Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Látjátok milyen jó a kormány a géphez, lehet szenvedni vele, meg állítgatni orrvérzésig

Na de hogy ne csak rosszfejkedjek, ki hányas levelnél tart? -
_Volkovy_
nagyúr
Azt az ordas nagy hibát észrevettétek már, hogy szívómotoros autóknál is ott virít a turbónyomásmérő, és működik is szépen?
Jézus
-
_Volkovy_
nagyúr
Ha gyorsan akartok pénzt és szintlépkedést, ajánlom a driftet quick race-ben. Rengeteg pontot össze lehet szedni rövid idő alatt.
-
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
heihachi
üzenetére
Ez most komoly?
Beleraktak egy kocsit amivel 3 és fél perc alatt végig lehet érni? Ezt valami robot vezeti?A fizikájára azért kíváncsi lennék.
megint én: meg lehet csinálni a drifteket. Azzal az SX-el, amit kaptál, kézi váltóval, hármasból indulva, négyesben szépen le lehet írni az íveket, ameddig el nem melegszik a gumi. Csak rá kell érezni a fizikájára.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
heihachi
üzenetére
A GT is ilyen fogyasztható arcade-szim keverék.. Ok az arany jogsik kíméletlenek, de egyébként teljesíthető az egész játék kocamódban is.
Ebben az új Shiftben kifejezetten élvezetes versenyeket lehet tolni, a grafika tökéletesen aládolgozik a hangulatnak, nincs itt hiba..
A tuning talán még részletesebb is, mint a GT-ben.
GT5-öt még nem láttam, teszem hozzá sietve. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
TannerHUN
üzenetére
Jó kis autó? Jjjja. Volt szerencsém tapasztalni

Ennek a hangolását itt jól elrontották.Amúgy nekem már-már olyanok jutnak eszembe, hogy ez a pc-s Gran Turismo.. Szerintetek?
Ok, nincs benne az 1-estől a 9-ig az összes Evo, de őszintén, hiányzik? Nekem ugyan nem.
Utoljára a GT4-ben volt ilyen kihívás megnyerni egy versenyt. És kurvanagy sikerélmény, ha végre sikerül. Mert meg lehet csinálni, csak koncentrálni kell. A fizika rendben van, a grafika teljesen jó, stabil 60fps maxon, és alapvetően az egész egyben van. A menü idióta, de ezt elnézzük. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Dantenero72
üzenetére
Nem olyan nehéz ráérezni. A valós fizikához nem sok köze van, csak a gumimelegedés.
Ha elmelegedtek, esélytelen, ötösben elkapar indulásnál bármi.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Adolfka_
üzenetére
Jónak mondod. Nálam sincs szervó, ellenben van szép nagy kerék yoko sdrive gumival ami egy picit jobban tapad, mint egy átlagos gumi, és jó kicsi kormány. Lehet vele birkózni.
Minél gyorsabban mész, annál könnyebb tekerni. Nem fordítva..
Álló autón kereket tekergetni egyébként barbárság, erre találták ki a picit előre/hátra mozdítást
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Adolfka_
üzenetére
Az, hogy mennyire tekeri vissza a kormányt, kizárólag egy beállítás kérdése.
Van olyan autó, ami kikanyarodás után alig engedi vissza a kormányt, majdnem neked visszatekerni. Én azt szeretem, amikor villámgyorsan visszapörög egyenesbe, és csak a fordulatokat kell számolni, mikor fogd meg. Egyik kanyarból a másik befűzésnél jól jön.Szvsz pont fordítva van, kis sebességnél kell nagyobb erő az eltekeréshez, és ahogy nő a tempó, úgy csökken a szükséges erő. De ehhez kiskormány+nagykerék kell. Versenyautókon meg se tudod mozdítani álló helyzetben a kormányt. Még kis sebességgel tolva is alig. Egy utcain, kis kerék+nagy kormánnyal teljesen más, ott lehet állva is tekergetni könnyen.
-
_Volkovy_
nagyúr
Egy bánatom van nekem, a dorifto..
Most vagy legyen ultraízi, és csak a gázt kelljen pöcögtetni, vagy legyen reális, akkor ne húzogassa be a kanyarokba magától. Utoljára rendes élvezhető drift az NFSU2-ben volt, és ezt nem viccből mondom. Haverokkal azt nyomtuk állandóan, mert volt benne kihívás. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, az embernek az az érzése, hogy megvetették a sok quadot, és még mindig semmi hasznuk..
Még a 4 magot se hajtja ki semmi, nemhogy a 8-at.. Most akkor én mit szóljak?
Mondjuk nem izgat, ameddig a stabil 60fps-ről nem mozdul el maxon, csak aki nem futtat komoly programokat, vagy nem megy neki BOINC, annak tök fölösleges volt a jó kis E8xxx-ről váltania.. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Laguna Seca? Én imádom.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Ugyanott tudod leadni róla az upgrade-eket, ahol megvetted rá. És pénzt se buksz..
-
_Volkovy_
nagyúr
Marhajól szórakozom ezzel a dologgal

A kis 1-es GTI+Nordschleife, teljesen hangulatos, és ugyanolyan nagy kihívás, mint a nagyobb kocsikkal.
Szerencse, hogy a GT4-ből emlékszem a vonalvezetésre.. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
bokrosolajos
üzenetére
most, hogy leoltottál mindenkit mindenért, lássuk
-
_Volkovy_
nagyúr
Nyugodjunk már le, Béláim az úrban..

-
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Gyakorlati tapasztalat. Én nem csak a gép előtt csapatok

-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Csúszáshatáron is sikítanak. A művészet megtalálni azt a pontot, ahol a négyből kettő-három már sikít, de még nem esel le az ívről.
-
_Volkovy_
nagyúr
Mivel tudom megszüntetni azt, hogy benézzen a kanyarokba, belső nézetben?
Ezen kívül 100%-osan tetszik, de ez.. Élethű, persze, de ezáltal máshova nézel, mint ahol az autó orra van, hülyét kapok tőle.
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- Foxpost
- Fujifilm X
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)