- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
GabeCivic #24719 üzenetére
Hja csak törött a másiknak az alkatrészei, és ha jól emlékszem a másikat nem lehet működésre bírni, ezt is kettő 8855-ből és egy 8850-ből raktam össze, a másik három az eredeti csak a 90-esre kellene egy előlap, a 8850 dummy az meg még szétszedetlen, de a dummyn kívül tökéletesen műxik mindegyik, illetve za is csak nem telefonál
-
stufen2
aktív tag
válasz
GabeCivic #24706 üzenetére
Rájuk gondoltál?
Csak kellene a 90-esre egy gyári előlap, de lusta vagyok leszedni valamelyik gyári dummyról.
-
pszili8
aktív tag
válasz
GabeCivic #12933 üzenetére
Nagy fába vágtad a fejszéd.Én is keresgéltem egy darabig,de aztán megállapodtam 8800 Sirocco dark mellett,persze az ár volt a döntő
Ezt pedig ma hozta a postás:
A mai nap különösen örömteli,ugyanis vettem egy Blackberry 9000-et 6k-ért dobozzal,garivalA gazdája azt hitte rossz a kihangosító,de egy ócska de jól bevált trükkel szétszedés nélkül meg is csináltam
-
KSparrow
őstag
válasz
GabeCivic #7826 üzenetére
8210 az tuti, az előlapot kétlem, hogy gyári lenne, de az a dokkoló nem akkora nagy szám... nekem itt hányódik... (most se a 8250 se a 8210 nincs benne. )
nem beszólni akarok, de az én j6-om 700 pénz volt, és független. (jó, az akku gyenge, ez tény.). meg hogy piacról van, az is..
-
Undead06
csendes tag
-
KSparrow
őstag
válasz
GabeCivic #7613 üzenetére
le is csaptam rá (csere, természetesen), mert van jó állapotúm, csak halott (meg egy rozzant is van, szintén halott)
Pszili: hát nemtom. mert elvégre is valahogy úgy indult, hogy anno megkaptam játszani az Ericsson a1018s-t, (2002-3 körül, mert anya lecserélte egy 3310re[aztán azt egy SGH-x450-re, azt meg egy 2760-ra]) aztán nekem is lett egy 3410esem[aztán 5140i, k300i, 5310 aztán itt folyamatos cserével egy rakás, majd végre az n82], apa lecserélte az 5110est egy 3510-re[az 5110est 98-2003, a 3510est 2003 és 2008 között haszálta, mot a 3. teló egy 6500Classic], és szép lassan nálam kötöttek ki... aztán már nem is tudom, hogy, de egyre több lett, most meg már van majdnem 200... és azért álltam át a Nokiákra, mert végülis az volt az első telóm, azt szerettem a legjobban (egy fél évig volt k300i-m, de soha többet SE...
én hülye még pénzt is adtam ki rá (maga a teló inygé volt, de vodás volt, függetleníttetni kellett)) aztán... itt tartok.
Azért jó, hogy apa 5-5 évig használja a telefonjait, én meg 2évente cserélem... [3410: Contact service,(kb 2 évet ment), 5140i: kicsi volt a memória mp3-aknak, (1.5 év) k300i: live menüs fertelem, (0.5év), 5310: elég lett volna tudásban, szóval adatokat tekintve tökéletes, de fagyott, újraindult, ... egyszóval instabil volt, meg le is harcolódott, így 1 év után (2. évben már csak mp3-lejátszó volt) csak másodtelefonként használtam, (itt szoktam rá a 2 telefonra) aztán amikor meglett a másik 20as számom is, lett 3 telefonom 2 hónapra,
egy 5310-mp3 lejátszó, egy benefon ESC! mint másik stzám, meg egy 7250i, mint családi (igen, a telefonok egy 2 hét állapotát tükrözik, ugyanúgy ment a csere-bere
) aztán a családi végre lett az N82, a másik meg lehetőleg qwerty(6800, 5510, majd lesz 6820 meg 9110, csak még nem akarom) és így most megvagyok megint 2 telefonnal...
-
pszili8
aktív tag
válasz
GabeCivic #7613 üzenetére
Ja és köszi az elismerést!
Büszke vagyok rájuk mostmár
Csak sajnos most megszorító intézkedéseket kellett tennem most nem nézek vaterát/teszveszt/hardveraprót/expresszt nehogy elcsábuljak
KSparrow:Jéézus te 7-8 éve gyűjteszén 2007-ben kezdtem vmikor.
A 6250 elég ritka,én is tudok egy eladót több mint egy éve árulja a srác 8k-ért -
KSparrow
őstag
válasz
GabeCivic #7610 üzenetére
hát én már végeztem összesítést, anno, egy 100 000-et minimum áldoztam már rá. de közeledik a 150hez. (azért 7-8 év alatt, elosztva) értéke meg vagy egy 100-assal több. (ha mind elatnám, de az úgyse fenyeget. ha meg elköltöznék, (sok sok év múlva) jönnek velem, és legalább lenne saját szekrényük)
-
pszili8
aktív tag
válasz
GabeCivic #7606 üzenetére
Van egy pár,nézd meg az oldalam: www.retromobile.5mp.eu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged