Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityupityu
veterán
válasz
Black Phone #95153 üzenetére
"miért ugat bele"
Ezt tartsd meg magadnak öregem! Egyébként már hamarább is befejezhetted volna.
-
sityupityu
veterán
válasz
Black Phone #95151 üzenetére
Már az elején közöltem, hogy mi a véleményem a tévén lévő játékokról, de ha neked ez nem elég akkor örülj, és tapsoljál magadnak tovább nyugodtan.
-
sityupityu
veterán
válasz
Black Phone #95140 üzenetére
Akadt ki a bánat, te marha nagy tévedésben vagy. Ha annyira visszaolvastál akkor láthatod, hogy engem baromira nem érdekel, hogy jó e vagy sem.
-
sityupityu
veterán
válasz
Black Phone #95130 üzenetére
"egyébként szó sem volt Wireless-ról"
Én meg arra mondtam és értettem amikor legelőször kérdezted, hogy nem jó a tévéhez.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Black Phone #95097 üzenetére
Most letöröltem, letöltöttem, elindítottam és továbbjutottam mint eddig. Szóval most úgy néz ki működik. Ráadásul wifin csatlakoztam. Szóval kösz az eddigi segítséget -inferno- és Pancsermeste.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Black Phone #95097 üzenetére
A tv firmware frissítés az nem rég megvolt. Gameflyt ne mtudom, hogy kéne frissítenem. Annyi volt ,hogy alapból feldobta a smart menüben és letöltöttem és feltelepítettem. De olyat nem találtam, hogy frissítés sehol. Valahol kéne lennie?
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Black Phone #95095 üzenetére
Én egy Thrustmaster GPX LightBack Black Edition gamepaddal próbáltam. Ha be van dugva ha nincs akkor is ugyanaz van ami a videón. Próbáltam Wi-FI-n is és lan kábelen is. Ugyanaz volt mindkettőnél. Am a tévé felismeri a gamepadot mivel tudtam vele a menüjében lépegetni. A tévé típusa Samsung UE32J550.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Black Phone #95043 üzenetére
Tudnál erre válaszolni valamit kérlek -inferno-?
-
energomatt
őstag
válasz
Black Phone #95041 üzenetére
Köszönöm. A program letőltésekor egyébként a Win 10 kompatibilitást is megadják. Működött is egy ideig vele.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Black Phone #94954 üzenetére
Szia!
Van tipped miért nem mehet az én UE32J5500 televíziómon ez a gamefly alkalmazás? Csináltam samsung fiókot is már meg a gamepadom is érzékeli de 10 percet is vártam, hogy tovább ugorjon azután a kék hátteres gamefly logós kiíráson mikor indulna, de ennyi idő után sem történt semmi. Másnak van tippje esetleg?
-
smisa
őstag
válasz
Black Phone #94947 üzenetére
Ez sirály
de mire is lehet használni? (komolyan kérdem)
-
sityupityu
veterán
válasz
Black Phone #94944 üzenetére
Amikor megvettem a tévét, nem mintha bármi célom lett volna vele csak kíváncsiságból, de pont, hogy kipróbáltam rögtön az első napokban. Nem tudom, hogy miért nem működött, de nem is igazán érdekel.
-
smisa
őstag
válasz
Black Phone #94941 üzenetére
Bármelyik is miért lenne jó ?
-
sityupityu
veterán
válasz
Black Phone #94939 üzenetére
Mármint, hogy a joy-t akarod csatlakoztatni a tévéhez és, hogy működik e vele? Nem.
-
BBéci
legenda
válasz
Black Phone #94939 üzenetére
Miért ne működne?
-
ponocli63
újonc
válasz
Black Phone #90517 üzenetére
Köszönöm a javaslatot..
Egy 1 hónapos masinától azért ez nem túl szép mutatvány, hogy ezt keljen tennem vele...
Érdekes, hogy minden más vinyómat meg viszi, pedig (kapacitás, NTFS..ugyanaz...) -
dokee78
félisten
válasz
Black Phone #90305 üzenetére
40H6400-am van,de azt sem tudtam,hogy van benne ilyen.
-
Flashget
félisten
válasz
Black Phone #53325 üzenetére
Olyat már nem kapsz D6500
-
devil-k
nagyúr
válasz
Black Phone #53244 üzenetére
AKTÍV! Szerintem.
Ha visszalapozol egy pár oldalt, erről írtunk is egy kis véleményt.
Tudod, a minőség és a mennyiség nem ugyanaz. -
Yager01
senior tag
válasz
Black Phone #48130 üzenetére
És mi lehet a különbség az UE37ES6100 és a UE37E6100 között? Most hívtam az ismerőst és azt mondta, hogy tuti, hogy E nem pedig ES. A magyar net pedig mindenhol ES-el van tele!
-
skristof
tag
válasz
Black Phone #48104 üzenetére
nagy is, drága is
te miért, és mennyiért árulod a sajátod?
-
korion
senior tag
válasz
Black Phone #47783 üzenetére
köszönöm!
-
Danesz94
senior tag
válasz
Black Phone #47786 üzenetére
Nem tudod, hogy hova valósi?
Te hol laksz?
Én békéscsabai vagyok.Ha jól látom akkor Budapestet és Szolnokot jelölt a hirdetésében.
köszi amúgy
-
korion
senior tag
válasz
Black Phone #47777 üzenetére
igen azt sejtettem,csak hátha vki tudja!(és nem kell tökéletes!
)
üdv! -
kalap12
tag
válasz
Black Phone #47723 üzenetére
...hjajj...de nem azért vettem billentyűz, hogy a youtube ne óhajtson vele menni, értem én hogy megy telóról de akkor is több ezren anyáznak külföldi fórumokon emiatt+a klippek tizedét írja rakja csak ki amikor keresel egy együttest vagy bármit, pc-n meg oldalakat lapozol annyi találat van, szar az egész!+A music channelt megnézné valaki nekem, mert nem megy, másnál se megy??
-
BBéci
legenda
válasz
Black Phone #47616 üzenetére
Na ugye! Nem akarok rosszat senkinek, amikor elengedhetetlen műveletnek nevezem a kalibrálást.
-
lalakov
senior tag
válasz
Black Phone #47402 üzenetére
Hogyan lehet mozgatni?
-
stefi68
addikt
válasz
Black Phone #47268 üzenetére
Akkor már csak a 18 éves korlátozás feloldását kellene megoldani.
-
BBéci
legenda
válasz
Black Phone #46478 üzenetére
Az ECO mód egy fényérzékelő mérései alapján változtatja a TV fényerejét, nappal emeli, este csökkenti. Próbáld ki, ha tetszik, hagyd bekapcsolva.
-
válasz
Black Phone #46302 üzenetére
Komoly.
-
Flashget
félisten
válasz
Black Phone #46293 üzenetére
..+ Ebben már micro dimming is van (javítja a kontrasztot a sötét és világos képrészletek között)
-
Batib
őstag
válasz
Black Phone #46189 üzenetére
Igen , figyelmetlen voltam.
-
kodoboy
tag
válasz
Black Phone #46171 üzenetére
Gondolom külön médialejátszóval kiküszöbölhető a dolog?!
-
krx21
nagyúr
válasz
Black Phone #45960 üzenetére
Szerintem nem azt a 3D jelet kapja amit kellene! A videokártyád tudja? És azt a jelet küldi amit kell?
A lejátszó tudja? -
tomy0628
aktív tag
válasz
Black Phone #45960 üzenetére
Milyen videókártyád van?
-
krx21
nagyúr
válasz
Black Phone #45958 üzenetére
3D-ben indítottad el a filmet? A TV távirányítóján lehet meg kell nyomnod a 3D gombot...
Nálam ezek automatikusak... Szemüveget bekapcsoltad?
Mit jelent, hogy nem jelenik meg?
Nem lehet, hogy a 2D-s lemezt tetted be? -
FireFox1996
őstag
válasz
Black Phone #45889 üzenetére
írtam pm-t. Köszönöm előre!
-
FireFox1996
őstag
válasz
Black Phone #45881 üzenetére
egy barátomnak is dig előfizuja van, 50e ft-os LG tv-jén minden bejön, semmi plusz beltéri egység nem kell hozzá....lehet, hogy majd kölcsön kérem a tv-jét 1 kipróbálásra...
-
Alex91
félisten
válasz
Black Phone #45681 üzenetére
Mi kesz
-
Alex91
félisten
válasz
Black Phone #45674 üzenetére
Hat, ez nem vga-bol csinal hdmi-t, hanem pont forditva...
-
Flashget
félisten
válasz
Black Phone #45665 üzenetére
Lehet már túl öreg a hdd azért.
mennyire öreg?
én 2010 őszén vettem az 1terrás WD vinyót 5400-as és akkor a vinyó szakik azt mondták ez már nem olyan fajta mint a régebbi 5400-ok. -
stefi68
addikt
válasz
Black Phone #45668 üzenetére
Bakker és tényleg ott volt a sorok közt. Kössz!
-
BBéci
legenda
válasz
Black Phone #45655 üzenetére
A full HD 3D filmek bitrátája töredéke annak, amire egy 5400-as fordulatszámú merevlemez képes, tehát az nem lehet az akadozás okozója. Éppen ezért sosem volt 7200-as merevlemezem és nem is lesz.
2009-ben a B sorozatú Samsung tévékkel kezdtem a merevlemezes lejátszást, azóta évente 8-10 TV médialejátszóját próbáltam és próbálom ki, szóval van némi tapasztalatom. -
206 cc
senior tag
válasz
Black Phone #45658 üzenetére
Én nagyon ajánlom!!!!Tökéletesen megfelel az elvárásaimnak..
Hmmm...drága,drága de 44K-t bőven megér szerintem.Popival A210 hasonlítva is elég szép a képe a 3D tökéletes nekem legalább is...érdekes Dune 303 nem győzött meg hogy jobb lenne a 15K-val magasabb árával. -
206 cc
senior tag
válasz
Black Phone #45655 üzenetére
Nem a tv számít hanem hogy nekem ott van közben a mediaplayer....eszembe nem jutna a tv-re vinyót kötni ezért!!!!...a mások része a tv nem tud full 3D-t usb-n ez a másik amiért nem kötnék rá vinyót.
-
206 cc
senior tag
válasz
Black Phone #45650 üzenetére
Akkor ott a hiba a Te készülékedben van.Nálam jelenleg 3db 5400-es és 2db 7200 fordulatú külső vinyó van és mindegyikről tökéletes a full 3D HD filmek visszajátszása egy mede8er 600-al.... van WD My Book ill Seagate...van ami dockolóban van és van gyárilag házban levő is...Mindről tökéletesek a filmek és egyiken sincs kókány hsbs meg ou kódolás...
A Hobbyt-ból is van már fent mindenféle vacak csak rendes 3D-t nem tettek fel,pedig kipróbálnám azt is...a 60GB-s eredeti meg alig csordogál -
BBéci
legenda
válasz
Black Phone #45633 üzenetére
Ne vezesd félre a tapasztalatlanokat!!!
A filmek lejátszásához nem szükséges 7200-as fordulatú merevlemez!
Az 5400-asokról is tökéletesen, minden akadás nélkül futnak a legmagasabb bitrátájú filmek is. -
barbi020
csendes tag
válasz
Black Phone #45633 üzenetére
Akkor még mindig nem tudni mért lép ki a filmből?
-
barbi020
csendes tag
válasz
Black Phone #45630 üzenetére
Ez így néz ki
-
sandró60
addikt
válasz
Black Phone #45619 üzenetére
-
dex87
csendes tag
válasz
Black Phone #45596 üzenetére
És azt honnan tudom meg, hogy melyik széria?
-
mts
tag
válasz
Black Phone #45362 üzenetére
Ma volt nálam a szervizes a 3d-ben lévő csíkok miatt. Annyira jutottunk, hogy kedden elviszik a tévét. Fogalma sincsen, hogy mitől lehet ez a jelenség. Csak csodálkozott, hogy "ennyire benyúlik"...
-
BBéci
legenda
válasz
Black Phone #45397 üzenetére
Mindenki úgy b@ssza el a tévéje színhelyességét, ahogy akarja. Én szóltam.
-
BBéci
legenda
válasz
Black Phone #45390 üzenetére
Egy TV műszerrel kalibrált beállításainak átmásolása egy másik ugyanolyanra, nem ad szabványos, színhelyes képet!!! Ha ennyire egyszerű lenne, akkor a gyárból úgy jönnének ki a tévék. Csak becsapnád magad.
Volt módom kalibrált értékek részletes összehasonlítására és köszönő viszonyban sem voltak egymással.
Például, ami az egyiken -12, az a másikon +18.(#45395) w333
Amióta létezik a DTS, azóta fennáll ez a jelenség. -
stefi68
addikt
válasz
Black Phone #45390 üzenetére
Ugyan azon a honlapon van ES6100-hoz is, már linkeltük párszor...
Na, de még 1x utoljára
Samsung ES6100 Expert Picture Settings Calibrations
Hogy más is megtalálja a keresővel: ES6100 kalibrált kép beállítások
-
mts
tag
válasz
Black Phone #45362 üzenetére
A Top Gun-t pc-ről néztem és annál is csinálta. Meg ha a tévé saját médialejátszójával játszok le 3d-s filmet akkor is csinálja. A sáv nagysága mondjuk filmenként eltérő. Annyi kicsit furcsa, hogy mindig ugyanott (ugyanannál a jelenetnél) vannak a sávok.
-
mts
tag
válasz
Black Phone #45352 üzenetére
Köszönöm.
-
mts
tag
válasz
Black Phone #45347 üzenetére
Esetleg ha az Avengers meg van neked akkor megtudod nézni, hogy annál van-e ilyen neked? a kép is abból készült.
-
mts
tag
válasz
Black Phone #45347 üzenetére
Ritkán én is szoktam pc-ről amikor bd isot-t játszok le és a napokban néztem a Top Gun-t és annál is volt ilyen. Lejátszóprogramként PowerDVD 12-őt használok.
Értem, köszi, akkor samu ügyfélszolgálat lesz ebből...
-
mts
tag
válasz
Black Phone #45343 üzenetére
Ha 3D tartalmat érzékel a tévé akkor automatikusan a képernyőhöz igazít módba lép és nem is lehet állítani másra.
-
mts
tag
válasz
Black Phone #45343 üzenetére
Én ps3-mal játszom le a lemezeket..
De ha mondjuk külső vinyóról akkor is csinál ilyeneket. Ez minden filmnél változó mértékű, a legszembetűnőbb ennél az Avengersnél... de csaknem minden filmnél látható, csak a sáv mértéke változik. -
Facer
csendes tag
válasz
Black Phone #45333 üzenetére
Az a gond,hogy 7 méter hosszú vezetéket nem lehet kapni minden műszaki boltban
-
Tegla80
addikt
válasz
Black Phone #45333 üzenetére
sztem nem .
csak megszokni lehet
sőt nekem már szinte hiányozna is onnan az idő.....sokszor jól jön. -
Gojko Mitic
csendes tag
válasz
Black Phone #45242 üzenetére
[link]
"alapértelmezett lejátszó legyen a WMP a formátum legyen mp4 vagy avi wmv stb stb mkv nem (átkell pakolni mp4-be konvertálás nélkül) jobb klikk lejátszás a következő eszközön...és már megy is a tévén" -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Black Phone #45242 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy a VLC tudja.
-
Stirbi
addikt
válasz
Black Phone #44916 üzenetére
-
krisznagy
tag
válasz
Black Phone #44902 üzenetére
Igen - vszínü a PC-n kell beállítanom valamit. hogy jó legyen...megnézem délután ha hazaértem
-
krisznagy
tag
válasz
Black Phone #44887 üzenetére
Összehangolás megvolt. 2d-3d convertálásnál okés a dolog.
Tegnap töltöttem SGS filmet, átdobtam AllsharePlay-el a tv-re , hiába kapcsoltam be a szemüveget...ugyanúgy 2 képet láttam csak a tv-n...erre van valami speciális módszer?
Előre is köszi
A szemüveg elemek milyen sűrűn merülnek?
-
mrteacher
csendes tag
válasz
Black Phone #44870 üzenetére
Köszi a választ! Azért gondoltam a nevezett billentyűzetre, mert ehhez nem kell külön egér.
Üdv! -
krx21
nagyúr
válasz
Black Phone #44712 üzenetére
Nagyon egyszerű: mert csak 60Hz-es vagy annál kisebb jelet tud csak fogadni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest