- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz
Cheesus #75485 üzenetére
Én nekifutottam a Fearnek 3-szor is, az első évad nagyon jó, ahogy bemutatják hogy indult az egész. De ahogy a 2-ban csak teázgatnak Mexikóban, az valami vicc. Azon a ponton elakadok mindig.
A Dead City-t amennyire sztárolták hogy jó, annyira volt lapos, pedig Negant bírom.
Daryl jó volt, Franciaország miatt megérte.
A seriff sorozata sem rossz, de el lesz (van) kapkodva.
A World Beyond-ot fél évadig bírtam.. tini picsák hisztiznek, hogy a kedves zombiurat fejbevágják-e vagy sem..
Az anyasorozatot a sok hülyesége ellenére szerettem, bár párszor feltettem a kérdést magamnak, hogy miért is nézemújra azért nem nézném biztos.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Cheesus #45205 üzenetére
Annyira keserű szájízzel gondolok arra, hogy mennyire elb*szták az egész évadot minden szempontból, és ezen az se javít, hogy amúgy volt minden részben olyan rész, amire elismerően bólintottam. Viszont itt totál átbillent a mérleg nálam, és nem a sorozat javára...Az a baj, hogy elkapkodták ezt. Vártam pl az utolsó szó jogán, hogy Varys pl nekiesik Danynek, hogy miért is árulta el őt, ezzel egy pici plusz lökést adni a többieknek legalább, hogy elkezdjenek kételkedni benne, mégha nem is szólalnak fel a kivégzés ellen. Ehhez képest mindenki állt kukán, aztán meg meglepődik mindenki, hogy porig égeti a várost mindenkivel együtt. Totál értelmetlen/karakteridegen húzások mindenkitől. Hol van az a Jon aki kiállt annak idején mondjuk Sam mellett? Vagy Tyrion aki logikusan gondolkodott 6 évadon keresztül, Miért nem érvelt a barátja mellett, hisz tudta mit miért tesz Varys, sokakkal ellentétben ő értette a csávót és a gondolkodását. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Cheesus #45009 üzenetére
Az hogy hogy bántak Szellemmel az nekem is furcsa volt, ez rohadtul kapkodós 80perc ide vagy oda. Pl azt se mutatták, hogy Arya meg Sansa hogy reagálnak az igazságra Jon-ról. Régen ilyen jeleneteket is simán megmutattak, most meg simán vágás. Az tetszik, ahogy Dany fokozatosan összeomlik mentálisan, de minden más, kapkodós, hiába jut mindenkire játékidő. Az első két résszel még olyan nagy bajaim nem voltak, de a 3-4 megnézése után úgy álltam fel a gép elől, hogy csalódott vagyok, mind a történések, mind azok megvalósítása miatt. És most kezdem azt érezni, hogy valójában a két rendező nem zseni, sőt, kezdem igazán szarnak tartani őket, és csak azért tudtak jó 6 évadot összehozni, mert jó volt az alapanyag, és volt ami vezesse őket. Viszont ez már nincs, és kibújt a szög a zsákból. -
Cs1csó
titán
válasz
Cheesus #44670 üzenetére
Rossz a hozzáállás. Előre kellett volna tervezned, és edzened rá: vasárnap délután le kellett volna feküdnöd aludni vagy 3-4-5 órára és akkor simán bírnád hajnalig.
Volt, hogy csináltam olyan egy szombat esti buli előtt hogy ebéd után lefeküdtem aludni majd kb. már este felkeltem ettem, zuhanyoztam és irány a buli, simán bírtam hajnalig.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Cheesus #39611 üzenetére
Igen, az "ízes beszéd" miatt inkább angolul nézem majd végig.
A Peaky Blinders-t se sokáig bírtam magyarul. Ott is rengeteget hozzáad az élményhez a "tájszólás".
Kicsit belenéztem magyarul a Terror-ba, az (Ant)Arktiszos hibán kívül végülis nem rossz a szinkron.
A főcím meg iszonyatosan jó. Mondjuk nekem amúgy is ilyen opening credits fétisem van.
Nagyon tetszenek az igényes intrók, és mostanában azért elég jókat is szoktak csinálni. Pl. True Detective S1 örök kedvenc, de a Trapped, Mindhunter, Alienist is brutál jó, amik így hirtelen eszembe jutnak.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Cheesus #38867 üzenetére
A AI csávó mondja az első találkozáskor, hogy a felhő lebegő szórakoztató egységhez is hozzáfér, oda is tudná küldeni a vendégeket... legalábbis így rémlik, onnantól kezdve meg szerintem egyértelmű hogy a végén ezért tudja oda feltölteni a lány tudatát. Gondolom ez úgy működne általában, hogy a vendég megrendelné milyen szolgáltatást kér milyen csajjal, ezt feltöltik és az fog megjelenni, megvalósítva a "fantáziáját". Ezért is van hogy mikor végre életre kel a baba, az őr azt hiszi végre kipróbálhatja... -
rjg
őstag
válasz
Cheesus #38865 üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy azonnal a szintetikus testbe másolta be, töltötte fel Lizzie tudatát. A sorozat szerint ezek a testek "személyre szabhatók". (A könyvben a szintetikus testek jóval gyengébb kivitelűek, kevésbé jók pl. az érzékszerveik, érzékelésük gyengébb, mint az embereké. Aki megteheti, az egyedi - akár felturbózott, génmódosított - klónokat vagy testeket használ.) -
grizlisandor
veterán
válasz
Cheesus #36844 üzenetére
The Last Ship s04e08
Felpörögtek rendesen az események. Ez a rész helyre billentette a sorozatba vetett hitemet.
Cheesus:Most már számomra is biztos, hogy haluzza. Szerintem valami egyedi Nostos vegyületet iszik. Narcos S03E05
A Cali ráparázott kicsit a dolgokra. Várom, hogy mikor írják ki Miguel fiát Dávidot a sorozatból...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Cheesus #36863 üzenetére
Nem is emlékeztem már rá, hogy
.valami löttyöt megivott, de szerintem ennek nincs köze a dologhoz, hiszen eddig is láttuk nem egyszer a fiát és ezek alapján akkor is csak képzelődött már A másik dolgot pedig jól értelmezed,
.sikerült megalkotnia az immunis növényt, de a gyógyszerét is belecsempészte a növénybe, amivel kísérletezett eddig és így minden ember irányíthatóvá válna, mint a kísérleti alanyokon láttuk -
Ragnar95
félisten
válasz
Cheesus #36844 üzenetére
Csak a rész legvégén derült ki a dolog számomra is, sőt szerintem mindenki számára. Korábbi részekben egyáltalán nem voltak erre jelek, ebben a részben kezdett el csak gyanús lenni amikor mutatták, hogy
. Viszont az tényleg fura, hogy Giorgionak hogyhogy csak a rész végén esett le a dolog, ő hogy nem realizálta ezt eddig...megölték a fiát -
Narxis
nagyúr
-
spammer
veterán
válasz
Cheesus #31833 üzenetére
A ma esti USA premier az nálunk kb. hajlani 3 óra, tehát már holnap. Erre jön az 1 órás epizód, plusz még utána a felirat (általában néhány órán belül, de valószínűleg ennél elég gyorsan), úgyhogy legkorábban hétfő hajnalban/reggel tudod nézni angol felirattal, este meg már kb. bármilyen nyelvűvel. Egyébként angol felirattal kapcsolatban az addic7ed oldalát érdemes lesni.
-
Viszlát
addikt
válasz
Cheesus #20041 üzenetére
Persze, én is azt mondom, hogy legyen benne a nő, de több ember már ne legyen, hacsak nem nagy időugrásokkal majd a gyerekeik kerülnek be. Annyi hasonló volt, hogy már előre forog a gyomrom a "végre rátaláltunk egy jónak tűnő közösségre de jaj itt mindenki elmebeteg állat" forgatókönyvtől... -
Viszlát
addikt
válasz
Cheesus #20028 üzenetére
Megnéztem én is, jobb ez így, ha jó nő lenne, akkor ott nagyjából vége is lenne a sorozatnak, hacsak nem vinnék el erotikus irányba a dolgokat, úgy biztos meglenne a nézőtábora. Mondjuk szerintem a furcsa csajjal is bukta lesz hamarosan, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy lenne annyi egy ilyen sztoriban, hogy hosszú ideig ki tudnák húzni. Ha meg elkezdenek újabb és újabb embereket behozni, akkor saját magukat lövik tökön (félig meddig már így is ez történt, de végül is az állítás továbbra is igaz). -
bobalazs
nagyúr
válasz
Cheesus #19104 üzenetére
Kódolni handbrake-ben is lehet, de szerintem rengeteg kódoló programban az fps-t , a bitrate-t állitva, más és más eredményt kapsz.Feliratot meg szerintem csak úgy szerkesztheted meg hogy az időzítést soronként is átírod. Ha 29fps-es filmhez 25 fps-es felirtatot nézel, el fog csúszni.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Cheesus #16573 üzenetére
Épp rá akartam erre kérdezni, miután láttam a képet róla. Aztán trailert is megnéztem, hát... ez a grafika nagyon nem jön be, ez már biztos. De ha majd sokan mondják, hogy milyen jó, egy nézést megérhet.
Az első évad egyébként csak októberben indul, eddig valami rövidfilmek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest