- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
Ha egy autót úgy upgradelek, hogy D retro kategóriából A lesz, akkor azzal nem mehetek D retro futamokon?
Konkrétan: amikor a D retro futamok végén egy versenyző autójáért (toyota team edition) kell versenyezni, lehetetlen legyőzni őt. kb 10 másodperccel nyeri a futamot előttem. Mintha nem is retro D-s autója lenne. Tipp valakinek?
-
DerStauner
senior tag
szerintem sokkal jobban irányíthatóbb, mint az első részben. Nem mindig pörög ki, nem "pattog" az autó nagy sebességnél, sokkal élvezhetőbb.
Amit viszont nem értek, hogy startnál miért lő ki olyan gyorsan az autó? Pl indulok a 6. helyről, és még hard-on is legyorsulom mindet az első kanyar előtt. Pedig mindig alap autóval megyek.
Viszont a driftet otthagytam a fenébe.
-
DerStauner
senior tag
ebben a játékban szerintem elrontották a nehézségi fokozatot. Hard-on játszom billentyűzettel, és 3-4 másodperccel nyerek. Többnyire már az első kanyar előtt sikerül az élre törni, és ha nem hibázok, ott is maradok.
-
DerStauner
senior tag
most kezdtem el a c kategóriás versenyeket. előtte megnyertem egy lotus-t. hogyan tudok más autót vásárolni? a garázsban nincs ilyen menülehetőség.
-
DerStauner
senior tag
hogyan lehet a nyelvet átállítani? egyáltalán át lehet? igen, tudom, hogy nincs benne magyar. de német lehet, hogy van.
és mik a legjobb beállítások billentyűre?
meg amikor kanyarodik, belső nézetben olyan furcsa módon elmozdul a kamera, mintha bedöntené a fejét, vagy mintha a fékerő hatna a sofőrre. ezt ki lehet kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szemüveges topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- OLED TV topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest