- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Mindkét esetben a Half-ra gondoltam, Full nem is tudom létezik-e SBS és OU-ból... gondolom igen, de a gyakorlatban én még nem találkoztam vele, csak Half-SBS és Half-OU-val.
A vízszintes felbontásod az az 1920, vízszintesen ennyi képpontot látsz maximum. Szerintem te kevered a két irányt. Tehát a vízszintes felbontás marad meg OU-nál, ahogy írtam. Mivel az Half-OU 1920x540, az Half-SBS pedig 960x1080, ahogy te is írod.
Passzív 3D: más a panel is, legalábbis az előtte lévő polarizációs réteg az mindenképp plussz a sima 2D panelhez képest. De ez most tök mindegy. A lényeg az, hogy passzív 3D-ben mivel a sorokat felváltva az egyik szem ill. a másik szem látja a polarizáció miatt ezért a 3D képed mindenképp csak 1920x540-es felbontású lesz maximum passzív FullHD 3D TV-n.
Vagyis ha erre ráküldesz egy Nx1080-as képet akkor is csak Nx540-et fogsz látni belőle, mert lefelezi a függőleges felbontásod. Következésképpen jobban illik hozzá a Half-OU 1920x540-es képe, mivel az pont úgy van lefelezve eleve, ahogy a képernyő is meg fogja tudni jeleníteni. Minden második sor ki van dobva belőle, amit a passzív 3D is kidobna belőle. Míg egy Half-SBS 960x1080-át passzív 3D-ben nézve 960x540-es képet kapsz.
-
Tutu7030
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 1
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest