-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rubie
csendes tag
válasz
tolts.hu #34518 üzenetére
Szia!
Nézegettem én is, főleg Nokiákat, és az értékeléseket is. Amit leszűrtem az az, hogy ezek valószínűleg nem refurbished, hanem kópia telefonok, van, aki szerint olyan mint az eredeti, de volt, aki panaszkodott az anyagminőségre illesztésekre. Nekem elment a kedvem tőle, pedig egy E52-t szívesen vennék újonnan. -
ferret77
aktív tag
-
-
-
ferret77
aktív tag
-
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
tolts.hu #30557 üzenetére
De, a T-mobile biztosan árulta anno, mert én is onnan vettem, aztán jött a pofára esés, mert akkoriban még nem tudták unlockolni értelmes áron.
Még T-mobile logo is volt rajta valahol az előlapon. (szerk: ott is van a képen az N79 felirattal szemben)
Ez a vaterás viszont billentyűcserés, mert ahogy látom hiányzik a multimédia gombja...Egyébként minőségben szerintem hatalmas visszaesés volt az N78-hoz képest az N79.
-
Sucuka
senior tag
válasz
tolts.hu #30521 üzenetére
Én már nekiálltam
Szóval, ismét fióktúrás volt, néhány dolgot előszedtem, ha érdekelnek bárkit a dolgok, akkor bátran jelezzetek, megegyezünk. Budapestiek előnyben a szállítás miatt, mert 9-én kedden fent járok.
Amik vannak:
Az utolsó képen az URH rádió nem eladó, csak ott maradt a képen
(sikeresen elküldtem a hszt idő előtt, a készülékre vonatkozó infók a következőben. -
válasz
tolts.hu #30254 üzenetére
Itt csak olyan van, hogy FCC ID, IMEI, gyártás helye, gyártó neve, egy értelmezhetetlen betű- és szám halmaz, meg a telefon saját típusának, (mint amilyen a Nokiáknál pl. az RM-XX) bővített és rövidített változata.
azaz TH3, leánykori nevén TH31V-1DVDHU1
Na ha ebből valaki megmondja, kezet csókolok neki.
na jó nem, de megköszönném.Egyébként itt néztem először.
-
-
-
Dr Dee
tag
válasz
tolts.hu #29728 üzenetére
Előszőr tanulj meg számolni
De várj segítek1996-2014 végéig számoljunk!
18évX12hó:216
216hóX 20000ft:4320000ft+ plusz a vállalkozásomban a telefo !mondjuk ez 4 éve nincsTe hol veszel 4320000ft-ért Garzont? Mondjuk 5500000ft-ért már lehet!
Amúgy nem ugyanannyit kerestünk te meg én az elmúlt,18 évben.Gratulálok!
-
Balázs1986
őstag
válasz
tolts.hu #22308 üzenetére
Mivel nem részletre vettem, nem fizettem plusz pénzt. Az előfizetési díjat meg mindenképp ki kell perkálni, ha veszek telefont, ha nem. Az, hogy nem váltok más csomagra / szolgáltatásra, az is fix, mert nem éri meg. Tehát összegezve: kiszámolhatom mennyit hagyok ott két hűség év alatt (általában fölé megyek a 2500-nak), így ki is jön, hogy 80k két év alatt. Ebbe azért nem roskadok bele, még 10 évre felvetítve sem. Arról nem beszélve, hogy minden más létező opció drágábbra jön ki.
Még egyszer: nem mondom, hogy mindenkinek ajánlott. De van az az eset, amikor megéri.
Na de nem off-olok tovább5800-án én is használtam Ntorch-ot. Sokszor jól jött.
-
golya32
senior tag
válasz
tolts.hu #22308 üzenetére
Az lehet, csakhogy nekem egy Kft-m van közel 1 misis havi forgalommal. Szolgáltatást nyújtok, ahhoz pedig elengedhetetlen a telefonálás, legolcsóbb percdíjak kellettek. Ahhoz viszont magasabb előfizetés jár.
Először 2500 ft-os havidíjnál csak az én számlám volt havonta 42e körül.
Most 16e előfizetéssel 28e körül van a számla ugyanannyit telefonálok ugyanazokat hívom..A net szintúgy kell, a Kftnek 3 mail címe van, mindegyiket folyamatosan használom, jönnek a pdf word excel file, le kell tölteni, megnézni válaszolni..
Így is alá kellett írnom 2 évet a tarifák miatt, azért gondolkoztam csak telefon kihozatalán.
Nekem 50e a fájdalom küszöböm, annál többet nem akarok telefonra költeni.
Minolta-nak jó a meglátása 3 hónapot szoktak nálam kibírni a telók, aztán vagy megunom vagy valami gondja lesz.
Ebből csak az n95 8gb a kivétel az már 1 éve húzza a privát feltöltős kártyámmal -
Balázs1986
őstag
válasz
tolts.hu #22302 üzenetére
Általában véve hülyeségnek hangzik. De ha kedvező csomagja van, miért ne?
Magam példája: én 2002 óta ugyanannál a szolgáltatónál vagyok, ugyanazzal a telefonszámmal. Először kártyásként, majd 2005-ben bementem flottába, így sok emberrel azóta eleve ingyen beszélek, és a többi hívás is kifejezetten olcsónak tekinthető bármely, flottán kívüli 2500Ft (lebeszélhető) havi díjú szolgáltatáshoz képest. Kedvezményem is van már nem kevés, vettem úgy telefont 60-ért, hogy a legjobb alternatív lehetőség is 80-90 közt lett volna szürkeimporttal.
Persze nem azt mondom, hogy minden esetben megéri. Még csak azt sem, hogy neki most megéri. Csak hogy van az a szitu, amikor... -
stufen2
aktív tag
válasz
tolts.hu #22221 üzenetére
Nálam is külön vannak felcímkézve "légmentesen" zárható zacsiba, ha meg hiányzik a dokkolóba a súly akkor meg saválló lapkát csomagolok be papírzsepibe és azt rakom az akku helyére pl: 6510/8310, mert volt már, hogy nekimentem a szekrénynek és kibukott, a súlyozás nélküli dummykba meg szilikont nyomok, mert azok ragasztóval vannak összeragasztva, úgy se lehet őket szétszedni, nem mint a régiek, hogy eredeti karosszéria, bele egy vas keret, és rá a hátlap pl 3210/8850 bár mondjuk ott lapka van csak, vagy van ahol az akkufedőt szilikonnal ragasztották rá pl 6150
-
stufen2
aktív tag
-
meroly
veterán
válasz
tolts.hu #21762 üzenetére
Valószínű, mert nem GSM teló, én már láttam amúgy (igaz nem élőben).
-
MurdR
veterán
-
KSparrow
őstag
-
MurdR
veterán
válasz
tolts.hu #20826 üzenetére
Nem, én is szeretem a szép telefonokat. Otthon vidéken van egy rakat régi telefon előlapom, majd ha kész a Nokia gyűjtemény, akkor nekiállok szerelgetni. De amúgy mindenki örülne szép karcmentes telefonoknak, de egy 6310i előlap többe kerül mint használtan maga a telefon.
-
zorzy4
addikt
válasz
tolts.hu #20591 üzenetére
Az én feleségemnek is volt, 7360. Rettenet vacak volt. Ezer részből áll a ház és széthullik a kezedben.
De a 3310 az más. Mekkora élmény volt először a kezembe fogni. Ráadásul az országban elsők között tesztelhettem. Még azok is irigykedtek, akiknek 8210 vagy hasonló volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged