el. -
Ellia
addikt
válasz
Ventur@ #41330 üzenetére
Itt el is mondja, hogy amikor megírták nem tudták lesz-e tovább és azért lett ilyen - meg, ugye nyitva maradt a vége az "end of book one" szöveggel is.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
Ventur@ #41330 üzenetére
Igen, eleg gyorsan.. Érdekes..
Viszont azért a veget megkonnyeztem
A 125 év úgy jön ki kb h 75 év volt az út, 30 évbe telt mire feltorte a kódolást, eleve gondolom 10 évig nem is gondolt alternatívara, sőt meg utána is reménykedhetett.. Szal azért igy összejön. Abban is egyetértek h zárni kellett volna ezzel a sorit, ha kezdik a csetepate elölről csak más helyszínnel azt megette a fene..
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ventur@ #40845 üzenetére
Legionhoz:
Röviden és tömören: Az előző évad ugye úgy ért véget, hogy Farouk elszökött Oliver testében, és David fő célja az lett, hogy megölje a csáveszt végleg. A kutatócsapat a testét akarta megtalálni, hogy soha ne lehessen erősebb, David pedig azt akarta, hogy újra a testében legyen, hogy végleg kinyírhassa. Az évad során Farouk szépen mindenkit David ellen forgatott, mert iszonyú jól tud manipulálni és mert David döntései is megkérdőjelezhetőek voltak és sokat hazudott. A lényeg, David a háttérben csinálta a dolgokat, emiatt a többiek elidegenedtek tőle, emiatt David kezdett megőrülni és a végén valami olyasmit láthattunk, hogy David lett a gonosz és Farouk a szuperhős. Szerintem ez az egész Farouk terve volt és ő alakítja a szálakat így, de kíváncsi leszek mi lesz a 3. évadban, mivel jövőbeli Amy mondta, hogy David elpusztítja a Földet. Na de ez csak az én interpretációm a cselekményből meg az emlékezetemből
Igazából konrét választ nem kaptunk csak spekulálunk meg próbáljuk összerakni a hint-morzsákat
Szerk. úristen spoiler
-
DS39
nagyúr
válasz
Ventur@ #40771 üzenetére
én korábbra gondoltam, hiszen akkor már csak Bernard volt. Arnold halálának körülményei nem tisztázottak. Bár IMDb-n találtam egy ilyet: "Dolores shoots first, killing Ford as she did Arnold" szóval lehet csak nekem maradt ki ez. Dolores viszonylatában Arnold a teremtő inkább. Meg ugye ezt az indián Ford-nak mondta. -
cattus
addikt
válasz
Ventur@ #40253 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy most is több idősík megy párhuzamosan, az egyik, amelyikben Bernard a partra sodródott, a másik meg közvetlenül az első évad történései után. Meg ugye voltak részek az egész Westworld elindítása előttről is. Szerintem csak megy tönkre Bernard, amikor ott volt a csajjal, akkor az ott lévő host-ból kiszívta a fehér löttyöt és egy időre megjavult. Meg mutatták, hogy folyik ki a füléből a szmötyi. -
válasz
Ventur@ #40102 üzenetére
Counterpart- köszi, azt elfelejtettem említeni, hogy időközben ez megvolt. Elég nehéz valóban a sorozat, de szokatlan, a hangulata a Szolgálólány meséjéhez hasonlít. Azt viszont nem tudom, hogy Simmons nélkül is végignéztem volna-e.....igaz a vége felé már megfogott a sorozat.
A Homelandot még az első évad idején én is abbahagytam pár rész után. Most viszont bejött.
-
Komplikato
veterán
válasz
Ventur@ #39666 üzenetére
Mindenképpen kell még legalább egy évad, hiszen ...
Csak a lényeg nem derült ki, hogy mi volt a célja az "iskola" diákjainak? Azt se tudjuk hányan vannak még. Nyilván a kapu lezárása lehetett akár cél is, de lehet azért tették meg, mert elszabadítanak valami biofegyvert és így védik a sajátjaikat? Vagy valami sokkal komplexebb kémes, diplomáciai kavarás lesz a háttérben? -
Komplikato
veterán
válasz
Ventur@ #39124 üzenetére
Counterpart S01E06
Még mindig lassú folyású, de már megszoktam és nekem így tetszik.
Pár dolog nem tűnik reálisnak.Mi a fenének lopkodnak ki titkos dokumentumokat raplakszám? Nem lett volna egyszerűbb digitálisan vagy ha a technológiai zárlat miatt nem lehet, legalább mikrofilmre fotózva simán átvinni az anyagokat? Ha valaki kilopta az iratokat mi a fenét kerestek Emily-nél? Az értem, hogy miért kellett átnézni, hogy mi érdekli az ellenséget, de hogyan került oda?
Az a megadott cím eléggé csapdának tűnt a telefonálgatások közepette, viszont ha az, akkor ott minek égetnek iratokat talicska számra? A tégla tényleg meglepetés volt, legalább is nekem, kérdés Mr. Profi elmondja e bárkinek és vagy kiderül e, mielőtt őt vadásszák le tévedésből?
Howard1 meg vicces volt a vallatáson. Mivel nem tud semmit, ezért halál nyugodtan mondogatta, hogy nem tud semmit, a hazugság vizsgáló szart sem mutatott. Azt hittem ezen fog lebukni, erre megállapították, hogy kő profi ügynök?
Másik oldalon a hatóság meg tényleg ennyire Gestapó szinten működik, hogy csak úgy helyszínen kivégezték volna a vámost a Prince CD miatt? Közben leesett, hogy ottani lakosság sem tud az átjáróról, meg az ideátról semmit.
Kezd olyan lenni mint egy jó sakkparti, kíváncsian várom mit lép a sötét és mit lép a világos következő részben. -
updog
őstag
válasz
Ventur@ #38785 üzenetére
Szerintem is elég jól sikerült rész volt, külön tetszett az elején az első évad gyors felelevenítése, kedvenc jelenet
. Olvastam fanyalgó kritikákat, - annyit én is igaznak tartok ebből, hogy pl. Csuja túlságosan színpadias (amit írtál poént, nekem az is inkább egy Gálvölgyi show-s snittnek tűnt, mint egy tv-sorozatban reálisan előadott jelenetnek, épp csak az alávágott röhögés meg a badummts hiányzott). De mindent összevetve (még mindig) kellemes szórakozást nyújt a sorozat.amikor a Gyuri kiköp a kocsi ablakán, de az nincs lehúzva A pap hiányzott az első részből, ő a kedvenc -
Ragnar95
félisten
válasz
Ventur@ #38567 üzenetére
A Defiant egy anomálián keresztül jutott át a másik univerzumba és az Emperor elmondta hogy beleőrült a Defiant teljes legénysége az útba, tehát nem valószínű, hogy Lorca így jutott át a Föderációs univerzumba. Konkrétan nem derült ki, miért cserélt univerzumot Lorca, de valószínűbb hogy csak így tudott elmenekülni az Emperor bosszúja elől, mint hogy csak Burnham miatt ment volna át. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ventur@ #38567 üzenetére
Stametsnek meg érdekes lesz visszajutni a saját hajójára .
Írtam már korábban. A saját hajóján van, nem volt csere, csak így vágták meg a részt, hogy összezavarják a népet:
Mirror-Paul célirányosan indult meg az uralkodó hajóján, mintha ismerné, ugyanúgy Stamets is azonnal ment a Spóra terembe, tudta hol van. (Plusz mondta Tilly-nek is, hogy tud a pasija haláláról) Stamets kérdezte is hálózatban, hol van a kijárat, mirror-Paul mondta neki, hogy ahol bejött, ő a navigátor, navigálja ki őket innen a francba. Miután megtörtént a találkozás a pasijával (kétlem hogy hallgatózni tudott volna a mirror-Paul), kinyitotta a szemét, mi a mirror-Pault látjuk először az uralkodó hajóján és egyből megszólalt, hogy yeee, sikerült neki, megcsinálta. (Vagyis Stamets kinavigálta őket) -
Zizmand
aktív tag
válasz
Ventur@ #38168 üzenetére
Olyan jókat írtál már korábban is a Godlessről, hogy meghoztad a kedvemet.
Pedig nem vagyok egy kifejezettem western kedvelő, de tetszik. Idáig a 4. résznél járok, de próbálom minnél hamarabb befejezni.
+
Black Mirror S04E01
Na ez jó voltVolt benne egy-két furcsaság, de ettől még nagyon tetszett.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest