- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz
toto0569 #43988 üzenetére
Ezt hogy sikerült elérni. Küzdök a szervizzel, de érdemben nem tudnak/tudunk előrébb lépni. Vagy esetleg a vásárlás utáni 3...8 napon belül jelezted a hibát?
Nálam is hasonló volt a helyzet (bár teljesen más a probléma) leakartak dumálni, hogy nem is hiba és ez ilyen. Mindez kezdődött január 29-én. Két napja vittem vissza harmadszorra, ezalatt két hetet volt nálam aztán egy estét, de ma sem fogok TV-t nézni.
-
stefi68
addikt
válasz
toto0569 #43236 üzenetére
Ha megmondod, hogy melyik Smart Share, megnézem neked.
Nos, pont ezért kérdeztem tegnap, hogy érdemes-e frissítenem 001029-ről, mert lehet, hogy egyes dolgok rosszabbak lesznek.
És így, hogy fogalmam sincs milyen újdonságokat hoz az új szoftver nem vállalom beTovábbra is fennáll a kérdés: Hama Uzzano ügyben van valakinek tapasztalata?
-
Andie
őstag
válasz
toto0569 #42701 üzenetére
Most lehet, hogy hüjeség, amit kérdek, de próbáltad már a menüben felcserélni a 3D képrészeket?
Mert nálam akkor volt ilyen jelenség, mikor az egyik film (Ice age - Mammuth Christmas) fordított képpel jött. Mármint hogy a többi 100 korábbi filmtől eltérően valamiért a baloldalon volt a jobb szemnek szánt, jobboldalon meg a bal szemnek szánt képrész. És percekig néztem, hogy most én hüjültem meg, vagy szar a felvétel, vagy miajóisten, mert nemhogy 3D élmény nemvolt, de hányingerem lett a szellemképtől. Ekkor kerestem rá a 3D menüre, és ott volt ez a beállítás. Rögtön szuper 3D lettApropó: Miért nem csinálnak dupla széles SBS-eket? (tehát 3840 * 1080 felbontásúakat). Ekkor nem lenne gond a felbontás-veszteséggel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest