Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
YxVs
senior tag
Megoldódott a probléma.
Valamiért wifin keresztül nem volt választható a hang menü, ahogy LAN-ra dugtam, már az is előjött.
Köszi a segítséget!Még egy kérdés: skype-hoz mikrofon csak USB-n keresztül csatlakoztatható?
A TV-n nincs beépített mikrofon?
Csak fejhallgató kimenetet találtam. -
haarmaan
tag
Sziasztok, rendeltem a Telekomtól egy Samsung UE48H6400 Led tv-t 24 havi kamatmentes részletre. Egész jó árban van most náluk 192000ft, míg az árgépen a legolcsóbb helyen is 184000ft.
[link]
[link]Egy Onkyo TX-SR608-as Házimozin keresztül lesznek rákötve a komponensek ( Xbox One) (PS3) (Telekom IP tv Beltéri) valamint a héten veszek egy HDI Dune HD Base 3D Mediaplayert is hozzá.
Mire kell majd odafigyelni a beüzemelésnél? Gondolom az alap hogy az Onkyo erösitön a felkonvertálást és az egyéb képjavító funkciókat ki kell kapcsolnom, valamint a PS3-on is.
És még egy kérdés 1.4-es HDMI kábeleket hol érdemes hozzá beszerezni emberi áron Magyarországon?
Korábban rendeltem egy párat már az Ebay-röl, és itthon is vettem egy két olcsóbbat de mindegyikkel befürödtem. Volt amelyik még a 1080p-s felbontást se bírta PS3-on, át kellet állítanom 1080i-re. -
babo41
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék! Főnököm akar tv-t venni és megkért, hogy segítsek neki választani. (talán elenged cserébe szabira
)Keret: 100-130ezer között
Méret:40-42"
Smart, 3D nem fontos, a lényeg, hogy szép képe legyen, illetve legyen rajta mindenféle csatlakozási lehetőség, mivel szeretné összekötni dvd,- videólejátszóval, kamerával, illetve számítógéppel.Segítséget előre is köszönöm!

-
torzsa3
csendes tag
Halli mindenkinek, az lene a kérdésem hogy a SAMSUNG VG-STC4000 kamera jó e a ES6100 tv-re,köszönöm.
-
Flashget
félisten
válasz
becsitibi
üzenetére
tedd azt hozzá, hogy regisztrált a tv vagy sem? Tehát. hol vetted a tévét?
Pláne úgy hogy a 3. szervizelés után vásárlói utalványt adnak,tehát a megvásárolt tévé árát levásárolhatom.Ez is nagyon szimpi,mert most egy H6400-es kerül annyiba,mint az F6400-es fél éve.
De hogy adnak, törvény sincs erre ami kötelezné őket. Csak az van meghatározva, hogy kérheted a készülék cseréjét amennyiben ugyanaz a fő alkatrész hibásodik meg újra amit vagy megadnak vagy nem. Ők nekem mondták azt is májusban, amíg van rá csere alkatrészük nem jár a csereutalvány. persze aki hagyja magát lerázni annak valóban nem adnak. Szóval csak óvatosan ezzel.
Ha pedig ezen azóta változtattak és ennek nyoma is van a neten, akkor üdvözlő.
Ez a sorrend egyébként csereutalvány esetében, ahol csak a 3. esetben jár vissza a pénz:
csereutalványt szeretnénk Önnek felajánlani, melyet a vásárlás helyén válthat be, vagy annak jogutódjánál, azonos vagy más típusú készülékre, amennyiben ez már nem kapható, árkülönbözet esetén másik készülékre válthat be, a vásárlás helyén értékegyeztetéssel, vagy, ha ez nem lehetséges, visszakérheti a vételárat.
-
Sziasztok!
Bekapcsoltam a régebbi LCD TV-t (LE26B350), erre ez fogad: [link]
Nem tervezem javíttatni, régi már, csak kíváncsi vagyok: szerintetek panelhiba vagy csak az egyik kábel lazulhatott ki? Semmi jele nem volt, eddig tökéletesen műkodött. Távirányítóra, előlapi gombokra nem reagál, piros LED villog egyfolytában. Totál halott.
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok!
Csak szeretném megosztani veletek a tapasztalatom,kb 2 hete elromlott az újonnan vásárolt F6400-es tévém,nem égett mindenhol a háttérvilágítás,felvettem az oktogon szervizzel a kapcsolatot,és a múlt héten kijött a szervizes emberke házhoz ingyen,és kicserélte a kijelzőt,kb 10 perc alatt végzett.
Tegnap este észrevettem hogy a kép jobb alsó sarkában egy pici fehér pötty van,úgynevezett pixelhiba,aminek nem örültem.Reggel felhívtam ismét a szervizt,elmondtam mi történt,később visszahívott ugyanaz a szerelő aki az előző kijelzőt kicserélte,és azt mondta hogy ismét kijelzőcsere lesz,ha megjön Szlovákiából az új kijelző,ismét jelentkezni fog.Eddig szimpatikus a samsung hozzáállása.Pláne úgy hogy a 3. szervizelés után vásárlói utalványt adnak,tehát a megvásárolt tévé árát levásárolhatom.Ez is nagyon szimpi,mert most egy H6400-es kerül annyiba,mint az F6400-es fél éve. -
dethroner
veterán
Ez valami anomália nálad. Nálam is ez a négy lehetőség van és tv nézésnél csak a pcm vagy a DTS Neo aktív. De ha a film hangja térhatású, akkor vagy alapból DD/DTS-en indul, vagy kiválasztható.
lehet hülyén hangzik a kérdés, de a házimozi erősítőd az optikai bemenetre van állítva? -
YxVs
senior tag
4 féle lehetőség van ebben a menüben: PCM, Dolby Digital, DTS, DTS Neo 2:5
Csak a PCM-et és a DTS Neo 2:5-öt engedi választani. Utóbbit választva a házi mozi erősítő DTS módra vált.
Így már egy fokkal jobb. De azt nem értem ha a video fájl DD 5.1-es, akkor abból hogy csinál DTS Neo 2:5-öt.
Egyáltalán mi az a DTS Neo 2:5? -
pgyafi
csendes tag
H6400-on a thome TV GO -ját hol lehet megtalálni (smart appok között nem találom) vagy hogyan lehet feltenni rá? Köszi!
-
YxVs
senior tag
Segítsetek légyszi, mert beleőszülök....
H6500-ason a beépített médialejátszóval nem tudok DD vagy DTS hangot kivinni a tv optikai kimenetén keresztül a házimozi erősítőmre.
Sima sztereót visz csak ki.
Ugyanazzal a kábellel más forrásból megy, tehát se nem a kábel, se nem az erősítő hibája.
USB-ről és hálózatról is próbáltam.
A menüből a TV-hangkimenetet: audiokimenetre állítottam.Mi lehet a gond? Sajnos nincs Mindig TV-m és kábel előfizetésem sem, így ezeken a forrásokon keresztül nem tudom kipróbálni.
Belső médialejátszónak is ki kellene vinnie optikán, nem?
-
Flashget
félisten
az mindegy, hogy 2D vagy 3D ha mkv a fájl! Egy és ugyanannak számít a tv beépített lejátszójának, mert a 3D mkv csak felezett felbontást takar. Az igazi 3D, 2db 1920x1080 képkockát jelent egymáson míg az mkv csak 1-t rak, ezért a felezett felbontás a tv lejátszónak mezei mkv csak.
Amitől szaggat (homokórázik) az a rendes gyári 3D, 40-45GB-os m2ts fájl 24p-ben, de igaz ez 3D nélkül is arról nem is szólva a tv lejátszója nem tud kandencia helyesen lejátszani.
ilyen filmekhez valamilyen külső 3D-s lejátszó kell (PC,média lejátszó, asztali BD lejátszó) -
dethroner
veterán
Nekem a H6400 a már tegnap leírt jó értékeket tudja wifin. Az SBS 3D is szaggatás mentesen, beletekerhető, nem ez a gond. Hanem a random net eldobása. Egyik pillanatban még megy a youtube alkalmazás, aztán a következő lejátszásakor meg nincs hálózat, pedig a router szerint csatlakozva van és fogadja az adatokat. Kikapcs-bekapcs és és újra megy nem veszed észre hogy wifin vagy, de aztán lehet 10 perc múlva, lehet csak órákkal később, de ismét elhagyja magát a net. Amióta vezetékkel összedugtam ez teljesen megszűnt.
Béci, annyit hivatkoztál már arra hogy 11 éve tévéket tesztelt. Kíváncsi lettem, hol teszed, milyen cégénél, online vagy valami írott sajtónál?
-
PuMbA
titán
válasz
lazioforever
üzenetére
A leglényegesebb kérdések: Mekkora a pénzkeret? Érdekli-e őket egyáltalán, hogy jobbat vegyenek vagy egy ilyen legalapabb cucc is elég nekik?

-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Szüleim tv-t akarnak venni, mert a régi képcsöves bemondta az unalmast. Kinéztek egy Samsung UE32H4000-es tv-t. 64 ezerért árulják most. Viszont csak HD Ready.
Szerintetek manapság még érdemes lehet egy ilyet megvenni, vagy ez már nagyon az alja, és felesleges vele foglalkozni? -
szaszapi
őstag
válasz
charlie1975
üzenetére
Ha neked tetszett a HU6900,vedd azt,többször el lett mondva melyik miért jó,melyiknek mik a hiányosságai.Ha nem látod a recegést,neked bőven jó,mivel te is azok közé tartozol akik nem látják ezeket a dolgokat.
Amúgy szerintem a HU6900 egy felejtős tv,hiába van rajt HDMI 2.0 ha a 300 soros mozgóképfelbontás miatt sose fog kiadni semmiről 4K 60HZ-et csak 50-et.
-
demmer123
őstag
Samsung tv-ék felismer ntfs pendrivét is vagy csak fat32-őt ismer fel usb keresztül a tv?
32gb a pendrive és fat32-re 12gb filmet nem enged fel másolni mert azt írja irásvédett.Ntfs-re állítottam így enged 16gb filmet felmásolni is.Csak az a kérdés ntfs és fat32 között sok a különbség?Tv ntfs-is fel ismer?
A tv samsung ue48h6400
-
Flashget
félisten
válasz
charlie1975
üzenetére
Mindegyik tv-ben van 3D ami ajánlott vétel. Legfeljebb nem nézel ilyen filmet.
6400/650/66xx/67xx/6700Sajna még nem tartunk ott, hogy ugyanezeket a típusokat Mo-n 3D nélkül lehessen megvásárolni.
-
Flashget
félisten
válasz
charlie1975
üzenetére
nem annak semmi értelme pr duma "nézze a tv adást 3D-ben"
3D-nek ekte gyári 3D esetén van értelme, 50GB-os BD lemez méretről. -
Becenick
tag
Igazad van, persze.
De ennyi erővel vannak olyan szélsőértékek is a beállításoknál, amik minden fényviszonyok között rossz képet adnak vissza. Azoknak sem sok értelme van, mégis beállítható.
Persze nem zárhatom ki, hogy van olyan ember, akinél a valóságtól leginkább elütő kép és színhűség egyfajta perverzió.
-
charlie1975
aktív tag
2d s forrásból létrehozott 3d. Mennyirre használható?van értelme 3d s tévét venni?
-
Flashget
félisten
Egyébként csak egy tapasztalat.
D6500-on wifin az mkv teljesen rendbe volt még a gányolt szemrontó felezett 3D is. Akár hol pörgethettem bele nem volt gond sem a lejátszás (nem akadozott) sem a hang nem csúszott.
Ezzel az F6640-el de úgy ám blokk az F/H szériánál ez már nem így van. Hihetetlen, hogy ami jó képesek azt is elkúrni a samunál.De abban egyetértünk csak azok kardoskodnak a tv beépített médialejátszója mellett és ülnek fel a pr-nak, akik egyáltalán nem látták ugyanazt a mkv fájlt egy céleszközről lejátszva vagy semmilyen más filmet. 24p-s BD filmekről ne is beszéljünk. A gyártóknak sem érdekük, hogy a tv beépített média lejátszója flottul, korrekten lejátsszon mindent.
-
BBéci
legenda
válasz
charlie1975
üzenetére
Blu-ray lejátszókkal eredeti lemezeket játszunk le, nem fájlokat. Amennyiben netről beszerzett, a Prohardver minősítése szerint warezolt 3D-t akarsz nézni, akkor asztali médialejátszót, vagy HTPC-t használj!
-
BBéci
legenda
válasz
charlie1975
üzenetére
Lejátszót amúgy is cserélned kell olyanra, ami 4K-s, ha a 6900-ast veszed.
A H6700 beépítettje csak felezett felbontású 3D-t tud lejátszani, arra felesleges olyan drága tévét venni, megteszi a legolcsóbb is.(#71955) Becenick
Ha lenne olyan beállítás csomag, amelyik több tévére is jó, nem csak egyetlen egyre, akkor a gyárból nem azzal jönnének ki a készülékek?
-
BBéci
legenda
válasz
charlie1975
üzenetére
Akkor leszel bajban, ha figyelmesen megnézel egy valódi 24p-s rendszert, utána szinte fájdalmat okoz az olyan, amelyik arra nem képes.
Nem mondani kell, hanem mutatni. De őszintén szólva már belefáradtam, hogy mindenkit próbálok a jobb képminőség és a sok százezer forint okosabb elköltése felé terelni. Azt nem értem, ha valaki ide jön tanácsért, miért nem fogadja el azt, amit a tapasztaltabbak válaszolnak, miért ragaszkodik a saját értelmetlen és sokszor logikátlan elképzeléséhez?
Elhiszed, hogy nekem tök mindegy, milyen tévét veszel? -
BBéci
legenda
válasz
charlie1975
üzenetére
Majd elmegyek hozzád, (ha meghívsz) megmutatom a hibákat, aztán sírhatsz.

(#71947) Becenick
A hide és a meleg a télikabátoknál, esetleg teánél megszokás kérdése. Képmegjelenítőknél a színhűségre, természetességre törekszünk, ami műszerrel mérhető és a napfényhez igazodik. Az 6500 K és a hideg profilokkal olyan messze kerülsz tőle, mint Makó Jeruzsálemtől. -
Becenick
tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Köszi !
Mondjuk ezen az oldalon szanaszét hálálkodnak az adott beállításért. Nem tudom.
Valahogy azt veszem észre, hogy a hideg / meleg színbeállítás is csak "megszokás" kérdése.
Minél többet nézi az ember az egyik beállítással, annál "erősebb" hatást vált ki a másik, mikor átállítja.
De az biztos, hogy az a beállítás, amivel el lett hozva a boltból, az kuka volt.
Egy ismerős mondogatja folyamatosan, hogy ezekkel a tévékkel általában az a probléma, hogy vagy májbeteg az ember vagy részeg.... tehát a bőrtónust szinte képtelenség úgy belőni, hogy élethű maradjon és ne kalibrálja el a többi színt az ember. Van benne valami.. hm
Az a részletes beállítás, amit meg a linkelt oldalon találtam már számomra érthetetlen.
Hozzáteszem nem rosszak a színek úgy sem, de ha akarnék se tudnék efféle beállításokkal variálni. -
nismoka
addikt
válasz
charlie1975
üzenetére
-
devil-k
nagyúr
válasz
LivingColour
üzenetére
És mi lenne ha nem íveltet vennétek, hanem 1-2 mérettel nagyobbat a "hagyományosból"? Az ívelt megjelenítőnek ekkora méretben nem sok értelme van.
-
LivingColour
tag
Sziasztok!
Samsung TV vásárlása előtt állok. Eddig az UE55H6400-as nézett ki befutónak, de az asszony benyögte hogy vegyünk már ívelt TV-t. Az UE55H6800-asról mi a véleményetek?
Válaszokat előre is köszi,
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Becenick
üzenetére
Hagyjad gyári beállításon, ezekkel az értékekkel csak mégjobban elcseszed a képet. Én kipróbáltam a neten fellelhető összeset és rosszabbnál rosszab lett a kép.
A színközt állítsd auto-ra, az nagyjából megfelel a kalibráltatnak, mindenhol azt írják.
Amit állíts az a színhőmérséklet, normál vagy meleg1 izlés szerint, a kontraszt, a fényerő, bár az 45-ön megfelelő.
A fehéregyensúly állítással meg teljesen biztos, hogy csak rontasz a képminőségen.Javaslatom, de ez scak szubjektív természetesen:
Nappali fényviszonyokhoz:
Képmód: normál
Háttérvilágítás 14
Kontraszt 92
Fényerő 45
színköz: autó, vagy ha szereted az erős színeket akkor natív
Szín hőmérséklet: meleg1
Élesseg: 30
Motion Plus menu: egyedei, elmosódás csökkentés 10, a másik érték 0.
Mást ne állts. -
nismoka
addikt
válasz
charlie1975
üzenetére
Egy 4k-tv-n elég gáz a 300soros mozgókép felbontás, ezenkívül a 24p-t sem támogatja natívan. De 4k, húú hááá....

-
Becenick
tag
Üdv !
Lenne egy Samu 40H6400-as tv, amit szeretnék valahogy rendesen belőni, főleg a színhűség szempontjából. Tud esetleg valaki egy részletes beállítást írni vagy linkelni ?
Én csak [ITT] találtam valamit, de nem igazán értem. A fehéregyensúly beállítás nálam kínai kategória. Nem beszélve arról, hogy a motion plus-t miért javasolják kikapcsolni.
Help me please... F1 ...
-
BBéci
legenda
válasz
charlie1975
üzenetére
Az átlagembereknek fogalmuk sincs arról, hogyan kell a mozgásmegjelenítést vizsgálni, annak hiányosságait tetten érni. Ha ez nem így lenne, az eddig eladott LCD tévék fele az üzletekben maradt volna.
-
charlie1975
aktív tag
Ok bocs elírtam arra voltam kiváncsi hány Hz es ha a200 és 400 as között nincs látható különbség akkor a 600 már van?az az igazság hogy megnéztem az euronicsban a 50hu6900 est és semmi kivetni valót nem láttam a mozgásmegjelenítésben sajna 48h6700 es nem volt kirakva hogy láthattam volna a különbséget
-
Qru
MODERÁTOR
Töröltem az elavult részt, ha kész a frisítés azt ide tegyétek be vagy a próba topikba és akkor frissítem a téma összefoglalót vele.
-
PuMbA
titán
válasz
charlie1975
üzenetére
0,1MHz
, ami 100Hz (600Hz kicsit marketingesen ferdítéssel).BBéci: Mert valamennyire azért szerintem ferdítés van benne
200 és 400Hz CMR között például észrevehetetlen különbségeket írnak a tesztek és nem nagyon tudják megmondani, hogy mi a különbség a 2 között 
-
BBéci
legenda
válasz
charlie1975
üzenetére
0,6, ha jól számoltam.

(#71931) xXxian
Vannak itt olyan ráérős hülyék, akik helyette kikeresik. Magamra gondoltam, bár baromi sok egyéb dolgom lenne.
-
xXxian
senior tag
válasz
charlie1975
üzenetére
Google?
-
charlie1975
aktív tag
Sziasztok a 48h6700 hány megaherzes?
-
PuMbA
titán
válasz
devil-k
üzenetére
Az ilyen általános dolgok: 4000,5000,6000,7000-res széria különbségek, streaming, beépített lejátszás hibái pl. hangcsúszás, Motion Plus beállítások részletezése simán belekerülhetne
Hétvégén neki tudok állni gyorsba leírni, aztán, ha valamelyikőtök is írna ilyet, akkor összeadjuk a tudást és hegeszthetünk belőle egy jó összefoglalót, mert ezek visszatérő kérdések és akkor nem kéne folyton válaszolni rájuk. -
devil-k
nagyúr
A mai naptól az összefoglaló hozzászólásban megtalálható a nézési távolságok c. rész!

-
BBéci
legenda
válasz
gukker1
üzenetére
Nem azt írtam, hogy nem tudja lejátszani, hanem a folyamatosságon, az akodozás-mentességen volt a hangsúly. Sőt, a normális bitrátát is megemlítettem, ami átlagot illetően 10000 kbps-től tekinthető annak.
Ha nálad minden stimmel, akkor szerencsés vagy, veled együtt örülök.
(#71913) bozont
Vétek egy F7000 kiváló képminőségét nem kihasználni! A beépített médialejátszó nem képes rá.(#71916) Imi1981
Attól, hogy Te nem tudod elképzelni, még van különbség. Erre akkor jönnek rá az emberek, amikor összehasonlítják a belső izét egy Dune, Mede8er, Popcorn, vagy HTPC képével. -
xXxian
senior tag
Csak okulásképpen írom le: a jogszabály, ami lehetővé tette hogy egy terméket 3 napon belül visszavigyen a vásárló már (olyan 17 éve) nincs életben. Tehát, bolti vásárlásnál nemhogy 3 napon, de 3 percen belül sem lehet visszavinni a terméket.
Másik dolog a meghibásodás, amit valóban a vásárlás helyén orvosolnak 3 napig.
Jó hír viszont, hogy internetes, vagy telefonos megrendelés esetén (tehát amikor nem nyílik alkalom a készülék kipróbálására, megnézésére) 8 helyett 14 napon belül visszaküldhető a cikk.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
raiden1bak
üzenetére
2 méterről nézzük és kezdjük kicsinek érezni, jöhetne egy 65"-o is

-
Imi1981
veterán
És képminőségben is van különbség? Mert tegnap néztem meg a tűzgyűrü full HD mkv egy ilyen Samsung UE40F6650SS tv-n és tökéletes volt a kép! Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy ennél is szebb lenne médialejátszóval. Persze attól még lehetséges,csak nehéz ennél jobbat mert egy minimális hibát se láttam benne, nagy brutális volt. Már nagyon szeretnék én is egy ilyen tv.
-
Flashget
félisten
válasz
nababika
üzenetére
Tudom nem szabad ablakpucolóval pucolni
akkor miért is?
ez B szériás tv?
nagy valószínűséggel új tévét fogsz venni, mert ha bemondják az árat 50-90K te is erre a következtetésre jutsz.
És mivel folyadék került be zárlatot is okozhatott az alaplapon kijelző+alaplap csere már tuti új tévét jelent a harmadik amit cserélni szoktak a táp.
nagy szerencséd van ha 10-20K használt cuccokból megúsznád.új tv+garancia plussz gold biztosítás folyadék elleni meghibásodásra.
-
Flashget
félisten
Már nem az első, hogy azt olvasom megvesznek x méretű tévét és utána megkérdezik milyen messziről nézzék.
Ennek pont fordítva kell lenni! ha meg van a távolság és a hely méret, milyen messziről fogják nézni, ahhoz kell tévét venni. -
bozont
veterán
Azért már látni az alagút végét, mert nekem a H7000 akadozás nélkül képes wifi-n folyamatosan lejátszani bármelyik BD ISO-t (pontosabban csak a streamet, magát az iso-t nem tudja kezelni). Ráadásul nem is 5GHz-es hálózat van itthon. Viszont néha eldobja 1-2 másodpercre a hálózatot, szóval még nem tökéletes a dolog. De az tény hogy a kábel a legbiztosabb még mindig, én is úgy használom.
-
BBéci
legenda
válasz
vagamo
üzenetére
Lehet, hogy arra van kitalálva, de a tévék akkor sem nőttek még fel hozzá. Bármelyik topikban kérdezed, mindenhol a vezetékes összeköttetést javasolják a WiFi helyett.
Elárulom, a drága, 70-90000 forintos médialejátszókkal, 3-400000 forintos Blu-ray lejátszókkal ugyanez a helyzet.
Tévék esetében egyébként sem ajánlott a 1080p hálózatos lejátszása, mert a beépített kütyü gyerekjáték szinten mozog egy asztali médialejátszóhoz képest. Aki egyszer kipróbált egy olyat, a beépítettet többé bottal sem piszkálja meg. -
nababika
aktív tag
Sziasztok. Egy kis baleset érte a tv-m. Ablakpucoló befolyt az képernyő alján.
A kép alapján szerintetek érdemes javíttatni, ha igen mennyi lehet a javítás? Szétszedtem hátha ki bírom szárítani, de semmi változás. A képernyő alján van két hosszúkás panel 8 csatlakozóval az lcd fele, és van meg 2 az alaplap felől. Ezeken a paneleken latszik oxidáció. Próbáltam kontakt sprayel megtisztítani, de láthatóan megvan égve néhol. Tudom nem szabad ablakpucolóval pucolni de sajnos megtörtént. 
-
vagamo
őstag
válasz
gabo01
üzenetére
55" sok tapasztalatom még nincs vele, egyenlőre hibát nem tapasztaltam, képe szép, felhősödésnek nyoma sincs, minden elsőre működött rajta és könnyen belehetett állítani mindent. Csak a MKV file lejátszása számítógépről nem működik, de ez meg nem a TV hibája.
(#71903) dethroner: Köszi, kipróbálom a programot, WIFI-t miért felejtsem el 5G-s wifim van.
-
vagamo
őstag
SZiasztok, Vettem egy H6700-as TV-t. Szeretnék számítógépről WIFI-n keresztül MKV fájlt lejátszani a Win Média P. Médiatárból, viszont a médiatárban nem jelennek meg az MKV fájl kiterjesztésű videók. Hogyan lehet beimportálni ezeket a fájlokat? A WMP lejátsza, codek fel van téve. TV leiírása szerint letudja onnan játszani ezeket a kiterjesztésű fájlokat. Már próbáltam a reg. adatbázis átírásával, de nem jött össze
Tudtok segíteni? -
Willie
őstag
Még valami, pár napja már írtam ide, de akkor sajnos senki sem tudott segíteni, hátha most valakinek lesz valami ötlete.
Most egy LE32C650 TV-m van, amelyet az új vásárlása után a szüleimnek szeretnék adni. De lett vele egy probléma, ami nagyon bosszant. Történt hogy múlt hétvégén Budapesten voltam és amíg nem voltam itthon áramtalanítottam a készüléket. Sajnos azóta nem megy a beépített médialejátszó.
Egy külföldi fórumon olvastam, hogy a DLNA bezavarhat, úgyhogy a hálózatról lehúztam és utána nyomtam sokáig az EXIT gombot és úgy állítottam vissza a gyártói beállításokat. Próbáltam több pendrive használatát, külső HDD-t is próbáltam, de mindegyikkel kudarcot vallottam, pedig eddig ezeket használtam. Az összeset 0 méretűnek látja, amikor be szeretnék lépni a Videos/Music/Photos mappába, akkor a következő üzenet fogad: No movie/music/photo files on current device. Select another category.
Van frissebb firmware, de azt sem találja meg az USB-n, úgyhogy nem tudok frissíteni. LAN-on keresztül pedig nem talál semmit.
A TV szerviz részében sosem módosítottam semmit, a PVR nincs aktiválva. Esetleg ott kellene valamit állítanom? Vagy csak szimplán bedöglött benne valami és muszáj szervizbe vinni? Amennyiben szerviz, akkor az gondolom nem lenne olcsó mulatság.
Azt hiszem mindent leírtam.
Nagyon fontos lenne, előre is nagyon köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Az SPDIF kimenetet PCM-ről állítsd Auto, vagy Dolby Digital/DTS állásba!

A kép alapján szerintetek érdemes javíttatni, ha igen mennyi lehet a javítás? Szétszedtem hátha ki bírom szárítani, de semmi változás. A képernyő alján van két hosszúkás panel 8 csatlakozóval az lcd fele, és van meg 2 az alaplap felől. Ezeken a paneleken latszik oxidáció. Próbáltam kontakt sprayel megtisztítani, de láthatóan megvan égve néhol. Tudom nem szabad ablakpucolóval pucolni de sajnos megtörtént.