Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ha sok nézni való az a baj, ha kevés az a baj.
Legalább lehet majd morgolódni a minőségen.
Amúgy szerintem nem a mennyiség befolyásolja a minőséget. Simán lehetne minden sorozat überjó, csak nincs elég jó forgatókönyv. -
negyven2
nagyúr
Pluszban tegnap az Adult Swim kiadta a Rick and Morty spin-off sorozatát is, a Vindicators 2.
A 10 részes évad megnézhető a YouTube csatornájukon -
negyven2
nagyúr
SEE - Season 3 Official Trailer
Augusztus 26 | Apple TV+
Mythic Quest - Season 3 Official Teaser
Idén ősszel | Apple TV+
Tales of the Walking Dead - SDCC Trailer
Augusztus 14 | AMC/AMC+
Interview With the Vampire - SDCC Trailer
Október 2 | AMC/AMC
Star Trek: Lower Decks - Season 3 Trailer
Augusztus 25 | Paramount+
-
Di Natale
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én is megnéztem, de minek?
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Láttam róla egy memet: Internet kapcsolat nélkül, paintben hackeltek.
(paint ikonja)
-
Kemény milyen rétes tésztát csináltak a sorozatból!

Szerintem a Tales of TWD nagyon jó lesz, hogy nem kell foglalkozni a karakterekkel évadokon át.Más:
Családtag azt mondta, hogy a végére jó lesz az új Resident Evil sorozat, így leszenvedtem, hát nem lett igaza. Ne nézzétek meg, kivéve, ha időmilliomosok és szerintetek a ZS kategóriát. Csak azért nem vágok eret magamon, mert németül néztem magyar felirattal, hogy gyakoroljam a nyelvet. Full B kategória, Egyedüli pozitívum Lance Reddick, aki Albert Weskert formálta meg.a Barátok közt, Godzilla és Z, mint Zombi nevű förmedvény elegye. Az egész sorozat, mintha 2000 körül készült volna, kameraszögek, vágások, sablonos szövegek, cgi, páncélok vicc az egész. -
oriic
HÁZIGAZDA
Én harmadik évadig láttam csak a sorozatot, ahogy látom akkori szereplőkből már csak hárman vannak, meg akadnak itt rohamosztagosok is, szóval nekem full WTF az egész, de biztosan akadnak rajongók, akik várják a befejezést

The Walking Dead Season 11 Comic-Con Trailer | 'Finish the Fight'
-
Ellia
addikt
Na úgy nézz ki herótunk lesz Marvel sorozatokból:
Secret Invasion - '23 tavasz
Echo '23 nyár
Loki S02 '23 nyár
Ironheart '23 ősz
Agatha Coven of Chaos '23/24' tél
Daredevil '24 tavasz - ezt az egyet emelném ki, 18 részes lesz és Charlie Cox is visszatér, remélem nem cseszi el a Disney.
Sorozatok terén ezek a Phase 5-hoz tartoznak és akkor ezek mellé jönnek a filmek. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Beni2360
félisten
Hatmi most végeztünk vele (lesz jobb is) az aszonykam nem kultivalja az ilyen háborús csit csat de neki is tetszett.
DV minősége katasztrofális volt, a másik boxon ahhol csak HDR van ott se volt jobb. A tronok harca minősegenek a közelébe se jött.
Most raneztem az LG C8 OLED TV-n le sem játssza DV formátumban csak HDR-ben. Valami elcseszett feldolgozás lehet. -
oriic
HÁZIGAZDA
The Terminal List
Így első rész után ez megvett kilóra, nagyon remélem hogy nem cseszik el a végére.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
A bevándorló kiscsaj
a származása miatt csak protekcióval kerülhetett be a NASA-hoz, (nyilván elintézték neki a papírokat) eleinte csak alacsonyabb pozícióba került, de a tudása amúgy megvolt, nyilván azért jó sok év eltelt S2--S307 közt is ami közben tanult és fejlődött, illetve az is nyilvánvaló, hogy nem "egyedül" találja fel a világ lemodernebb rakétahajtóművét, csak a többi részét (validálás, stb.) már nem mutatják, mert... girl power. -
válasz
negyven2
üzenetére
Jól hangzik, de a trilógiával olyat tettek le a témában, hogy mindent ahhoz hasonlítunk. Pl.: vicc Hobbit filmek.
Nem tudom, csak ez a pár értelmes faj létezik Középföldén? Filmekben se volt több, talán a trollok voltak a Hobbitban, de nekem a sorozatban kevésnek tűnik...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
Hát ne haragudjatok meg rám, de ez nagyon gagyinak néz ki. Shannara Chronicles ugrott be belőle, amivel nem is lenne különösebb baj, mert ott az elvárásaink ZS-kategóriás szinten voltak és a büdzsé pár millió volt részenként, aminek nagyja a középszintű CG-re ment el. Itt viszont 465 millió dollár volt az első évad, hát egyáltalán nem látszik rajta
Generikus fantasy actionnek néz ki, semmi egyediséggel. -
Maxxy10
addikt
For All Mankind 4. évad berendelve.
-
Tales of the Walking Dead Season 1
Sok időbe beletelt, mire rájöttek, hogy külön storykban kell gondolkozni és nem a rétes tésztá történetben.

-
válasz
lezso6
üzenetére
For All Mankind S03E07
Ez egyre rosszabb. Ez bizony már bőven space race soap opera. Olyannyira, hogy ha ezt a kifejezést beírod a Google-be, akkor rögtön beajánlja ezt a sorozatot.

Az pedig még mindig fájdalmasan röhejes,
.hogy a gettólakó mexikói csaj illegálisan bevándorol az USA-ba, hogy aztán a semmiből az egyik legmagasabb pozíciót kapja NASA-nal, és ő találja fel a világ lemodernebb rakétáhajtóművét

-
negyven2
nagyúr
The Lord of the Rings: The Rings of Power - SDCC Trailer
Szeptember 2 | Prime Video
-
Maxxy10
addikt
The Wheel of Time 3. évad berendelve.
-
Ijk
nagyúr
válasz
pilóta
üzenetére
Sajnos a For All Mankind Season 2 nálam megsemmisítette a sorozatot.
Végére az egész feminista, woke szarság hazavágta az egészet. NASA vezetője nő, asztronauták parancsnoka nő, repülésirányító nő, személyiségproblémás repülőmérnők (illegális bevándorlő, nő), a csatlakazó küldetés vezetője fekete nő.
Mind csak jó döntéseket hoznak, ha éppen parancsot tagadnak meg akkor is életet mentenek vagy 3. VH-t kerülik el. Nekem aztán nincs bajom azzal hogy női irányítók, vezetők szerepelnek és nem csak mellékszereplőként, de "kissé" túltolták ezt a dolgot. A biztosítékot az ütötte ki amikor a Pathfander női tagja átment szentimentálisba és fegyvert fogott a parancsnokára. Erre Ed kilövi minden egyeztetés nélkül a saját hordozójukat? LoL A másik gond a rengeteg felesleges, érdektelen dráma. Már küzdöttem azzal hogy belepörgetek a részekbe mert olyan rettenetesen vontatott volt. 90% dráma, 10% sci-fi. Karen szál egyre idegesítőbb, Ellen szerelmi szála súlytalan, Edből mellékszereplő lett, Gordo karakterfejlődését kidobták az ablakon a az utolsó előtti részig, de teljesen mindegy is mert feláldozták, Tracy lázadó, középiskolás személyisége pedig semennyire nem NASA kompatibilis, de ugye már ez is mindegy. Sok felesleges drámai szál helyett sokkal érdekesebb lett volna a szovjet oldal több időt kap, Szergejen kívül mások kapnak szerepet, nem csak erőszakos, arctalan katonaként jelennek meg, akik csak akkor tudnak angolul ha már az amerikai bázison belül tartózkodnak (óriási plot hole). Végül sikerült feloldani a konfliktust a kézfogással és saját milliárd dolláros hordozó felesleges szétlövésével. Ennél már jobban csak azon röhögtem amikor az elnöki gép egyenesen Moszkvába repült. Mintha általános iskolások írták volna, de azoknak elnézném. -
NÉzem ezt a stand upot Christina P: Mom Genes | | Netflix
Beszél az anyjáról a 80as évekről, egyszer csak azt mondja, anyám gyerekként lekáromlott magyarul, aztán mondja magyarul: Akkora pofont kapsz hogy beszarsz!
LoL mekkorát néztem. -
Pitterix
őstag
A 3.évadból nekem igazán az utolsó epizód tetszett. De ez nagyon.
-
Maxxy10
addikt
Resident Alien 3. évad berendelve.
Two Doors Down 6. évad berendelve.
Breeders 4. évad berendelve.
Pepe 2. évad berendelve.
Kaszát kapott a Close Enough. -
Ventur@
senior tag
Hova lettek a Westworld-ből a remek zenei átíratok? Hol van egy Black hole sun, Paint it black, C.R.E.A.M., Seven nation army? Vagy akármi?!
Én esküszöm egy olyan zenét sem hallottam, amit a korábbi évadokban szerettem és remek átíratok voltak. Nagyon talán - de tényleg nagyon talán - mintha a Black hole sun rémlene, mikor . De nem tennék rá egy garast sem, hogy tényleg hallottam.Maeve és Caleb megérkeznek a 20-évek parkjában a szalonba -
brownus
veterán
válasz
Janaboy
üzenetére
igen, ennek. tegnap kezdtük el az élőszereplős változatát, kicsit másmilyen, de milyen lenne ha már emberek játszák
nekem nagyon bejön, a hangulata, a szereplők, minden klassz. na meg a bepop is
nem tudok folytatásról, de én szívesen néznék még 1-2 évadot ha jó a sztori -
Janaboy
Topikgazda
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Velem van a baj, hogy nem tetszik a WestWorld S04?

-
la_cc
addikt
Trailer-ek alapján inkább a Gyűrűk ura sorit érzem fail-nak. Mit gondoltok erről?

-
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
gondolom az lesz az intro zene ami néha felcsendül. hangzásban hasonlít a got zenéjére de ez már most jobban tetszik
-
-
negyven2
nagyúr
Welcome to Wrexham - Official Trailer
Augusztus 24 | FX/Hulu
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
jaja "adja a feelinget"
-
-
Maxxy10
addikt
-
De végülis a hackelős része már önmagában is zseniális, mármint hogy nem bullshit hax0rkodás megy, hanem abszolút valósághű az egész. Ilyet én nem láttam sehol, ahol ennyire komolyan vették ezt. Jó, azért vannak bajok itt-ott, pl amikor a BIOS flash chipet megmikrózza, na annak nulla értelme van szerintem.

-
Mik76
senior tag
-
Anno nekem a Wire volt olyan, hogy amikor először néztem, akkor borzasztó unalmas volt, kb 3-4 részt szenvedtem, azt feladtam. Aztán pár évvel később újrapróbáltam, s akkor már valamiért nem volt unalmas, sőt. Sok ilyen van, filmként nekem a Heat volt a legdurvább nekem, anno halálra untam magam rajta. Látom te még most is.
Persze fordítva is van ilyen, pl a Good Will Hunting az nálam azóta tök meh. Sorozatnál meg valószínűleg a Fringe-dzsel lenne ilyen pálfordulásom, úgyhogy azt nem szabad újranézni, maradjanak meg a szép emlékek. 
-
vond
MODERÁTOR
válasz
lezso6
üzenetére
Az se volt rossz, csak 8 helyett 3-4 részbe kellett volna beletenni. Néhol nagyon belassult. A harmadik már megint jó volt szerintem. A negyediknek meg már évek óta nem tudok normálisan nekiülni.
Nálam így néz ki az igazán jó sorozatok nézése. Ha lehet, akkor csakis dara. Esetleg egy évad két részletben. De olyan is szokott lenni régebben, hogy egyben letoltam 2-3 évadot is, és nem pár darab 20 perces epizóddal.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Most nézem már a második évadot szidja itt mindenki. Hát jó.

-
Janaboy
Topikgazda
Eltérő ízlésű emberek vannak itt..micsoda sokk

-
-
Nálam ez szentségtörés.
Legfeljebb azt tudnám elképzelni, hogy a filler részeket egy az egyben kihagyom. De nem csinálok ilyet se, ugyanis nem nézek animét.Mondjuk én megszakítani se szeretem bárminek a nézését. Meg azt is baromságnak tartom amikor valaki elalváshoz néz bármit, vagy úgy "nézi", hogy valójában csak hattérben megy, s effektíve csak a hangsávot hallja.
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Ha valami nem érdekel, akkor én nem nézem. Vagy ha agyon van hype-olva és be akarok csatlakozni, akkor elkezdem elölről. De egy sokadik évadnál elkezdeni számomra érthetetlen. A régi epizodikus jellegű sorozatoknál ez még érthető lenne, hisz ott nincs vagy nagyon gyenge a fő szál. A maiaknál viszont így kb kimaradok mindenből, sokkal nehezebben érthető. Aztán ha esetleg rászánom magam, hogy megnézzem elölről, akkor már messze nem olyan, hiszen csomó minden elspoilereződött. Mondjuk én is vagyok olyan hülye, hogy komplett sorozatokat többször megnézek, pl Breaking Badet is láttam vagy 5x.
-
-
la_cc
addikt
válasz
lezso6
üzenetére
Ha szar valami, bele kell pörgetni.
Sok jó sori van, hogy a fosra pazarolja az ember az idejét.Pl. most nézem a Dexter-t és elkezdtem átpörgetni a hugica konstans picsogásait ésvagy sírásait, mert semmit nem rak a történethez és még irritál is feletébb. Most indítom majd a 7. évadot valahogy belőle.
-
Jó, ha valaki azt mondja egy sorozatra, hogy "sori", akkor végülis megértem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a linkre rákattintott bárki is?
Vagy csak nem tudtok angolul? 
Szvsz a Breaking Bad a legjobbak között van, elejétől a végéig tökéletes. Ez sajnos sok sorozatra nem mondható el. Pl ha a Westworldnek csak az első évadát nézzük, akkor az simán 10/10, de a többivel évad az nonszensz. Vagy pl az Expanse is ilyen, azt a végére teljesen elrontották. Vagy ott a szintén rommá hype-olt Game of Thrones.
-
-
Mai szemmel a Sopranos se világbajnok. Mégis anno nagyon élveztem, és egy éven belül újranéztem az egészet.
Wiret kinyomtam a csába az első rész közben, majd pár év múlva jé ez érdekes címszóval bedaráltam.
A Breaking Bad szintén akkor volt jó és izgalmas, de ma már nem nézném újra, pedig amilyen feledékeny vagyok, olyan mintha újra nézném.
-
woodworm
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Könyvsorozat alapján készült, tehát nagyon agyalni sem kell, ha folytatnák. -
-
Yodamest
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Az ilyen világ legjobbja, legeslegjobb, elmúlt 20 év legjobbja stb. kijelentések elég könnyelműek. Szerintem max olyan van, hogy egyik legjobb, vagy ott van a legjobbak között, kb ezek lehetnek a helyes kijelentések. Túl sok műfaj van, túl sok téma, setting, vannak bizonyos dolgok amik ugyanolyan jók, de nem lehet őket közvetlenül összehasonlítani, mert annyira más a célközönsége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- Eladó Apple Keyboard A1243 (Vezetékes, Numerikus pad) Magyar kiosztás, hibátlan működés.
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalább lehet majd morgolódni a minőségen.
van egy sejtésem
Most raneztem az LG C8 OLED TV-n le sem játssza DV formátumban csak HDR-ben. Valami elcseszett feldolgozás lehet.

.

Nálam így néz ki az igazán jó sorozatok nézése. Ha lehet, akkor csakis dara. Esetleg egy évad két részletben. De olyan is szokott lenni régebben, hogy egyben letoltam 2-3 évadot is, és nem pár darab 20 perces epizóddal.