Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A retro pc-s topikban várunk (főleg én
) a crt-vel.
Én is most guberáltam elő a nagy crt-met az asztal alól, még mindig durva a cucc.Illetve van egy kis Sonym is, míg a nagy nem fér az asztalra, ez épp csak.
-
-
-
-
-
-
Earl_Muttley
őstag
-
-
quailstorm
félisten
Surface RT-t majd én is szeretnék.
-
-
-
quailstorm
félisten
Volt kezdeményezés az MT6260 visszafejtésére: de nagyon kemény lesz.
Kajak egyszerűbb 0-ról felépíteni mást másból.
-
Fancy-boy
addikt
Az nem 3310-es, csak külsőre valamennyire hasonlít rá.
"So, Jolla introduced Sailfish 3, the latest edition that will be able to run on feature phones too. This is interesting, since it can run not only available native Sailfish apps, but also selected Android apps. Jolla also said this feature phone version of Sailfish will be able to run one of the most important Android apps of today, WhatsApp."
"Jolla displayed some feature phones, even one that looks like 3310, that runs Sailfish. At the event, they mentioned that the UI is also adjusted to the phones without touch screens but seems that that UI didn’t keep some swipe like controls that made Sailfish, and MeeGo before, popular."
-
quailstorm
félisten
Ahogy olvasom, nem nagyon foglalkoztak vele, még annyira se mint Symbiannál. PocketDOS mint fizetős vitt mindent.
Meg eleve WinMO-ból kb a legerősebbek voltak Nokia N95 szinten, pár modell meg fölötte. A nagy részén esélytelen DOSboxolni amúgy is.
CE6-ra meg már jobbára csak ipari appok mentek.Egyébként a CE core-ból sokminden hiányzik, ami benne van a WinMO-ban. Egy MIOPocket elég sokáig elszórakozik egy GPS-en, mire felteszi. Vagy egy AvicNet.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
lehella
senior tag
Volt egy alaplapcsere hála Minolta kollégának érte
Grat a 6650-hez, végül meglett?
Most már magyar a készülékem, emellett pár dolog még megjavult hála a szétbontásnak.
Ezzel az alaplappal már lehet görgetéssel állítani hívás közben a hangerőt. Viszont vodafone helyett az operátor logó helyén á79lü-t lehet látni, ezt hogyan tudnám letakarítani, vagy lecserélni?
Érdekes módon Minolta eszközén H70-et lehetett látni, majd az én régi alaplapommal á79 van az övén is, és az enyémen is ez maradt! -
Sok-sok.. de nem annyira.. ez tényleg nem egy gyakori cucc, normális állapotút ritkán találni, és azt is embertelen áron.
Aki nagyon szeretne egy ilyet, szerintem most csengessen érte 25-30-at, mint pár év múlva 50-et.
És nagyon szép telefon.. a mérete ellenére kissé csajos (feketében már nem az), de én szerettem használni, pedig elég nyűgös volt rajta zenét hallgatni a POP-3.5 jack átalakítóval és a mérete miatt, viszont tetszett, hogy a kamerakezelőkkel lehet zenéket vezérelni, illetve hogy a kameragombra kiírja az időt a külső kijelzőre.
A sima N93-nak viszont a gombjai alkalmasabbak játékra. Azon elég sokat játszottam N-Gage cuccokkal is, az i-n szinte csak fényképezgettem, illetve médialejátszóként funkcionált, sorozatoztam is rajta. -
Fancy-boy
addikt
Meg ugye a környezetvédelem...
Régebben aktatáska méretű doboz, több 100 oldalas használatival.
Ma meg mini doboz, mini használati, ami már nem is használati, inkább csak egy kezdő lépések bemutatása.Egyébként asztali töltőre, meg igényes bőrtokra ma is lenne igény a dobozban.
Egyszerűen arról van szó, hogy inkább megvetetik külön, aranyáron. Szerintem. -
KSparrow
őstag
Nekem ettől függetlenül tetszik a Sony, bár napi haszálatra nem kellene, kicsi kijelző, na meg a színe ... Hiába gyönyörű, nem mennék vele utcára.
A kamerája telefonon jó, de gépen visszanézve... Átlagon aluli azért. Nem egy nagy durranás. Zenére még nem próbáltam, mert 1. nincs normális vezetékes fülesem, 2. Ott a 808- meg most a Lumia 920, ami meglepően baromi jól szól. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest