Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comes
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy “Ambient Mode” hogyan állítható be egy Q7F tv-n ?
Vagy csak külföldön elérhető ?
Válaszotokat köszönöm!
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG 850W - ASUS Crosshair VIII Dark Hero - Ryzen 9 5950X - 128GB Kingston 3200Mhz DDR4 RAM -ASUS TUF RTX 4080 16GB
-
Comes
tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a választ az előzőleg feltett kérdésemre.
Azt figyeltem meg, ha a Beállításokba lépek be, feldobja a főbb beállításokat tartalmazó ablakot, majd azonnal kilép onnan.
Mások is tapasztaltak ehhez hasonló jelenséget ?
A TV szoftvere frissîtve lett a legújabbra.
Válaszotokat köszönöm előre is!
ASUS ROG 850W - ASUS Crosshair VIII Dark Hero - Ryzen 9 5950X - 128GB Kingston 3200Mhz DDR4 RAM -ASUS TUF RTX 4080 16GB
-
Comes
tag
Sziasztok!
Adott egy Q7F Tv és egy STB.
A STB-t az e TV előtti TV-hez SCART kábellek csatlakoztattam össze, viszont most nincs ilyen lehetőségem a One Connect Box miatt.
A Set Top Boxon nincs HDMI csatlakozási lehetőség.
Hogyan tudnám megoldani a STB TV-hez való csatlakozását ?
Segítségeteket köszönöm! 🙂
-
Comes
tag
Sziasztok!
Tv vásárlása előtt állok, a kiszemelt egy Q7F. A minap hallottam az egyik áruházban, hogy az újonnan debütáló és az újabb típusokon egyszerűen nem lehet használni a youtube-ot.
Azt a választ kaptam, hogy jelen pillanatban is kooperálnak az áruházak a gyártóval a probléma megoldása miatt, és egy picit elbizonytalanodtam a vásárlást illetően.
Várjak, megvegyem most és majdcsak kidobnak valami firmware-t, frissítést ?
Igazából, több hónapja, több fórum, tesztek, ajánlások, videók után döntöttem ennél a típusnál, szóval "nehéz" helyzetben vagyok.
Mit javasolnátok ? Van esetlegesen megoldás, vagy marad a mobilon keresztüli "youtubozás" a TV-re küldött képpel?
Segítségeteket köszönöm!
-
Comes
tag
Sziasztok!
TV vásárlása előtt állok, és a kiszemelt egy Samsung 55Q6F típusú tv.
Akinek van ugyanilyen készüléke, vagy van tapasztalata erről a Tv-ről, kérem jelentkezzen
Továbbá, ami érdekelne, hogy milyen minőségű egy nem HD adás ezen a készüléken ?
Amire használnám:
Alapvetően Tv-zés :p, de a játékkonzolozáson kívül “szinte” minden (sorozat, videó nézegetés ...)Segítségeteket köszönöm!
-
Comes
tag
Sziasztok!
TV készülék vásárlása előtt állok, és a segítségeteket szeretném kérni, hogy az általam elképzelt árban, milyen készülék lenne a számomra legmegfelelőbb.
A kritériumom : 48" - 50", és ne haladja meg a 200e Ft-t, illetve a minőség ami a legfontosabb természetesen.
Válaszotokat köszönöm .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
- Samsung 65 QLED Smart LED Televízió, 163 cm, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest