- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
T0rnad0 #37538 üzenetére
Kellene rá a nyitómechanika, (meg hogy ugyanolyan masszív legyen az egész ház) +
az hogy ne ilyen fapados menüje legyen. Már a 225től is a hajam az égnek áll. Eltelt egy évtized, és semmire sem jó telót csináltak,amit egy 5310es is keresztbe lever 4000x.. kijelzőben, szoftveresen, tárhelyét illetőleg, funkciókat nem is említve. Viszont azt a bánatot - amit kamerának csúfolnak - teljesen fölöslegesen ebbe is betették. 12MPxel alatt tiltani kellene a gyártást is, főleg ilyen gombos telókba. pff. -
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
-
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #35352 üzenetére
Jaj atyám. A Samsung mikor menő? Soha
Kár, hogy a Telenor lelőtte a 900mHz-t, saját számmal már nem menőzök a 8110-zel. Nem baj, ha valakinek van ötlete, milyen Nokiával nyomuljak a két hétben, mikor otthon vagyok..Sőt! Pörgessük fel a fórumot!
Milyen telefont használjon KSparrow a két hétben, amíg otthon van? Feltételek: Ne legyen túl kommersz, pl 3310. Ne legyen csajos, azaz 7380 (bár mivel a 7280 kiesik az akku gyengesége miatt, ezt lehet bevállalom, de nem csajozni, mert nem írom be a nevét....) , 7373. Ne legyen 6310. Csak mert ne. Szép, sokan szeretik, de még van, aki használja, nem feltűnő.
Jelenleg a listában vannak:
e50 - Régen szerettem, csak a fém illesztés húzta a növekedő szakállam (=borosta), és túl kicsik a gombok. 1 napig akarom használni azért.
e52 - Céges telefonom volt, a célnak megfelelt, de csak akkor használom, ha nincs jobb.
5730 - Nem sokkal azelőtt lett meg, hogy kijöttem Németországba, így most akarom használni, de lehet hagyom, maradjon 38 perc a life timer, úgyse tud újat mutatni.
E61 - Szerettem régen, 3 hónapig használtam is, na meg vagány nagy tepsi.
E90 - Ó a nosztalgia, 9 hónap. Használnám, ha nem lenne ilyen batár nehéz.
7700 - Bármennyire nagy a kísértés, NEM használom
8800 - Lehet sima vagy sirocco, elegáns, csak halk és gyenge az akku. De egy estére villogni jó lehet...
Sony Xperia P - Magenta színű, tokban is gáz kicsit, és nem akarok androidot, a cél a retró.
Lumia 800: Talán kipróbálom, kíváncsi vagyok.Tuti kiesik: 9110, 9210: Szeretem, de macerás az akku, tokban kikapcsolgatnak, nem éri meg. 7700, 7600: többet ér, mint a buli, hogy használom (bár a 7600 proto-t használtam, de nem tudtam rajta írni. Ugyanezen okból kiesik a 3650 is).
Vagyis a feltételek:
Menjen Telenoron, tudjak rajta SMS-t írni meg telefonálni.
Ha lehet, akkor ne egy mainstream c3 legyen, akkor már valami értelmes, mg ha régebbi is, pl 6600
Nem feltétel:
a multimédia: Akár kártya nélkül is, de a 808 nálam lesz, mert "zene nélkül mit érek én", meg a kamera is kell;
a mobilnet: otthon nem lesz visszaaktiválva két hétre
az érintőkijelző: sőt, ha lehet hanyagoljuk, vagy max rezisztívVárom a javaslatokat! Vétó előfordulhat, tekintetbe véve különböző hibákat, nem Telenor hálózati függőséget, nullpercességet.
Gyűjtemény állapota: Majdnem teljes Nokia az N-és E szériával bezárólag, valmint csekély X, C, és Lumia jelenlét. Pontos állapotot nem közöltem soha, tudom. De be lehet tájolni, hogy 380-390 db körül van összesen, képek pedig a téma összefoglalóban, melyek segítik a tájékozódást (de persze közel sem teljes, hiszen 5XXX mappában csak az 5510 van, holott teljes a strapa-széria (5100, 5210, 5140 (i), 5500, stb.). -
zorzy4
addikt
válasz
T0rnad0 #34590 üzenetére
Igen a űrlövöldözős játék elég komoly grafikával rendelkezik. Ez független 512es, 40 másodperc volt benne mikor vettem, full dobozosan. Láttam egy kopottasat, legközelebb megnézem független e. 5 napja használom, semmi baja. Ha használtad talán tudod, azt írják van benne naptár, de csak riasztást találok. Gondolom azt hívják annak?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #32566 üzenetére
Jaj, ne is mutasd, de jó lenne
Na majd ha lesz kocsim, tuti Nokiás lesz
A tükörről meg nem szőrös dobókocka, hanem egy Dummy fog lelógniNa de mivel kocsira kell lassan gyűjteni (úgyis telefon lesz a végén, de mindegy
) eladok pár cuccot:
[link] Holnapig még frissül a lista! -
bunkomen
aktív tag
válasz
T0rnad0 #32530 üzenetére
Én az aukció zárást követő másnap reggel utaltam a pénzt, meg is írtam neki a fontos infókat. Talán ez hétfő volt. Kértem, hogy még aznap hívja a futárt (ez nem sikerült). Kedden hívta a futárt, szerdán elhozták tőle, csütörtökön itt volt a telefon. Szóval korrekt, a futár hívás késésért pedig nem hibáztatom, gondolom volt dolga bőven ennyi aukció után
-
-
-
KSparrow
őstag
-
-
-
quailstorm
félisten
válasz
T0rnad0 #31197 üzenetére
Újonnan én már valószínűleg sose veszek
De 3 Nokia is szerepel a telótörténetem főágában. 3310, N95 8GB, N900. Utóbbi kettő megvan, első nincs, eladtam, de azóta van helyette másik. Kínai is, finn is. Az enyém finn volt eredetileg.Amúgy nemtom mi a jó az 5140-ben a gyűjtésen kívül...
Nővéremnek van/volt.
Lerohad róla a ház.
Az a képernyő te jó Isten...
nem bővíthető a memória
a billentyű se volt valami hűdenagyarról nem is beszélve hogy az akkori igényeimhez képest egy drága szar volt, de még is azt mondom, egy memkártya foglalat megdobta volna, hiszen tudta az MP3-mat, szépen vitte a java appokat, még raycasteres 3D-t is ami kb úgy néz ki mint PC-n a Wolfenstein 3D plusz padló és plafon textúra
vett fel "videót" meg VGA képet, és minderre 3MB...
ja és IrDA. Lehet nevetni, de maga idejében használtuk. Még a W610-en is volt, küldtük a Need for Speed Undercovert a W200akra. -
-
-
-
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #29978 üzenetére
Igazából nem több, mint egy E61, amiről váltottam, vagy N82, N95; Sima Symbian. csak jó kicsapni teljesen.. Meg jó nagy, kényelmes-bár zsebbe picit nagy. Jó, hogy nem kell kinyitni sms-re válaszolni, sokszor inkább nem is nyitottam ki, mert az már kétkezes, összecsukva meg vakon is simán írtam utcán menve. Na ez a tapisokkal felejtős. Amit a tesztben is írnak amúgy, az a logo plate fura helye, simán lehetett volna a keret végében a * gomb, eleinte fura lezárni, én is a kis üres lapon kerestem. kellett egy hét megszokni, de utána leghosszabb ideig használt telefonom lett N82 után (kb 2,5 év). Persze E90 mellett volt minden, N82, N85, N86, N96, legyen már egy kamera meg zenemobil, meg egy kommunikációra..
A vicc, hogy ma is így van. Tavaly ilyenkor volt a 808 mint főteló, mellé egy 3720 családinak. Amióta megvan a BB és a 808-ba is a kis kártya, a BB a kommunikációs telefon (rendes számom meg a net is abban van) és a 808 meg zenére, kamerára, GPS-nek és családinak van.Egyetlen bajom,hogy hiányzik a retro. Lehet másodtelefonnak lesz valami régi, a 808 meg csak nálam lesz
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #28048 üzenetére
Igen, Z10. Annyira megtetszett a céges, hogy kellett egy saját. igaz, ez a nem LTE-s változat, nem fehér, de van rá februárig Telenoros gari, makulátlan állapotú, és komplett saját doboz. Amint megvan a második kártya cseréje (nem az én nevemen van, mikor vettem, 11 éve, akkor nem lehetett az én nevemre) a 808 leváltja az N8-ast másodtelefonként. A céges meg a hétvégére marad a fehér BB. Csináltam is pár "interracial" képet, ahol együtt pózol a BlackBerry és a WhiteBerry
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #27960 üzenetére
a 808 örök darab
Kivéve, ha gariban cserélik 1020-ra. Akkor keresek másik 808-ast a 1020 mellé
De nem tervezem, a WP annyira nem tetszik. a Blöki igen. Apple-re kíváncsi vagyok, szidom, de legalább tudni fogom, mit. Nem hiszem, hogy beállok birkának
A droidra kíváncsi lennél, de amit tapasztaltam apa Optimus G-jén, az annyira nem jön be... fura. a Blökit asszem megértettem, van, amiben hasonlít N9-re. De lehet azt nyittatom ki, az olcsóbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asustor NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Medence topik
- 3D nyomtatás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged