- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
Egyetértek, attól függetlenül, hogy adott a Corolla és a Bugatti ne legyenek már egy súlycsoportban! Azon is néztem sokat amikor a Mercedes nagyobb PP-vel rendelkezik a BMW-nél...Szvsz annyi értelme van ennek mint Simson vs Suzuki GSX-R 1000.Ha játékon múlna akkor ez a két motor tuninggal egy PP-n lenne.
-
Unbaised-Ben
senior tag
hát de egy kimaxolt corollát megcsinálsz 120 ezer dollárból, míg egy Bugatti asszem 1, 7 millió dolcsi, azért ne felejtsd el

Ritkán éri meg a motortérben fejleszteni szerintem, sokkal jobban nem megy, és nagyon sok pontot ad hozzá a performance pontokhoz, szerintem indokolatlanul, én mindig a fékek, gumi, felfüggesztés cuccait veszem meg, az sokat dob a stabilitáson, de nem sokat dob a kategória pontokon

Ezért felesleges agyon tuningolni egy kocsit, alapból vezethetetlen lesz, mert akkora erő van benne, így jogosulatlanok a perform. pontok is valamely szinten. Én így jártam a Ford Focus RS-el, igaz, az alapból egy külön kategória... de a szitu szerintem hasonló. -
JohnR
aktív tag
Ne legyetek már ennyire értelmetlenek

Nézd már meg, meddig ugrade-eled a kocsidat: ha alap a gép akkor lehet D,C,B,A kategóriában, attól függően, melyiket veszed meg. Ha feltuningolod a D-s kocsid C-ig, akkor hasonló C-s kocsik lesznek az ellenfeleid, de ha a Suprát feltuningolod A kategóriába, akkor bizony a McLaren F1-ek lesznek az ellenfelek. Persze a logika nehéz dolog...
500-ig D kategória, 1000-ig C, 1500-ig B, felette A kategóriás a kocsid, és ennek megfelelő ellenfeleket ad a játék. Amikor fejleszted, akkor ki is írja a figyelmeztetést, ha ezt berakod kategóriát lépsz. Nem mindig a gép a hülye
-
AMD_ok
őstag
ez esetben mindenképp javasolnám egy kormány beszerzését, de mivel írod, hogy nem akarsz venni, legalább a csúszkákat addig állítgasd, míg élvezhető nem lesz számodra a gameplay menüben

zuchy: biztos, hogy input lag? nézted belső nézetből? mert én kb 1,5 napig azt hittem hatalmas holtjáték van benne, vagy inputlag,és belső nézetből rögtön látszott, hogy fordítja a csávó a kormányt,csak az autó nem akar fordulni, így rájöttem, hogy a steering sensitivity-n és a steering lock-on tekergessek addig, amíg meg nem találom a megfelelő beállítást
Mindenkinek, akinek élvezhetetlen: rettentő fontos a kormányzás számodra megfelelő/helyes beállítása, mert anélkül egy kalap xar az irányítás!!! én mondom, 5 órát görcsöltem vele,de megérte!!!
-
AMD_ok
őstag
hát nem tudom, mivel nyomod (én kormánnyal+6 sebességes H váltóval), de nekem nagyon élvezetes, ELITE fokozaton, Hard nehézség mellett, és eddig majdnem az összes pályát elsőként hagytam el, kb 3 versenyt kellett megismételjek, 2. vagy 3. hely miatt, 16. driver szinten vagyok. Állítsd be a kormányzást, nekem kb 5 órámba telt, mire élvezetessé tudtam tenni, de szigorúan kormánnyal, bill-el meg se próbáltam/próbálom
A drift meg egy más kategória, azt eleve utálom, ahhoz nem tudok hozzászólni....azt se próbáltam
Új hozzászólás Aktív témák

- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mobilinternet
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotok uralma? Egyelőre halasztva!
- Battlefield 6
- Hardcore café
- Formula-1
- További aktív témák...
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 2600/16GB DDR4/RX 5700 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest