- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
orion1025 #37477 üzenetére
Sajnos nem tudom, én nem használtam a rendszert. Az lehet, bár ha megy rendesen a hívás és van térerő, akkor passz. (Esetleg át tudod tenni manuálisan a hálózatot, hogy 2G, 3G?) Még ha a Wlan nem menne, akkor esélyesebb lenne a hardverhiba. Komplett telefont újrarakni, csak reset helyett?
-
-
-
draco31
veterán
válasz
orion1025 #36092 üzenetére
Itt kiküldik, nemrég csináltam meg Benq Siemens EF81-essel, és működik a dolog.
-
orion1025
őstag
válasz
orion1025 #35998 üzenetére
A 7110 előlap elkelt, draco31 fórumtársnak.
draco31
A kincses ládám még kinyitom, aztán megírom milyen tartalékaim vannak még, de párat sorolnék, hátha valakit érdekel:
Nokia 7210 elő-hátlapok (pezsgő, bordó), 5510 kék előlap, 3650 gombsor, 2110 előlap szürke-fehér. Mindegyik új, ha valakit érdekel, akkor üzenetben küldök képet, de dobok fel ide is egy ömlesztett állapotú fotót.
-
KSparrow
őstag
válasz
orion1025 #35750 üzenetére
Más boltban jártam már úgy, hogy a használt termék (N97 mechanika) új volt, az új hátlap meg használt. na nem mintha számított volna...
Legjobb szerintem Skyphone-ról a SWAP alkatrész, az tuti gyári (elvileg a 3 napon belül visszavitt telefonokat bontják, innen a SWAP alkatész)
-
KSparrow
őstag
válasz
orion1025 #35747 üzenetére
Hát meg kell válogatni, mit rendel az ember, én is rendeltem már onnan UGY 5800 érintőt, meg mikor eltört a 7280 tárcsa fóliája, (merev volt, hajtani kell, halál az egész) a azt mondták, nem él a garancia az alkatrészre (WTF?) - újból meg kellett venni, akkor már az utolsót, még jó, hogy volt. Ha van kép, akkor már jobb a helyzet, de még az se garancia.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
orion1025 #35730 üzenetére
Köszönöm. Esetleg valami amire érdemes figyelni vásárlásnál? Mi az ami pótolható(gyári minősegu alkatreszekbol)? Inkább bontott alkatrészeket használtok javításkor?
Nokia párti:
Akkor az valószínűleg csak prototípus. Az N86 kiemelkedő valamiben a többihez képest?
Többihez várom még az észrevételeket.
-
válasz
orion1025 #34456 üzenetére
Ezek akkor történnek meg, ha egybitesen akarod használni, mint egy telefont.
Azt nem szereti, ő nem olyan.
Ez amúgy jó dolog, akik csak egy telót szerettek volna, megszabadultak tőle hamar, nem sokkal a megjelenés után már egész olcsón lehetett venni.
Az N97 viszont minden szempontból fail sajnos (volt csajomnak volt).
Szerintem a touchos Symbian már maga egy használhatatlan phos, és ott még nyílt rendszer sincs, hogy megoldd magadnak a bajait. -
quailstorm
félisten
válasz
orion1025 #34456 üzenetére
Én nem tudom te mi a szart használtál, de lehetőleg hagyd abba az ócsárolást, mert nem akarom magam bannoltatni.
Normál ember meg a Hildon application managert addig használja, míg le nem jön a FAPman (faster application manager).Nyivákolás helyett a megoldást kell keresni, a gyári szoftvert meg felejtsd el, az egy szar.
Amíg nem barmoltam szét a rendszerét addig gyönyörűen ment... Most is a microB szokott indokolatlanul lefagyni csak.
-
quailstorm
félisten
válasz
orion1025 #34453 üzenetére
az tegyük hozzá, hogy amíg az N97 egy gyenge szarkupac ami semmire nem jó csak falhozcsapkodni, addig ha az N900-hoz valaki ért egy kicsit
akkor kivételes funkciókra jó meg még gyors is
futtassál már asztali Java-t valamelyik telón jó?
Galaxy S4 nem tör neked WEP wifit... -
Fancy-boy
addikt
válasz
orion1025 #33074 üzenetére
Talán akkor megértenéd, ha használnád.
Nem bántásból mondom, de nagyon sokan telefonálás miatt vesznek egy telefont, nem mutogatni, vagy internetezni.
Mondhatjuk úgy is, hogy használati eszköz, ezért sem tudom, hova tenni az okos és szép megfogalmazásodat.
Persze, valószínűleg nem te vagy a felhasználói kör.A 6310 már egy ikonikus legenda.
-
-
-
ferret77
aktív tag
válasz
orion1025 #33028 üzenetére
Ezt adja ki erre a kódra: Apac-s South Asia White Steel
Van itt két magyar, az Euro I Hungary Black Steel és az Euro I Hungary white Steel
[link]Viszont ha magyart teszel fel, akkor gond lesz a billentyűzettel, mert mást fog írni, mint amilyen karakterek vannak rajta, mert ugye más az elrendezés. Szerezned kell magyar kiosztású billt.
-
ferret77
aktív tag
válasz
orion1025 #33024 üzenetére
Megpróbálhatod kiszedni a romból ezzel.
Vagy itt van két romfőző:
Nokia Firmware Editor
NokiaCooker -
-
KSparrow
őstag
válasz
orion1025 #32183 üzenetére
Na megint jött pár új telefon!
Új Nokia 701 (a néha mellette (bal) oldalon lévő C7 már megvolt, csak a hasonlóság miatt került a képre)
Itt az Amoled és LCD van egymás mellett. A Belle refresh és Belle között is vannak eltérések, de részletesen nem hasonlítottam össze még.Amire büszke vagyok, az az, hogy a képeken csak minimális az utómunka:
1: a színeket néha kell korrigálni, mert az energiatakarékos lámpával nem lehet fehéregyensúlyt állítani;
2: néhány esetben vágni kell a képeket;
3: a méretet leveszem 6000*4000-ről 600*400-ra, a gyorsabb feltöltés érdekében
Élességet, elmosódást nem állítok, azt a DSLR-rel már "így követem el"- vagyis nem én takarom ki az IMEI-t, csak nem hagyom élesreMajd ha ráérek, és nagyon unatkozom, lehet csinálok pár művészképet is, csak hogy legyen és boldogítsalak vele benneteket
-
ferret77
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
válasz
orion1025 #27846 üzenetére
Kettő is van:
Nokia Firmware Editor
Nokia Cooker -
ferret77
aktív tag
válasz
orion1025 #25297 üzenetére
Ha bluetoothon átküldted, akkor ugye az üzenetekhez érkezik. X-plore-ben nyomd meg a 4-es gombot.
A hellocarbide hack szerintem azon már nem működik, de lehet rosszul tudom. Mert látni láthatod, de nem férsz hozzá a rendszerfájlokhoz. Nem tudod ki-bemásolgatni őket. -
zorzy4
addikt
-
meroly
veterán
válasz
orion1025 #21840 üzenetére
Hülyének fogsz nézni, mert még nem is kapható az a készülék, amiben gondolkoztam, de jelenleg tudásban egy Nokia 301 jönne be, leszámítva a lámpa hiányát. Viszont azért egy teljesen új készülék hátlapját szétbarmolni a led-el meg a kapcsolóval....hááát.... ezért írtam hogy elvetélt ötlet volt.
-
-
meroly
veterán
válasz
orion1025 #21475 üzenetére
Te állat
Totál egyezik a véleményünk, mondjuk én még addig sem jutottam el, hogy használjak érintős telefont. Talán PDA-m volt olyan, ami ceruzával ment, nem volt rossz. De a kézzel tapizás szerintem is gusztustalan, azt fogdosod, amit nézel, maszatos lesz, meg használhatatlan is, két kezet igényel eleve, én szeretem lazán egy kézzel használni a telefonomat. Próbáltam már, családban is van, hát katasztrófa.
Tablet nem lehet rossz mondjuk, de akkor már inkább egy normális noti, amin nem a fos android van.
Pedig nem vagyok maradi meg öreg se, de valahogy ez a divat nem kapott el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HP notebook topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest