Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DerStauner
üzenetére
Igen, kameranézetet kell váltani. Talán az x billentyűvel.
-
Hmm. Az miért van, hogy egy 20xx-es Gallardo LP560-4-gyel ütök mindent, de egy 21xx-es Zonda F-el nem? Elvileg úgy pakolja az ellenséget, hogy jó legyen az elosztás, de valahogy nem jön ez össze.
-
Az mennyire fail, ha most jöttem rá, hogy car lotban lehet jobbra-balra is lépegetni?

-
Tud valaki (akár PÜ-ben) küldeni egy mirrort a modra? Ezért nem érzem feltételnek a regisztrációt, viszont gugli nem segít. Előre is köszi.
-
Az milyen már, hogy mediumon, automata váltóval, csutkagázon nem tudok végigmenni Nürburgringen?
-
Nincs valahol valami lista, hogy mit milyen versenyen kapok meg? Idegesít, hogy nincs meg pár alap autó meg a works kitet se tudom feltenni.
-
válasz
megint én
üzenetére
Igen, mindent visszakapsz, csak kell legyen még egy autód, mert különben nem tudod eladni.
sagesz: Itt van egy tuned cucc, csak nem tudom, hogy gépen is jó lenne-e.
más: ~B1500 R8-at érdemes lecserélni Gallardora? Félgázon otthagyok vele bármit, 6,5-ös handling stb, nitró még nincs is benne, csak már egy verseny után uncsi, nincs kihívás. Lehet, hogy át kéne tennem hardra?
-
Ki milyen autóval és milyen tuninggal driftel? A két kapott autóval nekem kb lehetetlen.
-
Kormánnyal megváltás.

-
válasz
AthlonXP
üzenetére
Azt nem értem, hogy miért nem lehet normálisan megcsinálni az NFS sorozatot. Carbon-ig(mondjuk, bár már itt sem teljesen) ugyan sz@r volt a fizika, de legalább a játékélmény megvolt. Nálam még a PS-nél is, de mások erről máshogy vélekednek. UC abszolút gyenge eresztés volt, de még mindig a vacak fizikával. Aztán jött a Shift, ahol elkezdték fejleszteni a fizikát is, itt lehetetlen volt billel az irányítás. HP2-nél viszont simán ment, Shift2-nél megint nem...
-
Üdv. Bocsi a vissza nem olvasásért, de csak nekem nem megy billentyűzettel a cucc? Full alap a játék, 25-30FPS-em van, de kb lehetetlen az irányítás billentyűzettel, még a leggyengébb autóknál is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Battlefield 6
- Foxpost
- További aktív témák...
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest