- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
válasz
mediumgecso #132341 üzenetére
DNLA - n keresztül valamelyik appal ( stórból) pl.Smart View-Frame, Streamer &Mirror for Samsung, van még sok hasonló de általában a képeket lehet.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
mediumgecso #132341 üzenetére
Nekem még (amikor megvolt) a 82-es, tavaly ilyenkor az elit kategóriába tartozót qled Q8 típuson sem sikerült tükröznöm az apple telefonomat. Droid az minden gond nélkül ment.
Meglennék lepődve, ha ezen sikerülne. Bár az is igaz, hogy 3 próbálkozás után felhagytam vele. -
gduck
addikt
válasz
mediumgecso #132266 üzenetére
Cégnél vettünk ilyen TV-t, tökéletesen működik. Itthon tavalyi belépő széria 6xxx van, annak sincs semmi baja! Attól még hogy nem egy rakat pénzbe kerül, még nem rossz TV
Amúgy meg szerintem TV vásárlása előtt mindenképpen érdemes egy közeli boltban megnézni a választékot
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Belépőszintű tv és egyáltalán nem ajánlott!
-
PuMbA
titán
válasz
Ok TV, veheted
YouTube alapból van minden TV-n, de még lehet, hogy Netflix is, szóval ez nem kérdés.
-
dethroner
veterán
válasz
mediumgecso #113697 üzenetére
Itt a megoldás neked is [link]
-
Celtis
veterán
válasz
mediumgecso #105204 üzenetére
Esetleg rossz helyre dugtad vissza a kábelt. (HDMI in-out felcserélése?)
-
mediumgecso
őstag
válasz
mediumgecso #72461 üzenetére
Megoldódott......ne törjétek magatokat
-
mediumgecso
őstag
válasz
mediumgecso #71631 üzenetére
Update: Még sem jó valami
Csináltam visszaállítást, majd frissített, majd mikor indítani akarom a samsung appot, kiírja hogy hálózati kapcsot ellenőrizzem (ERROR_2), mert nincs
TV menüjében pedig kapcsolódik a wifihez, kapcsolatot ellenőriztem, és jó!!NA ILYENKOR MI VAN???
Szerk.: kiírta hogy smart hub frissítést igényel, frissít és a social-nál (5/5) áll és nem csinál semmit!!!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
mediumgecso #45069 üzenetére
Sehogy, kábel kell hozzá.
-
válasz
mediumgecso #44832 üzenetére
akkor "kibukjon" a 3 napos cseregarancia alatt.
8 nap az a 3
Netes rendelésnél a kiszállítástól számított 8 napon belül indoklás nélkül visszamondhatod.Ha van felhősödés, az sajna a technológia hátránya, aggódni nem kell.
Ha annyira erősen látszik, hogy zavar akkor még mindig viszamondhatod 8 napon belül. -
Gojko Mitic
csendes tag
válasz
mediumgecso #44832 üzenetére
Ha futár hozta akkor feltehetőleg webes áruházban vásároltad ott meg 8 napig mindenféle indoklás nélkül vissza kell hogy vegyék mert mondjuk még sem kell.Felhős? hát sehol nincs az leírva hogy ezeket full háttérvilágitással kell használni a régi képcsöves tévéket sem full fényerőre állították
-
xxlongikaxx
aktív tag
válasz
mediumgecso #44773 üzenetére
En ilyet tettem fel a multheten a 46ES6100 moge, nekem bejott, stabil.
-
sandró60
addikt
válasz
mediumgecso #44790 üzenetére
A fórumban sok hozzászólás van a Serviio-val kapcsolatban
-
mfranky
őstag
válasz
mediumgecso #44341 üzenetére
Magyarul a 3D film hogy jeleníti meg a képet, egymás alatt (OU) vagy egymás mellett (SideBySide). Ha benyomod majd a 3D gombot a távirányítón ki tudod választani.
-
Jovanny2
őstag
válasz
mediumgecso #44335 üzenetére
Én egy dönthető Hama-t vettem, nagyon jól elvégzi a feladatát, egyszerűen felszerelhető, és nagyon stabil. Nálam nem panel, hanem tégla van, gondolom nálad valami erősebb fúró kell.
2. Nekem eddig minden 3D filmet simán lejátszott vinyóról, csak az elején kell kiválasztani, hogy OU, vagy SBS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest