- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
novinyul #23847 üzenetére
igaz, viszont így a gombok kényelmesebben elérhetőek a hüvelykujj számára.
a csúszkás mobilokat én is szeretem, viszont szerintem telefonálni kagylóval lehet a legkényelmesebben.
bár valószínűleg azért gondolom így, mert az első mobilom is kagylós volt, habár összességében kevés ilyen kialakítású mobilom volt.szerk.: egyébként nekem tetszik ez hogy nagy üres terület van a billentyűzet alatt, bár nem tudom megmondani, hogy miért.
-
válasz
novinyul #23690 üzenetére
a rezisztív panelokat nem csak újjal, hanem bármivel lehet vezérelni. pl. a hozzájuk mellékelt filléres, egyszerű műanyag stylussal is. A kapacitív panelok spéci tollat igényelnek, mert nem működnek akármivel (persze ezalól kivétel 1-2 készülék, de a nagy többségük nem.). De a hozzájuk való toll meg többe kerül, mint egy stylus, ráadásul azt a legtöbb esetben külön kell megvásárolni.
-
Vangelis
félisten
válasz
novinyul #19490 üzenetére
De a célját még mindig nem értem?
Mi kára volt ebből a PH-nak? vagy bárkiknek?
lehet csak meg akarták mutatni, hogy dolgoznak.
Gondolom valakinek szemet szúrt és meg akarta mutatni, hogy milyen figyelmes és dolgos... moderátor.
Csak erről szól a dolog.
Nem zavart ez senki.. csak valaki túlbuzgó volt.
-
ferret77
aktív tag
válasz
novinyul #19466 üzenetére
Ezen a ranghajhászáson és is megakadtam. Én modi vagyok egy másik oldalon és látom, hogy ki az, aki valóban arra gyúr, hogy minél több hozzászólása legyen, csak hogy feljebb jusson. Az ilyen emberkéket vissza is fogjuk, de ez nincs negatív hatással másokra. Aki itt pl őstag, nem hinném, hogy hablatyolással érte azt el. Ők olyan emberek, akik akár személyesen is segítenek másoknak. Saját tapasztalat.
-
T0rnad0
addikt
válasz
novinyul #19090 üzenetére
Jó tudni, kb 1,5 éve láttam egyben 7-8 darab zsír új K700-at
Az Alcatelek egész jó állapotban vannak, de minkettő, illetve ami már megvolt 500-asnak repedt a csatlakozó mellett a burkolat. Ha sikerül rabságától megszabadítani az egyik 500-ast, biztos használgatom majd
A 701-est féltem.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
novinyul #18908 üzenetére
Még semmit nem tudok róla,egyelőre nem kapcsol be, nekem meg nincs hozzá működő töltőm. Holnap kapok kölcsön egyet,aztán hétvégén lesz időm vele foglalkozni is talán.
Én inkább a T28-T39-T68 vonalat szeretem...de pl egy szép és jól működő grafit T18 beszerzése az tervben van. -
Earl_Muttley
őstag
válasz
novinyul #18902 üzenetére
eBayen, meg dealextremen hemzsegnek ezek az "Audi 2012 fashion car phone"- ok.
(Audis tokot kerestem sajátomra, és kijött vagy 10-15 ilyen
)
KSparrow: Gratula ehhez a szép adaghoz!
(8910re emlékszik valaki? ezzel a 0-ás reggel (lewbert) lehet sikerült felvennem a kontaktot.... épp haveromtól akart venni valamit vaterán.... én sem hiszem el... fura véletlenek, és esküszöm igy történt)
-
KSparrow
őstag
válasz
novinyul #18896 üzenetére
gyerekeknek ehhez hasonló, csak mobil, piros vagy pink színben.. Én annál rosszabbat nem láttam.
Viszont: tegnap szereztem narancssárga színben egy jó, meg egy SIM IC hibás Ngage QD-t. A jón van Worms, a rendes, PC-s. mármint majdnem ugyanolyan, tök jó. És rajta van az Ashen is, pont, mint a Demón. így, hogy már rendes telefonom is van, a Demó marad Demó.
Ja, és hogy miért fontos a játék? Bluetooth-on lehet nyomatni multiplayert!íme egy kép Ngage-ékről nálam.
A játék a háttérben a Super Monkey Ball, új, bontatlan csomag. 1600-at megért
A szürke Ngage halott (lehet csak a kijelző, nem tudom, de a jót nem akarom bántani) a narancs QD-ben, amin nincs semmilyen perem, abban nincs is benne a panel, majd megy szervizbe Iday-hoz a SIM IC miatt.
A 3300 meg remélem érthető okokból van ott: oké, nem kompatibilis semmi (hátlap, előlap, akku (BLD-3/BL-5C) headset (Pop/2,5 jack))se, de a tervezés egy hajszányithasonló a QD-hez.
Ráadásul megjött a 6710 Navigatorom is, megvan a cetli, holnap átveszem a postán.Hepi vagyok
-
kovy79
őstag
válasz
novinyul #17915 üzenetére
Köszi, de azért ennél többre gondoltam.
1. Ebből a két képből nem igazán látszik semmi.
2. Gondolom több volt a kiállított telefon, mint 2 vitrinre való.KSparrow, érdemleges számú és információ tartalmú kép sehol nincs, csak amolyan "összefoglaló".
Azért gondoltam, hogy a végén csinálj pár képet, mert így már "nem rontod az üzletet". -
-
KSparrow
őstag
válasz
novinyul #15443 üzenetére
nincs kölcsönbe egy 6630 kijelződ? N91-be kéne, megszakadt a kijelzőn a szalagkábel (nem a csatinál, a másik oldalt, mert a hülye design miatt a bekapcsológomb folyton megnyomja az élét). Valami miatt nem akarja látni a gép USB-n, de amíg nincs hozzá kijelzőm, nem tudom, mi a baj. A proto kijelzőjével nem ment. A 6260-ast meg nem tudom, merre bontsam le..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest