- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Kalandor #19526 üzenetére
Ha már ilyen szépen 'összejöttünk' és meghallagatásra találnak a szavaink,akkor a korábban felvetődött kérdés még egyszer : van arra mód,hogy nyíljon egy SZAKMAI retro telefonos topic e mellé az OFF retros mellé ( ha már ennek a visszaállításától elzárkóztok ) mint több más téma esetében ?
Illetve ha itt marad minden az 'új iránynak megfelelően' akkor ennek az OFF topicnak nem lehetne módosítani a 'jogkörét' ? Ha már le lett nullázva,meg húzva,akkor legalább a csere-bere mehetne ( hiszen a 'rajongáshoz' szervesen kapcsolódik a gyűjtés,csere-bere,és ez ugye elég speciális témakör;ezzel segítenétek a fórumozók dolgát ); pl "Főváros és környéke retro telefon rajongó adok-veszek beszélgetős topic"...mert jelen helyzetben a legrosszabb besorolásban van minden szempontból. -
törölt tag
válasz
Kalandor #19526 üzenetére
Akkor még más volt a pontszámítási rendszer, azért írtad, hogy 0.25-össel mennek tovább a hsz-ek. (Közben rájöttem.) Most már ez ugye nincs, mert nem számolódnak a lokál hsz-ek. Szerintem Te vagy az aki nem érti, hogy mit kérdeztem.
"Mellékszál, de ez esetben a 12000 hsz szakmaiból közösségivé válik, vagyis negyedelődik pl rangszámításkor."
Nem vagyok hülye, de köszönöm a kiemelést, figyelmes vagy.
-
novinyul
veterán
válasz
Kalandor #19495 üzenetére
Nem rosszindulatból írta,csak nem érti.Mondjuk én sem vágom hogy miért kellett ennyire elrakni a pincébe a topicot?Gyorsabban süllyesztettetek el minket,mint a Yamatot az amcsik
Pedig egy telefonokkal is foglalkozó oldalon,helye van a szakmai részben a topicnak.De itt ti döntötök.
-
kovy79
őstag
válasz
Kalandor #19451 üzenetére
Akkor fordítsd meg a kérdést! Mit tesz, akinek ~10 éves mobilja van és mellé szakmai kérdése (hogy cseréljen flat kábelt, honnan szerezzen be lcd-t, stb...)? A cikk címéből elvileg az derengene, hogy ide jöjjön, de ez szerintetek csak egy baráti, trécselős topik... Tehát a "banda" lexarja, mert nem "bandatag", vagy esetleg segítenek neki? Amint nem kap segítséget a delikvens, akkor mégis hova forduljon? Úgy látszik, a ph-n is már csak az számít mobilnak, ami minimum 4", tapis és a topikjában csak a romfőzésről megy a duma...
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Kalandor #19454 üzenetére
Én úgy vélem,hogy mindentől függetlenül ez egy szakmai fórum...itt azért nagyrészt a retro mobilokról folyt a 'beszélgetés'. Ez a "0 szakmai tartalom" azért elég degradáló...
Azokat kellett volna moderálni,akik folyamatosan itt hirdettek,nem pedig mindenkit büntetni egy ilyen "megoldással". Bár szó ami szó ez lényegesen egyszerűbb volt.Nem lehetne mégis visszarakni a "régi helyére",egy új első hsz illetve szabályok betart(at)ása mellett ? Szerintem ez jó lecke volt mindenkinek és mindenki jobban odafigyelne utána magára és másokra is a topicban.
-
KSparrow
őstag
válasz
úgy értem a szétnyírást, hogy volt egy normális közösség, értelmes tagokkal. Kíváncsi leszek, mi lesz pár hét múlva. Mert hogy nem lesz enyi telefonos téma, az tuti. inkább EZ lesz a szitu. Én is innen indultam (meg még páran akik most itt vannak) , jó volt, de elhalt. Minden jónak vége lesz egyszer... ez a topic szerintem most halálos sebet kapott, de ne legyen igazam.
A másik témába szerintem ettől föggetlenül jobban illik.És akárhogy nézed- a téma mindig mobilok volt, nem ebook-readerek, laptopok, pc-k kiskutyák, gyereknevelés volt, hanem mobiltelefon. Ezt te is elismerheted.
Azt én is belátom, hogy nem szárazon szakmai a topic, ha az lenne, a kutya se nézné, nem is működne szerintem. Nem lenne aki válaszoljon ha lenne kérdés.(#19455) golya32: Ez már sajnos nem off
bár a telefonokhoz semmi köze
és hogy válaszoljak: tegnap esett, most nem, inkább elolvadt a nagy része.A kiállítás szerintem is inkább egyéni (iletve közösségi, hiszen hárman csináltuk) érdem volt, a fórum csak sok ponton színtér volt.
Lényeg a lényeg: Sajnos a továbbiakban nincs időm és energiám e döntés ellen harcolni. Vizsgaidőszakom van, nem szeretnék emiatt egy évet csúszni.
-
golya32
senior tag
válasz
Igazad van meg nem is, tény az utóbbi időben elment a fórum nagyon abba az irányban amit mondasz.
Azért azt neked is el kell ismerned volt egy kiállítás amit az itteni tagok szerveztek, a kiállításnál pedig nincs szakmaibb.
Nem vagyok már mai gyerek, és tapasztalatom is van már egy-két cég vezetésében, azért ilyen kiállítást nehezen tudtam volna megszervezni.
Ezért megadnám a tiszteletet és a legalább fontolóra venném KSparow kérését.
Természetesen te moderátor, vagy én itt meg csak egy újonc...Ha van időm akkor én is itt vagyok, meg még jó páran..
-
zorzy4
addikt
válasz
Kalandor #12466 üzenetére
De akkor hogy ajánljunk egymásnak eladó cserélhető cuccokat. Mióta nem megengedett egy harveraprós vagy vaterás stb hirdetést belinkelni. Tévedés ne essék ez nem biznisz fórum de hozzá tartozik.
És hogy a témába illjen este egy motorola különlegességet mutatok nektek. -
zorzy4
addikt
válasz
Kalandor #12451 üzenetére
Nos azt elfogadom én is hogy az egyéni dolgokat pl értségi, költözés autó betegség stb ne itt vitassuk meg, de de egy két eladó retro telefont nem bánt itt senkit főleg már csak azért is mert itt van a célközönség és a harcerapróra nincs értelme vagy nem is akarjuk kitenni. Sőt el is várjuk egymástól hogy ide tegyük, és aki erre téved annak is jó.
-
KSparrow
őstag
válasz
Kalandor #12451 üzenetére
hát ja, az adok-veszek indoklást megértem. Hallgassuk meg szerintem a többieket is a költözés témában.
Mondjuk szerintem, ha nincs egy közösség valamelyik fórumon, az olyan is. Vagy haldoklik, vagy minden kérdés milliószor előjön, mert senki se olvas vissza. Itt inkább az első a valószínű sajnos. -
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
válasz
Kalandor #12436 üzenetére
annyira azé nem volt off. Jóarcok vagyunk, bírjuk egymást, nem spammelünk, káromkodunk, szidjuk egymás felmenőit. Elvagyunk csendben, nem zargatjuk egymást. Na mindegy.
Hauptsache:
lesz kiállítás valószínűleg, a Másik oldalon van rá érdeklődés. Akkor BlackBerry (Pszili haverja) és LG (Kadam4), illetve részemről a Nokia telefonok elintézettnek tekinthetők. valaki valami mást?
esetleg ötlet hogy merre legyen? (lehetőleg Pest kéne, és ez ugyebár ideiglenes kiállítás lenne, szóval simán lehetne valami múzeum. A várban van egy telefónia múzeum, de az pont még a Mobilok megjelenése előtti időig öleli fel a telefonok történetét.bár lehet jó ötlet,hogy utána mi lett... Meg kéne beszélni. Holnap valszeg. összefutunk Minokta kollégával, és remélem lesz valami pontosabb is a nap végére.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sorozatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest