Hirdetés
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nekem a végére a kezem ott volt a space fölött és megállítottam, hogy végig tudjam gondolni a dolgokat ha úgyvan
Nem egyszerű sorozat, az sem segít, hogy németül van 
-
bAtt001
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Egyértelműen igen, remélem jó a memóriád legalább 30 főbb szereplő van benne és nem könnyítik meg a dolgodat
A végével kicsit túlságosan is nagyot akartak fogni, de addig simán az idei legjobb nálam. -
bAtt001
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Csak két hibát követtél el eddig, töltsd le inkább normális fullHD-ben ennyit megkövetel a sorozat, a másik pedig, hogy nem akarod átadni magad a hangulatának
Nem a történet a lényeg egy percig se azért nézd mert csalódni fogsz, a hangulat, egyik percben sírsz másikban mosolyogsz, szó szerint. Aki ezt bírja az imádni fogja. -
bAtt001
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Erős megfogalmazás de tényleg nem a történteken van a hangsúly. De ezt láttuk már a Leftovers-ben is, azt sem hiába imádja mindenki aki el tudta engedni, hogy ott sem igazán történt semmi és nem értettél semmit. Robot is ebbe a kategóriába tartozik, de a zenéivel és fényképezéssel hangulatot teremt amit a monológok még tovább erősítenek. Az ehetei rész "semmi történése" is elég komoly témát boncolgat pl.
-
-
bAtt001
addikt
Mr Robot első 5 perce az eheti részből OMG
Még mindig szárnyal a sorozat, második évad is tetszett de ez bőven továbblépett. -
bAtt001
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Most néztem meg a hatodik részt, jó hangulata van, pont ilyen esős időhöz való, érdekes a téma is nagyon nem mondom, hogy nagyon újdonság, Criminal Minds is valami hasonló volt azt hiszem igaz az eléggé limonádé változata volt ennek. Jók a karakterek, rendesen fel van építve mindenki, akit picit értekel a pszichológia és az emberi viselkedés annak jó sorozat.
-
bAtt001
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Ha az új évadra gondolsz, össze fog állni, múlt héten néztem meg az eddigi részeket, elég fura a történetvezetés most, az biztos, apárnként dobálják be a puzzle darabjait, amit így elég nehéz összepakolni. De igazából szokásos Ray Donovan minőség, néztem egymás után a részeket mert érdekes volt.
-
bAtt001
addikt
-
bAtt001
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Végig szenvedtem az első részt hétvégén, minőségileg tényleg nem rossz, de nekem elég is volt, ez a bohócosdi már kezd sok lenni. Majd jövőre talán lesz más téma is.
-
bAtt001
addikt
-
bAtt001
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Jah igen Utopia szintén, nem a szénészi játék miatt emelném ki, hanem az egyik legegyedibb sorozat amit láttam. Zene, képi világ annyira egyedi, múltkor megnéztem a nyitó jelenetet, rendesen beleborzongtam. Mindenképpen nézős.
Leftovers, ne a történet miatt nézd, a sorozat egy élmény, érzelmi hullámvasút, Max Richter zenéjével aminél jobbat nem is lehet találni sorozatban.
-
bAtt001
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
A MadMax paródia annyira nem jött be nekem, pont az ilyen eheti részek miatt szeretem a sorozatot amikor önálló ötletet ábrázolnak.
de simán belefért az ökörködésbe szerintem.Pl. amikor mutatták a injekciós tűt, ollót és időzítőt aztán Rick reakciója, ezek tényleg viccesek. Kicsit elmentek filozofikus irányba is az agyturkásszal -
bAtt001
addikt
Akkor ajánlok egy vadi új sorozatot is What Would Diplo Do?, hasonló komoly hangvételű
Na jó nem, egy agyatlan hülyeség, de végig nevettem. -
bAtt001
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Előre sajnálom, hogy csak 10 rész van. Második rész után megnéztem a heti trónok harcát is levezetőnek, hát annyira szappanopera hatása volt az egésznek végig ásítoztam. Meglepő mennyire bátran be tud vállalni a Netflix ilyen sorozatokat, Bloodline-t is be kellene fejeznem, már van belőle 3. évad is

-
-
bAtt001
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
The Leftovers, ha a LOST tetszett ezt is imádni fogod.
-
bAtt001
addikt
Master of None második évad elérhető.

-
-
bAtt001
addikt
Silicon Valley

-
bAtt001
addikt
válasz
petipetya
üzenetére
Kell egy bizonyos szintű empátia a sorozat "élvezéséhez", nem fogja mindenki átérezni a dolgokat és azok súlyát, de akinek ez betalál ott nagyon nagyon betalál
Nem mondom, hogy öröm volt nézni, de kiváló sorozat.Azóta a Leftovers-t darálom, ma lesz vége a második évadnak. Nem tudok mit mondani róla, szabadságon vagyok, nem megyek annyira emberek közé ilyenkor, de ez a sorozat megtette a hatását... Nem értem mit látok legtöbbször, próbálom összetenni a darabkákat de zabálom, sztem még egy kis fokú depressziót is simán kivált belőlem. Zseniális ez a sorozat is, aki szereti a komolyabb, keményebb témákat boncolgató dolgokat nézni, amik az életen való gondolkodásra serkentik annak telitalálat lesz. A zene meg maga a csoda benne Max Richter-t eddig is szerettem de amit az első évadban művelt, minden tiszteletem az övé. Nagyon sajnáltam amikor megláttam, hogy a második évadban lecserélték az intro-t, rossz döntés volt.
-
bAtt001
addikt
válasz
petipetya
üzenetére
Óh akkor még hosszú út áll előtted
Én ma néztem meg az utolsó részt, az utolsón megkönnyeztem szó szerint, nagyon eldurvulnak a dolgok. A legeslegvége nem tetszett annyira, itt is csak azt tudom mondani mint sok más kiváló sorozatnál, hogy remélem nem lesz folytatás ez így tökéletes 
-
bAtt001
addikt
Man Seeking Woman S3
Véééégre elindult ez is, szerencsére nem számoltam a napokat és meglepetés volt ma reggel az új rész. De milyen durva résszel, imádom ahogy a végtelenségig eltúlozzák a dolgokat, őrült egy sorozat

-
bAtt001
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Atlanta, Man Seeking Woman, Ash vs Evil Dead, Death Valley, Dirk Gently's Holistic Detective Agency, Entourage, How to Make It in America, Master of None, Misfits, My Name Is Earl, Rick and Morty, The Boondocks, Ugly Americans
Ez mind remek vígjáték, némelyik félig dráma de mindegyiken jól lehet szórakozni.
-
bAtt001
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Szerintem is inkább annak fog tetszeni, aki nem ásta bele magát a témába, de viszont van benne hajlandóság az ilyenfajta tudás befogadására. Engem különösebben nem érdekelt a téma, ezért nem is jártam utána soha jobban. Viszont érdekesnek is tűnt valamennyire, egymás után indítottam a részeket a végén

-
bAtt001
addikt
The OA, ezt látni kell, az idei év legjobbjai között van könnyedén.
-
bAtt001
addikt
-
bAtt001
addikt
válasz
lacy86
üzenetére
Minden rész 1 óra körüli hosszú és minőségi eléggé. Továbbá híres színészek játsszák a szerepeket akiknek gondolom többre aligha van ideje a sok filmszerep mellett
Legalábbis Cabbagehead elég felkapott 
-
bAtt001
addikt
-
bAtt001
addikt
válasz
spammer
üzenetére
úgylátom újra olvasni kell a topicot mert lemaradok az ilyen művekről, csak valahogy ki kéne szűrni a sok supergirl, arrow, legends of gagyi és agents of kínos sorozatokat aminél amikor olvastam majdnem minden hozzászólásban szerepelt a "nem volt ez rossz" szóösszetétel
én is néztem és nézek ilyen sorozatokat ami gagyi de nem számolok be minden részről a nagyvilágnak 
viszont ami mostanában nagyon megfogott az a Dirk Gently's Holistic Detective Agency, van egy durva Utópiás beütése nekem, baromi vicces és hát benne van Frodó is na

-
bAtt001
addikt
[link] ez a sorozat most kicsit felkeltette az érdeklődésemet

narrátor David Attenborough, zeneszerző Hans Zimmer, értékelés 9.9, asszem belenézek este

-
bAtt001
addikt
Westworld, van mit várni újra
robotos, AI, HBO, igaz a western része nem igazán fogott meg de az is lehet jó végülis 
-
bAtt001
addikt
kint van a Bloodline második évada is, az első évad nagyon nagyon jó dráma volt

-
bAtt001
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
seggszájú
úgy tudom Arseface a neve angolul is igen, és attól ilyen a feje mert öngyilkos akart lenni egy pisztollyal csak nem sikerült, majd biztos meg lesz magyarázva -
-
bAtt001
addikt
válasz
gboszi
üzenetére
a cirkuszost évadot az elején dobtam mert nagyon nem jött be, igazából már a hangulatról szól a sorozat szerintem, ha az megfog akkor tetszeni fog, ez az évad nekem bejött elég sötét volt és a karakterek is elég jók voltak főleg March, imádtam minden percét
de az évadzáró engem is meglepett, ennyire pozitiv optimista részt egyáltalán nem vártam egy elvileg horror sorozatba, azért várom a következő évadot -
bAtt001
addikt
válasz
gyuromoj
üzenetére
remek addig nézhettek normális sorozatot is

-
bAtt001
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
akkor már értem miért szeretem nézni annyira

-
bAtt001
addikt
izombie s2 premier, igen igen jó lesz ez megint, a heti eset kicsit ratyi de a főszál szépen alakul, felvette a vonalat amit leraktak az előző évad végén
-
-
bAtt001
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
mondjuk én nem látok benne többet hirtelen szerintem itt le kellene zárni, nem tudom elképzelni hogy tudnak még egy ilyen évadot hozni, ha meg csak szenvedés lesz azzal nagyon elrontják a sorozatot. de hát nekik nem az az érdekük h jó neve legyen hanem minél több rész készüljön
-
bAtt001
addikt
-
bAtt001
addikt
hát azért GoT már megint... ha jövőre számítanak a steaming szolgáltatások műsorai is akkor sírhat a sarokban meg labdába se rúghat. A tegnapi három Narcos rész után a trónok csak valami mesedélutánra elég gyerekeknek...
de ott van még a Bloodline is, azis megenné reggelire
napi GoT hater hozzászólásunkat olvasták /peace
-
bAtt001
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
na de a véééégén kinyílt a zászló és újjáépítünk mindent új életet kezdünk ez a lehetőségek országa...

-
bAtt001
addikt
Ray Donovan s03e10
Ez hatalmas rész volt, nagyon jó dráma sorozat de többször úgy felkacagtunk rajta mintha valami vígjátékot néznénk. Mickey hatalmas karakter. Amikor épp nem a gyerekekkel vannak elfoglalva vagy a feleséggel akkor a legjobb drámák közé tartozik szerintem.
-
bAtt001
addikt
egyértelműen nem pazarlás idő fordítani egy klasszikus sorozatra, nekem ez volt az első sorozatom (ha nem számoljuk, a tv-ben hétvégén adott knight rider-t, pasikat, barátok köztöt stb.) azért is vannak ilyen jó emlékeim róla, ma, ennyi sorozat után amit megnéztem már az évek alatt, nekem se lenne túlzottan jó a véleményem róla

ez a man of faith vs science érdekes, én realistának tartom magam nagyon és nem hiszek mindenféle varázslásban meg hitben, de minden héten hittem benne hogy jönnek majd a válaszok közben meg maga a látvány és az akció lekötött

-
-
bAtt001
addikt
Nem tudom ki szokta figyelni a sorozatok epizódjainak címeit, de a Robot ebben is elég egyedi
és ha megnézzük az első évad tulajdonképpen csak az első epizódja a történetnek 
Mr. Robot 01x01 eps1.0_hellofriend.mov
Mr. Robot 01x02 eps1.1_ones-and-zer0es.mpeg
Mr. Robot 01x03 eps1.2_d3bug.mkv
Mr. Robot 01x04 eps1.3_da3m0ns.mp4
Mr. Robot 01x05 eps1.4_3xpl0its.wmv
Mr. Robot 01x06 eps1.5_br4ve-trave1er.asf
Mr. Robot 01x07 eps1.6_v1ew-s0urce.flv
Mr. Robot 01x08 eps1.7_wh1ter0se.m4v
Mr. Robot 01x09 eps1.8_m1rr0r1ng.qt
Mr. Robot 01x10 eps1.9_zer0-day.avi -
bAtt001
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
robóót sp,
attól hogy beszél más karakterekkel még nem feltétlenül létező személy, ott a fight club, abban sem volt létező személy tyler durden mégis beszélgetett, amit robot mond azt mind eliot mondja tulajdonképpen. szerintem így áll a dolog, a legjobban a mólós résznél elgondolkodtató ez a kettősség, mert ha nem létezett robot akkor gyakorlatilag magát lökte le, leugrott, ez a rész nagyon bejön így nekem 
-
bAtt001
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
jaja fejhallgató kéne csak ebben a melegben nem bírom a fejemen tartani ilyen sokáig

-
bAtt001
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
pedig nagyon jó rész volt megint, mindig megvárom vele hogy szépen besötétedjen este, akkor megvan hozzá az a hangulat ami kell az élvezéséhez. és nekem mindig a max payne 2 jár az eszemben közben, annak volt ilyen rettentő nyomasztó hangulata, a főszereplő narrációjával. ez a sorozat nagy telitalálat nálam, eddig minden részt úgy néztem végig hogy egyszer sem nyúltam a telefonom után ami nagy szó manapság

Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A végére teljesen megszoktam.
Nem egyszerű sorozat, az sem segít, hogy németül van

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet nézni a Supergirl-t is ha valakinek az tetszik

Janaboy