- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
Sziasztok! Rég jártam erre sajnos.Már régen nem gyarapítottam a gyűjteményem,találtam egy másik hobbit,ami mellett nem jut se idő,se pénz a telefonokra.Maradt még egy pár telefonom,ezeket eladnám ha lehet gyűjtőknek,az aláírásomban található linken lévő mobilokról van szó.
-
pszili8
aktív tag
Sziasztok! Régen jártam itt sajnos, már nincs időm ezekkel a régi csodákkal foglalkozni éppen ezért eladnám a gyűjteményem egy részét, mivel valószínűleg itt kel el, ezért ide írok egy listát: audiovox gd300,bosch 738,cartel 2g2,909 dual S, Ericsson ph388,t10 türkiz pink, t28,Nec db2000,Nokia100,150,640,3110,3510i,5110,6610,6610i,6620 proto, 6630 proto, 8210, Motorola Startac 130,V60i, k770,Siemens s35,s4,sl10,sl55,sl65.Akit érdekel valamelyik, privátban adok több infót róla.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #21228 üzenetére
Csak nem 40ért akartál s2-t venni?? Nekem volt egy arany színű fóliás R520,de egyszer a tölőn megadta magát,se kép se hang,de elment 4ért így is.Most van egy karcmentes fóliás ezüstöm,remélem ez nem adja meg magát.Szerintem is 10 körül reális.
-
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
Tegnap nosztalgiáztam kicsit,megnyomkodtam a 1011-em,8810-et,moto v60-at,v60i-t.Megnéztem az oldmobilt is,nem is láttam az "új" arculatot.Látom kikerült két év után a Siemens S40.
-
pszili8
aktív tag
válasz
szőröscica #20008 üzenetére
BPS-2 lítium polimeres,vékony a BLS-2N lítium-ion akksi vékony.
-
pszili8
aktív tag
válasz
#43960832 #19305 üzenetére
Ez igaz de a szükség nagy úr,töltőt nem valószínű h talál,gyárilag dokkoló volt hozzá,az adapter meg ugyanaz mint a későbbi 5200/7200-nál.Nekem van szerencsére de így is kb fél nap töltés után marad meg benne annyi fesz hogy be bírjam kapcsolni töltőről/találjon hálót.Érdekes hogy az Ericsson GH172 hotline nagyon sokáig tartja az akkufeszültséget,ezt meg a nokia 1011-et ha nem töltőm 3 nap után nem lehet bekapcsolni,igaz már több mint húsz évesek
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #19296 üzenetére
Jó a módszer amit írt de elég neki 15-16V a gyári is annyit ad le,közvetlenül az akkut tölti az eredeti töltő is úgyhogy mindegy.
-
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
Valakinek van motorola v3688/v50-hez ezüst billentyűzete,ami nincs szétrepedezve?
-
pszili8
aktív tag
Sziasztok! Valakinek van egy felesleges,vagy kölcsön Orange kártyája? Lejárt is jó csak ne legyen pin kódos,vagy legyen meg a pin kód.Esetleg valaki akinek van jár a Moszkva tér felé pesten?
-
pszili8
aktív tag
A régebbiekben nem lehet lenullázni a lifetimert...Nekem volt egy 6300-am(újonnan vettem) amit 1600 óra beszélgetéssel adtam el hibátlanul,meg volt 6310-em is 1200 órával.
-
pszili8
aktív tag
Jövőhéten úgy tűnik ismét Pestre költözöm,a kiállítást meglesem szombaton
-
pszili8
aktív tag
válasz
Mulderpapa #16539 üzenetére
Nem megy
-
pszili8
aktív tag
Napi agyfasz megvolt mára:leveszem a polcról a szinte új arany R520-at és meghalt,leveszem a 8910-et erre szorult egy kicsit a csúszka,kiderült,hogy elpattantak a hátlap pöckei,még szerencse,hogy egy vagyonért újítottam fel és nem is használtam őket
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #16458 üzenetére
Annyiért nem kell
Most elég a Lumia 800,meg a galaxy nexus
-
pszili8
aktív tag
válasz
zorzy4 #16451 üzenetére
Jó lehet,hogy a csöviknél a piacon annyi,de én a gyűjteményből a kék 6150-em 4000-ért adtam el töltő nélkül,a 1611-re meg ha szép úgyis rárepül valaki,igaz,hogy van 500-ért is csak hulladék állapotú,szar akksival.Ez az M30 elég gusztustalan
Anevemearl: 8500-ért megveszem a 9780-at -
pszili8
aktív tag
válasz
Mulderpapa #16447 üzenetére
3-4-ért el lehet adni a szép 6150-et,főleg ha bordó.1611-ért kb 2000 kapsz.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Mulderpapa #16442 üzenetére
Sim próbálgatás,következtetés felirat,származás alapján,vagy a beállításokban megnézed a preferált hálózatot.
-
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
válasz
mercenaire #16009 üzenetére
Ez maradni fog,nem minden telefont adok el,van ami örök darab marad.
-
pszili8
aktív tag
válasz
kaller1 #15731 üzenetére
Krusovice-t szeretem
Amúgy fax kivan,hogy már nem lehet sehol sem normális üzletet kötni ahol képbe kerül a posta,lassan tényleg csak személyesen lehet mindent megvenni.Én a héten vettem vaterán barátnőmnek egy samu galaxy 3-at,hogy tudjunk viberezni,függetlenként vettem,de persze t-mobilos mint utólag kiderült.
Anevemearl: akkor tényleg lehet,hogy nem jön. -
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #15727 üzenetére
Akkor mit sírsz,lehet hogy csúszik,az utánvétes mindig lassan ér oda a címzetthez,nem buksz rajta egy fillért sem.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Don Pityu #15717 üzenetére
Na engem pont a "humoros" grafikája és a hozzátartozó hangeffektek kergettek őrületbe.Utána vettem egy Nokia 6510-et,az volt a király. Gondolom az utolsó mondatod így hangzana helyesen: Mondjuk nem egy okostelefon... Valóban nem sőt inkább alapmobilnak hívnám.
anevemearl: "elkeveredett a papír"-jó szöveg -
pszili8
aktív tag
Nekem volt 6280-am régen,még amikor újnak számított,5 irányú a gombja semmi különbség nincs,csak a 6288-nak más az előlapja.
-
pszili8
aktív tag
Most kaptam egy Nokia 6300-át,több mint 1500 óra beszéd van benne és hibátlan.Ez azért nem kis teljesítmény,szervízben nem volt soha.
-
pszili8
aktív tag
válasz
golya32 #15438 üzenetére
Azokban még elég kezdetleges a wifi,lassú szakadozik,én annak is örülnék ha lenne egy működő szép példányom,mondjuk egy olyan mint Novinyul kollégának
Most az egyszer én is kiteszem,ti vagytok a célközöndég. -
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #15396 üzenetére
Jézusom ezt nem hiszem el
Az enyémet 3k-ért adtam el,azt hittem az jó ár volt érte...
Színes kijelzős 6310.
Minolta: szép az a motorolaPiacon vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest