- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
-
CptAdamica
veterán
válasz
Humbucker #46320 üzenetére
Én a való életben nagyon rühellem a cigit és a füstjét. De sorozatban még egyszer sem merült fel problémaként. Stranger Things új évadánál is olvastam egy ilyen cikket, hogy túl sokat dohányoznak benne. Abban az időben szerintem még nem igazán küzdöttek a dohányzás ellen.
-
vond
MODERÁTOR
-
brownus
veterán
válasz
Humbucker #45880 üzenetére
dráma? DRÁMA? a bansheban?
nem is lesz, de érdemes nézni, én imádtam.
igazi felhőtlen szórakozás, kegyetlen szépen megtervezett bunyókkal, harcokkal.
pl. ez is: [link] kicsit meg is jött a kedvem hozzá, ha lesznek üres félóráim lehet újranézembár, azért van benne dráma is, vannak benne beteg dolgok... vallás, erőszak
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Humbucker #42550 üzenetére
Valamivel alá is támasztanám:
101 Best Written TV Series -
Fitzgerald
veterán
válasz
Humbucker #42545 üzenetére
Hát ja, a BB-et nem hiszem hogy fogják valaha überelni. Amikor utoljára
a legvégén, az szerintem minden jóérzésű embernek odabasz kicsit lélekben. Én évente egyszer végignézem az egész sorozatot, vagy ha nagyon nincs mit nézni, akkor újranézek egy-egy epizódot.találkozik a családdal, meglesi a gyereket ahogy hazaér az iskolából, és elmegy Jesse-ért -
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Humbucker #41966 üzenetére
Rettenet "buta" sajnos... Profin látványos, látszik, hogy volt rá zsozsó, ezért is sajnálom, hogy a forgatókönyv/párbeszédek ennyire közhelyesek lettek. Sokkal jobbat érdemelt volna ez a budget és az alapötlet. Az első rész végéig kibírtam, szó szerint "kibírtam", de csak a látvány miatt és erős hüledezés közepette (főleg a vége felé) . Erősen kétlem, hogy egyhamar folytatni fogom, max akkor ha nagyon-nagyon nincs semmi más...
-
válasz
Humbucker #38886 üzenetére
Simpson az animációs sorozatok kötelező eleme. Ráadásul nem az altesti humorra épít alapvetően, mint pl egy Family Guy vagy South park, valamint a társadalom elé tartott görbe tükrével úgy tud alapokat is felmutatni, hogy közben humoros.
Számomra pl hatalmas érték Homer és Marge hűsége egymás iránt tűzön-vízen át. -
gyuromoj
veterán
-
hitchins
őstag
válasz
Humbucker #35292 üzenetére
Annyi helyen olvastam, hogy ez a black mirror milyen jó sorozat ezért én is megnéztem az első széria első részét......Nem tudom milyen a többi és nem is fogom megtudni.
Ennyire undorító filmet nagyon ritkán látni. Őszintén szólva egy dolgot tudatosított bennem a film, (amit valójában már eddig is tudtam). Nagyon beteg világban élünk tele eltorzult értékrenddel, és beteg lelkekkel.
Egy normális világban szerintem ilyen filmet el sem készítenének, le sem adnának. De nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy ez sok embernek tetszik...
.....
Nem olvasgattam az előzményeket így nem tudom láttad-e már, de ha jó filmet akarsz nézd meg a House of Cards sorozatot.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Humbucker #35285 üzenetére
Nézz rá majd a Peaky Blinders-re is, ha eddig nem tetted. (Egyáltalán nem túlzó az IMDB pontszám.) Erre is rendesen rá lehet kattanni. Három brutál tömény évad van eddig, idén jön a negyedik, jövőre meg az ötödik.
Első világháború utáni Anglia, bandaháborúk, maffia, gengszterek, cigányok, kommunisták, zsidók, ír forradalmárok, rendőrők, ügynökök, sportfogadás, családi drámák, kocsmák, izzó kohók, fegyverek, drog, pia, cigi, mocsok, és qrvajó zenék, fényképezés, hangulat, meg színészek.
És szigorúan eredeti nyelven, mert a tájszólások, dialektusok iszonyatosan jók, szerves részét képezik a sorozatnak.
-
brownus
veterán
válasz
Humbucker #35285 üzenetére
pár személyes kedvencem: (jó ez a myepisodes.com)
the knick, 2 évad
peaky blinders, eddig 3 évad
angels in america, mini sori
carnivale, 2 évad
fringe, 4 évad
game of thrones, eddig 6 évad
house of cards, eddig 4 évad
legion, 1 évad eddig
marco polo, 2 évad
girls, 5 évad
penny dreadful, 3 évad
preacher, jön a 2. évad a nyáron
person of interest, 4 évad
ray donovan, eddig 4 évad
sense8, eddig 2 évad
shameless, első pár évada bejött, aztán már sok lett az a rengeteg nyűglődés, 4. évadig néztem
six feet under, 5 évad
the 100, eddig 4 évad
the affair, eddig 3 véad
the expanse, eddig 2 évad
the newsroom, 3 évad
vikings, eddig 4 évad
westworld, eddig 1 évad -
Zizmand
aktív tag
válasz
Humbucker #35292 üzenetére
Szivesen
Mikor végignéztem a Breaking Bad-et én is utána egyből kerestem valamit, ami kitölti a tátongó űrt helyett, kézen fekvő volt, hogy a Better Call Soult nézzem, így elkezdtem, de az igazat megvalva nem volt olyan, 1-2 részt néztem, nem fogott meg. Egyszer biztos folytatni fogom, de egyenlőre pihentetem.
Emlékszem a teljes Avatar sorozatot néztem végig utána, Aang-Korra, na az jól esett. -
petipetya
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest