Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pont ezt akartam en is irni, nagyon tetszett, varom a folytatast.
-
sugarforce
addikt
Veget ert a Shameless. az elso resz ota hetrol hetre kovettem. Lesz mit ujrazni 1-2 éven belül.
-
sugarforce
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szvsz az elso 4-5 evad eleg jo, utana folyamatos lejtmenet, a 7 v 8. Evadtol kezdve mar kifejezetten elfaradt.
-
sugarforce
addikt
The outsider elso resz eleg jo volt, hangulatra kicsit the night of jutott eszembe, na nem Bill Camp miatt
-
sugarforce
addikt
Shameless 11. Evaddal veget er.
-
sugarforce
addikt
mr. robot S4
Tetszett vegig, jol felepitett volt elejetol a vegeig, a fényképezés szerintem tovabbra is top-tier. A szineszeknek is jar a nagy pacsi, Rami amit lenyomott, hat le a kalappal.
Azert majd ha lesz idom nekiallok es ledaralom majd egyben az egeszet. -
sugarforce
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nemtom szerintem az a pontozas eros tulzas. Oke, nem a sorozatkeszites, szineszkedes csucsa, de azert szerintem nem ennyire szar. Siman jobb a flash, supergirlnel, amik azert ennel jobb ertekelest kaptak.
-
sugarforce
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Semmilyen schedule-ben nicns benne a black lightning, ebben az évadban az összes rész címe hasonlóan alakul, úgy néz ki nincs sok köze hozzá.
-
sugarforce
addikt
válasz
gyenesmartin
üzenetére
supergirl, batwoman, flash, aztán majd januárban arrow és legends
-
sugarforce
addikt
Mandalorian: kicsit olyan esetlenul van vagva az egesz, mintha rohannanak, bizonyos jelentektelen dolgokat meg jo hosszan hagyja futni. Azert folytatom, kivancsi vagyok, csak olyan furcsa.
-
sugarforce
addikt
válasz
Narxis
üzenetére
Igen, sajnos.
Batwoman elso resze tetszett alapvetoen, voltak benne nem tetszos dolgok, par reszre biztosan maradok (crossoverig tuti), aztan majd latom. Flasht valoszinuleg kaszalom a coie utan, mar nagyon irrital, supergirlt nem nezem mar reg, lot tetszik, blacklightningot felbehagytam, mert.nem volt ido ra, azota csak gyulnek a reszek, majd folytatom. -
sugarforce
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A supergirl az elso evad kozepetol kasza volt nalam, a flash eddig telefon nyomkodas mellett volt nezos, de mar arra is idegesit.
Ja egyetertek -
sugarforce
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Idovel lehet, de ahhoz a disneynek nagyon jol kell csinalja, csak star wars es marvel cuccokbol nem fognak tudni megelni, akkor sem ha ennek a ketto termeknek hatalmas rajongotabora van.
-
sugarforce
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Persze, tokjo lineup, de azert pont a netflix az, aminek nem kell felkotnie a gatyat, annyi uj tartalmat gyartanak folyamatosan.
-
sugarforce
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Ezzel en is igy voltam, baromira tetszik
-
sugarforce
addikt
Tegnap lement a true detective 3. Evadja. Alapvetoen tetszett, de az elso meg mindig jobb. A masodik so-so.
A koncepcio tetszett, meg a vegkifejlet is, de nekem kicsit el volt nyujtva. -
sugarforce
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Nezd tovább, utana vilagos lesz minden, vagy legalabbis majdnem minden.
-
sugarforce
addikt
túlreagálod a dolgot megint. Most szépen bemagyarázod magadnak, hogy a bebüfögés szót pejoratív értelmeben írtam és pl a te hsz-edre is vonatkoztatom. Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, ha szeretnéd, gondold így, ezzel nem nagyon tudok és nem is akarok mit kezdeni.
A szubjektív dolgokat egyáltalán nem nehéz alátámasztani, csupán csak le kell írni, hogy nem tetszett mert ...
Nem kötekedés volt a múltkori sem, csak kiváncsiság.szerk: látom közben szerkesztetted, vicces, ahogy látod a dolgot, meg bebelemagyarázol a személyiségembe ilyen alap dolgokat, hogy azt gondolom az a tuti amit én gondolok
:nagyon ráfeszültél erre a dologra. Látszik, hogy nem ismersz, akkor nem írnál ilyet. Nekem a legkevésbé sem fáj, hogy neked nem tetszik valami ami nekem igen, miért is fájna? -
sugarforce
addikt
Nekialltam a brooklyn 99-nek. Rohadtjo
-
sugarforce
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
meghaltak pár héttel a merülés után.
1-2 oldal említi(pl skeptics.stackexchange), hogy talán még sem haltak meg, de ennyi. -
sugarforce
addikt
Megertem, hogy az imdb nem mervado neked, de akkor miert mervadobb 3-4 ember velemenye? Forditsuk meg: ha imdb-n 9.5 egy film/sorozat 100.000+ ertekeles alapjan, itt pedig 5 ember leirja, hogy rossz, akkor sem nezned meg?
Nem kotekedes, csak kivancsi vagyok, mert van aki meg foggal korommel ragaszkodik az ilyen imdb/rt/mc-s ertekelesekhez es kb azok szerint el. -
sugarforce
addikt
Na megvolt az 5. GoT is. Nem volt olyan dühítő, mint az itteni kommentekből vártam, már a got sem a régi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Parkside szerszám kibeszélő
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(meg a jobb részeket a 3-4. évaddal.)