Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
válasz
ViZo72
üzenetére
Az Alice az nem nagy durranás, csak időelcseszésnek jó, kikapcsolódásnak elmegy, de amúgy egy tipikus japán eszetlenség. A Squid Game-hez hasoló, a The 8 Show, csak a SG mélysége nélkül. Próbálkozik ugyan, de felszínes konzekvenciákat von le, viszont igencsak pörgős, szórakoztató, elég gyagya is néha
. -
Tasunkó
őstag
válasz
ViZo72
üzenetére
A kinézet is probléma, amit tetéznek a nevek. Egyetlen koreai szereplő nevére sem emlékszem, de úgy beszélnek róluk a filmben mintha ismernem kéne őket. Dobálják halomra a neveket ész nélkül, csak a kontextus alapján tudom ha főbb szereplő, hogy kiről beszélnek. De ugyanez a dili a japánoknál is, az Alice in Borderlands-ban volt egy csomó név, de tényleg válogatás nélkül mondták, rádásul hullottak is mint a legyek, és csak az Alice-t tudtam kicsoda, de hogy ne legyen egyszerű az meg férfi. Így nagyjából soha nem tudom kiről beszélnek ha nincs a jelenetben. Hála az égnek a Three Bodyban mondták gyakran hogy Dong nyomozó, hozzátették hogy nyomozó, valamit kéne a szinkronba hogy hajas Cseng, bajuszos Jang, fodrász Yijua. Motoros dzsekist azt ne mondják, mert abból túl sok van, meg szomorú arcú, és hisztérikusat se ugyanezen okokból.
-
fecaga21
senior tag
válasz
ViZo72
üzenetére
Igen,én is inkább emiatt tartom annyira szerethetőnek,azért 8 év alatt mindenki változott felnőtt,mindenkinek volt egy külön sztorija,majd aztán egymásba fonódnak,így már egyre kevesebb mellék jelenet van a vége fele,csak a fő sztori,gondolom emiatt sem tetszett egyeseknek a 7.-ik évad se.A 8.-ra kíváncsi vagyok…
-
BitRider
senior tag
válasz
ViZo72
üzenetére
Mi, míg néztük a sorozatot (3-4 részig bírtuk) végig azon röhögtünk, hogy Eiza González-nek mennyire nincs köze a színészkedéshez (ugyanaz a helyzet, mint Emilia Clarke esete a Game of Thrones-ban, köze nincs hozzá, csak így néznek ki a fejükből). Kicseszett fájdalmas volt valójában. Valahogy nem megy ez a casting nekik minden esetben.
-
mephi666
nagyúr
válasz
ViZo72
üzenetére
én ott gondolkoztam el, hogy:
lényegében az atombombák felrobbanását követő lökéshullámmal akarták gyorsítani a vitorlás szerkezetet... már most a lökéshullám hogy jönne létre a világűrben, ahol nincs levegő?
sőt az atombomba hogy működne légüres térben? gugliztam, hogy kísérleteztek 60+ éve hülye amcsik 400km magasságban, ami kicsit visszanyalt, de ennél távolabbi tesztről nem találtam infót -
-
válasz
ViZo72
üzenetére
Látom betalált a golfozás és a rész többeknél.

Egyébként ha megnézitek mik voltak a legjobb PC játékok anno '97-'99 körül és hogy azok hogy néztek ki, akkor már egyáltalán nem annyira gáz a CSK.
Mai szemmel kb élvezhetetlen a képi világa egy Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II-nek '97-ből, Half-Life-nak '98-ból vagy Unreal-nek '99-ből (nosztalgiafaktor szigorúan kizárva
).
De mosolyogtató a többi 20+ éves sorozat is ma újranézve, akkor meg hogy zabáltuk őket. Rendesen el lettünk kényeztetve az utóbbi 10 évben a nagy sorozatboomban az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
de amúgy szerintem nem volt olyan gyenge.
sőt az atombomba hogy működne légüres térben? gugliztam, hogy kísérleteztek 60+ éve hülye amcsik 400km magasságban, ami kicsit visszanyalt, de ennél távolabbi tesztről nem találtam infót

).
Janaboy