Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz
NeoExDeath
üzenetére
már más fórumokon is megy ez a téma. egyelőre mod-ban lehet gondolkozni.
-
dokar
addikt
a lotus automata váltója nagyon rossz, főleg az exige-nek. beforgatja 9000-be, már nincs benne erő itt. manuálisan ha 8500-nél elváltom akkor egy adott egyenes szakaszra nézve végsebességre 280 km/h jött össze, míg auto váltóval csak 260. hol lehet a váltási zónákat átírni? tune-ban nem találtam.
-
dokar
addikt
válasz
bokrosolajos
üzenetére
még1x:
a sensitvity a linearitását adja meg és 50% az alapérték, ekkor van egyenes arányban pl a kormányelfordulás szöge és a kimeneti jel. a többit ne keverd most ide.
-
dokar
addikt
válasz
bokrosolajos
üzenetére
"Ami itt fontos, az a Steering Sensitivity 100%, a Steering Deadzone pedig 0% legyen, mert a kormány azonnali elmozdulását szeretnénk viszont látni a játékban."
Szerintem ez hülyeség, mert:
"Sensitivity / Érzékenység
Az analóg tengelyek (kormány, pedálok) finomra hangolásában nyújt segítséget. 50%-ra állítva teljesen lineáris hatást kapunk, ha például félig nyomjuk be a pedált, akkor ennek a játékban is 50% lenyomás lesz az eredménye. 50%-ról eltérve a pedál lenyomás / kormány-elfogatás <-> játékbeli hatás függvénye exponenciálisan elcsúszik, melyeket jól szemléletnek az alábbi ábrák. Érdemes ezt is lineárisan hagyni, azonban itt kivétel lehet a fékpedál kisebb értékre állítása, mert így a pedálút elején a fékhatás finomabban adagolható, ha meg tökig nyomod, az már úgyis mindegy. "
forrás: Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz -
dokar
addikt
nálad jónak kell lennie, ezúttal javítom az előzőt is, azt a sort kell módosítani, ahol input index 1 van és ott legyen a centre értéke 1. g25 separatepedals esetben így van, de a dfgt-nél nem. itt shift2-ben az a baj, hogy a játék elindítása utána nekem visszaírja defaultba ezt az xml fájlt.

-
dokar
addikt
na megtaláltam, logitech g25, g27, dfgt esetében is van ez a probléma, megoldása:
vehicleset xml fájlban:
<_cInputSetting Deadzone="0.050000" Sensitivity="1.000000" Centre="0.000000" Saturation="1.000000">
<BInputId DeviceType="eDEVICE_GAMEPAD" DeviceIndex="4" InputType="eINPUTTYPE_AXIS" InputIndex="6" InputPhase="eINPUTPHASE_ANY" />A Centre értéke legyen 1.
-
dokar
addikt
hali
a logitech DFGT ennél a játéknál 50% gázpedál állástól érzékel csak, anno a shift 1 esetében is ez volt és módosítani kellett az egyik ini fájlban egy paramétert, hogy 0-ról induljon. nem tudjátok most melyik fájlban kell és mit?

Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi