Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pekoka
tag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Elkezdtem en is nezni, mert nagyon raerek.
Az elso par resz nagyon megfogott. Aztan kezdett laposodni, de vegul 3-5 nap alatt ledaraltam a 3 evadot.
Viszont, az azert kicsit zavar, hogy par kerdesre 3 evad alatt sem kaptam/kaptunk valaszt.
De az nagyon tetszik, ahogy mosolyognak. 
-
pekoka
tag
Tulsa king
Egy jobaratom ajanlasara kezdtem el, de nem bantam meg. Hatalmas ez a sorozat. A szoveg valami k..va nagy.
Syl hozza a vicces es egyben veszelyes karakteret.Eddig az S2E2-nel jarok. Csak ajanlani tudom.
-
pekoka
tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Vegignezed eloszor az SG1-et, utana magatol ertetodo az Atlantis.
Nekem Teal'c a kedvencem: in deed.
-
pekoka
tag
válasz
lezso6
üzenetére
Nincs durci es nem is lesz. Csak probaltam nyugisan felvazolni (eloszor), hogy nem vagyunk egyformak. Neked az eleted, nekem nem. Kikapcsolodas.
Mivel hitelesebb a Te velemenyed, hogy minden egyes masodpercet vegignezel? Koltoi kerdes.
Mindegy. Lepjunk tul ezen a kis osszezorrenesen.

(Vagy, ahogy gondolod.
) -
pekoka
tag
-
pekoka
tag
válasz
lezso6
üzenetére
Minden tisztelettel, de itt igazabol senki nem tudja a masikrol ( vagy csak nagyon kevesen), hogy hogy nezi a sorozatot es ir velemenyt.
Valaki felvallalja, hogy beleteker es az o velemenyere nem adnak tobbet ( bar szerintem, pont lesz..ja) es van, aki nem.
A lenyeg, hogy el kene fogadni es nem ez alapjan itelni, hogy egy par masodperces bandukolast, vagy szexjelenetet attekeres a vilagvege.
-
pekoka
tag
válasz
Tasunkó
üzenetére
Egy pl. 5 vagy 10 evados sorinal, honnan tudod, mikor lesz unalmas resz?
Akarhogyis... ami nekem unalmas, az lehet neked/nektek nem. Sajnos nem birom elviselni azt, amit Ti igen.
(ez nem csak neked szol) No offense, de el tudom donteni, hogy szamomra mi fontos. Az, hogy ebben a topicban számít-e a velemeny egyes embereknel vagy nem, konkretan nem erdekel. De nekem ne mondja meg egy online feluleten ( SE) senki, hogy - szerinte - mi okes es mi nem. Mert o ugy gondolja. ( nem Rad gondolok)
Ez a topic arrol szol, hogy egy ember leirja a velemenyet egy sorozatrol. Ha kedved tartja belekezdesz es eldontod, hogy tetszik vagy sem.
Ki, hogy nezi a sorozatat, megint nem masra tartozik. -
pekoka
tag
válasz
Tasunkó
üzenetére
Ha mar BB a pelda, engem vegig lekotott. Azt nem tekergettem. A csillagkaput nem tekergettem. (Mondjuk, a Csk-t azert sem, mert tv-ben neztem anno.
)
Es meg sorolhatnek par sorozatot, de ahol tul sok szexjelenet van, azt nem fogom vegignezni. Minek?! Nem tesz az elmenyhez semmit... pl. Got, Shameless, ami igy hirtelen eszembe jut.Azert is irtam azt, hogy amit nezek az (az esetek 99 szazalekaban) erdekel.
Igazad van. Ertelmetlen minden masodpercet vegignezni.
Teljesen felesleges. Ez termeszetesen sorozatfuggo erosen. -
pekoka
tag
Elvezem azokat a sorozatokat, amiket nezek. De azokat a reszeket, ahol perceken keresztul d.gnak vagy csak battyognak es alatta megy valami zene, azt nem.
Nem nezek dramat, mert azt nem elvezem.Csak ne csinaljanak mar ugy az emberek, mintha ez akkora nagy bun lenne. Valakinek ez az elete, valaki pedig csak kikapcsolodasbol nez sorozatot.
-
pekoka
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
+1
-
pekoka
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
+1
Beb...na, ha mas dontene el, hogy mit, hogy nezzek.
-
pekoka
tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Az a baj, nincs szinkronosan. Olvasni meg manapság nincs kedvem már. Mármint feliratot.
-
pekoka
tag
Nagy unatkozások közepette, elkezdtem a Shameless-t. 11 évad alatt, természetesen voltak benne unalmasabb, laposabb részek, de összességében jól szórakoztam rajta. Voltak benne olyan szövegek olykor, amin jókat nevettem.
Természetesen sajnálom, hogy véget ért.Ahogy többen, úgy én is sajnáltam, hogy kiirtak Fionat, de várható volt az utolsó részek viselkedéseiből. Debbie, amit leművelt az utolsó évadokban... elég irritáló volt. Lipet kicsit sajnáltam, ahogy Fionat is. Bármibe fogtak, semmi nem sikerült nekik.. És ugye Frank. Hát ő pedig életművész. Semmiképp sem példakép, azt szögezzük le. És a finálé sem végződhetett volna másképp, mint a halálával.. talán úgy még, hogy mindenki ott van és eltemetik. Összességében, nagy hiba lett volna kihagynom ezt a sorozatot is.
-
pekoka
tag
válasz
markknight
üzenetére
Nagyon elszurtak ezt a sorozatot is.
Pedig nalam elso 10-ben benne volt. -
pekoka
tag
The Rookie
Csak unalomuzesbol kezdtem el nezni.
Vicces, gagyi, olykor komolyabb.
Az elso 3 evaddal nagy problemam nem volt, de a 4. evadon latszott, hogy mar csak huzzak. Nem tudom hany evad van betervezve, majd ezutan nezek utana, de szerintem lassan hagyni kene. A szalat tekintve, biztos lesz meg 2.
Mindenesetre, hatterzajnak tokeletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Janaboy