Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
mayday00
üzenetére
Felénél tartok, eddig nem valami érdekes. Olyan mint Quasimodo hátúszásba.
Tsa-bika
Deadwood: The movieHasználhatnál spoiler tagot a 3 napos dolog részletezéshez. Nekem félig-meddig lezáratlannak tűnt a sztori, kb hasonlóra számítottam, gondoltam nem fogják több órás anyagot belesűriteni egy másfélkét órás produkcióba.Cy kivételével mindenki megjelent, ha jól láttam. (ő sajnos azóta elhunyt)
A lezárással olyan lett egy kicsit mintha Al lett volna a sztori mesélője; ahogy meghalt vége is lett a történetnek 
-
válasz
mayday00
üzenetére
Hát... so-so... én már csak James Spader, Hisham Tawfiq (Dembe) és Diego Klattenhoff (Ressler) miatt nézem... a többi karakter annyira nem igazi és ellaposodott... Megan Boon (Elizabeth) pl katasztrófa és főszereplő (lenne).

Még éppen nézhető/élvezhető valamennyire a sorozat.

Úgy érzem most, hogy jobb lett volna lezárni...
-
bobalazs
nagyúr
válasz
mayday00
üzenetére
Valóban, összekevertem a törvény emberével...
De hogy lett True Detectiveből A Törvény Nevében, magyar fordítás a javából!
Egyébként szerintem jól le lett zárva a harmadik évad, csak ugye kicsit kacifántos. A sztori szempontjából elfogadható hogy egy egyszerű eset lett túlbonyolítva.
-
flash-
veterán
válasz
mayday00
üzenetére
Harrow? még nem hallottam róla, megnézem

A jack ryan nekem nem jött át, igaz 2-3 részt láttam, lehet adok neki még esélyt,de nem fogott meg..
Gyilkos hajszát 6-7 részig néztem, de számomra nagyon klisés,kiszámítható sorozat, minen résznél előre tudtam mi fog történni.
,ezt biztos nem akarom folytatni.Justified, láttam belőle 2 részt, de még fent van a gépen, azt se mondanám hogy rossz volt, de a fotelbe se szegezett bele..
Montreali rendőr sztorinak utána nézek..Kemény Zsaruk mennyire akciódús-pörgős?Nekem kimaradt, legenda, mai szemmel nem tudom mennyire lehet izgalmas?
illetve még a mindhunter érdekes lehet, bár az nem az a pörgős fajta,
illetve a Foglalkozásuk: amerikai, meg az Éjszakai szolgálat ?Na még a feketelistával nem tudom mi legyen,egész izgalmas volt, az eleje, nem tudom a többi évad jobban felpörög, vagy belassul? alapjában véve pozitiv volt különben..
Na meg várom a Homeland folytatását, bár sajnos Carrie karaktere a minden problémát kreativan megold inkább elment a dráma irányába amit nagyon sajnálok..
-
válasz
mayday00
üzenetére
WUUUUT???? Annyira erős a második évad, hogy beszarás. Remélem akkor az évad végén a sztori rendesen le lesz zárva. BestEU sorozat számomra a Counterpart, tegnap néztem az új részt és, uhh csak meresztettem a szemem. Nincs tökölés, nincs időhúzás, ebben a sorozatban egy részen belül megtörténik, aminek meg kell.

-
pweaver
csendes tag
válasz
mayday00
üzenetére
American Horror Story
Nekem kb. ez a sorrend:
1. Zártosztály
2. Freakshow
3. A gyilkos ház
4. Szekta
5. Hotel
6. Roanoke
7-8. Boszorkányok vs. ApokalipszisMeg persze tök jó, hogy sokoldalúak a színészek, de amikor már egy évadon belül is 2-3 szerep jut valakire...

Mintha kevés lenne a büdzsé, pedig a nézettség nem ezt mutatja. -
-
-
válasz
mayday00
üzenetére
Batman az "új" Robinnal (Jason Todd) Gothamben melózik. Az előző Robin (Dick Grayson) pedig Detroitban, ő a sorozat főszereplője. Később belőle lesz Nightwing Tehát jelenleg a sorozat világában elvileg 2 Robin van. (1 Detroit + 1 Gotham) Aztán ha nem így van majd valamelyik Hardcore Batman/DC rajongó kijavít.

-
attiati
veterán
válasz
mayday00
üzenetére
végignéztem én is a American Crime Story 2.évadot
beteg egy évad, a képi bemutatatása azért túl erős
, a téma nagyon jó, pszichológusok is csettintenének ráÚgy látom nem egy kedvelt sorozat itt a topikban, pedig az első évadban is első osztályúak a színészek.
The 100 (visszatérők) s05: nem gondoltam volna, hogy ezt a témát ennyit lehet még nyúzni nézhetően.
-
válasz
mayday00
üzenetére
Szerintem igen... ha 4-5 után se jön be akkor hagyd... igaz akkor már a felét vagy mennyit már láttad is.

Lassan idul be, sok a karakter alapozás... de amúgysem akciódús sorozat igazán, sokkal inkább karakterépítős párbeszédekre építő sorozat.
Persze ahhoz képest látványos (relatíve) és azért vannak jó akciók is néha.
-
petipetya
nagyúr
válasz
mayday00
üzenetére
A tévedés jogát fenntartom:
Battlestar Galactica minisorozat
Battlestar Galactica 1. és 2. évad
Battlestar Galactica: Razor
Battlestar Galactica 3. és 4. évad
Battlestar Galactica: The Plan
Caprica (ez kihagyható, szerintem köze nincs a BSG-hez)Egyébként semmilyen előzmény vagy itt felsorolt töltelék nem kell hozzá, bőven elegendő megtekinteni a sorozat 1,2,3 és 4. évadát, önmagában is megállja a helyét. Anno legelső alkalommal i.e (=internet előtt) még csak ezt láttam a tévében, aztán az internetes/torrentes korszakban fedeztem fel a többit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Androidos tablet topic
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Fogyjunk le!
- LG LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- Pánik a memóriapiacon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pro Gamer Pc RTX 5070 TI / RYZEN 7 7800X3D / 32GB RAM / 1TB SSD
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Xbox 360 Kronos 500GB RGH3 - Dobozos gyűjtői állapotú
- i7 12700/ 32GB DDR4/ RTX3070Ti/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó egy pixel 7
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 2x16 GB-os DDR5 5600 MHz memória - PCX garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor gondolom Flash is max. 1 vagy 2 évad aztán kasza. Mondjuk várható volt, hogy nem tart örökké de ez akkor is egy korszak végét jelenti. Durva.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Le sem fogod tudni tenni.

Janaboy