- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
susu88 #33488 üzenetére
Ja nem eladó. Bele sem merek gondolni, hogy menyit érhet így. Van otthon egy olyan amit a kutyák szájából téptek ki. Azért akartak 22. Ha néhanapján felbukkan valami átfestet undormány, akkor az kb. 30 szokott lenni. Egyszer láttam kulturáltan zseb kopottat 80ért. Akkor ez simán 6 szánjegyű.
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
susu88 #27774 üzenetére
Ez így van
. Mellesleg az android ingyen lett volna. A microsoftnak volt jó rendszere a winmo 6.5, akkor és abban az időben amikor az megjelent, de ez a csempés dolog még, most se valami nagy cucc pár év után, anyám kapott ajándékba egy 520as lumiát a fodrászától, mert hogy szar, de ha megcsináltatja akkor az övé lehet kb két hónapig használta, utána vett másikat, mint kiderült semmi baja, néha nyomkodom, nyakatekert egy menüje van, nem jön be
-
KSparrow
őstag
válasz
susu88 #21576 üzenetére
ma reggel már facebookoztam róla
és behoztam magammal egyetemre is.
Azt tervezem, hogy a veletechen használom. Kell írnom egyetemre egy cikket, azt találtam ki, hogy témának a Samsung és a koreai fenyegetettséget választom. A Veletechen meg a retro stand a Samsung mellett lesz, én átbattyogok, meginterjúvolom őket erről, és a BT billentyűzettel jegyzetelek az E90-be. 2 Nokia cucc a Nokia fanboynál a Samsung standon.EPIC.
-
kovy79
őstag
válasz
susu88 #21524 üzenetére
Az ilyen dobozokba bedobált "turkálókat" is szeretem, rengeteg kincs és alkatrészbánya is került ki már onnan. Ám tény, hogy szerintem Bajorország nagyon jó bolhapiacok terén.
Sok a külföldi (cseh-szlovák-lengyel-magyar), akik a hulladéklerakókból, meg innen-onnan összeszednek mindent és durva jó árakon adják el őket és persze fingjuk sincs, mijük van.
-
draco31
veterán
válasz
susu88 #20275 üzenetére
Az ilyen húzásai miatt nem kedvelem őket. Minek kell így bonyolítan? Úgy is kell valami gombot nyomni a párosítási módhoz nem? Akkor meg nem lenne elég 0000 és kész? Oké, fontos iratok lehetnek a toll memóriájában, de ügyeljen rá a tulajdonos, és akkor nem veszíti el. De ezt lehet csak én gondolom így.
-
ligeti8
csendes tag
válasz
susu88 #20275 üzenetére
Über brutál ritka a nokia medallion 1-2-3 ...
Ilyen kis "ékszer" ami valójában egy kis digitális képkeret... -
KSparrow
őstag
-
quailstorm
félisten
válasz
susu88 #19126 üzenetére
Az igazi a Sony Ericsson. *+felold, navigyűrű fel. Ennyi a bluetooth. Most cyanogenmod nélkül a droid egy szenvedés. A bluetoothkezelése gyatra. Hiába van a lehúzható állapotsávban bluetooth ikon, ha a láthatóság nincs belőve, lehet a menüben bóklászni.
Az E90 meg egy zsír telefon. Hogy megy rajta a quake 3? Mit szólnál egy multihoz? Mobil-mobil ellen?
Operával még használható? Scrollsebeség, nagyítás? Oldalbetöltés úgyis lassú, kb 15 másodperc. Már ha asztali oldal. -
quailstorm
félisten
válasz
susu88 #19115 üzenetére
Meg kell hackelni. Aztán meg bekapcsolni az X-ploreban a rejtett fájlokat. De nem véletlen vannak azok eldugva...
Viszont ha a belsőre operázol, oda rakja a cache-ét is.
Miért kevés a 70MB? nálam csak 55 szabad. -
KSparrow
őstag
válasz
susu88 #18399 üzenetére
Jó, 1-2 dolog hiányzik belőle, mint egy jó kis zenelejátszó, picit talán jobb kamera, de amúgy abszolút rendben van. Ha lenne benne zenelejátszó, simán félretenném N82-t. Akár retrót is használnék. Csak mivel van Mobilnetem, nem akarom bántani, nem hiszem, hogy mással sokra mennék (pl 3110)
-
ferret77
aktív tag
válasz
susu88 #18378 üzenetére
Az N93-at nem akarja utánozni, ugyanis jóval korábbi modell annál. Azt mondjuk sosem értettem, hogy miért csak vga kamerát kapott, amikor létezett már a 7610 egy megás kamerával, főleg hogy ilyen kamkorder kialakítású. Mondjuk vga-hoz képest elég tűrhető. Nekem van pár nyomtatott képem, ami még 6260-nal készült.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
susu88 #18068 üzenetére
Naja nem irreálisan magas az ára 30-ért, 40-ért van a Leilában új, használtan is van 22 körül.
A baj csak az, hogy nem nagyon lesz, aki kiad érte ennyi pénzt. 30K-ért más új telefon is van, egy ilyen régiért nem sokan adnak ennyi pénzt, talán 2-3 ember az országban.
8850 nem ér 30-at, hiába új, enyém hibátlan, és 5 volt. refurbished is van ebayen 13 körül, simán eladják újnak azt is.
(én 15-ért vettem E70-est, raktáron maradt, 1 perc a life timer, a 6650-em 25 volt.) -
KSparrow
őstag
válasz
susu88 #18006 üzenetére
Köszi!
Nagyjából amúgy vezetve van, mikor hol, és mennyiért vettem a telefonokat, kéne egyszer egy összesítést csinálnom, IMEI-vel, és Life timerrel. Lenne 1-2 life timer, amin én is meglepődnék szerintem. Csak az a baj, hogy ezt vagy egy hetes munka lenne megcsinálni, még segítséggel is. És a végén fény derülne, hogy mennyibe is van a gyűjtemény. Szerintem már egy normális használt autó simán kijönne belőle. -
Elims
veterán
válasz
susu88 #17984 üzenetére
Nem szórakoztam a beállítással (tényleg).
Gyenge fénynél -akkor kapcsoltam fel a takarékos izzót- kettőt fotóztam.
Nem állítgattam semmit.
A papíron van egy kis áttűnés,az a másik oldali tinta üt át kicsit (nem sajnáltam,úgy nyomtattam anno).
A második képnél bekapcsoltam a makrót,az elsőnél semmit.
Van amikor nagyobb méretre a kép. (1500-2000kb-os) -
Mulderpapa
aktív tag
válasz
susu88 #17984 üzenetére
Az E90 üzleti kategóriájú készülék és ugye ezeknek nem erősségük fényképezés, inkább csak van.
Az N95 N95 8GB és az N82 ugyan azt a kameramodult használja, viszont az N82 meg van spékelve egy xenon vakuval, meg normális segédfénnyel, ami sokat javít a helyzeten. Még az N86 csinál nagyon jó képeket a 8MP-es nagylátószögű kamerájával, viszont ez elég ritka és használtan is drága. -
KSparrow
őstag
válasz
susu88 #17925 üzenetére
N90. Segélyhívás kiment róla, de a ház miatt nem megy bele SIM. egyébként bekapcsol, de a kamera pl nem megy, meg a menü is elég kezdetleges. az egyik E60 prototípuson meg a 6630 szoftvere van elvileg, így a telefon nem tud a WIFIről, de keresné a kamerát.
(#17924) novinyul:
Naja, 2 bőrönd lesz... Remélem tudsz benne segíteni -
LaciGSM
aktív tag
-
.bruszli.
senior tag
-
orion1025
őstag
válasz
susu88 #16893 üzenetére
Nekem pont ez volt a bajom, hogy kettéesett a mikrofonom.Itt a Nokia szervíz visszadobta, de egy pesti szervíznek fizettem 10000Ft-t egy cserére utazással együtt.Mikor visszakaptam elkezdett a küldő kijelző pár nap után feketén becsíkozódni, majd néha már kép sem volt rajta.Utána eltűnt a kép is, és szétszedtem a telőt.Az új mikrofont úgy forrasztották rá, hogy 4 szál kábel darabbal a nagy semmibe, így gondolom rövidre zárt valamit a kilógó kábelekkel.A vége komplett alaplap csere lett.Ennyit a neves szervízről, ha nem alsó forrasztásos lenne én is megcsináltam volna magamnak egy új mikrofon áráért ami 1500Ft-t kóstált volna.És igen közel van a rezgőhöz, de ha rendesen bele van illesztve a gumi borításba, akkor baj nem lehet.
-
.bruszli.
senior tag
-
KSparrow
őstag
válasz
susu88 #16893 üzenetére
Neten keresgéltem, és ezt találtam.
Én szerete használni a vibrát, mert le szoktam némítani pl metrón, buszon ha az N2-ről zenét hallgatok, minek ordíttassam?
A mikrofonnal szerencsére nincs(még) semmi gond, 338 órás a panel.
Megnéztm, és nekem is 14-es a panel, de a gombsor még V1, a kijelző is karos. (mondjuk annyit nem ér, hogy csak emiatt vegyek új gombsort és kijelzőtAmúgy most mi van? vettem egy E90-est, aztán mindenkinek kell?
Nem az első eset, hogy így rákaptok egy telefonomra ..
Asszem a 7710 is ilyen volt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged