Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Miért van az, hogy a LED tévémen ha vinyóról nézek filmet, akkor egy idő után csúszik a hang, de ha beletekerek, akkor helyreáll?
500 gb-os vinyóról nézem a filmeket, több usb portba is próbáltam 720p/1080p felbontásban.
Lehet az a baj, hogy sok mappán kell átrágnia magát a vinyónak, vagy túl sok adta van rajta? -
satu777
csendes tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Köszi a választ.
Ezek szerint, ha hasonló képminőséget szeretnék, mint az A656 képe, akkor a 2012-es TV-k között csak az ES7000-től felfelé nézelődjek? -
satu777
csendes tag
Üdv!
- Melyik az a technológia újtás, amely miatt annyival jobb az ES7000-ek képe, mint az ES6800-asoké? Megnéztem élőben, és ég és föld a kettő. Mindegyik TV ugyanolyan képbeállításokkal ment a boltban.
- Szerintetek egy régebbi LExxA656 képe jobb vagy rosszabb, mint az ES6800-as? Itt most sima FullHD 2D forrásra gondolok persze. Sajnos nem lehet bevinni a régi TV-t és odatenni az új mellé. -
kitli
csendes tag
Üdv Mindenki!
PVR-el kapcsolatos kérdésem van:
JoeYi cikkében leírtak szerint próbalgatom átkódolni a felvett műsort, de nem akar összejönni..
("E Series
[Destroi 1.3.3]
A felvett anyaggal megegyező elnevezésű fájlokat is át kell másolni (CONTENT mappa), tehát nemcsak az srf, hanem ezeket is: ckf, inf, mdb, enc, mta. (Gyakorlatilag nem kellene minden, de a mai napig nem tudtam megjegyezni, hogy melyiket fájlokat kellene csak, így ez a legtisztább.)
Ezután jön a Destroi, a beállításokkal én is trükköztem rövidebb tesztfelvételekkel, amíg nem lett megfelelő minőségű az anyag.
Key Retreival: MDB
Decrypt AF pipálva aztán pipa nélkül is
Key Retreival: DRMGet
Decrypt AF pipálva aztán pipa nélkül is
A kapott ts formátum akár azonnal lejátszható: [TS player]
de természetesen konvertálható, vágható szerkeszthető:" ...stb.).. erről beszélek.
Pár napig próbálkoztam, winxp, w7, de sajna a .ts ami készül, nem lejátszható/konvertálható semmivel..
Érdeklődök, esetleg valakinek van tapasztalata, ötlete ezzel kapcsolatban?ES6100-em van (2012-es)
Előre kösz!
-
sandró60
addikt
válasz
mediumgecso
üzenetére
A fórumban sok hozzászólás van a Serviio-val kapcsolatban
-
JoeYi
őstag
válasz
sepsi0
üzenetére
sőt, nekem 2.4GHz-en is mennek, bár én miniDLNA-t használok. Sokan itt tévedésben vannak a wifivel kapcsolatban, még ezek a nagyon jó minőségben tömörített filmek is csak 2-4MB/sec adatforgalmat generálnak, amit még egy 54Mbites-es szávszélesség is elbír.
Akinél gond van annál általában a gyenge jelerősség okozza
-
vlevi
nagyúr
válasz
gyurrr
üzenetére
"olyan könyvtárakat lát (picture, video, .."
A TV-d nem fileszerverként látja a NAS-t, hanem DLNA szerverként. Az pedig egy streamelt médiamegosztási protokoll. Ahhoz, hogy a NAS-on lévő videókat a tévén lásd, be kellene állítani, hogy DLNA-n mely könyvtárakat ossza meg.
Nem tudom, az mkv fileok megosztásával hogyan áll a NAS, mert én eddig csak a PC-s serviio-val tudtam mkv fileokat megosztani. A többi csak mutatja, de lejátszáskor nem támogatott formátummal kiszáll. -
BBéci
legenda
Érdekes megállapítása, végkövetkeztetése a tesztnek, hogy az F8000 a a legjobb az általuk valaha tesztelt LED-es tévék közül, de a feketeszintje még mindig nem éri el a régi CCFL háttérvilágításúakét. Ezt mindannyiszor megállapítom, amikor szomszédom C650-esére nézek.
Ami nekem legjobban tetszik, az utolsó mondat: várják az F8500 plazmát!
Ez nem csoda, hiszen pár sorral feljebb kijelentik, hogy képminőségben még mindig a plazmák jobbak.
" Let’s not mince our words: for unparallelled picture quality, plasma is still in the top spot, although let’s not pretend that either display technology is perfect."
Remélem jól értelmeztem az angol szöveget! -
BBéci
legenda
válasz
nightshadow
üzenetére
Érdemes megfigyelni a kalibrálás előtti értékeket, különösen a 3D mód RGB színegyensúlyát. Botrányosan vacak, és ez a csúcsmodellek egyike.
Remélem a kalibrálás szükségességében kételkedők elgondolkoznak ezen!(#44784) Kecuhun
High Speed minősítésű HDMI kábellel, ami valamelyik ismert gyártó terméke.
A mozgásmegjelenítés és a mozgóképfelbontás szempontjából van jelentősége a magasabb Hz értéknek. -
Kecuhun
senior tag
1. A PC-t és egy 3D Led TV milyen hdmi kábellel érdemes összekötni, hogy teljes mértékben ki tudjam élvezni a 3D-s élményt (Pl.: .mkv file vagy Blu-ray film esetén)?
2. A 200Hz és 400Hz-es képfrissítés között van érdemi különbség?
-
BBéci
legenda
-
gyurrr
csendes tag
sziasztok

az lenne a problémám, hogy vettem egy samsung ue46es6800es Tv-t
Van lakásban egy D-link Share center NAS-om (DNS-320L)
A TV T-home IPTV szolgáltatást használA TV látja a NAS. De az érdekesség, hogy olyan könyvtárakat lát (picture, video, ..) Ami nincs a NAS-on és egyetlen file-t sem lát
ami a valóságban viszont a NAS-on vanvan ötletetek, hogy milyen módon tudnám a TV-t és a NAS egymáshoz rendelni wifin keresztül?
LAN kábellel nem szeretném az egész lakást behálóznivárom válaszotokat
köszi
Gyurrr -
mózes1973
csendes tag
válasz
heidrich
üzenetére
nem IPTV van, SAT tv , igy van sokszor a HD is rossz ezen is, de eleinte nagyon jó volt a kép
lehet a tvnél van a hiba?
igen a t-nél vettem a tv.
usb-ről szerintem a HD filmektől is füg , de ugy vettem észre hogy minha olyan mosódot lenne
de nem mondom hogy most rossz lenne, mert szép kép van benne , gondolom pl a HD fimektől is füg hogy milyen gondolom
de szeretnék rája találni megoldás hogy mi okoza a proglémát........ -
mózes1973
csendes tag
sziasztok!
szeretnék kérni segitséget ha lehet.
tavaly T-homtól rendeltem egy Samsung ue32eh5000 ledes full hd tv.
eleinte szép éles kép volt, de pár napja homályos a képlet de ha usb-ról nézek egy jó minőségü filmet akkor jó a kép de a csatorna váltásnál pl tv2 vagy szuper tv2 mikor reggelt nézem a hiradót, akkor a kép jó......
meg lehet a sugárzástól is füg ?
vagy frissiteni kellene usb-ről van ilyen ?vagy mit kellene csinálnom..... kérlek fórumozók meg köszöném a segitséget
üdv mindenkinek !
-
mediumgecso
őstag
Üdv Mindenki!
Ma hozta a futár az UE40ES6100-mat

Szeretnék hozzá fali tartót, de olyat, ami karos is egyben.
Mit ajánlanátok hozzá?Köszönöm a válaszokat.
István -
Mobil87
tag
Allshare play
laptop összekötve tv-vel wifin keresztül
kérdésem a tv nem látja az MKV fileokat a megosztási mappába? -
nyurga82
tag
Sziasztok!
Két napja vettem egy 46ES6710-es LCD-t. A kérdésem, hogy tud e WIFI-n keresztül az asztali számítógép winchesteréről filmet lejátszani? Ha igen akkor hol kell pontosan megkeresni a tévében? A tévét már párosítottam a géppel ruteren keresztül. A számítógépen már megosztottam a mappát amiben a filmek vannak, így a laptopon is le tudom játszani a filmeket. De vajon a tévén is le lehet? -
Flam
aktív tag
válasz
Samsung SPS
üzenetére
Szia, illetve Sziasztok.
Mindenki felé szeretném intézni a kérdést, mert órák óta bújom a netet és már a szemem kezd kifordulni a helyéről.
Pár oldalt visszaolvasgattam youtube-al kapcsolatosan, de eddig nem találtam megoldást, sem választ a bennem felmerült kérdésre, ami a következő:
Vásároltam tavaly egy UE40EH5300-at, eleinte tök jól mentek a youtube videók a letölthető alkalmazáson keresztül, majd az utóbbi időben azt vettem észre, hogy akad a hang, megáll a bufferelés, stb...
Ezen felbuzdulván kutattam iphone-ra mindenféle alkalmazást amivel "streamelhetek" a tvre youtubeot valamilyen módon.
Kipróbáltam a youtube alkalmazást is párosítással, de minden egyes alkalommal ugyanaz a hibajelenség fogadott.
Nem régiben beugrott, hogy megpróbálom a tv webböngészőjében a youtube videókat nézni... sajnos itt is ugyanaz az "akadás, bufferelési hiba" van amit az összes alkalmazásnál tapasztaltam, annyi különbséggel, hogy itt már látszik normálisan hogy jóval előre betölti a videót ennek ellenére akad...Van rá valami megoldás azon kívül, hogy karba tett kézzel beletörődve nézzem a videókat vagy kidobjam az ablakon hirtelenfelindulásból mert sosem lesz jobb?
szerk.: Tök mindegy, hogy HD-ba akarom vagy SD-be nézni a videókat...
-
nightshadow
veterán
Samsung UE55F8000 LED 3D TV Review [link]
-
Tegla80
addikt
válasz
perempe
üzenetére
szia
A 6030 as távról "lemaradt" ez a funkció(mmint külön gomb kiosztás neki)
a jó múltkor (kb 2-3hó) volt téma pont ez a dolog.
sajna nem emléxem mi lett a vége,de távirányitó csere is felmerült 1-2 ember fejében.
Ha valaki olvassa közülük és beszerezte a másik távot,biztos leírja a tapasztalatait.
(vagy próbálj rákeresni "távirányító", "6030" stb szavakkal és olvas bele picit,hátha meglesz a találatok között.)
csao -
perempe
veterán
hello!
Samsung UE40EH6030 tévén miért nem tudom beállítani egy gombnyomással a képarányt?
a régi Panasonic 16:9 CRT-n be lehetett állítani egyszerűen. -
tomy0628
aktív tag
.m2ts típusú filmet hogyan tudom átnevezni hogy lejátsza a TV? Tulajdonságoknál nem engedi átnevezni..
-
stefi68
addikt
Mivel most minket a passzív nem érdekel, akkor tehát aktívnál mindegy, hogy SBS v. OU ?
-
Jazz
veterán
"OU-nál meg megmaradt a vízszintes felbontásod legalább, ha a sorok fele úgyis eltűnik az OU+passzív panel által."
OU-nál nem a vízszintes felbontásod fele veszik pont hogy? Azaz a sorok fele.
SBS=Side by Side Egymás melletti. OU=Over & Under Egymás feletti-alatti.
Az mi hogy "OU+passzív panel"? Az OU eleve a egymás alatti két teljes (Full-OU) vagy félkép felezett vertikális felbontásban (Half-OU). A panel az ugyan az, csak a hardver, ami képes megfelelően összefűzni konvertálni és kirajzolni a két félképet - teszi 3D-é a TV-t. Elvileg ha megfelelő hardvert tennék a monitoromba, az is tudná a passzív 3D-t, ha jól tudom.Half-SBS=960x1080
Half-OU=1920x540 -
nfsu17
veterán
válasz
heidrich
üzenetére
Nekem D6100 van.
A gyári panel tök jó volt, alig felhősödött, sávosodás sem volt.De a bal felső sarokban "kiégett" a világítás és kicserélték a kijelzőt.
Ez jobban felhősödik és 1 db sáv van vízszintesen az alsó 1/3-adban. Nem túl zavaró, meg lehet szokni.
De gyanítom, hogy a "cserekijelzők" már csak ilyenek.
A Samsung Galaxy S2-es telefonnál is az utólag cserélt kijelzők sokszor rosszabbak mint a gyáriak. -
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Samsung UE40ES6100 típusú készüléket amivel teljesen meg is vagyok elégedve, viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy feltűnt bizonyos helyzetekben, hogy "sávosodik" a kép. Nem tudom, hogy pontosan így hívják-e ezt a jelenséget, rákerestem a fórumban és néhány hozzászólásban így írták.
Világosabb jeleneteknél szoktam észrevenni mikor gyors kameramozgás van, hogy függőlegesen halvány sávok jelennek meg. Együtt tudok vele élni csak inkább az érdekelne, hogy ez mitől lehet? Esetleg valami beállíitással ez csökkenthető vagy ez a panel sajátossága?
Felhősödés hála égnek az én TV-mnél nagyon mininálisan tapasztalható csak szóval azzal nincsen gondom.Köszi a segítséget.

-
ultio
aktív tag
válasz
HornedReaper
üzenetére
Én nem hagytam magam
:
Így a különbözetből (enyhe túlzással) meg elviszem a családot egy szép hétvégére. -
toto0569
addikt
válasz
Samsung SPS
üzenetére
Köszi a választ.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Samsung SPS
üzenetére
A neked címzett 44705-ös hozzászólásomra is vetnél egy pillantást? Nekem is lehetne ilyen postai úton kiküldött kártyám?
-
-
Tutu7030
veterán
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Van ez a TV 3D Philips 42PFL4307H/12. Passzív szemüveges.
A kérdés, hogy ez most mely 3D formátumot támogatja? Ugyan olyan a megoldása mint az LG-é, a "felezett" képsorú?
Lejátsza a: Half-SBS, Half-OU -t?
Köszi!
-
Tegla80
addikt
válasz
HornedReaper
üzenetére
Nincs azzal gond, ha neked megfelel akkor tökéletes tv-d van!
(csak megjegyzem nekem 5ös szériám van a lag miatt mert sokat játszom.Persze tv ként is ezt nézem,de megfelel úgy is,míg más a valós 50hz miatt lehet rá sem nézne. Nekem meg a 100hz nem lényeges )csao
-
torzsa3
csendes tag
Halli mindenkinek az lenne a kérdésem hogy a Flash Player 11 videókat leljácsani a ES 6100 tvbe valahogy.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Szia!
Köszi!
Sajnos ezzel az input laggal és a 6030 -cal együtt kell élnem, a 6100 -asról sokkal több rosszat hallottam (clouding, sávosodás, pixelhibák).Kitalálhatnák már a videokártya-gyártók, hogy előre rendereljen pár képkockát a PC, és meg is jelenítse őket, egyre többen használnak nagy TV-ket játékra..
-
Stefi_dzsi
tag
A Tomori köz 14. alatt a muszakishop.hu található, én náluk vettem kb. egy hónapja a TV-m. Lehet, hogy összenőttek álomékkal.
Egyébként egy hónapja kb. ugyanazon az áron kínálták a 40ES6100-t, addig a pillanatig, amíg álomék rá nem dobtak egy húszast. Így vásároltam végül a muszakishop-ban.
-
titi.30
csendes tag
Samsung Le46A557 típusú tvm van és usb-n keresztül csak képet és zenét játszik,hogyan kell beállítani,hogy filmeket is játszon pendrive-ról?Köszönöm a segítséget előre is.Fontos lenne
-
Treff
aktív tag
Breaking news!
Újra működik a kalocsai brigád, de új tulajdonossal és címmel, a korábbiak úgy néz ki eladták. A régi ez volt:
"Üzemeltető: Dream Tv Kft.
A Dream Tv Kft. családi vállalkozás, négy magánszemély tulajdona.
Cégünk fő profilja: Szórakoztató elektronikai kereskedelem.
Cím: 6300 Kalocsa Szent István u. 78.
1116 Budapest Fehérvári út 168-178.Tel/fax: 06-78-461-313
Mobil: 06-70-394-1235
06-70-413-2300 "
Forrás itt.És ez az új:
Üzemeltető: Műszakiplaza Kft.Cégünk fő profilja: Szórakoztató elektronikai kereskedelem.
Cím: 1138 Budapest Tomori köz 14.
Tel/fax: 06-1-781-8135
Mobil: 06-20-209-3555"Az új tulaj nevével azonos elnevezésű weboldalt is üzemeltet...
Az árak visszacsökkentek az emelés előtti szintre.
A garancia oldalon is történtek változások! -
BBéci
legenda
válasz
gabo91
üzenetére
A tuner, az a tévéadásokhoz szükséges vevőegység, ne keverjük a filmlejátszáshoz.
A külső lejátszóból (PC is az) bemenő 23,976-ot a TV többszörözi és úgy jeleníti meg. Készüléktől függ, hogy hányszorosára. A jobb plazmák olyankor 96 hertzen működnek, az nevezhető optimálisnak. Azt nem tudom, a Te készüléked miképpen többszöröz, több lehetőség - pull down - létezik.
Amit a TV bemenetváltáskor vagy az Info gomb megnyomásakor kiír, az mindig a beérkező jel adata.(#44716) Tegla80
A képen nem látszik bevilágítás és felhősödés, ami ritka szerencse.
De azt is meg kellene vizsgálni, hogy ezekkel a beállításokkal mennyi részlet látszik a filmek sötét jeleneteiben. Illetve azt, miként készült a fénykép. Hobbifotós vagyok, de meglehetősen sokat kísérleteztem, (DSLR géppel) mire sikerült a felhősödést normálisan megörökíteni. Még a PH! fotós házigazdájától is kértem tanácsot. Nem sok ötlete volt. -
Tegla80
addikt
szia
csatornaváltások között készült a kép.
Ilyenkor sztem ugyan az a fekete van ,mint pl film közben "jelenet váltáskor"
(mellette-alatta a modem,felette a router világít.Nem "alszik" a kijelző,mennek a ledek közben. kb 1mp a váltás,addig nem kapcsol ki sztem. )
amúgy,ha feltekerem a gammát és pl yt app-be lépek akkor nekem is felhős lesz annyira amennyire,de így nincs jelen

-
gabo91
aktív tag
Oké, és bocs hogy kérdezek még, de nagyon nem tiszta a dolog.
Van egy bemeneti frekvencia (23,976) a tv tunerje alakítja át 60hz-re és ez megy a tv-nek az pedig 50 vagy 100hz-en megjeleníti?
És a pc/külső lejátszó a tunert váltja ki, 24 25 50hz-es jelet továbbít a tv-nek.
Valami ilyesmiről van szó?Illetve arra nem kaptam választ, hogy azt hol látni, vagy látni e egyáltalán hogy mi a kimeneti frekvencia? vagy az 100hz mindig? (én készülékemnél)
(Vagy amit írtam a PS3-al kapcsolatban hogy fent kiírja 1920x1080/60p akkor ott 60Hz azt akarja jelenteni?)Köszönöm a hatalmas türelmed, és segítséged előre is

Üdv. GAbo
-
BBéci
legenda
válasz
gabo91
üzenetére
A mai hozzászólások harmada arról szólt, amit kérdezel. Olvass vissza!
Pontosan azért jó külső lejátszót, PC-t használni, hogy ne 60 hertzen, hanem a film eredeti képkockaszámának megfelelően menjen a jel a tévére. Aztán abból majd kreál valamit a képfeldolgozó elektronika. A 60 a lehető legrosszabb. -
krx21
nagyúr
válasz
Black Phone
üzenetére
Nagyon egyszerű: mert csak 60Hz-es vagy annál kisebb jelet tud csak fogadni...
-
Black Phone
senior tag
Sziasztok!
UE40ES6100 ilyen tv-m van és az lenne a kérdésem,hogy hdmi-vel van össze kötve a gépem,miért csak 60hz ig lehet állítani ?
-
gabo91
aktív tag
Értem.
Esetleg, ha PC-vel összekötöm a TV-t HDMI-HDMI kábellel, akkor belehet állítani, hogy 23,976p-t alakítsa át a PC 60Hz-re és azt küldje a TV-nek? Vagy ez esetben is ilyen egyenletlen lenne, mint ahogy a tv lejátszóján?Azt nem értem, hogy miért mondják 100Hz-esnek ha mindent 60Hz-en jelenít meg?
Vagy meghatározott hogy milyen értékeket tud fogadni, (pl. 23.976, 24, 25, 30, 50 és 60 Hz) és ezeket számolja/ alakítja 60HZ-re? -
-
gabo91
aktív tag
Üdv.
Samsung UE40EH5300 tv-m van.
23,976p-s filmeket/sorozatokat nézek usb-ről, kérdésem az hogy honnét tudom hogy a tv milyen kimeneti frekvencián van. 100Hz-et írnak, hogy annyit tud a tv, de arról nem találtam információt, hogy konkrétan milyen értékeket támogat.
Azt olvastam, hogy a 23,976 (mondjuk 24) akkor 50Hz vagy 100Hz a jó (x2 illetve x4) A 60hz-nél már valami kavarás van.Ha PS3-at csatlakoztatom akkor ott bekapcsoláskor (ill játék indításkor is írja) bal felső sarokban a felbontást illetve a bemeneti frekvenciát(60p), gondolom akkor a tv azon is kezeli. Vagy tévedek?
Szóval lehet erről valami információt szerezni, esetleg állítani?
Bemeneteknél (források) lehet elnevezéseket adni, azok változtatni is valamit vagy csak elnevezés? Érdemes PS-nél játékra állítani? Néztem, sajnos USB esetén nincs címkézési lehetőség....A LED kép javítás akarja jelenteni a motion blur-t?
Köszi előre is a segítséget.
-
BBéci
legenda
válasz
Axel100
üzenetére
A felhősödés és bevilágítás mindegyik EDGE LED-es tévénél jelentkezik, a technológia legyőzhetetlen betegsége. Mértéke változó. Annyira erőteljes is lehet, hogy a filmek sötét jeleneteiben jól látszik. A szélesvásznú filmek alsó és felső fekete csíkján mindenképpen észrevehető. Engem annyira zavar, hogy vásárlást kizáró ok. A Sonyk sokkal kevésbé produkálják ezeket a hibákat.
(#44705) Bogyi007
Ismereteim szerint, a jelenleg hatályos törvények értelmében nem követelhetik mindkettőt, tehát a számlát és a garanciajegyet. Nézz utána a Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapján! -
Bogyi007
veterán
válasz
Samsung SPS
üzenetére
Helló Samsung SPS látom sokan írtak már neked és kaptak is választ tőled, és most én is kérdeznék tőled.
Tavaly augusztus 21.-én a Samsung székházban a Dunavirág utcában átvettem egy LT27B750EW/EN készüléket, miután megnyertem a Samsung Hope Relay nyereményjátékon július 23.-án, ott kézhez is kaptam minden papírjával együtt, valamint kitöltöttük a jótálási jegyet is, majd ezután regisztráltam is a készüléket ami után meg is kaptam az extra garanciahosszabbítást is. (a Garancia idő lejárata: 2015. 10. 20.), a bökkenő az, hogy a My Samsung oldalon azt írják, hogy ha bármi panaszom volna akkor a jótállási jegyen felül kellene a vásárlást igazoló számla is - nos ez viszont nekem nincs - éppen abból kifolyólag hoigy nyertem ezt a készüléket.
Igazolni csak úgy tudom hogy, ami emaileket kaptam a Samsungtól a nyeremény hivatalos értesítésekor azokat megőríztem és az utána szintén emailban kapott levélváltásokat is a Samsunggal elmentettem.
Ha valami garanciális problémám lenne akkor mi volna a teendőm?
-
gejzinho
csendes tag
-
Axel100
tag
ES 6100ra rábeszéltek ma,de most megingott benne a bizalmam a felhősödés miatt!Nagyon zavaró ill. mind1ik típusnál jelentkezik?
-
gejzinho
csendes tag
válasz
Ádám_ka
üzenetére
Érdekes dolog ez a "felhősödés", jómagam a tavalyi év végén vettem az Euronics-nál egy szlovák gyártású Samu ue40es6540. Előtte a minimálisnál jobban nem ástam nagyon bele a témába, így a clouding-ról sem hallottam. A szaküzletben "érzésre, szemre" , ösztönösen választottam, igaz úgy mentem be hogy 150 ezer fölé nem szerettem volna menni, de valamiért hajlottam az eladó ösztönzésére, és megvettem majd 200 rugóért ezt.
Az első 3 hónap tapasztalatai alapján egyáltalán nem bántam meg.Visszatérve a felhősödésre, az egy dolog a hogy a hétköznapi használat során ennek semmi nyomát nem látom, de slim tv ide vagy oda, miután itt olvastam róla és kíváncsivá tett, igazából "direktbe előcsalogatni" sem igazán tudom. Általában 9 és 12 között használom a háttérvilágítást (még keresem az ideális értéket), és 42-46 között a fényerőt, és ez számomra nagyon szép képet ad.
Ennyire egyedi készülékfüggő lenne ez, és ilyen mákom lett volna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

eltevedtem.