- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
FoxiestFox #72598 üzenetére
Hát a Fallout sorozat hivatalos art-ját AI készítette.
-
vittgen
senior tag
válasz
FoxiestFox #42131 üzenetére
Mivel a mindennapi életemhez nincs szükségem idegen nyelvtudásra,legalábbis az eddigi 46 évemben nem volt.... Véleményem szerint már nem is fogom megtanulni...
A közvetlen környezetemben és baráti,munkatársi környezetemben van bőven,akitől segítséget kérjek...
De a filmsorozatokat,akkor is szinkronosan szeretem!!Természetesen ez változhat,mert ki tudja....
De a jelenlegi tudomásom szerint...és a dolgok jelenlegi állása szerint nem tartom valószínűnek,hogy rászorulnék a nyelvtanulásra!
És ezzel nem kéziféket húzok a fejlődésnek,csak túl lusta vagyok tanulni.../sajnos!/ -
vittgen
senior tag
válasz
FoxiestFox #42129 üzenetére
Valamit félre értesz!!
A fejlődéstől zárkózom el,ha nem vagyok hajlandó szinkronizálatlan sorozatot nézni???
Ezt nagyon lesarkítottad!
A körülöttem található sok-sok fontos infót max lefordítom a google fordítóval,vagy kérek segítséget egy tőlem tanultabb, idegen nyelvet is ismerő személytől!
De hogy miből gondolod azt,hogy a fejlődéstől zárkózom el azzal,hogy szinkronizált sorozatot nézek.....hááát,nem tudom...... -
hemaka
nagyúr
válasz
FoxiestFox #42075 üzenetére
Ja, mondjuk ahogy lezarult az elozo evad, meg pont a storyba is tovabb tudjak vinni nelkule is, de nekem akkor is o volt a huzo nev, meh.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Nem csak ebből... mindenből kb.
-
k-adi
nagyúr
válasz
összemeetoozódott
kb. ja
-
válasz
FoxiestFox #40587 üzenetére
Nem vagyunk egyformak, en szeretem a jo scifit ,mas meg walking deadet meg the100 at nez
-
rétisün
veterán
válasz
FoxiestFox #40476 üzenetére
lehet Renault is......
-
vond
MODERÁTOR
válasz
FoxiestFox #40113 üzenetére
Én meg még egy percet se láttam a Trónok harcából.
Valahogy sosem bírtam nekiállni. Mindig volt valami, ami jobban érdekelt.
Ez a Nighflyers az atmoszféra miatt tetszik egyelőre (már amennyit lehet érezni ebből az egy percből). Én olyan sci-fi sorozatokat néznék szívesen, mint amilyen filmek voltak az Event Horizon, a Sunshine, a Pandorum, vagy akár az Alien 1-2.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
FoxiestFox #40110 üzenetére
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
FoxiestFox #39802 üzenetére
Hogy mi?
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #39775 üzenetére
Nem feltétlenül.
Magát az alapművet persze tényleg elég nehéz lenne filmre vinni, de az univerzumban játszódhat a történet. A sori esetében szinte biztos, hogy ez így is lesz.szerk:
Azért ezt a mondatot kiemelném."While adaptations of Foundation have been attempted for both TV and the big screen, they've been abandoned due to the complexity of the novels' storylines. Fox, Warner Bros, Sony and HBO all have scrapped Foundation projects to their name."
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #39766 üzenetére
Nem csak ő, sőt, ő még meg is van magyarázva, ugyanis Zeusz is fekete, így logikus is, hogy a fia is az legyen.
Amúgy ha nem vesszük, hogy rajtuk kívül még Trója és Hellász népessége is a 70-es évek San Francisco-ját idézik (nem vicc, midnen harmadik színész néger), akkor egy egész jó kis sorozat ez három rész alapján.
-
callmeakos
veterán
válasz
FoxiestFox #39673 üzenetére
Eddig olyan Április vége, Május eleje körül volt a hír a berendelésről.
-
eeXaa
addikt
válasz
FoxiestFox #39564 üzenetére
...én a családi perpatvarait... többször majdnem feladtam amiatt...
-
Venyera7
senior tag
válasz
FoxiestFox #39503 üzenetére
Köszi
inkább nem nézek semmit
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #39477 üzenetére
Tőlem kap azért egy esélyt, a téma engem érdekel, a megvalósítás a kérdéses.
-
válasz
FoxiestFox #39477 üzenetére
Most majd annyi lesz a különbség, hogy a főhős, aki más filmekben sérthetetlen, golyóálló, stb. az meghal, amint megszokjuk, hogy ő a főhős...
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
FoxiestFox #39301 üzenetére
Azt hitték ugye Hillary nyeri a választást, és mekkora poén lesz a női elnök.
Amúgy amit a legutóbbi részben megléptek az tényleg kicsit túl sok volt...
Meg Claire limitációit is nehézebb már elviselni, mármint a színészit.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Előző évadot a 2. részig bírtam, aztán elengedtem a sorozatot. Ezek szerint lenne értelme erőt venni magamon és folytatni, visszatért a korábbi színvonal?
-
Ispy
nagyúr
válasz
Én igen, csak már nem emlékszem hol is hagytam abba...
Lassan megint fel kell raknom a sorozatos appot a telefonomra.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ez a sorozat is vesztett az értékéből sajnos
-
Atomantiii
addikt
válasz
Én még csak a 2. részen vagyok túl mert közben elkezdtem nézni a svéd / dán Híd című sorozatot.
-
válasz
Én igen,
szerintem is eléggé utópisztikus (a zsarolóvírus írtási módja viszont praktikus megoldásnak tűnt )
-
S e t h
nagyúr
válasz
Jó hogy szólsz, el is felejtettem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #39217 üzenetére
Ahhoz képest hogy hogyan indult a széria, bőven kikupálódott. Remélem még sokáig nézhetjük majd őket.
-
mark!
őstag
válasz
FoxiestFox #37733 üzenetére
carly chaikin azért jól néz ki gülü szemmel meg kancsalon is
-
S e t h
nagyúr
válasz
FoxiestFox #37701 üzenetére
Örülök hogy nem tudtak anno elcsábítani ezek a szuperhős light sorozatok.
Kb.az a szint mintha a Tranformers helyett a Mikrobit kezdeném el nézni, és ezt csak analógia gyanánt jegyeztem meg mielőtt vki a szememre vetné, hogy mer a Transzformákok xar
Mert amúgy az.
Számomra a hősök a moziban mentik meg a világot, nem a Szomszédok című szappanoperában, ahol elkoptatják két dimenziós karaktereiket. -
petipetya
nagyúr
válasz
FoxiestFox #37703 üzenetére
Pedig érdemes. A régi sorozat a 2. évad közepén indult be igazán. Ám a 2017-es kb. ötször annyira jó minden téren. Iszonyatos szituációk, karakterek, helyszínek és elvont dolgok vannak benne. Úgy szívod majd magadba a 3. évadot, mint szivacs a vizet.
-
petipetya
nagyúr
válasz
FoxiestFox #37695 üzenetére
Ezen én is mosolyogtam. Újranéztem a Twin Peaks 1/2. évadát (a 3. után), na az nosztalgia.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
FoxiestFox #36166 üzenetére
Szerintem nem egy volt, dereng valami hogy mondta hogy több is volt (azt követően). -
Ragnar95
félisten
válasz
FoxiestFox #36062 üzenetére
Én is sajnáltam, hogy az első évad után kaszálták, nagyon jó kis sorozat volt a kategóriájában.
-
|AP|
veterán
válasz
FoxiestFox #36040 üzenetére
jó, akkor annyival pontosítanám, hogy az adott szereplő
leszbikus volt, az ilyen irányú élvezetekhez nem árt, ha van csikló (persze mindent meg lehet oldani máshogy is) -
Louro
őstag
válasz
FoxiestFox #35855 üzenetére
Lehet a Universe-t folytatni. De valószínűleg vagy egy remastered verzió vagy 3D lesz. A rókabőr szaga megvan. Szerintem nagyon korrekten összerakott alapokon lehetne még bőven mit csinálni.
-
Argos
őstag
válasz
FoxiestFox #35765 üzenetére
&(#35766) oriic
Így-így!
Coulson ügynök meg beteg....
Már Miss Carter-ként is kellemes volt a szemnek, de ez... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #35659 üzenetére
A show két részletben kerül adásba: az első nyolc epizód szeptember 24-e és november 5-e között lesz elérhető heti rendszerességgel, míg a maradék hét epizód 2018. januárjától kerül adásba.
-
petipetya
nagyúr
válasz
FoxiestFox #35659 üzenetére
Gondolom lesz egy kis év végi szünet köztük.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #35546 üzenetére
Pont most nézzük a Shield-et (első évad végénél járunk), számomra ezt is csak a mérhetetlen utalástenger viszi el a hátán még. A végére beindult (a Winter Soldier miatt nyilván) és végül is Skye is hasznos lett úgy 15 rész után, megérte előtte is fizetni a színésznőnek a szerepért.
Inhumans-t viszont nagyon várom, Marvelhez képest is elég epic sztorik zajlottak ott.
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #35500 üzenetére
Akkor az szuper film lehetett
-
válasz
FoxiestFox #35498 üzenetére
Mila Kunis miatt eleve 5/10 rol indul minden film ,meg ha nem is tortenik semmi 2oran at
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #35494 üzenetére
Sajnos már sokszor láttunk ilyet........
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #35487 üzenetére
Én sem, a másodikba bele se kezdtem......
-
hitchins
őstag
válasz
FoxiestFox #35387 üzenetére
Mindenben igazad van.
Azt hiszem be is fejezem a beszelgetest es visszamegyek a kis vilagomba ugy is meg kell etetnem mar a disznyokat. -
hitchins
őstag
válasz
FoxiestFox #35381 üzenetére
Gondoltam, hogy lesz valaki aki rögtön felvilágosít, hogy ez egy nagyszerű film csak én túl korlátolt vagyok hozzá. Legyen így.
Írhatnék sok mindent, de nem hiszem hogy bármit is változtatna akár a Te felfogásodon akár bármin így felesleges lenne.Pragmatikus??? Szerintem lapozz fel egy értelmező szótárt.
Nem ragadtam le egy dolognál, ezzel együtt az általad is idézett momentum szerintem NEM való egy fimbe sem. Én megpróbálom elfogadni hogy van más nézőpont és valamit sokféleképpen be lehet mutatni de számomra erre nincs semmiféke elfogadható indok.
Egyébként miért ne írhatnám, hogy szerintem mi a baj, ha nekem ez a véleményem. Szerintem elég sokat elmond az emberekről, és mai társadalomról, hogy milyen tartalmat fogyasztanak.
Én legalább nyitott vagyok az ellenérvekre, nem úgy mint Te aki kijelented, hogy ez a film "Vitán Felül" az egyik legjobb.
A jó fogalma elég szubjektív nem gondolod?
Vagy ha Neked tetszik, akkor ez már nem vita tárgya így van?
Szerencse, hogy én vagyok korlátolt. -
petipetya
nagyúr
válasz
FoxiestFox #35381 üzenetére
Köszi a Dark Net ajánlást, amint tudom elkezdem.
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #35269 üzenetére
Aha... hát ahogy azt a legtöbb sorozat szokta...
Into the Badlands SEASON 2 finale
Na ennek is vége lett. Röviden annyit lehet mondani róla, hogy jobb, mint az első évad, pörgősebb és jobban halad a story szál is, ami nekem tetszett. A harcok most is megvannak, ugyanolyan "repülős-pörgős" stílusúak maradtak, mint voltak.
Az évadot most (is) a Widow azaz Emily Beecham viszi el a hátán bár ez koránt sem meglepő a nézőknek. Bajie, mint új karakter jól szerepelt az évad során, de az M.K.-s story szál elég szar és unalmas lett - most is. Viszont több Tilda jelenet volt, ami tetszett.
A fináléban lévő boss fightban viszont nagyot csalódtam, főleg, hogy milliószor kell legyőzni, hogy tényleg meghaljon ami - még ehhez a sorozathoz képest is - eléggé...szürreális. -
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #35266 üzenetére
Most mondanám hogy sokat vesztettél, de.... annyira nem.
A story szerint /spoiler/
. Ezt mondjuk már rég ki lehetett találni, bár először még letagadták, volt is ebből kavarodás, de most valamiért mégis beismerték ezt a készítők.Red az Liz apja, ez a finálé végén derül ki mikor megkapja Coopertől a DNS vizsgálatos levelet és azzal szembesíti Red-et -
|AP|
veterán
válasz
FoxiestFox #35264 üzenetére
+1
Elkezdtem darálni a régi részeket, de a 2. sorozat 22 részével nem tudom mikor végzek, plusz még ott van a "Fire, walk with me" is.
Addig remélem nem kell teljes mértékben kerülnöm az internetet.
-
callmeakos
veterán
válasz
FoxiestFox #35180 üzenetére
Pedig ebben az évadban már rendre kikapott a Flashtől. Majdhogynem a Legends of Tomorrow-al volt egy szinten nézettségben, ami azért durván kellemetlen, mert a SHIELD egy nagy országos csatornán megy, a Flash meg egy koszos kis kábelen. Vagy legalábbis nem ér fel a 3+1 nagy országoshoz. Jó, tény hogy az esti 10-es kezdés semmiképpen nem vált a nézettség javára, ezért is volt durván necces, megkapja e a berendelést. Szerintem az mentette meg, hogy kritikailag rendben van a renoméja, és így ilyen partvonalbeli, beugrós státuszt kapott, ami jobb mint a kasza.
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #35180 üzenetére
Hát ez tényleg megdöbbentő.
-
petipetya
nagyúr
válasz
FoxiestFox #35068 üzenetére
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #35115 üzenetére
Annak már annyi sajna
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
FoxiestFox #35115 üzenetére
Giga +1
-
spiky03
veterán
válasz
FoxiestFox #35056 üzenetére
34
De én a supersunát nem nézem. -
sayCet
aktív tag
válasz
22, 13-án.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
30
-
MineFox54
őstag
válasz
Szerintem is megüti a BB szintet. Másmilyen, de jó. Főleg így hogy most kezdenek már bejönni a BB karakterek.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
32
-
vond
MODERÁTOR
válasz
37, és ha lenne időm, akkor se nézném ezeket a sorozatokat, így meg aztán pláne.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ez az epizód tényleg jó volt (a tárgyalásos jelenet)
-
callmeakos
veterán
válasz
25
-
bobalazs
nagyúr
válasz
38 köv hónapban.
-
Gretel
tag
válasz
Még pár hónapig 27.
-
válasz
Kösz az eddigieket, az enyém még le is maradt: 30.
-
petipetya
nagyúr
válasz
36
-
gyuromoj
veterán
válasz
Még bő két hónapig a 28-at taposom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #34999 üzenetére
Keretrendszerként még furább lenne szerintem.
-
gyuromoj
veterán
válasz
FoxiestFox #34999 üzenetére
Igen, miért?
-
bobalazs
nagyúr
válasz
FoxiestFox #34973 üzenetére
Tegye fel a kezét aki nem követte már el ezt a hibát!
-
mark!
őstag
válasz
FoxiestFox #34973 üzenetére
Újonc na
Más:van akinek tetszik az AHS S7 témája? 2016-os elnökválasztás, én kicsit félek tőle, főleg hogy a 4.évad lesz az alapja.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #34953 üzenetére
Gondoltam én mindenre,
de pont a teleportálásra nem. -
rétisün
veterán
válasz
FoxiestFox #34754 üzenetére
szintén....
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #34750 üzenetére
Én végigszenvedtem az első évadot a Sense8 ből de köszi, elég volt...............
-
Ventur@
senior tag
válasz
FoxiestFox #34740 üzenetére
Szomorú vagyok
. Dark Matter lenne majd, de hát jún. 9 még igen csak messze van.
A többi sci-fi/fél sci-fi, meg már megvolt, vagy nézem, vagy éppen évadszünet van.
Akkor várunk május 5-ig, mikor jön a Sense8. Azzal kibírom egy ideig
.
-
rétisün
veterán
válasz
FoxiestFox #34742 üzenetére
nem fogod kihúzni, csak az első pár részt kell kibírni. én is így álltam neki, aztán igen kellemes csalódás lett belőle.
-
lemmy9
őstag
válasz
Pedig vigyáz, "tinifos" veszély!
-
Enzolord
addikt
válasz
Hát a töröröpp töröröpp hol marad??
-
rétisün
veterán
válasz
FoxiestFox #34740 üzenetére
a The 100 azért eléggé sci-fi, az első pár rész után már nem is annyira tinif*s
-
DS39
nagyúr
válasz
FoxiestFox #34642 üzenetére
ő már a 3. évadot nézi, ne kötözködj.
-
gyuromoj
veterán
válasz
FoxiestFox #34634 üzenetére
Én is tegnap letoltam az első évadot, de nem kötött le teljesen. Háttérbe menni elég lesz, de többet számomra nem ér sajnos.
-
Vladi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #34597 üzenetére
Najó, de honnan tudod, hogy akiket nembotnak titulálsz, igazából nem botok? Vagyis azok. Vagyis az xy kommentek 90%-a irányított, hamis profilból érkezik?
vagyisizé érted. -
Vladi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #34594 üzenetére
Ezt hogy érted?
Én arra gondoltam, hogy egy képzett csapat ál kommentelőként manipulálja a közvéleményt. -
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #34583 üzenetére
Fara Sherazi karaktert én is sajnálom
de 2 Carrie tényleg nem kell 1 sorozatba sajna
-
Vladi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #34575 üzenetére
link.
Ezt a Keane Trump egyenlőségért. Mikor a sorozat forgott, a világ 99%-a Clintont várta befutónak. -
Lipton
őstag
válasz
FoxiestFox #34443 üzenetére
S06E08-nál tartok, a 09 jön de eddig is jó nagyon, ez az évad is jól sikerült.
-
Vladi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #34443 üzenetére
Úgy lett vége az epizódnak, hogy csak pislogtam, hogy mááá vége???
Azt vágod, hogy
torkán szorul a hurok? Plusz amire még nem volt példa, a kontroll is kezd kicsúszni a keze közül. Valami más is lehet a háttrében, egy média zsugás ilyet nem hoz össze.Dar A vége úgyis az lesz, hogy
hogy mentse magát.Dar segít eltakarítani a szart, -
mark!
őstag
válasz
FoxiestFox #34315 üzenetére
Maradok a Knight Rider-nél
-
gerii
addikt
válasz
FoxiestFox #34315 üzenetére
-
Narxis
nagyúr
válasz
FoxiestFox #34300 üzenetére
Hiába vagy szarkasztikus, ha megnézem mik vannak jobb helyen akkor igenis elsírom magam a közízlést illetően: Link
-
Narxis
nagyúr
válasz
FoxiestFox #34058 üzenetére
Ez brutál volt, innen lesz szép felállni Carrieéknek.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
FoxiestFox #33959 üzenetére
Azaz, thx
-
Komplikato
veterán
válasz
FoxiestFox #33865 üzenetére
Jó régen nem néztem a Shieldet, de kb. semmiben sem hasonlítanak. Ez inkább egy Wes Anderson film, egy Vihar sziget, egy Eredet és egy LSD-s manus művészfilmje egybegyúrva ami véletlenül és eddig csak utalások szintjén az X-men univerzumban játszódik. Ha valaki akciót vár, pofára esik vele. Leginkább a főhős fejében és feje körül témázgatnak, mocskosul meg lesz keverve és vezetve a néző, hogy aztán úgy is maradjon.
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #33830 üzenetére
"produktum minősége arányába állítva wtf."
na ez az.... 10 évad után már nem fognak újat mutatni.
tuti megegyeznek de igazán vége lehetne 10évad után.... (erről is volt szó még anno, hogy 10 után bye......)
-
nubreed
veterán
válasz
FoxiestFox #33828 üzenetére
Pontosan. Tudom izlések és pofonok, de nekem ez a sorozat pont nem jön be. Nem tudom a nézettségi adatokat de gyanítom, hogy azért is kereshetnek ennyit, mert ez hozza az egyik legnagyobb nézettséget az amcsiknál. De ez akkor is durván sok. Még 400ezer Ft/rész is bőven túl sok lenne szerintem, nem hogy ugyanez a szám csak dollárban.
-
Ragnar95
félisten
válasz
FoxiestFox #33795 üzenetére
Homelandből én a 2. rész után lemaradtam és azóta inkább más sorozatokat pótoltam, mert nagyon nem fogott meg engem se ez a kezdés.
Agents of S.H.I.E.L.D. valóban nagyon király az egész évad, bár a korábbiakra se nagyon lehetett panasz.
Westworld nekem nagyon bejött, az eleje valóban túl lassú volt, de a végére nagyon beindult és a mondanivalója valami eszméletlenül komoly, engem megvettek kilóra. -
Vladi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #33799 üzenetére
Igen, de még angol felirat se nagyon van hozzá.
Ha megnézted válaszolj:
Vagy a többiek is. A rész végén az a német titkos ügynök? Jól látom? Akkor az egész akció cia és a németek közös munkája? Vagy hogy? -
Vladi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #33797 üzenetére
Most néztem a 6.06-ot. Van ám itt esemény. Az epizód vége meg. Csak meg tudnak lepni még.
-
spammer
veterán
válasz
FoxiestFox #32526 üzenetére
Pedig még képeket is raktam be mindegyik részről szóló hozzászólásomba.
-
spammer
veterán
válasz
FoxiestFox #32075 üzenetére
Nagy a kísértés, hogy a hétvégén ledaráljam az egészet, de lehet, hogy napi 1 részre be kellene osztani.
No majd meglátjuk, de jó hogy mondod, nem is figyeltem, hogy már mindjárt itt is van. Rohan az idő...
-
tepenzed
őstag
válasz
FoxiestFox #32044 üzenetére
Nem tudom nézed e a How To Get Away With Murder sorozatot, de ott néha olyan szinten belemennek a "témába" , hogy az embernek el kell fordulnia a képernyőtől, nem tudom miért menő mostanában a sorozatokban
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest