- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Biztosan jól rajtolsz
Amúgy ilyen a játék single playerben szinte mindig te rajtolsz a legjobban! -
Csabee.
nagyúr
válasz
DerStauner
üzenetére
Vagy csak te vagy túl jó!! Billentyűzettel szép teljesítmény, ugyanis sokan játszhatatlannak ítélik a játékot billentyűzettel..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
üzenetére
Igazándiból, nem kötelező maximum sebességgel bevenni, az egyes kanyaroknál a megadott ívtől térjél el minimálisan, tehát kerékvetőkre nem kell rámenni, és elfogja fogadni, én minden kört, minden kanyart kipipáltam. Bár részemről deleteltem a játékot miután végig vittem

-
Csabee.
nagyúr
válasz
DerStauner
üzenetére
Cat a lot menüpontban..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Sikerült megcsinálnom, a Driftek kipipálva, de van egy pálya amikor Mclarennel kell menni a 20km-es Nürburgringen, egyszerűen nem lehet megcsinálni mert a mocskos játék kiírja hogy Engine Bowl... pedig, tökéletesen mentem végig, kezd nagyon felidegesíteni... 90%-on állok és ez a pálya kb 10x kiszopatott ezzel a felirattal! Mit kéne tenni ?
Ötlet? -
Csabee.
nagyúr
Adjatok már tanácsot légyszíves.. egyszerűen nem tudom 2 drift pályát megcsinálni! Mégis milyen autóval próbálkozzak? Melyik a legjobb Driftelő? 1400a limit és 1000ig jutottam max..
-
Csabee.
nagyúr
Logitech Rumble Gamepad F510el játszom, és nagyon élvezhető a játék, az irányítás is jó, bár két pályán driftbe nem sikerül megcsinálnom sehogy sem a dobogós helyet..
Emellett azt sajnálom hogy még csak 70%-on járok és már rég elértem a 20as szintet, és nincs is magasabb szint.. -
Csabee.
nagyúr
Előbb elfelejtettem kérdezni hogy, melyik menüpont alatt lehet eladni a kocsikat?
-
Csabee.
nagyúr
Nagyon király a game

Érdeklődnék hogy drift-hez melyik autót ajánljátok ,ert a challangerrel nem tudok 2 pályát megcsinálni.. a többi simán ment. De van2 pálya ami kifogott rajtam.
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- 3D nyomtatás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Steam Deck
- Kuponkunyeráló
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Amúgy ilyen a játék single playerben szinte mindig te rajtolsz a legjobban!
Ötlet?